V.C. IMDE SPORT

Particuliere bedrijvencommunicatie • V.C. IMDE SPORT
Private companiesCommunications • V.C. IMDE SPORT

Contactgegevens V.C. IMDE SPORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.C. IMDE SPORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.C. IMDE SPORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEERSTRAAT 34BB; 1852; GRIMBERGEN, België

Telefoon (phone): 22701042 (+32-22701042) 22701042 (+32-22701042)

Fax (fax): +32 (53) 510-16-73 +32 (53) 510-16-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.C. IMDE SPORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.C. IMDE SPORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.C. IMDE SPORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.C. IMDE SPORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.C. IMDE SPORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.C. IMDE SPORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.C. IMDE SPORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.C. IMDE SPORT
Products information V.C. IMDE SPORT

BTW identificatienummer (tax): BE06072662353
Ondernemingsnummer: 2413940429
Hoofdstad (capital): 435,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 510,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in V.C. IMDE SPORT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.C. IMDE SPORT
(Get full report from official database of BE for V.C. IMDE SPORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.C. IMDE SPORT
Addition kinds of activities for V.C. IMDE SPORT

306904. Luchtgesteunde rubberen structuren | Air-supported rubber structures
598400. Liquefied petroleumgas dealers | Liquefied petroleum gas dealers
32590104. Rioolpijp of fittingen, klei | Sewer pipe or fittings, clay
39939901. Reclame kunstwerk | Advertising artwork
51499901. Ontbijtgranen | Breakfast cereals
59479900. Cadeau, nieuwigheid, en souvenirwinkel, nec | Gift, novelty, and souvenir shop, nec
60999905. Fiduciaire agentschappen anders dan onroerend goed of vertrouwen | Fiduciary agencies other than real estate or trust
87410000. Management diensten | Management services

Werken bij V.C. IMDE SPORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.C. IMDE SPORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.C. IMDE SPORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.C. IMDE SPORT. Looking for open vacancies in other companies

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december Bedrijfsprofiel: Voor een woon- en zorgcentrum regio Ursel is Care Talents op zoek naar een nachtverpleegkundige voor de maand december. In deze moderne WZC hecht men veel belang aan waarden als vertrouwen en respect. De ouderen een veilige en gezellige thuis bieden is dan ook hun prioriteit. 

  • kwaliteitscontroleur (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van de stukken, inclusief fitting en optisch scannen. Je staat in voor de verpakking (inclusief labeling) en verzending met criteria die verschillen per klant. Je staat in voor het correct en volledig documenteren van alle activiteiten (via software, formulieren, ...), alsook opvolging van non-conformiteiten en incoming good inspection. Je bent (mede-) verantwoordelijk voor de orde en netheid. Je staat in voor het tijdig verwerken van de stukken en escaleert indien nodig aan de teamleader.

  • Orderpicker bij Estée Lauder te Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers! De pickingoperator is verantwoordelijk voor de verschillende taken die te maken hebben met het picken, het afwerken, het verpakkings- en verzendingsklaar maken van de orders. Dit betekent dat je de cosmeticaproducten verzamelt in de pickingzone die aan jou worden toegewezen. Je werkt via het systeem 'pick to light'. De verzamelde producten scan je in met behulp van een handscanner. Bovendien voer je steeds kwaliteitscontroles uit, opdat beschadigde verpakkingen uit de stock worden gehaald.

  • Schoonmaker-ster ziekenhuis Aalst- operatiekwartier (37u/week) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling “Cleaning” zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor een ziekenhuis in Aalst. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van het operatiekwartier. Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: maandag t.e.m. vrijdag van 6u tot 14u (37u/week)

  • JUNIOR CALCULATOR 7098198 / 18 C (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Manpower Hasselt zoekt een junior calculator. Onze klant is actief in de interieurbouw en is gelegen te Hasselt. - Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor het opmaken en opvolgen van offertes. - Daarnaast zal je prijzen onderhandelen met leveranciers en klanten. - Je maakt bestellingen aan en geeft deze in.

  • HUISHOUDHULPEN WAREGEM (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Waregem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp Puuur Schilde/ 's Gravenwezel (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Coach Leren programmeren met Scratch voor kinderen - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 12 kinderen gedurende ongeveer 20 weken (niet tijdens de schoolvakanties). Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen gaan door na schooltijd rond 16:00 uur op verschillende scholen in Antwerpen, Deurne, Borgerhout...

