WT Corp bvba

Contactgegevens WT Corp bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WT Corp bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

WT Corp bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Spuymolenstraat 9, Vilvoorde, B 1800 Belgium, België

Telefoon (phone): 32 2 305 46 38 32 2 305 46 38

Fax (fax): 32 2 305 46 39 32 2 305 46 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WT Corp bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WT Corp bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WT Corp bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WT Corp bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WT Corp bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WT Corp bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WT Corp bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WT Corp bvba
Products information WT Corp bvba

BTW identificatienummer (tax): BE06201751708
Ondernemingsnummer: 5467590332
Hoofdstad (capital): 660,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 167,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in WT Corp bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WT Corp bvba
(Get full report from official database of BE for WT Corp bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor WT Corp bvba
Addition kinds of activities for WT Corp bvba

251104. Houten speelkamer meubels | Wood game room furniture
20510210. Rolls, zoet: behalve bevroren | Rolls, sweet: except frozen
25149902. Kampmeubilair: metaal | Camp furniture: metal
27520700. Tag, ticket en planning printen: lithografisch | Tag, ticket, and schedule printing: lithographic
27910100. Hand samenstelling samenstelling | Hand composition typesetting
34239922. Regels of heersers, metaal | Rules or rulers, metal
51690206. Gassen, samengeperst en vloeibaar | Gases, compressed and liquefied
89990104. kalligraaf | Calligrapher
95110400. Lucht-, water- en vast afvalbeheer, niveau van overheid | Air, water, and solid waste management, level of government

Werken bij WT Corp bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WT Corp bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WT Corp bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WT Corp bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • full time medewerker supermarkt centrum Gent (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt hartje Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kassierster! (38u/week). Heb jij reeds ervaring in de verkoop en heb je een portie verantwoordelijkheidszin? Dan hebben wij de job voor jou! Je helpt mee de vrachtwagens uit te laden en vult de rekken aan. Verder zorg je dat de rayons mooi op orde liggen. Ook kassawerk vormt een groot deel van jouw takenpakket. Je werkt 1 op 2 zaterdagen. Op zondag is de winkel gesloten.

  • Winkelbediende afdeling ondergoed en parfumerie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote winkel in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende voor de ondergoedafdeling. Je bent verantwoordelijk voor jouw afdeling. Je zorgt ervoor dat alles netjes in de rekken komt, bewaart de orde in de rayons, staat de klanten te woord en geeft hen advies.

  • Logistiek medewerker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal de documenten opstellen die nodig zijn voor de laaddocumenten aan de chauffeur. Zorgt voor administratieve ondersteuning en volgt de procedures en richtlijnen. Je staat administratief maar ook operationeel in contact met de chauffeurs. Het administratief uitvoerend alles vlot laten verlopen is jouw hoofdtaak

  • Poetshulp (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DCO Werk aan huis vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen, alleenstaanden en senioren in de omgeving van Gavere, zijn we op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van dienstencheques.

  • Huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    SCHOONMAKEN BIJ JOU THUIS, ONZE MISSIE In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

  • Productiestudenten gezocht regio Oostakker (van ma tem vrij) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs &HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Oostakker zijn wij op zoek naar ervaren productiemedewerk(st)ers om te werken tijdens het academiejaar op een vaste dag of meerdere vaste dagen. Taken: productiewerk (bv: alles uitpakken en weer herinpakken,...)

  • Helper Sanitair/cv (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: INNOTECH

    Type: Vaste Job

    Als helper sanitair/cv sta je in voor het aanleggen van de nodige leidingen voor de installatie en ondersteun je de meestergast

  • ICT en PC technicus (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: PC Tech

    Type: Vaste Job

    Sinds 2007 levert PCTECH in Vichte zijn klanten in Vlaanderen en Wallonië totaaloplossingen inzake IT en telecom. Dankzij onze gedegen product- en marktkennis en onze ruime visie kunnen wij als geen ander een alomvattende dienstverlening aanbieden.   Om onze service t.a.v. de klant nóg te verbeteren, zoeken wij momenteel een (m/v) ICT en PC technicus Ben jij een handige Harry met een meer dan normale interesse voor hardware? Heb je tijdens je studies een passie ontwikkeld voor hardware? Dan hebben wij misschien wel de job van je dromen! Als Hard en Software technicus sta jij bij onze klanten in voor de snelle en correcte plaatsing en installatie van hardware en de implementatie van software en bijbehorende updates. Zodra een klant zijn computer, printer of ander toestel uit ons uitgebreide assortiment ontvangen heeft, trek jij ter plekke om alles te installeren en werkingsklaar te maken. Daarbij heb je ook ruime aandacht voor de softwarekant: je installeert de gevraagde programma’s, verzorgt updates voor bijvoorbeeld de firewall en antivirusprogramma’s en checkt de werking van het back-upsysteem. Daarbij hou je je steeds aan de door ons vastgelegde procedures.

