GENERATION SQUASH

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • GENERATION SQUASH
Private companiesAgricultural Services • GENERATION SQUASH

Contactgegevens GENERATION SQUASH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GENERATION SQUASH: address, phone, fax, email, website, opening hours

GENERATION SQUASH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D?L RODJE CINSE 100; 4102; SERAING, België

Telefoon (phone): 43656562 (+32-43656562) 43656562 (+32-43656562)

Fax (fax): +32 (57) 926-11-50 +32 (57) 926-11-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GENERATION SQUASH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GENERATION SQUASH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GENERATION SQUASH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GENERATION SQUASH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GENERATION SQUASH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GENERATION SQUASH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GENERATION SQUASH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GENERATION SQUASH
Products information GENERATION SQUASH

BTW identificatienummer (tax): BE03501586914
Ondernemingsnummer: 1836883544
Hoofdstad (capital): 446,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 732,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Types de Clubs: Squash.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Centres de fitness

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GENERATION SQUASH
(Get full report from official database of BE for GENERATION SQUASH)

Aanvulling soorten activiteiten voor GENERATION SQUASH
Addition kinds of activities for GENERATION SQUASH

0919. Diverse mariene producten | Miscellaneous marine products
23990101. Emblemen, badges en insignes: van aangekochte materialen | Emblems, badges, and insignia: from purchased materials
30690300. Rubber beklede stoffen en kleding | Rubber coated fabrics and clothing
33990105. Poeder, metaal | Powder, metal
35230106. Drijvers (boerderij): graan, hooi en zaad | Driers (farm): grain, hay, and seed
36919904. Nikkel cadmium batterijen | Nickel cadmium storage batteries
39440703. Kinderwagens, baby (voertuig) | Strollers, baby (vehicle)
39491305. Voetbaluitrusting en benodigdheden | Soccer equipment and supplies
58120105. Duits restaurant | German restaurant

Werken bij GENERATION SQUASH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GENERATION SQUASH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GENERATION SQUASH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GENERATION SQUASH. Looking for open vacancies in other companies

 • TORENKRAANBESTUURDER/MONTAGEKRAAN (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: AGO CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant uit Eeklo zijn we op zoek naar een torenkraanbestuurder/montagekraan machinist. Het bedrijf is gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken.

 • kinderbegeleider (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als kinderbegeleider organiseer je het groepsgebeuren in een leefgroep. Je staat in voor de verzorging, ontplooiing, ontwikkeling en begeleiding van de kinderen (0-3 jaar), in overleg met de teamleider en samen met een groep kinderbegeleiders. In samenspraak met de ouders verzeker je de opvoeding en opvang van het kind en draag je op die manier bij tot zijn harmonische persoonlijkheidsontplooiing. Je fungeert als vertrouwenspersoon voor de ouders en hun kind. Op pedagogisch verantwoorde wijze begeleid je een groep kinderen, waarbij je hierover reflecteert en rapporteert. Bedrijfsprofiel: Je rapporteert als kinderbegeleider rechtstreeks aan de teamleider. Je werkt nauw samen met de kinderbegeleiders binnen je eigen team en met de pedagogisch directeur. Als kinderbegeleider ben je flexibel inzetbaar in de 4 vestigingen van de Universitaire Kinderdagverblijven.

 • Administratief medewerker, verpleegkundige of paramedicus voor de weefselbank (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: UZ Antwerpen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Wat ga je doen?  je bent betrokken in het proces rond weefseldonatie; je zorgt mee voor de praktische en administratieve opvolging van de musculoskeletale weefselbank zoals: weefsel in ontvangst nemen; opvolgen van donordossiers; organisatie van verzendingen en ophaling van weefsel; opvolging voorraad weefsel en verbruiksgoederen; opnemen van bestellingen; afleveringen; voorbereiding facturatie. je werkt mee aan de screening van potentiële donoren; je neemt deel aan toestellenonderhoud en temperatuursopvolging; je ondersteunt de totale werking van de weefsel- en cellenbank; je voert aanvullend onderzoek uit (bv. validatie) ten behoeve van kwalitatieve verbeteringen. Wat verwachten we van jou?  je beschikt over een diploma van medical management assistant, medisch laboratoriumtechnoloog, gegradueerde verpleegkundige, bioloog of biomedicus; je beschikt over sterke organisatorische vaardigheden; je durft je verantwoordelijkheid te nemen en werkt zelfstandig en gestructureerd; je kan vlot werken met MS Office-toepassingen; je werkt nauwkeurig en hebt oog voor kwaliteit; je kan goed in team werken; je bent gemotiveerd; je bent stressbestendig. Wat biedt het UZA jou als werkgever?  voltijds bediendecontract voor bepaalde duur (vervanging zwangerschap); recuperatie 40-uren week (12 extra vakantiedagen op jaarbasis); 8 bijkomende vakantiedagen buiten de wettelijke vakantie; maaltijdcheques t.w.v. 4 euro per gewerkte dag (8u); verschillende kinderopvangmogelijkheden. Interesse? Ben je geïnteresseerd, solliciteer dan online via www.uzatrektaan.be. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30.

