QUADRIMAGE S.A.

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • QUADRIMAGE S.A.

Contactgegevens QUADRIMAGE S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data QUADRIMAGE S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

QUADRIMAGE S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Chasseurs 33, La Louviere, HENEGOUWEN 7100, België

Telefoon (phone): 32 (0)56 269100 32 (0)56 269100

Fax (fax): 32 (0)56 269109 32 (0)56 269109

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) QUADRIMAGE S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "QUADRIMAGE S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "QUADRIMAGE S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van QUADRIMAGE S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen QUADRIMAGE S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of QUADRIMAGE S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees QUADRIMAGE S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti QUADRIMAGE S.A.
Products information QUADRIMAGE S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03902038574
Ondernemingsnummer: 4454376220
Hoofdstad (capital): 301,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 224,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in QUADRIMAGE S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor QUADRIMAGE S.A.
(Get full report from official database of BE for QUADRIMAGE S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor QUADRIMAGE S.A.
Addition kinds of activities for QUADRIMAGE S.A.

3823. Process controle instrumenten | Process control instruments
8741. Management diensten | Management services
26759901. Chipboard, geplakt, doodgesneden: uit gekochte materialen | Chip board, pasted, die-cut: from purchased materials
35599923. Plastics machines | Plastics working machinery
50870501. Sprinklersystemen | Sprinkler systems
73890100. Persoonlijke serviceagenten, makelaars en bureaus | Personal service agents, brokers, and bureaus
86319901. Collectieve onderhandelingseenheid | Collective bargaining unit
87480102. Testen service, onderwijs of personeel | Testing service, educational or personnel

Werken bij QUADRIMAGE S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in QUADRIMAGE S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor QUADRIMAGE S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for QUADRIMAGE S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur sanitair en CV (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: NV LOGI-TECHNIC

    Type: Vervanging brugpensioen

    Om de groei verder mogelijk te maken zoeken we een installateur sanitair en centrale verwarming. Als installateur sta je vooral in voor het monteren van nieuwe centrale verwarming en sanitaire installaties volgens plan van appartementen, gebouwen, kantoorruimtes, renovatie …. Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer.Je installeert kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming.Je maakt en plaatst afvoerleidingen voor sanitair.Je monteert sanitaire toestellen, zoals kranen, wastafels, douchebakken, toiletten, warmwatertoestellen.Je monteert leidingen volgens verschillende technieken (klemmen, lassen, lijmen).

  • Junior Werfleider te Antwerpen (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Activiteit : Wegenbouw Voor een grote bouwgroep zoeken we een startende werfleider. Regio: Antwerpen Functieomschrijving: Je assisteert bij de organistie van een of meerdere wegenbouw projecten/werven.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Werken als huishoudhulp Vorselaar (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Sales representative (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over een actieve prospectie, een gerichte opvolging van het huidige klantenbestand en het finaliseren van verkoopsopdrachten van onze diverse installaties, projecten en toepassingen. In samenwerking met de dienst Concept Engineering worden de klantspecifieke offertes nauwgezet voorbereid en uitgewerkt in functie van zowel pre-engineering, budgetbepaling als technische inhoud. In de wekelijkse salesmeeting kom je samen met de sales representatives om alle dossiers te briefen op vlak van te verwachten bestellingen, behoeften, slaagkansen… . Je rapporteert aan Business Unit Manager.

