Trendy Look Hair-Line

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Trendy Look Hair-Line
Private companiesAgricultural Services • Trendy Look Hair-Line

Contactgegevens Trendy Look Hair-Line: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Trendy Look Hair-Line: address, phone, fax, email, website, opening hours

Trendy Look Hair-Line

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gompeldijk 4; 2400; Mol, België

Telefoon (phone): 014 32 18 33 (+32-014 32 18 33) 014 32 18 33 (+32-014 32 18 33)

Fax (fax): +32 (50) 979-37-32 +32 (50) 979-37-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Trendy Look Hair-Line: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Trendy Look Hair-Line"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Trendy Look Hair-Line"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Trendy Look Hair-Line, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Trendy Look Hair-Line. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Trendy Look Hair-Line, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Trendy Look Hair-Line. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Trendy Look Hair-Line
Products information Trendy Look Hair-Line

BTW identificatienummer (tax): BE02361206054
Ondernemingsnummer: 5345916748
Hoofdstad (capital): 239,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 158,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Hairdressing salons - Gentlemen

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Trendy Look Hair-Line
(Get full report from official database of BE for Trendy Look Hair-Line)

Aanvulling soorten activiteiten voor Trendy Look Hair-Line
Addition kinds of activities for Trendy Look Hair-Line

729900. Diverse persoonlijke service | Miscellaneous personal service
28999903. Antiscalingverbindingen, boiler | Antiscaling compounds, boiler
31990105. Zadels of onderdelen | Saddles or parts
50840201. Naaimachines, industriële | Sewing machines, industrial
73730301. Turnkey verkopers, computersystemen | Turnkey vendors, computer systems

Werken bij Trendy Look Hair-Line: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Trendy Look Hair-Line: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Trendy Look Hair-Line. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Trendy Look Hair-Line. Looking for open vacancies in other companies

 • Pijpfitter (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als pijpfitter voel je je helemaal thuis tussen buizen en pijpen. Je vervaardigt, vervangt, plaatst en herstelt pijpwerk aan allerhande installaties bij onze klanten. Geen tussenstuk of materiaal is je onbekend. Voor bijzondere kleppen of bochten op metalen en kunststoffen buizen, draai je je hand niet om. Je bent ook in staat om voorgemaakte spools te monteren op werven.

 • Magazijnier: groothandel zonnepanelen (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je wordt tewerkgesteld in groothandel van zonnepanelen en omvormers, actief sinds 2005. Functie: magazijnier: inkomende goederen sorteren en stockeren manueel orderpicken (geen gebruik van scanners mogelijk) goederen verzamelen met behulp van een elektrische transpallet bestelling inputten in pc orders naar pickingzone brengen en via wikkelaar klaarmaken voor verzending

 • Aanvuller vaste avondploeg MAKRO Eke (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, plaatsen van prijzen, datum- en kwaliteitscontrole, onderhoud van de rayons, hulp aan klanten, ...

 • Chauffeur D toerisme - voltijds (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar buschauffeurs die graag in de toerismesector willen werken. Wij zoeken enthousiaste chauffeurs D die zowel nationaal als internationaal groepen willen vervoeren op uitstappen en reizen, overnachting op locatie is mogelijk. Dit voor onbepaalde duur.

 • Volwaardige metser (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: QJOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zowel voor een werf in Malle als een werf in Aartselaar zijn we dringend op zoek naar metsers.

 • HUISHOUDHULP Herenthout - Direct VAST contract mét maaltijdcheques (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat. Je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Keukenmedewerker/hulpkok (jobstudent) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Merl'O

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een jobstudent(e) die kan werken op vrijdagavond. Indien u zich ook op weekavonden en sporadisch op zaterdagavond kan vrijmaken is dit een pluspunt. Deze job houdt in dat je voornamelijk helpt met de voorbereidingen en de koude kant. Daarnaast wordt er ook geholpen met de afwas. Enkel solliciteren via mail. Dit met een voorstelling van jezelf, uitleg over jouw werkervaringen en motivatie. Dit met een cv in bijlage.