 • Verkoper bestelwagens regio Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een garage in de regio van Ninove zijn wij op zoek naar een verkoper voor bestelwagens. Hierbij garandeer je een klantvriendelijke ontvangst en je geeft informatie en advies aan de klant. Daarnaast ben je een goede luisteraar die de noden van de klanten vlot kan herkennen.

 • Werfleider (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People

  Type: Interim met optie "vast werk"

  je bent verantwoordelijk voor de werforganisatie en coördinatie op de werf vanaf de start tot de oplevering der werken je stuurt de eigen ploegen aan en coördineert de werken van onderaannemers je bent verantwoordelijk voor de korte termijn planning en bewaakt de overall planning je volgt de kwaliteit op en bent verantwoordelijk voor de veiligheid op de werf je bent aanwezig op de werfvergaderingen en verzorgt de werfadministratie je rapporteert aan de projectleider

 • Aanvuller/verkoper (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Uw taak bestaat uit het bestellen en aanvullen van de producten. U helpt onze klanten op een snelle vriendelijke wijze en geeft hen correct advies.

 • Afwerker/monteur (M/V) (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: A Concept

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een afwerker/monteur. Je zal voornamelijk instaan voor de afwerking van gemaakte stukken: beitsen,polijsten, en monteren. De firma in kwestie is voornamelijk actief in de ketelbouw, drukvaten, en metaalconstructies.

 • Huishoudhulp te regio Herzele/Sint-Lievens-Houtem/Oosterzele (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

  Type: Dienstenchequebaan

  Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

 • Huishoudhulp (Zorgverlening) regio Mechelen-Noord/Walem (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou ! Jouw taken als huishoudhulp zorgverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud (eventueel aangevuld met was en strijk) bij zorgbehoevende personen thuis. Je betrekt de klant hierbij waar mogelijk. Alle uurroosters zijn mogelijk, zowel deeltijds als voltijds, en worden bepaald in onderling overleg.

 • Gemotiveerde poetsdames/-heren Regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio GEEL Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als huishoudhulp maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? We bekijken graag samen de mogelijkheden

 • Care Expert - Service Medewerker Shop Orange Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: PANAMA GROUP

  Type: Vaste Job

  Als 'Care Expert' ben je de verantwoordelijke voor een persoonlijke service naar onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor: Het beantwoorden van vragen van klanten (product gerelateerde uitleg bezorgen) Je helpt de klanten verder en beantwoord al hun vragen zoals vragen over hun toestelbeheer, over hun software (Android/IOS) De uitleg rond 'connected devices' het uitvoeren van kleine reparaties Het beantwoorden van alle vragen na de verkoop Training en uitleg geven aan de shopmedewerkers Helpen bij het maken van gepersonaliseerde hoesjes

 • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: DE VOORZORG

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

Zoek naar antwoorden van GENERATION SQUASH in sociale netwerken
Look for responds of GENERATION SQUASH in social networks

Lees alle opmerkingen voor GENERATION SQUASH. Laat een reactie achter voor GENERATION SQUASH. GENERATION SQUASH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GENERATION SQUASH. Leave a respond for GENERATION SQUASH. GENERATION SQUASH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GENERATION SQUASH op de google maps. Adres en contacten GENERATION SQUASH
Location of GENERATION SQUASH on the google maps. Address and contacts of GENERATION SQUASH

Andere gerelateerde bedrijven als come GENERATION SQUASH GENERATION SQUASH: Trendy Look Hair-Line | CARGLASS | Veys Marc | CBF | QUADRIMAGE S.A.

Other related companies as GENERATION SQUASH: Trendy Look Hair-Line | CARGLASS | Veys Marc | CBF | QUADRIMAGE S.A.

GENERATION SQUASH is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GENERATION SQUASH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03501586914. Het bedrijf GENERATION SQUASH bevindt zich op het adres: RUE D?L RODJE CINSE 100; 4102; SERAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 446,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 732,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Centres de fitness. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Squash..
De hoofdactiviteit van GENERATION SQUASH is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GENERATION SQUASH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GENERATION SQUASH, openstaande posities, locatie van GENERATION SQUASH op de kaart.

GENERATION SQUASH is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is GENERATION SQUASH, company assigned to the tax number BE03501586914. The company GENERATION SQUASH is located at the address: RUE D?L RODJE CINSE 100; 4102; SERAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 446,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 732,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. Centres de fitness. List of products are Types de Clubs: Squash..
The main activity of GENERATION SQUASH is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GENERATION SQUASH is not available. You also can look at reviews of GENERATION SQUASH, open positions, location of GENERATION SQUASH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GENERATION SQUASH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GENERATION SQUASH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GENERATION SQUASH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GENERATION SQUASH, employees, financial statistics.