FLQUALITY ASSISTANCE SA

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • FLQUALITY ASSISTANCE SA
Private companiesCoal Mining • FLQUALITY ASSISTANCE SA

Contactgegevens FLQUALITY ASSISTANCE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLQUALITY ASSISTANCE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLQUALITY ASSISTANCE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Technoparc De Thudinie 1 6536 Donstiennes - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-53-47-81 32-71-53-47-81

Fax (fax): 32-71-53-42-16 32-71-53-42-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLQUALITY ASSISTANCE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLQUALITY ASSISTANCE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLQUALITY ASSISTANCE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLQUALITY ASSISTANCE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLQUALITY ASSISTANCE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLQUALITY ASSISTANCE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLQUALITY ASSISTANCE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLQUALITY ASSISTANCE SA
Products information FLQUALITY ASSISTANCE SA

BTW identificatienummer (tax): BE05683471679
Ondernemingsnummer: 3394744873
Hoofdstad (capital): 705,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 779,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in FLQUALITY ASSISTANCE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Laboratories, pharmaceutical

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLQUALITY ASSISTANCE SA
(Get full report from official database of BE for FLQUALITY ASSISTANCE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLQUALITY ASSISTANCE SA
Addition kinds of activities for FLQUALITY ASSISTANCE SA

2399. Vervaardigde textielproducten, nec | Fabricated textile products, nec
7537. Reparaties voor auto-overbrenging | Automotive transmission repair shops
335604. Nikkel | Nickel
35320209. Wassen, aggregaat en zand | Washers, aggregate and sand
36250206. Magnetische schakelaars (industriële besturing) | Solenoid switches (industrial controls)
51399902. Schoenen, atletisch | Footwear, athletic
59990101. Alarmsignaalsystemen | Alarm signal systems
79220401. Legitieme live theaterproducenten | Legitimate live theater producers
87340102. Stralingsdosimetrie laboratorium | Radiation dosimetry laboratory

Werken bij FLQUALITY ASSISTANCE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLQUALITY ASSISTANCE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLQUALITY ASSISTANCE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLQUALITY ASSISTANCE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Medewerker Binnendienst (voltijds/deeltijds & deels telewerk) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hang jij graag aan de telefoon? hou je van sociaal contact? Hou je van verkopen? Dan ben jij degene die we zoeken! Op onze salesafdeling die bestaat uit Pre Sales, Sales en After Sales werken we met een 25-tal collega’s samen in het hart van onze organisatie. Als een echte “hunter” zal je bedrijven binnen de Benelux telefonisch contacteren om afspraken te maken voor onze vertegenwoordigers op de baan of onze producten voor te stellen en met succes te verkopen aan bestaande of potentiële klanten. Afhankelijk van jouw profiel wordt je in één van beide functies gepositioneerd. Als Pre Sales benader je potentiële klanten om een afspraak vast te leggen met onze vertegenwoordigers op de baan. Hierbij werk je in een team van collega’s en nauw samen met onze Sales op de baan. Als After Sales volg je onze klanten nauwkeurig op en zorg je ervoor dat ze steeds op de hoogte blijven van onze producten. Je geniet van een uitgebreide opleiding door jouw Sales Coach die je ook nadien verder zal begeleiden om de te behalen verkoopsresultaat

  • Voormannen TIG-buizenlassers - (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Naast de uitvoering van beide disciplines (lassen en pipe-fitting) eveneens een werf kunnen organiseren, mensen leiden, plannen lezen en samen met de projectleider de nieuwe installaties kunnen realiseren.

  • Elektricien (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als electricien (monteur) op grotere projecten (scholen, appartementen, ... ) in de regio Kempen, Limburg en Vl. Brabant. Je vertrekt iedere ochtend uit Landen!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Opvelp, 8 uur per week (OPVELP)

    Regio: OPVELP

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Opvelp. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

  • Jobstudent weekendwerk M/V (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke weekendjob in een super gezellige horecazaak? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Lees dan snel verder! Als student weekendwerker sta je in voor het bedienen van de klanten en het helpen achter de toog. Je neemt bestellingen op, je dient op en je rekent de bestellingen af. Je hebt oog voor je klanten en je houdt in de gaten wanneer er dient afgeruimd of opgenomen te worden. Je zorgt er bij vertrek van de klanten ook voor dat de tafeltjes netjes achterblijven