 • Arbeider wegsignalisatie - Chauffeur C (M/V) (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: TALENTFARM

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het vervoeren en plaatsen van wegsignalisatie. Ter uitbreiding van hun team, zijn wij op zoek naar een arbeider wegsignalisatie mét rijbewijs C. Het takenpakket bestaat uit volgende punten: Het vervoeren van de wegsignalisatie Het plaatsen van wegsignalisatie

 • Bouwkundig tekenaar-projectvoorbereider (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Voor onze bouw afdeling zijn wij op zoek naar een gemotiveerd bouwkundig tekenaar/projectvoorbereider. Schoolverlaters komen uiteraard ook in aanmerking. Op basis van aangeleverde architectuur- en stabiliteitsplannen creëer jij zelf een 2D - 3D ruwbouwmodel. Vanuit dit model maak je detailtekeningen die dienen voor productie prefab metselwanden, betonwanden en betonbalken. Nadien vertaal je de productietekeningen naar montageplannen die bruikbaar zijn voor uitvoering op de werven. Bijkomend ben je ook verantwoordelijk voor de bestellingen intern-extern. Tot slot behoort productieopvolging en aansturen van eigen personeel ook tot het takenpakket.

 • Hands-on productieverantwoordelijke (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Office Roeselare

  Type: Vaste Job

  Konvert Office Roeselare is op zoek naar een productieverantwoordelijke voor haar klant actief in de chemische nijverheid. Je hebt kennis chemie en kunt deze operationeel ook toepassen. Als verantwoordelijke bepaal je de samenstelling van de verschillende producten volgens de bedrijfseigen recepten. Je neemt de leiding over de planning, stuurt en coacht de mensen, springt bij waar nodig. Je volgt ook het logistieke gedeelte op van de productie.

 • KASSABEDIENDE PLANTENCENTRUM - FLEXIJOB - WEEKENDWERK -HERENTHOUT (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: GRUUN - TUINEN

  Type: Flexijob

  Gruun-Tuinen is een plantencentrum regio Herenthout en is momenteel op zoek aan een enthousiaste kassabediende die in de weekends wat wil bijverdienen via een flexijob.

Zoek naar antwoorden van Trendy Look Hair-Line in sociale netwerken
Look for responds of Trendy Look Hair-Line in social networks

Lees alle opmerkingen voor Trendy Look Hair-Line. Laat een reactie achter voor Trendy Look Hair-Line. Trendy Look Hair-Line bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Trendy Look Hair-Line. Leave a respond for Trendy Look Hair-Line. Trendy Look Hair-Line on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Trendy Look Hair-Line op de google maps. Adres en contacten Trendy Look Hair-Line
Location of Trendy Look Hair-Line on the google maps. Address and contacts of Trendy Look Hair-Line

Andere gerelateerde bedrijven als come Trendy Look Hair-Line Trendy Look Hair-Line: FORTIS | KRISTOF DEMEY | JULIEN HOEDENAEKEN | VRIJE LAGERE SCHOOL | O'COOL

Other related companies as Trendy Look Hair-Line: FORTIS | KRISTOF DEMEY | JULIEN HOEDENAEKEN | VRIJE LAGERE SCHOOL | O'COOL

Trendy Look Hair-Line is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Trendy Look Hair-Line, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02361206054. Het bedrijf Trendy Look Hair-Line bevindt zich op het adres: Gompeldijk 4; 2400; Mol. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 239,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 158,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Gentlemen.
De hoofdactiviteit van Trendy Look Hair-Line is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Trendy Look Hair-Line is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Trendy Look Hair-Line, openstaande posities, locatie van Trendy Look Hair-Line op de kaart.

Trendy Look Hair-Line is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Trendy Look Hair-Line, company assigned to the tax number BE02361206054. The company Trendy Look Hair-Line is located at the address: Gompeldijk 4; 2400; Mol. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 239,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 158,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. List of products are Hairdressing salons - Gentlemen.
The main activity of Trendy Look Hair-Line is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Trendy Look Hair-Line is not available. You also can look at reviews of Trendy Look Hair-Line, open positions, location of Trendy Look Hair-Line on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Trendy Look Hair-Line, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Trendy Look Hair-Line, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Trendy Look Hair-Line, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Trendy Look Hair-Line, employees, financial statistics.