DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS
Private companiesNonclassifiable Establishments • DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS

Contactgegevens DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANTWERPSESTEENWEG 285; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15218811 (+32-15218811) 15218811 (+32-15218811)

Fax (fax): +32 (60) 517-75-84 +32 (60) 517-75-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS
Products information DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS

BTW identificatienummer (tax): BE03932525634
Ondernemingsnummer: 5635131835
Hoofdstad (capital): 881,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 376,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Types d'Articles: Plong茅e.. Types de Clubs: Plong茅e.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Articles de camping and de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS
(Get full report from official database of BE for DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS
Addition kinds of activities for DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS

2281. Garen spin mills | Yarn spinning mills
239504. Pleating en tucking: voor de handel | Pleating and tucking: for the trade
15420102. Commerciële en kantoorgebouwen, geprefabriceerde erectie | Commercial and office buildings, prefabricated erection
35230114. Aardappel graafmachines, oogstmachines en planters | Potato diggers, harvesters, and planters
37130213. Utility truck bodies | Utility truck bodies
39910103. Klitsbroekjes | Whisk brooms
51139906. Pers en gegoten pulpgoederen | Pressed and molded pulp goods
76992401. Balanseringsdienst | Balancing service

Werken bij DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS. Looking for open vacancies in other companies

 • SNELLE OPSTART: order-entry medewerker / administratief bediende (NL/FR) (KORTENBERG)

  Regio: KORTENBERG

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een succesvolle organisatie gelegen in Kortenberg ben ik DRINGEND op zoek naar nauwkeurige Administratief Bediende voor data input. In deze functie zal je fungeren als order-entry medewerker. Meer specifiek zal je takenpakket bestaan uit:  Het ingeven van bestelbonnen in een bedrijfsspecifiek systeem, zowel in het Nederlands als het Frans. Hiervoor is een grote nauwkeurigheid vereist. Tevens zal je telefoons beantwoorden wanneer de andere collega's bezet zijn. Je staat klanten te woord en verbindt hen door van zodra er iemand beschikbaar is. Het betreft een tijdelijke functie met onmiddellijke opstart. De duur is nog onbepaald, maar zal waarschijnlijk enkele weken betreffen.  Ben jij nauwkeurig en heb je een goede talenkennis NL/FR? Ben je geëngageerd voor een tijdelijke opdracht? Aarzel dan niet en solliciteer snel via onze website of door je CV op te sturen naar [email protected]! Wij verzekeren je op de dag zelf nog een antwoord op je sollicitatie!

 • Plaatsers interieurbouw (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP GENK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je plaatst op maat gemaakte projecten bij klanten.

 • Postbode Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor bpost regio Aalst zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens dus vroege uren kunnen werken is een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

 • Huishoudhulp regio Lille (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: STEAM & CLEAN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ...

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in As - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AS)

  Regio: AS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Meise – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEISE)

  Regio: MEISE

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent De Panne (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten die aan de slag willen als Operations-medewerker. Binnen deze afdeling is je takenpakket heel gevarieerd: attractiebediener, parking- en onderhoudsmedewerker, theaterhulp, kassamedewerker, ticket-/bagagecontroleur,... Je maakt deel uit van een team die maar één doel voor ogen heeft: de bezoeker een magische dag bezorgen. Er heerst altijd een vakantie-sfeer in het park, wat het voor de medewekers ook leuk maakt. De bezoekers zijn al enthousiast en jij kan hier nog je steentje aan bijdragen. Ook tussen de medewerkers onderling ontstaat er dikwijls een leuke vriendschap tijdens de trein-, tram- of busritten naar De Panne. Wij bieden je een unieke werkervaring in een magische omgeving. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

 • Jobstudent bij Panos Gent Veldstraat (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DELI VELDSTRAAT

  Type: Studentenjob

  Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor 1 of meer dagen per week. Je werkt als verkoper in de Panos te Veldstraat Gent en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je ziet toe op HACCP, je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel, en je waakt over prima kwaliteit van alle producten.

