LEOPOLD NOTERDAEME

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • LEOPOLD NOTERDAEME
Private companiesAgricultural Services • LEOPOLD NOTERDAEME

Contactgegevens LEOPOLD NOTERDAEME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEOPOLD NOTERDAEME: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEOPOLD NOTERDAEME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TURKEYEN 3; 8647; LO-RENINGE, België

Telefoon (phone): 58288344 (+32-58288344) 58288344 (+32-58288344)

Fax (fax): +32 (58) 824-32-14 +32 (58) 824-32-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEOPOLD NOTERDAEME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEOPOLD NOTERDAEME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEOPOLD NOTERDAEME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEOPOLD NOTERDAEME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEOPOLD NOTERDAEME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEOPOLD NOTERDAEME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEOPOLD NOTERDAEME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEOPOLD NOTERDAEME
Products information LEOPOLD NOTERDAEME

BTW identificatienummer (tax): BE07397064208
Ondernemingsnummer: 9194152832
Hoofdstad (capital): 752,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 374,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEOPOLD NOTERDAEME
(Get full report from official database of BE for LEOPOLD NOTERDAEME)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEOPOLD NOTERDAEME
Addition kinds of activities for LEOPOLD NOTERDAEME

8661. Religieuze organisaties | Religious organizations
15419906. Papier- / pulpmolenbouw | Paper/pulp mill construction
26750202. Mappen, filing, die-cut: gemaakt van aangekochte materialen | Folders, filing, die-cut: made from purchased materials
33579900. Non-ferro wiredrawing en isolatie, nec | Nonferrous wiredrawing and insulating, nec
36510101. Versterkers: radio, publiek adres of muziekinstrument | Amplifiers: radio, public address, or musical instrument
51990406. Brei goederen | Knit goods
59990402. telescopen | Telescopes
92230403. Correctionele instellingen, provincie overheid | Correctional institutions, county government

Werken bij LEOPOLD NOTERDAEME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEOPOLD NOTERDAEME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEOPOLD NOTERDAEME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEOPOLD NOTERDAEME. Looking for open vacancies in other companies

 • magazijn- en productiemedewerkers (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo Trucks Gent werft productiemedewerkers en logistiek medewerkers aan. Als productiemedewerker sta je samen met jouw team in voor de assemblage van de vrachtwagens. Als lobistiek medewerker sta je in voor de lijnbevoorrading of leeggoedbehandeling.

 • Chauffeur C (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Synergie Bornem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als distributiechauffeur sta je in voor de correcte levering van goederen naar verschillende klanten, zowel food als non-food. Je krijgt na een korte opleiding een route toebedeeld, waarna je zelfstandig aan de slag kan. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten, alsook de nodige documenten en vooropgestelde instructies.

 • Monteur serviceafdeling (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een monteur voor de serviceafdeling. Je takenpakket bestaat uit: - Verantwoordelijk voor het repareren van trailers die de klanten aan onze werkplaats toevertrouwen - Uitvoeren van eenvoudige als meer complexe taken - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt oplossen - Je rapporteert aan de teamleader Service. - Je geeft geen leiding.

 • VUURWERK zoekt KNALLERS (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant "Zena vuurwerk" staat al jaren garant om vele mensen te voorzien van een spetterend einde jaar! Zena blinkt uit in alles wat knalt, spettert, ontploft en blinkt!! Zena is gewoon een topper van de toppers, mensen komen van ver om hier hun voorraad vuurwerk op te slaan. Voor de vestiging in Olen zijn wij op zoek naar: *Polyvalente medewerkers, orderpickers voor het samenstellen van de bestellingen vuurwerk. *Toonbankmedewerkers voor het afleveren van het vuurwerk *Chauffeurs met ervaring om met een camionette te rijden.

 • Poetshulp (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: t-interim Ieper

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Burelen poetsen - Enkel op zaterdag - Zes uur werken

 • Spoelmeester (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een klant van ons in de haven zijn we op zoek naar een spoelmeester. Je staat in voor het reinigen en het onderhouden van de Tanks. Geen ervaring? Geen probleem! Ze geven je op het bedrijf een uitgebreide opleiding.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in HOFSTADE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOFSTADE)

  Regio: HOFSTADE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Accountancy Medewerker voor modern boekhoudkantoor (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-HR

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een sterk boekhoudkantoor gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een Accountancy Medewerker.  Als Accountancy Medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor het beheren van enkele accountancy-dossiers, gaande van het verwerken van documenten, over het voorbereiden van BTW-aangiften en listings tot het voorbereiden van jaarrekeningen en van aangiften vennootschaps- en personenbelasting. Je vormt daarnaast het aanspreekpunt voor de klanten bij verdere vragen over hun boekhouding. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • Chauffeur C - drankenhandel (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: YILDIRIM HORECA

  Type: Vaste Job

  Drankenhandel Yildirim is een groeiend bedrijf wat een gigantisch assortiment van voedingsmiddelen leveren aan zowel particulieren als bedrijven (kleinhandel en groothandel). Drankenhandel Yildirim is op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het leveren van de producten aan klanten in Limburg en het laden en lossen van de goederen.

