GALERIE MICHEL VOKAER

Contactgegevens GALERIE MICHEL VOKAER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GALERIE MICHEL VOKAER: address, phone, fax, email, website, opening hours

GALERIE MICHEL VOKAER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHARLEROISE STEENWEG 169; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25346981 (+32-25346981) 25346981 (+32-25346981)

Fax (fax): +32 (12) 242-88-92 +32 (12) 242-88-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GALERIE MICHEL VOKAER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GALERIE MICHEL VOKAER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GALERIE MICHEL VOKAER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GALERIE MICHEL VOKAER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GALERIE MICHEL VOKAER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GALERIE MICHEL VOKAER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GALERIE MICHEL VOKAER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GALERIE MICHEL VOKAER
Products information GALERIE MICHEL VOKAER

BTW identificatienummer (tax): BE08420715332
Ondernemingsnummer: 9434478759
Hoofdstad (capital): 190,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 227,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in GALERIE MICHEL VOKAER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse zakelijke dienstverlening; Zalen voor culturele evenementen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GALERIE MICHEL VOKAER
(Get full report from official database of BE for GALERIE MICHEL VOKAER)

Aanvulling soorten activiteiten voor GALERIE MICHEL VOKAER
Addition kinds of activities for GALERIE MICHEL VOKAER

20629904. Inverteer rietsuiker, uit gekochte ruwe suiker of siroop | Invert cane sugar, from purchased raw sugar or syrup
28510400. Removers en schoonmakers | Removers and cleaners
34129901. Vaten, verzending: metaal | Barrels, shipping: metal
35690400. Gasproducenten, generatoren en andere gasgerelateerde apparatuur | Gas producers, generators, and other gas related equipment
37140405. Hoorn, motorvoertuig | Horns, motor vehicle
50850503. Industriële wielen | Industrial wheels
57220206. Afvalverwerking | Garbage disposals
86610105. Boeddhistische tempel | Buddhist temple
96310404. Regeling, administratie van nutsbedrijven, lokale overheid | Regulation, administration of utilities, local government

Werken bij GALERIE MICHEL VOKAER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GALERIE MICHEL VOKAER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GALERIE MICHEL VOKAER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GALERIE MICHEL VOKAER. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanicien 3 ploegen M/V (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op elektromechanisch vlak fungeer je als polyvalente kracht: je voert depannages uit aan de machines en staat tegelijk in voor het preventief onderhoud. Je zoekt oplossingsgericht mee naar storingen. Bovendien zorg je voor optimalisatie van het elektrische en elektromechanische gedeelte van onze machines en installaties en verzorg je de installatie van nieuwe machines.

  • Verkoopsmedewerker december (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar een verkoper (M/V) voor de volledige maand december 2018! Functie: - Je krijgt het productengamma van de firma aangeleerd en leert met het kassasysteem werken. - Je staat de klanten te woord - Je noteert correct de verschillende bestellingen - Je staat in nauw contact met de productie De uren liggen steeds tussen 9u00 en 18u, maar flexibiliteit naar af en toe eens kort of langer werken is noodzakelijk. Je zal werken van maandag tot zaterdag, met telkens 1 dag thuis.

  • Contact center medewerk(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een modern customer service-center zijn wij op zoek naar medewerkers voor de klantendienst, zowel outbound als inbound. ook agendabeheer,facturatie en back office taken, behoren tot de mogelijkheden. Want het leuke is dat je zelf bepaalt voor welk project je graag opstart. Nieuwsgierig? Contacteer ons dan snel.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Dakdekker (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als dakdekker ? Heb je geen schrik om op hoogtes te werken ? Lees dan zeker verder! Voor onze klant zijn we op zoek naar iemand die de dakstructuren kan afwerken nadat deze in prefab zijn gemaakt. Dit houdt concreet in: uitrechten, vastmaken en verder aftimmeren van de dakstructuur. Dit zowel van binnen als van buiten.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Aalter 8u/week (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Aalter. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Knokke ! (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is DRINGEND op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • student verkoop (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld als winkelmedewerker binnen een kledingszaak in Oudenaarde: In de beginfase omvat dit vooral het plooien van de kledij, het op orde houden van de winkel, mee helpen binnen de stock. Na verloop van tijd krijg je ook een kassa opleiding waardoor je een all-round medewerker wordt binnen het team. Je wordt ingeschakeld op jouw lesvrije dag!

  • student RECEPTIONIST (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: MOLENHEIDE

    Type: Studentenjob

    Je taak behelst o.a. het onthaal van gasten en ticketverkoop voor sport- en speelparadijs. Daarnaast houd je je vooral bezig met administratieve taken, telefonische contacten,...

