WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN
Private companiesCoal Mining • WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN

Contactgegevens WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RODE LEEUWLAAN 36; 2640; MORTSEL, België

Telefoon (phone): 34498663 (+32-34498663) 34498663 (+32-34498663)

Fax (fax): +32 (67) 662-98-94 +32 (67) 662-98-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN
Products information WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN

BTW identificatienummer (tax): BE09632232666
Ondernemingsnummer: 8680541992
Hoofdstad (capital): 549,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 890,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Types de Clubs: Wushu, Kung Fu.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN
(Get full report from official database of BE for WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN
Addition kinds of activities for WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN

5431. Groenten- en fruitmarkten | Fruit and vegetable markets
26211000. Gedrukte en gevormde pulp- en vezelproducten | Pressed and molded pulp and fiber products
30530203. Verpakking, metalen | Packing, metallic
38420418. Trusses, orthopedische en chirurgische | Trusses, orthopedic and surgical
73729901. Toepassingscomputersoftware | Application computer software
79991119. Ski instructie | Ski instruction
82449900. Bedrijfs- en secretariële scholen, nec | Business and secretarial schools, nec
87110301. Chemische technologie | Chemical engineering

Werken bij WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN. Looking for open vacancies in other companies

 • administratief medewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SAFETEC INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - aannemen van nieuwe opdrachten en deze verwerken - aanmaken en verwerken van werkbonnen - algemene administratieve taken

 • HUISHOUDHELDEN REGIO ASSE/TERNAT/AFFLIGEM-Solliciteer via SMS!!!ZEER DRINGEND, DIRECT STARTEN. (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: EASY LIFE AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Herent, 21 uur per week (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 21 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Herent. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken en koken voor de kinderen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Huldenberg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HULDENBERG)

  Regio: HULDENBERG

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp Dienstencheques (m/v) (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Nieuwpoort

  Type: Dienstenchequebaan

  Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

 • schoonmaak(st)ers (HAALTERT)

  Regio: HAALTERT

  Bedrijf: PWA HAALTERT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen in de gemeente groot Haaltert. Niet enkel schoonmaken kan er soms gevraagd worden maar volgende taken kunnen ook gevraagd worden om uitgevoerd te worden strijken, maaltijden bereiden, ... - U werkt in uw eigen regio met een deeltijds of voltijds contract waarbij we rekening proberen te houden met de samen afgesproken werkuren.

 • Jobstudent tuinmedewerker Beernem (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in de regio Beernem zoekt Konvert een student om tijdens het schooljaar mee te werken met het onderhoud van een tuin. Dit gaat van gras afrijden & werken met de bosmaaier tot de kettingzaag. Veel houtwerk. Snoeivaardig zijn is een pluspunt.

 • Bouwarbeiders, metsers (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: HINION

  Type: Vaste Job

  Metselaars met kennis van ruwbouw, facadewerk,.. liefst met 1 jaar ervaring. Mogelijkheid tot interne opleiding. correcte en stipte verloning, in een jong aangenaam team

 • Enthousiaste vrachtwagenchauffeur C - Ginstberg - Oosterzele (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: EVIDEL

  Type: Vaste Job

  Als vrachtwagenchauffeur bij Ginstbronnen sta je dagelijks in voor het correct leveren van de bestellingen van onze Ginstberg waters en frisdranken bij onze klanten, drankenhandelaars en zorgcentra. Hierbij is ook het correct invullen van de leverbon van belang. De bestellingen worden door jezelf klaargemaakt, gestapeld vanuit het magazijn en geladen op de vrachtwagen met behulp van een heftruck. Je helpt onze klanten om de goederen netjes in hun magazijn te plaatsen. Daarnaast werken we samen in team. Andere taken zoals het stapelen en sorteren van leeggoed, ordenen van de goederen,reinigen van het rollend materiaal worden ook door de chauffeur uitgevoerd. Fysieke arbeid schrikt je niet af. Ons bedrijf valt onder paritair comité 118 van de voedingsnijverheid. Je start elke dag om 6 uur vanuit Oosterzele.

 • Verzekeringsagent ( Bijberoep of Hoofdberoep ) Regio Herentals- Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: GILS CAROLINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan

 • zelfstandig vertegenwoordiger/agent pharma (RUMBEKE)

  Regio: RUMBEKE

  Bedrijf: RAVEL BRIGITTE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voorstelling van het productgamma bij professionele klanten.

 • Keukenmedewerker/afwasser (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: LE CHANGHAI

  Type: Flexijob

  - Je staat in voor de voorbereiding van de maaltijden. Kennis van Chinese snijtechnieken is heel belangrijk. - Ook schoonmaken en afwassen behoort tot je taken. Afwassen gebeurt met de machine.

Zoek naar antwoorden van WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN in sociale netwerken
Look for responds of WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN. Laat een reactie achter voor WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN. WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN. Leave a respond for WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN. WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN op de google maps. Adres en contacten WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN
Location of WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN on the google maps. Address and contacts of WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN: NESPRESSO BELGILUX SA | FLQUALITY ASSISTANCE SA | TOPTEL | SAUVAT A.M. | Van Brecht & Co

Other related companies as WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN: NESPRESSO BELGILUX SA | FLQUALITY ASSISTANCE SA | TOPTEL | SAUVAT A.M. | Van Brecht & Co

WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09632232666. Het bedrijf WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN bevindt zich op het adres: RODE LEEUWLAAN 36; 2640; MORTSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 549,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 890,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Wushu, Kung Fu..
De hoofdactiviteit van WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN, openstaande posities, locatie van WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN op de kaart.

WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN, company assigned to the tax number BE09632232666. The company WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN is located at the address: RODE LEEUWLAAN 36; 2640; MORTSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 549,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 890,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Wushu, Kung Fu..
The main activity of WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN is not available. You also can look at reviews of WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN, open positions, location of WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WUSHU INSTITUUT ANTWERPEN, employees, financial statistics.