Bibliothèque du Wainage

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • Bibliothèque du Wainage
Private companiesNonclassifiable Establishments • Bibliothèque du Wainage

Contactgegevens Bibliothèque du Wainage: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bibliothèque du Wainage: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bibliothèque du Wainage

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Wainage 41; 6240; Farciennes, België

Telefoon (phone): 071 38 20 19 (+32-071 38 20 19) 071 38 20 19 (+32-071 38 20 19)

Fax (fax): +32 (14) 855-23-43 +32 (14) 855-23-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bibliothèque du Wainage: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bibliothèque du Wainage"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bibliothèque du Wainage"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bibliothèque du Wainage, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bibliothèque du Wainage. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bibliothèque du Wainage, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bibliothèque du Wainage. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bibliothèque du Wainage
Products information Bibliothèque du Wainage

BTW identificatienummer (tax): BE03500762939
Ondernemingsnummer: 6183349609
Hoofdstad (capital): 722,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 749,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Bibliothèque du Wainage zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Libraries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bibliothèque du Wainage
(Get full report from official database of BE for Bibliothèque du Wainage)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bibliothèque du Wainage
Addition kinds of activities for Bibliothèque du Wainage

506303. Draad en kabel | Wire and cable
34960107. Lath, geweven draad | Lath, woven wire
35770101. Plotters, computer | Plotters, computer
38410207. Gastroscopen, behalve electromedical | Gastroscopes, except electromedical
72130203. Shirt levering | Shirt supply
76991205. Replaatiewinkel, behalve bestek | Replating shop, except silverware

Werken bij Bibliothèque du Wainage: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bibliothèque du Wainage: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bibliothèque du Wainage. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bibliothèque du Wainage. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING NACHTEN (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project kom je terecht in een nieuw woonzorgcentrum dat ook serviceflats aanbiedt. Dit huiselijke woonzorgcentrum is gelegen in een groene omgeving en beschikt over 130 kamers. Je komt terecht in een dynamisch multidisciplinair team dat instaat voor het optimaliseren van de levenskwaliteit van hun bewoners. Je staat in voor de nachtelijke verpleging en verzorging van de bewoners van het woonzorgcentrum. Daarnaast sta je ook in voor de verpleegpermanentie van de serviceflats. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Assistent ploegbaas te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze magazijnen in Boom zijn we op zoek naar een Assistent Ploegbaas in afwisselende posten die zal helpen instaan voor de dagelijkse opvolging en organisatie ter ondersteuning van de ploegbaas. Jouw taken : Je staat in voor de planning van de dagelijkse magazijnactiviteiten. Je ziet toe dat deadlines behaald worden. Je staat in voor de opvolging van een kleine ploeg (10 tot 12-tal) operators (kwantiteit en kwaliteit). Je werkt mee op de werkvloer. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid in het magazijn. Je fungeert als voorbeeldfiguur voor de groep. Je ziet toe dat er volgens de procedures gewerkt wordt. Kenmerken van de functie: Je rapporteert aan de ploegbaas Je werkt in 2 posten (6 u – 14.30 u en 09.30 u – 18 u). Ervaring met of in het bezit zijn van een Reachtruck of Heftruck brevet is een meerwaarde.

  • Magazijnier / Orderpicker (m/v) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Ternat zijn we op zoek naar dynamische Orderpicker/sorteerder (m/v). Als orderpicker/sorteerder, zorg je ervoor dat bestellingen en pakketen correct klaargezet worden en tijdig vertrekken voor verzending. Dit gebeurt hoofdzakelijk manueel. De te picken orders zijn zowel kleine producten als grotere stukken. Je werkt in teams van verschillende medewerker en dit in één van de verschillende ploegen. - Ochtend: 6u tot 14u - Nacht: 17u tot 1u Of halftijds: 9-14u of 3u tot 7u

  • Loodgieter (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Waregem zijn we op zoek naar een loodgieter.

