FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL

Particuliere bedrijvencommunicatie • FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL
Private companiesCommunications • FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL

Contactgegevens FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Douffet 36 4020 Liege - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-43-38-20-20 32-43-38-20-20

Fax (fax): 32-43-38-26-03 32-43-38-26-03

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL
Products information FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE01388366699
Ondernemingsnummer: 7073516845
Hoofdstad (capital): 267,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 826,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hospital and medical services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL
(Get full report from official database of BE for FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL
Addition kinds of activities for FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL

02539900. Kalkoenen en Kalkoen eieren, Nect | Turkeys and turkey eggs, nec
24269902. Vloeren, hardhout | Flooring, hardwood
34440512. Vaten, plaatwerk | Vats, sheet metal
35310802. Backhoe-gemonteerde, hydraulisch aangedreven bijlagen | Backhoe mounted, hydraulically powered attachments
35999914. Pompgouverneurs, voor gasmachines | Pump governors, for gas machines
38270102. Boroscopes | Boroscopes
39999901. Atomizers, toiletartikelen | Atomizers, toiletry
51690601. Essentiële oliën | Essential oils

Werken bij FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief en Logistiek Bediende 80% te Beerse m/v (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Dagelijks beheer van Labkasten via kanbankaartjes systeem Aanmaken van bestellingen in het computersysteem Ontvangen, uitpakken, verdelen en stockeren van goederen Ophalen afval (glas, solventen, divers) en aanvullen van het leeggoed Verdelen persoonlijke pakketten voor eindgebruikers Proper en netjes laten van de afzetplaats Medium (uitpakken, registreren, opslaan) Certificatenbeheer Etiketteren van grondstoffen Inschrijven van data in logboeken RVS materiaal voorbereiden Diverse administratieve taken Diverse labo-ondersteunende taken Controleren van vervaldata van grondstoffen/mobiele fasen Bestellingen beheren op vraag van eindgebruikers

  • Machinebediener Printbestukking (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Oostkamp, zijn wij op zoek naar een machinebediener printbestukking. Omschrijving: Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van diverse productie-automaten in het prinbestukkingsproces Je werkt in een 2-ploegenstelsel Je lost ook kleine storingen zelfstandig op

  • bottelaar M/V (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Naast het zorgvuldig opvolgen van het vulproces sta je ook in voor kwaliteitscontroles van het bier. Volle flessen worden in bakken geplaatst om vervolgens te sorteren op paletten. Afhankelijk van de biersoort pas je de machine aan.

  • poetshulp langemark (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verderevrijblijvende info!

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • HUISHOUDHULP BEERZEL (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Beerzel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent elke woensdagmiddag/zaterdagvoormiddag productiemedewerker roomijs (ETTELGEM)

    Regio: ETTELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Ettelgem zijn wij op zoek naar een jobstudent productiemedewerker ijsbereiding (m/v). Functie: - Je staat aan de machine om ijs te bereiden - Je vult voornamelijk de potten met ijs - Je helpt mee met het etiketteren van de potten - Je plaatst de deksels op de potten - Je helpt mee alles in het magazijn stockeren

  • student deeltijds callagent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXTRA- INTERIM

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en minimum 2 dagen beschikbaar om in een callcenter te werken? Is werken op zaterdag voor jou geen probleem? Heb jij een aangename stem en bel jij graag? Wij zijn op zoek naar jou!

  • Straffe technieker projectwerk regio Kempen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: YONTEC

    Type: Vaste Job

    Jouw Functie: Als industriële onderhouds- of storingstechnieker heb je geen twee linker handen en weet je wel het een en het ander over mechanica, elektriciteit of beiden, en kan je deze kennis optimaal benutten in de praktijk. Je bent gepassioneerd door techniek en je bent een geboren problemsolver. Onze projecten zijn verschillend van klant tot klant, waardoor je mogelijk in een team terecht komt van techniekers of aangewezen bent op jezelf. In sommige gevallen kan het wel eens wat kouder zijn of net warmer, afhankelijk van het product. Projecten kunnen van enkele weken tot maanden duren & zijn telkens in overleg met jou. We houden uiteraard rekening met je voorkeuren, talenten en bereikbaarheid om zo de juiste match te maken tussen jou en onze klanten.