  • Voorman montage regio Heuvelland (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met vestigingen in Wetteren, Poperinge en Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies

  • Teamleader voor groeiend & vooruitstrevend kantoor - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Begonnen als één klein kantoor, maar uiteindelijk al uitgebreid naar vier moderne vestigingen, kan je wel zeggen dat dit kantoor erop vooruit gegaan is. Vandaag de dag zijn ze nog steeds aan het groeien en leveren ze een brede waaier aan diensten. Deze dienstverlening omvat zaken zoals de boekhouding, fiscaal-, juridisch- en sociaal advies, begeleiding van starters, hulp bij overnames, etc. De klanten die ze verzorgen zijn middelgrote KMO'S, vrije beroepen en zelfstandigen. Het uiteindelijke doel is om een kwaliteitsvolle service te leveren en dit op een persoonlijke manier. Constante opleidingen en bijscholingen zorgen ervoor dat dit jong en dynamisch team van 10 medewerkers en 2 vennoten hun klanten op de meest accurate manier kunnen bijstaan. Teamleader: opdracht Je beheert dossier van A-Z, inclusief eindbesprekingen. Je bent verantwoordelijk voor een team medewerkers: je begeleidt hen en stuurt hen aan. Je teamgenoten kunnen met al hun vragen en problemen bij jou terecht. Je staat in voor een goed verloop van de dagdagelijkse activiteiten op kantoor.

  • werkvoorbereider Funderingstechnieken (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: STABCO FOUNDATIONS

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider bereid je elk project voor, zodat je collega’s op de werf zorgeloos kunnen starten. Dit houdt in dat u: - In de beginfase de communicatie met de klant verzorgt, zodat alles op punt staat bij aanvang van het project. - Ervoor zorgt dat alle administratie van elk nieuw project perfect op punt staat. - Verantwoordelijk bent voor de beton- en materiaalbestellingen van elke werf. - Het As Built dossier voorbereidt met de tekenaar. - Werven inspecteert. - Branden blust waar nodig tijdens de uitvoering van de werken.

  • Flexijob verkoop slagerij (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde verkopers/verkoopsters. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het opruimen van de winkel na sluiting.

Zoek naar antwoorden van WT Corp bvba in sociale netwerken
Look for responds of WT Corp bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor WT Corp bvba. Laat een reactie achter voor WT Corp bvba. WT Corp bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WT Corp bvba. Leave a respond for WT Corp bvba. WT Corp bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WT Corp bvba op de google maps. Adres en contacten WT Corp bvba
Location of WT Corp bvba on the google maps. Address and contacts of WT Corp bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come WT Corp bvba WT Corp bvba: Rigaux Jean-Marie SPRL | PLUYM | BOWLING XANADU | JOS WILLEMS | TIEROLFF MUZIEKCENTRALE

Other related companies as WT Corp bvba: Rigaux Jean-Marie SPRL | PLUYM | BOWLING XANADU | JOS WILLEMS | TIEROLFF MUZIEKCENTRALE

WT Corp bvba is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WT Corp bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06201751708. Het bedrijf WT Corp bvba bevindt zich op het adres: Spuymolenstraat 9, Vilvoorde, B 1800 Belgium. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 660,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 167,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in WT Corp bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WT Corp bvba is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WT Corp bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WT Corp bvba, openstaande posities, locatie van WT Corp bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

WT Corp bvba is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is WT Corp bvba, company assigned to the tax number BE06201751708. The company WT Corp bvba is located at the address: Spuymolenstraat 9, Vilvoorde, B 1800 Belgium. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 660,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 167,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in WT Corp bvba were not found.
The main activity of WT Corp bvba is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WT Corp bvba is not available. You also can look at reviews of WT Corp bvba, open positions, location of WT Corp bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WT Corp bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WT Corp bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WT Corp bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WT Corp bvba, employees, financial statistics.