 • Verpleegkundige thuisverpleging (m/v) / zelfstandigebasis (ELVERSELE)

  Regio: ELVERSELE

  Bedrijf: THUISVERPLEGING DOMINIQUE DE KROON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Thuisverpleging de Kroon is op zoek naar een thuisverpleegkundige voor de regio Temse, Sint-Niklaas,Waasmunster, Belsele, Hamme. 2 dagen per week, en of weekends, ochtend en avond ronde – Van 06u tot 12u30 en van 16U30u tot 19u30. Groei mogelijk en bespreekbaar. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je zorgt voor een vlotte babbel zodat de patiënten zich op hun gemak voelen. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. www.thuisverplegingdekroon.be

 • PROJECTMANAGER BOUWHEER (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1673960-inline.html?cid=Partner_VDAB * Projectmanager - Gedelegeerd Bouwheer * Investeerder en ontwikkelaar van semi-industrieel vastgoed * Uitvalsbasis Kempen, projecten in België en buurlanden Onze klant is een internationale investeerder in semi-industrieel/logistiek vastgoed. Dit innovatief bedrijf streeft naar creatieve, esthetische, ecologische en economische bouwprojecten. Ter uitbreiding van het bouwkundig team zijn we samen met dit bedrijf op zoek naar een gedreven projectmanager. Als projectmanager treed je op als bouwheer en ben je eindverantwoordelijk voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. De gebouwen zijn voornamelijk semi-industrieel, kantoren, logistieke centra... Er wordt steeds aandacht besteed aan zowel het esthetische als het praktische. Concreet start jouw job vanaf de projectdefinitie over het ontwerp, de uitvoering tot de definitieve oplevering. Gedurende het volledige proces bewaak je planning, budget en kwaliteit. Je werkt nauw samen met de klant, de architect en alle andere betrokken partijen (aannemers, leveranciers, studiebureau ...). In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de bedrijfsleider.

 • Diëtiste in praktijk (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Hanne Van Nuffel

  Type: Zelfstandige activiteit

  Diëtiste gezocht voor een startende praktijk in Sint-Amandsberg. Heb je een andere expertise en ben je op zoek naar een aantrekkelijk praktijkruimte (psycholoog, logopedist, diabeteseducator, podoloog, seksuoloog, osteopaat,...), neem gerust contact! Je werkt als zelfstandige (hoofd- of bijberoep) en bepaalt in overleg zelf je uren (minimum 8u/week).

 • Ploegbazen HVAC (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: DAENINCK & DEWEERDT

  Type: Werfreserve

  Je bent als ploegbaas HVAC verantwoordelijk voor de opvolging van het volledige HVAC-project op de werf. Je zorgt ervoor dat alle materialen die nodig zijn aanwezig zijn op de werf. Je stuurt een groep monteurs aan.

Zoek naar antwoorden van DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS in sociale netwerken
Look for responds of DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS. Laat een reactie achter voor DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS. DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS. Leave a respond for DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS. DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS op de google maps. Adres en contacten DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS
Location of DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS on the google maps. Address and contacts of DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS

Andere gerelateerde bedrijven als come DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS: GALERIE MICHEL VOKAER | GARAGE WATELET | Bibliothèque du Wainage | NO?L MANISE | WT Corp bvba

Other related companies as DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS: GALERIE MICHEL VOKAER | GARAGE WATELET | Bibliothèque du Wainage | NO?L MANISE | WT Corp bvba

DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03932525634. Het bedrijf DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS bevindt zich op het adres: ANTWERPSESTEENWEG 285; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 881,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 376,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Articles de camping and de sport. Lijst met producten zijn Types d'Articles: Plong茅e.. Types de Clubs: Plong茅e..
De hoofdactiviteit van DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS, openstaande posities, locatie van DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS op de kaart.

DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS, company assigned to the tax number BE03932525634. The company DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS is located at the address: ANTWERPSESTEENWEG 285; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 881,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 376,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. Articles de camping and de sport. List of products are Types d'Articles: Plong茅e.. Types de Clubs: Plong茅e..
The main activity of DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS is not available. You also can look at reviews of DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS, open positions, location of DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS, employees, financial statistics.