  • Logopedist(e) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LOGOPEDIE JOKE GEIRNAERT - ARCUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste logopedist(e) om ons team te versterken. Afhankelijk van het aantal nieuwe aanmeldingen kan er onmiddellijk met een aantal uren gestart worden. Vanaf januari/februari - mei 2019 betreft het bijkomend een voltijds uurrooster van bepaalde duur (zwangerschapsvervanging). De behandelingen gaan door op scholen regio Zwevegem of in de praktijk. Na de vervanging is het mogelijk om een eigen uurrooster verder uit te bouwen. In de praktijk zijn alle materialen beschikbaar. Je werkt op zelfstandige basis, maar je krijgt ondersteuning op administratief en therapeutisch vlak. Het is mogelijk om therapieën op voorhand mee te volgen. Zowel pas afgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Heb je interesse of verdere vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Kan je slechts een deel van de vervanging overnemen, neem ook dan gerust contact op.

  • Operatoren cleanroom (m/v) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VIO Aarschot

    Type: Werfreserve

    Voor 1 van onze klanten op het industrieterrein van Leuven/Haasrode zijn we op zoek naar een cleanroom operator. Je takenpakket als cleanroom-operator zal bestaan uit: - Vloeistof en poeder semi-automatisch afvullen in kleine flesjes. - Flesjes manueel afsluiten met een dop - Productiegegevens rapporteren op een batchrecord - Productiemachines voor en na de productie kuisen - De voorgestelde productie hoeveelheden bepalen Je werkt van 6:00-14:30 of 7:00-15.30 Deze productie bevindt zich in een propere ruimte (cleanroom) waar speciale kledij wordt gedragen. Heb je interesse voor deze functie, aarzel dan niet om jouw CV door te sturen naar [email protected]

  • Recruitment Consultant / Recruiter Brussel m/v (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Werfreserve

    Adecco koppelt niet alleen de juiste uitzendkracht aan de juiste onderneming, ook onze eigen kantoren behoren tot de meest aangename werkplekken van België. “Better work, better life” zijn dan ook geen holle woorden maar worden omgezet in de praktijk. En die aanpak loont: we hebben al meermaals de titel van Beste Werkgever in de wacht gesleept. Wil je je carrière naar een nieuw niveau brengen en heb je naast talent ook oog voor talent van anderen? Dan is onze vacature van Recruitment Consultant zeker iets voor jou! Jouw taken als Adecco Recruitment Consultant? Als Adecco HR Recruitment Consultant ben je het hart van onze dienst: hét aanspreekpunt voor onze kandidaten en onze klanten. Je staat in voor de dagdagelijkse opvolging van de vraag van onze kandidaten en klanten uit de regio Brussel. Je werkt proactief en gaat op zoek naar de beste medewerkers vooral in de industrie en dit aan de hand van diverse rekruteringstools. Door jouw warme en professionele aanpak leer je zowel jouw kandidaten als klanten goed kennen en kan je optimaal hun noden detecteren. Je screent en test volgens onze basisprocedures. Je zorgt voor een feilloze werkplanning van de uitzendkrachten en je verzorgt de opvolging van hun contracten.

Zoek naar antwoorden van FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL in sociale netwerken
Look for responds of FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL. Laat een reactie achter voor FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL. FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL. Leave a respond for FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL. FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL op de google maps. Adres en contacten FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL
Location of FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL on the google maps. Address and contacts of FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL: SOMAR SPRL | COIFFURE CHRISTINE | Automne (L') ASBL | DE POTTER GEBRS | MONIQUE SERVAES

Other related companies as FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL: SOMAR SPRL | COIFFURE CHRISTINE | Automne (L') ASBL | DE POTTER GEBRS | MONIQUE SERVAES

FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01388366699. Het bedrijf FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL bevindt zich op het adres: R. Douffet 36 4020 Liege - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 267,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 826,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hospital and medical services. Producten gemaakt in FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL, openstaande posities, locatie van FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL op de kaart.

FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL, company assigned to the tax number BE01388366699. The company FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL is located at the address: R. Douffet 36 4020 Liege - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 267,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 826,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hospital and medical services. Products created in FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL were not found.
The main activity of FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL is not available. You also can look at reviews of FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL, open positions, location of FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCENTRALE DE SERVICES A DOMICILE ASBL, employees, financial statistics.