JOSEPH SIERENS

Particuliere bedrijvencommunicatie • JOSEPH SIERENS
Private companiesCommunications • JOSEPH SIERENS

Contactgegevens JOSEPH SIERENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOSEPH SIERENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOSEPH SIERENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VLEESHOUWERSSTRAAT 5; 8630; VEURNE, België

Telefoon (phone): 58311036 (+32-58311036) 58311036 (+32-58311036)

Fax (fax): +32 (50) 322-44-55 +32 (50) 322-44-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOSEPH SIERENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOSEPH SIERENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOSEPH SIERENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOSEPH SIERENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOSEPH SIERENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOSEPH SIERENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOSEPH SIERENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOSEPH SIERENS
Products information JOSEPH SIERENS

BTW identificatienummer (tax): BE06533813476
Ondernemingsnummer: 8841766357
Hoofdstad (capital): 942,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 313,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in JOSEPH SIERENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOSEPH SIERENS
(Get full report from official database of BE for JOSEPH SIERENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOSEPH SIERENS
Addition kinds of activities for JOSEPH SIERENS

1799. Speciale handelskrachten, nec | Special trade contractors, nec
20150603. Pluimvee, verwerkt: gekookt | Poultry, processed: cooked
28440503. lipsticks | Lipsticks
59490207. Weven goederen en benodigdheden | Weaving goods and supplies
96210100. Vliegtuigen regulerende agentschappen | Aircraft regulating agencies

Werken bij JOSEPH SIERENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOSEPH SIERENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOSEPH SIERENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOSEPH SIERENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Branch manager (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een branch manager. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : - aansturen van medewerkers - richtlijnen geven, aanwijzingen en suggesties - optreden als coach : stimuleren van collega's, vertrouwen hebben in het potentieel en zelfsturing van anderen stimuleren - feedback geven aan medewerkers - voeren van tussentijdse gesprekken omtrent hun evaluatie - voeren van selectiegesprekken - opvolgen van introductie, opleiding en training - goedkeuren van alle medewerkers hun verlof - procedures opvolgen van ziektes, incidenten, arbeidsongevallen en recup - zorgen voor een goede sfeer - voorbereiden, presenteren en opvolgen van branch toolboxen en toolboxitems - uitwerken van actieplannen - werken aan het continu verbeteren en risk management en voorstellingen brengen - meedenken en werken aan projecten - sturen en ondersteunen bij vragen van de account managers bij vragen en problemen - je draagt de finale verantwoordelijkheid voor alle activiteiten die klantgericht zijn - waken over veiligheid binnen de branch - waken over volgen van de regels - nemen van acties en uitwerken

 • Commercieel technisch talent verwarming - ventilatie (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Aalter die gespecialiseerd is sanitair, verwarming, ventilatie en welness. Zijn wij op zoek naar een commercieel - technisch talent binnen- en buitendienst voor de afdeling verwarming en ventilatie. Je zal voornamelijk zorgen voor de opmaak van offertes en bekijkt ook de meest geschikte installatie. Je beantwoordt technische vragen en adviseert klanten en installateurs. Je onderhoudt contact met klanten door regelmatig op bezoek te gaan. Daarnaast doe je ook prospectie. Je zorgt voor een ruim aanbod aan klanten over gans Vlaanderen.

 • Logistiek bediende (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Logistiek Bediende sta je in voor de operationele opvolging van de werking van een aantal magazijnen en adviseer je de Magazijn verantwoordelijke met het oog op een vlotte en correcte dienstverlening naar de betrokken diensten. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van problemen om zo snel mogelijk tot oplossingen te komen, waarbij organisatie, veiligheid, orde en netheid belangrijk zijn. Je volgt de logistieke transacties op met het oog op het correct opslaan en beheren van de voorraad. Je ziet toe op het correct en veilig uitvoeren van werkzaamheden uitgevoerd in samenspraak met de betrokken partijen indien nodig. Je verwerkt orders, doet de stockopvolging en staat mee in voor de planning van de leveringen.Je werkt vanuit het magazijn in Boortmeerbeek.