 • PPM Consultant (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: THREON

  Type: Vaste Job

  Bij Threon voorzien we onze klanten van een platform, gebaseerd op MS Project Server (PPM), dat een goed beheer van hun projecten toelaat (bijvoorbeeld op vlak van resource management, time tracking, delen van risico’s,…). Om maximaal aan de klanten hun noden te voldoen, breiden we dit platform ook zelf uit met onze klantspecifieke uitbreidingen en interfaces (Beste Practice Packs (BBP)). Als PPM Consultant zal je enerzijds onze oplossingen samen met onze functionele consultants gaan implementeren. Je zal de technische componenten configureren of rapporten ontwikkelen. Dit laat hen toe om de juiste conclusies te trekken en, indien nodig, de nodige acties te ondernemen. Anderzijds zal je service verlenen aan klanten door additionele features te configureren. JOUW TAKENPAKKET Samen met de klant breng je hun rapporteringsnoden in kaart. Je denkt hierbij creatief met hen mee vanuit jouw kennis van de tools Je ontwikkelt kwalitatieve rapporten in SQL Server Reporting Services, Excel (SQL back-end) en Power BI die tegemoet komen aan de vraag van de klant Je voert de nodige testen uit en valideert jouw opleveringen met de klant Je denkt samen met de klant na over hoe de kwaliteit van de datarapportering verbeterd kan worden Interesse? Contacteer ons op [email protected].

 • Depot monteur te Erps-Kwerps (ERPS-KWERPS)

  Regio: ERPS-KWERPS

  Bedrijf: BOELS VERHUUR

  Type: Vaste Job

  Als monteur maak je deel uit van een team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald, op het juiste tijdstip en de juiste plaats

 • Dispatcher, Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Recrewtment Maritime

  Type: Vaste Job

  Heb je interesse in autotechnieken? Deed je alreeds ervaring op als Dispatcher? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een innovatieve mobiliteitsorganisatie zijn wij op zoek naar een Dispatcher met tewerkstelling in Zwijndrecht. Wat mag je in deze functie verwachten? Je bepaalt de prioriteit van inkomende aanvragen en maakt aan de hand hiervan een planning op van uit te voeren en reeds gekende opdrachten Je onderneemt actie met de info die voorhanden is, rekening houdend met verschillende parameters zoals interventietijd, urgentie, kost, type voertuig, ... Je onderhoudt een nauw contact met andere afdelingen die nodige informatie kunnen aanleveren Je zorgt er voor dat het dispatchinggebeuren ook administratief correct wordt afgehandeld Je bespreekt eventuele problemen met de hoofd dispatching in een spontaan en open overleg

Zoek naar antwoorden van LEOPOLD NOTERDAEME in sociale netwerken
Look for responds of LEOPOLD NOTERDAEME in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEOPOLD NOTERDAEME. Laat een reactie achter voor LEOPOLD NOTERDAEME. LEOPOLD NOTERDAEME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEOPOLD NOTERDAEME. Leave a respond for LEOPOLD NOTERDAEME. LEOPOLD NOTERDAEME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEOPOLD NOTERDAEME op de google maps. Adres en contacten LEOPOLD NOTERDAEME
Location of LEOPOLD NOTERDAEME on the google maps. Address and contacts of LEOPOLD NOTERDAEME

Andere gerelateerde bedrijven als come LEOPOLD NOTERDAEME LEOPOLD NOTERDAEME: ADVALVAS SOLUTIONS NV | MONTEL | Keirsschieter N | JOHAN STOFFELS | SUBLIM MEUBELEN

Other related companies as LEOPOLD NOTERDAEME: ADVALVAS SOLUTIONS NV | MONTEL | Keirsschieter N | JOHAN STOFFELS | SUBLIM MEUBELEN

LEOPOLD NOTERDAEME is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEOPOLD NOTERDAEME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07397064208. Het bedrijf LEOPOLD NOTERDAEME bevindt zich op het adres: TURKEYEN 3; 8647; LO-RENINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 752,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 374,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LEOPOLD NOTERDAEME is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEOPOLD NOTERDAEME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEOPOLD NOTERDAEME, openstaande posities, locatie van LEOPOLD NOTERDAEME op de kaart.

LEOPOLD NOTERDAEME is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEOPOLD NOTERDAEME, company assigned to the tax number BE07397064208. The company LEOPOLD NOTERDAEME is located at the address: TURKEYEN 3; 8647; LO-RENINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 752,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 374,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LEOPOLD NOTERDAEME is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LEOPOLD NOTERDAEME is not available. You also can look at reviews of LEOPOLD NOTERDAEME, open positions, location of LEOPOLD NOTERDAEME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEOPOLD NOTERDAEME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEOPOLD NOTERDAEME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEOPOLD NOTERDAEME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEOPOLD NOTERDAEME, employees, financial statistics.