  • HULPLOEGCHEF INPAK/PRODUCTIE - VASTE NACHT (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, ombouwen, opstarten en bedienen van een volledig geautomatiseerde lijn. Je waakt over de goede operationele werking van de lijn zodat de producten worden verpakt/verwerkt op de voorgeschreven wijze, volgens de opgegeven planning en binnen de vooropgestelde kwaliteit- en rendementseisen en indien nodig, stuur je bij. Kwaliteit staat hoog in je vaandel en je voert hiervoor de nodige controles uit Bij een technische storing, kom jij met de oplossing Je bevoorraadt de machines met het nodige materiaal. Je staat in voor de opleiding van nieuwe mensen. Als de ploegchef niet aanwezig is, zal jij de back up zijn.

  • PRODUCTIE OPERATOR (2 PLOEGEN) M/V (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Niel zoeken wij productie operatoren in een 2-ploegenstelsel. Onze klant is een dynamisch familiebedrijf in Niel. Vanuit een modern productieproces bieden zij een ruim assortiment betonproducten aan in creatieve vormen. Hun klanten kunnen bij hun terecht voor een uitgebreide keuze in klinkers, boordstenen, betonmetselstenen, natuursteen en tegels. Taken Je bedient een modern computergestuurd machinepark voor de volautomatische productie van elementen in beton Daarnaast rij je ook de producten af met de heftruck Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen Je controleert in samenspraak met het betonlabo de kwaliteit van de geproduceerde producten

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Strijker/Strijkster Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste strijkster. Ben jij een krak in strijken en wil je een job waarbij je een mooi evenwicht kan houden tussen werk en gezin.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Allround winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je werkt als allround medewerker Je zorgt voor een correcte afrekening aan de kassa Je houdt de afdelingen op orde en springt bij waar nodig Verwerken van leveringen Presenteren van de goederen  Bakkerijafdeling:1 keer per week bak je brood en ontbijtkoeken af  Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een gedreven verkoopmedewerker. Je komt terecht in een dynamisch team die vooruit denkt en wil groeien binnen de onderneming zelf.

  • Polyvalent koerman met kennis hout (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente koerman om aan de slag te gaan bij een houthandel. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de leveringen. Je laadt en lost de vrachtwagens met de heftruck. Je zet ook de bestellingen klaar. Daarnaast ben je ook bereid om balken op maat te zagen met de vierzijdige schaafmachine.

  • hulpkok (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: ROBRAS

    Type: Vaste Job

    hulpkok

Zoek naar antwoorden van Bibliothèque du Wainage in sociale netwerken
Look for responds of Bibliothèque du Wainage in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bibliothèque du Wainage. Laat een reactie achter voor Bibliothèque du Wainage. Bibliothèque du Wainage bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bibliothèque du Wainage. Leave a respond for Bibliothèque du Wainage. Bibliothèque du Wainage on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bibliothèque du Wainage op de google maps. Adres en contacten Bibliothèque du Wainage
Location of Bibliothèque du Wainage on the google maps. Address and contacts of Bibliothèque du Wainage

Andere gerelateerde bedrijven als come Bibliothèque du Wainage Bibliothèque du Wainage: JOSEPH ESSER | VAN DAMME NADIA | DE LOBEL GILBERT | JOLINE | CLAES WIJN IMPORT

Other related companies as Bibliothèque du Wainage: JOSEPH ESSER | VAN DAMME NADIA | DE LOBEL GILBERT | JOLINE | CLAES WIJN IMPORT

Bibliothèque du Wainage is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bibliothèque du Wainage, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03500762939. Het bedrijf Bibliothèque du Wainage bevindt zich op het adres: Rue du Wainage 41; 6240; Farciennes. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 722,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 749,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Libraries. Producten gemaakt in Bibliothèque du Wainage zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bibliothèque du Wainage is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bibliothèque du Wainage is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bibliothèque du Wainage, openstaande posities, locatie van Bibliothèque du Wainage op de kaart.

Bibliothèque du Wainage is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bibliothèque du Wainage, company assigned to the tax number BE03500762939. The company Bibliothèque du Wainage is located at the address: Rue du Wainage 41; 6240; Farciennes. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 722,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 749,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Libraries. Products created in Bibliothèque du Wainage were not found.
The main activity of Bibliothèque du Wainage is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bibliothèque du Wainage is not available. You also can look at reviews of Bibliothèque du Wainage, open positions, location of Bibliothèque du Wainage on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bibliothèque du Wainage, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bibliothèque du Wainage, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bibliothèque du Wainage, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bibliothèque du Wainage, employees, financial statistics.