  • On site teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als on-site teamleader te Mechelen manage je de activiteiten bij onze partner om de nodige besparingen te realiseren. Verder promoot je actief ons private label en probeer je de klant te laten overschakelen op het volledige gamma van ERIKS. Vervolgens stuur je het on site personeel (team van 5 en op termijn 7 collega’s) aan en begeleid je hen persoonlijk. De verdere taken van de on-site teamleader te Mechelen zien er als volgt uit: - Je verzekert dat contractuele betalingstermijnen gerespecteerd worden. - Je identificeert en ontwikkelt nieuwe mogelijkheden binnen de huidige contracten van de klanten. - Je werkt nauw samen met het management om ondersteuning te geven aan de jaarlijkse verkoopdoelstellingen. - Je maakt een groeiplan op en gaat dit ook uitvoeren. . - Je woont de eerstelijnsvergaderingen bij op week/maandbasis. - Maandelijks geef je uitleg over de KPI’s, besparingen en lopende projecten. - Als manager ben je verantwoordelijk voor het naleven van de gezondheid en veiligheidsvoorschriften van ERIKS on-site.

  • Teamleader 2 ploegen (productie Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. De site van Coca-Cola European Partners in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

  • Expediteur voor automotive sector (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een modern bedrijf in de automotive, ben ik momenteel op zoek naar Expediteur.  Samen met je collega zal je als Expediteur dagelijks instaan voor volgende taken: plannen van onderhoudswerken en reparaties van voertuigen werkorders opmaken (o.a. vermelden van schades) en communiceren aan de werkplaats aanspreekpunt vormen voor de klanten tijdsregistratie bijhouden van monteurs ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Zelfstandige verkoper keukens en trappen (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: RENO GROUP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat klanten bezoeken en krijgt hiervoor van ons adressen. Je luistert naar de noden van de klant en bied de gepaste oplossing voor de keukens (nieuw of renovatie) of traprenovatie.

  • kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een jonge groepspraktijk die op zoek is naar een gemotiveerde, enthousiaste (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren gelden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatische kinesitherapeute. De vacature betreft een volledige overname van een reeds lopend patiëntenbestand.

  • Hulp in zaal (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: SALONS DE LELIE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor onze feestzaal een gemotiveerde opdien(ster).

Zoek naar antwoorden van QUADRIMAGE S.A. in sociale netwerken
Look for responds of QUADRIMAGE S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor QUADRIMAGE S.A.. Laat een reactie achter voor QUADRIMAGE S.A.. QUADRIMAGE S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for QUADRIMAGE S.A.. Leave a respond for QUADRIMAGE S.A.. QUADRIMAGE S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie QUADRIMAGE S.A. op de google maps. Adres en contacten QUADRIMAGE S.A.
Location of QUADRIMAGE S.A. on the google maps. Address and contacts of QUADRIMAGE S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come QUADRIMAGE S.A. QUADRIMAGE S.A.: ASLK-CGER Bank | INTERN. GOMZE GOLF CLUB | JOANNA VAN HOUDT | LEOPOLD NOTERDAEME | L. SCHOUTENS

Other related companies as QUADRIMAGE S.A.: ASLK-CGER Bank | INTERN. GOMZE GOLF CLUB | JOANNA VAN HOUDT | LEOPOLD NOTERDAEME | L. SCHOUTENS

QUADRIMAGE S.A. is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is QUADRIMAGE S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03902038574. Het bedrijf QUADRIMAGE S.A. bevindt zich op het adres: Rue des Chasseurs 33, La Louviere, HENEGOUWEN 7100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 301,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 224,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in QUADRIMAGE S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van QUADRIMAGE S.A. is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van QUADRIMAGE S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van QUADRIMAGE S.A., openstaande posities, locatie van QUADRIMAGE S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

QUADRIMAGE S.A. is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is QUADRIMAGE S.A., company assigned to the tax number BE03902038574. The company QUADRIMAGE S.A. is located at the address: Rue des Chasseurs 33, La Louviere, HENEGOUWEN 7100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 301,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 224,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in QUADRIMAGE S.A. were not found.
The main activity of QUADRIMAGE S.A. is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of QUADRIMAGE S.A. is not available. You also can look at reviews of QUADRIMAGE S.A., open positions, location of QUADRIMAGE S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over QUADRIMAGE S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf QUADRIMAGE S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about QUADRIMAGE S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company QUADRIMAGE S.A., employees, financial statistics.