  • Technisch vertegenwoordiger (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je bent specialist in elektronische sloten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opzoeken en uitbouwen van uw klantenportefeuille. Je legt dan ook de nodige contacten binnen de bouwwereld, waarbij je in staat bent te negotiëren en contracteren op verschillende niveaus. Op die manier geef je correct advies aan klanten en prospecten om het te overtuigen met de onderneming samen te werken.

  • Expert uitzendconsulent (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs (Holding)

    Type: Vaste Job

    Een klant belt je op met een nieuwe vacature en hup, daar ga je… Je bevraagt in detail wat en wie de klant zoekt en kan dit om gaan vormen in een mooie vacature. Door je goede contacten met je reeds gescreende kandidaten kan je snel schakelen en de juiste kandidaten contacteren. Niemand in je bestaande kandidatenbestand? Voor jou is dit een extra uitdaging! Via verschillende kanalen ga je de juiste kandidaten sourcen. Je stuurt teasende berichten via LinkedIn, Indeed, Jobat en VDAB waarbij je hoofddoel is om de interesse van de beoogde kandidaat te wekken. Je nodigt de kandidaten uit en door het diepte-interview weet je hun soft en hard skills, ervaring en diploma’s perfect in kaart te brengen. Al deze info weet je dan ook weer efficiënt over te brengen aan je klant. Je volgt nauwgezet iedere stap op die je kandidaat neemt in het sollicitatieproces (ook bij je klant) en ondersteunt waar nodig. Eenmaal je kandidaat aan de slag is, volg je wekelijks op hoe alles loopt, zodat je tijdig kan anticiperen op problemen. Tot slot adviseer je klanten bij hun zoektocht (loononderhandelingen, contractvorm etc.).

  • Technisch Tekenaar (WEELDE)

    Regio: WEELDE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Weelde zijn we op zoek naar een Technisch Tekenaar Solidworks Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de productietekeningen in 3D in de metaalsector Het uitwerken van het volledige productiedossier gebeurt na goedkeuring van jou concepttekeningen, hierbij zal je zowel de leveranciers als de eigen productie aansturen Het uitwerken van detailtekeningen met vermelding van relevante maatgeving en toleranties

Zoek naar antwoorden van GALERIE MICHEL VOKAER in sociale netwerken
Look for responds of GALERIE MICHEL VOKAER in social networks

Lees alle opmerkingen voor GALERIE MICHEL VOKAER. Laat een reactie achter voor GALERIE MICHEL VOKAER. GALERIE MICHEL VOKAER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GALERIE MICHEL VOKAER. Leave a respond for GALERIE MICHEL VOKAER. GALERIE MICHEL VOKAER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GALERIE MICHEL VOKAER op de google maps. Adres en contacten GALERIE MICHEL VOKAER
Location of GALERIE MICHEL VOKAER on the google maps. Address and contacts of GALERIE MICHEL VOKAER

Andere gerelateerde bedrijven als come GALERIE MICHEL VOKAER GALERIE MICHEL VOKAER: Brooks | Manège du Quesnoy | A PART SOIE-CHEVALIER I | PATRICIA DANI | Port Autonome de Charleroi

Other related companies as GALERIE MICHEL VOKAER: Brooks | Manège du Quesnoy | A PART SOIE-CHEVALIER I | PATRICIA DANI | Port Autonome de Charleroi

GALERIE MICHEL VOKAER is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GALERIE MICHEL VOKAER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08420715332. Het bedrijf GALERIE MICHEL VOKAER bevindt zich op het adres: CHARLEROISE STEENWEG 169; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 190,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 227,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse zakelijke dienstverlening; Zalen voor culturele evenementen. Producten gemaakt in GALERIE MICHEL VOKAER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GALERIE MICHEL VOKAER is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GALERIE MICHEL VOKAER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GALERIE MICHEL VOKAER, openstaande posities, locatie van GALERIE MICHEL VOKAER op de kaart.

GALERIE MICHEL VOKAER is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is GALERIE MICHEL VOKAER, company assigned to the tax number BE08420715332. The company GALERIE MICHEL VOKAER is located at the address: CHARLEROISE STEENWEG 169; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 190,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 227,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse zakelijke dienstverlening; Zalen voor culturele evenementen. Products created in GALERIE MICHEL VOKAER were not found.
The main activity of GALERIE MICHEL VOKAER is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GALERIE MICHEL VOKAER is not available. You also can look at reviews of GALERIE MICHEL VOKAER, open positions, location of GALERIE MICHEL VOKAER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GALERIE MICHEL VOKAER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GALERIE MICHEL VOKAER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GALERIE MICHEL VOKAER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GALERIE MICHEL VOKAER, employees, financial statistics.