  • Contextbegeleider Crescendo (m/v) 100% onbepaalde duur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CRESCENDO

    Type: Vaste Job

    Crescendo is een team van 6 contextbegeleid(st)ers, een coördinator en een supervisor. Deze mobiele werkvorm baseert zich op het Intensieve Pedagogische Thuishulp model (IPT). De duurtijd en de intensiteit van de begeleiding is afhankelijk van de doelstellingen van het gezin. De hulpverlening vertrekt vanuit de aanwezige krachten in het gezin en het versterken ervan. Deze dienst werkt nauw samen met de dienst CaH De Matant en NPT dienst Raïdho. Daarnaast is er een ruimer samenwerkingsverband met de begeleidingsdiensten Amarilis, De Compagnie en CBAW dienst Kamino. Als contextbegeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleidingsproces van de gezinnen waarin je werkt. Een 100% contextbegeleider begeleidt ongeveer 8 gezinnen (afhankelijk van de intensiteit van de begeleidingen).

  • Software test engineer/ analist bij Assign (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ASSIGN

    Type: Vaste Job

    Als software test engineer/ analist ben je verantwoordelijk voor het opzetten, onderhouden en uitvoeren van handmatige en geautomatiseerde testscenario's en testcases in een agile omgeving. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: • Creëren en onderhouden van testcases en testscenario's • Uitvoeren van de noodzakelijke tests op basis van het bijbehorende risico • Handhaven van een up-to-date testset (scenario's, cases, omgevingen, data, ...) • Samenwerken met de functionele en technische teams om nieuwe testcases te ontwikkelen • Testen, en probleem oplossen

  • Boekhoudkundig en fiscaal accountant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1662805-inline.html?cid=Partner_VDAB DBM – Tax & Accounting, accountantskantoor, zoekt Boekhoudkundig en fiscaal accountant (M/V), voor een voltijdse of deeltijdse samenwerking Behandelen en opvolgen van de boekhoudkundige dossiers van vennootschappen en Vzw’s Voorbereiden en opstellen van de btw-aangiften Voorbereiden van de aangiften in de Venn. B en van de aangiften PB Contacten met de klanten en fiscale administraties

  • Vivid Resourcing - Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our SME client based on the Leuven area are looking for an Embedded C/C++ engineer with some skills in Hardware/ electronics (FPGAs) to work within the AI industry.     Responsibilities Improving the performance of their existing optical systems. Involved in both the research and product development. Some work on the FPGA based design which is written in Verilog and VHDL. Working in close collaboration with the Hardware team. Primarily programming in C/C++.   Requirements Over 3 years' experience with Embedded systems. Great skills in C/C++. Knowledge of SoCs and FPGAs is beneficial. Any experience with robotics, mechatronics and automation is beneficial. Fluent English.   Salary Package Up to EUR5000 per month. Company car + fuel card. Group and health insurance. Flexible working hours.   If interested feel free to apply below!

Zoek naar antwoorden van V.C. IMDE SPORT in sociale netwerken
Look for responds of V.C. IMDE SPORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.C. IMDE SPORT. Laat een reactie achter voor V.C. IMDE SPORT. V.C. IMDE SPORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.C. IMDE SPORT. Leave a respond for V.C. IMDE SPORT. V.C. IMDE SPORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.C. IMDE SPORT op de google maps. Adres en contacten V.C. IMDE SPORT
Location of V.C. IMDE SPORT on the google maps. Address and contacts of V.C. IMDE SPORT

Andere gerelateerde bedrijven als come V.C. IMDE SPORT V.C. IMDE SPORT: BAKKERIJ PAYET | FUNةRAILLES JOYE | MENUISERIE ANTOINE | BLOKKER | SCE INFORMATIQUE

Other related companies as V.C. IMDE SPORT: BAKKERIJ PAYET | FUNةRAILLES JOYE | MENUISERIE ANTOINE | BLOKKER | SCE INFORMATIQUE

V.C. IMDE SPORT is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.C. IMDE SPORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06072662353. Het bedrijf V.C. IMDE SPORT bevindt zich op het adres: MEERSTRAAT 34BB; 1852; GRIMBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 435,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 510,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in V.C. IMDE SPORT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V.C. IMDE SPORT is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.C. IMDE SPORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.C. IMDE SPORT, openstaande posities, locatie van V.C. IMDE SPORT op de kaart.

V.C. IMDE SPORT is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.C. IMDE SPORT, company assigned to the tax number BE06072662353. The company V.C. IMDE SPORT is located at the address: MEERSTRAAT 34BB; 1852; GRIMBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 435,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 510,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs. Products created in V.C. IMDE SPORT were not found.
The main activity of V.C. IMDE SPORT is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of V.C. IMDE SPORT is not available. You also can look at reviews of V.C. IMDE SPORT, open positions, location of V.C. IMDE SPORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.C. IMDE SPORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.C. IMDE SPORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.C. IMDE SPORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.C. IMDE SPORT, employees, financial statistics.