 • Huishhoudhulp (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: ·     Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen ·     Wassen en strijken ·     Kleine naaiwerken ·     Bereiden van maaltijden ·     Boodschappen doen

 • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v regio Kuurne halftijds (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: VZW COMFORTE

  Type: Dienstenchequebaan

  Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • DJ- Monitor om kinderen te begeleiden bij start-to-DJ kamp (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de eerste stappen te leren van het DJ-en? Je begeleidt kinderen bij het leren DJ-en. Er is een lespakket voorzien en we zorgen voor voldoende materiaal voor de kinderen om te oefenen. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De DJ activiteiten worden afgewisseld met spel. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

 • Etudiant (CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT)

  Regio: CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT

  Bedrijf: ADECCO LA LOUVIERE

  Type: Studentenjob

  Tu es étudiant? Tu recherches un job du 01/09 au 15/09? Tu seras amené à aider au nouvel aménagement de rayons dans un magasin situé à Chapelle-lez-Herlaimont. Tu effectueras le déballage de marchandises, le réassort. Tu maintiendras l'ordre et la propreté.

 • 25 Studenten animator (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: t-interim Herentals

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant kijken wij uit naar jobstudenten die aan de slag willen gaan als animator op kids events voor grote organisaties. Je staat in voor het begeleiden van workshops (vb. knutselworkshop), je houdt toezicht op attracties, sporadisch kruip je in de huid van een mascotte,... Natuurlijk zorg je er ook mee voor dat alle benodigdheden tijdig opgesteld staan en dat na het event de nodige afbraakwerken gebeurd zijn en dat alles net opgeruimd is.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler op de evenementenmarkt. Zij organiseren enkel kids events voor organisaties, gemeentes, ... Zij werken niet voor particuliere evenementen.

 • Grondwerker (regio Zellik) (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

  Type: Vaste Job

  Verstraete Enterprises ( www.verstraete-ent.com) is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren werken aan openbare verlichting, telecom, het verlichten van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting,... Om ons team te versterken, kijken we op dit moment uit naar een grondwerker met rijbewijs B (rijbewijs C is een pluspunt) In deze functie komen onder meer volgende taken aan bod: Je gaat op zoek naar kabels en kabelfouten onder de grond Je herstelt de gevonden fouten onder andere door het maken van een werkput en het plaatsen van moffen Je breekt het voetpad open om bij de nodige kabels te kunnen en herstelt dit terug na de werkzaamheden.

 • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: AURES JOBS BVBA

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

 • Kamermeisje (jongen) - EXTRA (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: TER BRUGHE

  Type: Flexijob

  Wij zijn altijd op zoek naar extra's voor op zaterdag, zondag en feestdagen. Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel .

Zoek naar antwoorden van JOSEPH SIERENS in sociale netwerken
Look for responds of JOSEPH SIERENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOSEPH SIERENS. Laat een reactie achter voor JOSEPH SIERENS. JOSEPH SIERENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOSEPH SIERENS. Leave a respond for JOSEPH SIERENS. JOSEPH SIERENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOSEPH SIERENS op de google maps. Adres en contacten JOSEPH SIERENS
Location of JOSEPH SIERENS on the google maps. Address and contacts of JOSEPH SIERENS

Andere gerelateerde bedrijven als come JOSEPH SIERENS JOSEPH SIERENS: V.C. IMDE SPORT | Elektro Robert Rigole | BOECKXSTAENS EDDY | Citizen Dream SPRL | FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL

Other related companies as JOSEPH SIERENS: V.C. IMDE SPORT | Elektro Robert Rigole | BOECKXSTAENS EDDY | Citizen Dream SPRL | FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL

JOSEPH SIERENS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOSEPH SIERENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06533813476. Het bedrijf JOSEPH SIERENS bevindt zich op het adres: VLEESHOUWERSSTRAAT 5; 8630; VEURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 942,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 313,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in JOSEPH SIERENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOSEPH SIERENS is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOSEPH SIERENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOSEPH SIERENS, openstaande posities, locatie van JOSEPH SIERENS op de kaart.

JOSEPH SIERENS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOSEPH SIERENS, company assigned to the tax number BE06533813476. The company JOSEPH SIERENS is located at the address: VLEESHOUWERSSTRAAT 5; 8630; VEURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 942,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 313,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in JOSEPH SIERENS were not found.
The main activity of JOSEPH SIERENS is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JOSEPH SIERENS is not available. You also can look at reviews of JOSEPH SIERENS, open positions, location of JOSEPH SIERENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOSEPH SIERENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOSEPH SIERENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOSEPH SIERENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOSEPH SIERENS, employees, financial statistics.