  • Studenten Fashion - kinderkledij (V/M) - Kerstvakantie - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Onze klant is de grootste kinderwinkel van de Benelux. Zowel in de winkel als in de webshop kan je terecht voor meer dan 70 topmerken voor kinderen van 2 tot 18 jaar waaronder Armani, Bjorn Borg, Liu Jo, Name it , Levis, Tom Tailor, Kenzo, Marcel , Petrol, Tommy Hilfiger en zoveel meer. Het kledingaanbod varieert van klassiek tot trendy, van sportief tot chique. Tijdelijke opdracht (22 december - 6 januari), zijn we op zoek naar gemotiveerde en nauwkeurige jobstudenten die in de winkel willen bijspringen van maandag tot zaterdag, met ervaring in de retail. Takenpakket: - Het op orde houden van de winkel - Paskamers opruimen - Kledij opplooien en terughangen - Advies verlenen aan klanten

  • JOBSTUDENTEN MONITOR-SPORTBEGELEIDERS (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: SPORT-TRACK

    Type: Studentenjob

    Periode: maand september en weekends in 2018 We zoeken enthousiaste kandidaten voor het begeleiden van allerhande sportactiviteiten. allemaal sporten die gemakkelijk aan te leren zijn zoals avonturentochten, vlotten bouwen, mountainbiken, muurklimmen, boogschieten, kano, enz. Interesse? Solliciteer snel.

  • Software test engineer/ analist bij Assign (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ASSIGN

    Type: Vaste Job

    Als software test engineer/ analist ben je verantwoordelijk voor het opzetten, onderhouden en uitvoeren van handmatige en geautomatiseerde testscenario's en testcases in een agile omgeving. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: • Creëren en onderhouden van testcases en testscenario's • Uitvoeren van de noodzakelijke tests op basis van het bijbehorende risico • Handhaven van een up-to-date testset (scenario's, cases, omgevingen, data, ...) • Samenwerken met de functionele en technische teams om nieuwe testcases te ontwikkelen • Testen, en probleem oplossen

  • Chemisch Productiearbeider (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Gezien de gevraagde flexibiliteit zal je roteren tussen de verschillende productieplatforms en ben je multi-inzetbaar. Elk individu werkt actief mee aan een continu verbeteringsproces en een optimale productie. Heb je verbetervoorstellen? Gooi deze zeker in de groep! Je zal regelmatig werken in het lab waar je testen zal uitvoeren. Verder neem je stalen en voer je de nodige kwaliteitscontroles. Bij afwijkingen zal je de nodige maatregelen nemen. Je kan mee oplossingen bedenken zodat hetzelfde probleem zich geen tweede keer voordoet. Afgekeurde producten worden afgevoerd naar de bestemde plaats en doet de nodige registraties. Het reinigen van de werkplek, de installaties, de machines, het materiaal,... het hoort er allemaal bij. Sporadisch zal je met de heftruck werken voor de aan- en afvoer van producten. Je zal grondstoffen afwegen en inscannen, productiemachines instellen en bedienen, producten aanmaken, enzovoort. Bedrijfsprofiel: Je zal deel uitmaken van een gedreven en dynamisch team. De organisatie hanteert een platte structuur en er heerst een open en toegankelijke mentaliteit. De deur staat voor iedereen open waardoor communicatie vlot verloopt. Er heerst een losse structuur waardoor iedereen zijn maturiteit gebruikt om zijn taken te volbrengen. Hieruit kan je afleiden dat deze werkgever vertrouwen heeft in zijn collega's en ieders zijn vrijheid heeft. Natuurlijk moet er wel gewerkt worden! Jouw werkgever bevindt zich in de chemische industrie. Je zal deel uitmaken van een KMO met zijn vestiging in Grobbendonk en een totaal van 43 medewerkers.

  • Zelfstandige uitbater binnenspeeltuin (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: SOVAGA NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    De volledige zelfstandige uitbating van een binnenspeeltuin met eet-en drinkgelegendheid via een handelshuurcontract.

Zoek naar antwoorden van FLQUALITY ASSISTANCE SA in sociale netwerken
Look for responds of FLQUALITY ASSISTANCE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLQUALITY ASSISTANCE SA. Laat een reactie achter voor FLQUALITY ASSISTANCE SA. FLQUALITY ASSISTANCE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLQUALITY ASSISTANCE SA. Leave a respond for FLQUALITY ASSISTANCE SA. FLQUALITY ASSISTANCE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLQUALITY ASSISTANCE SA op de google maps. Adres en contacten FLQUALITY ASSISTANCE SA
Location of FLQUALITY ASSISTANCE SA on the google maps. Address and contacts of FLQUALITY ASSISTANCE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLQUALITY ASSISTANCE SA FLQUALITY ASSISTANCE SA: PARVA SED APTA | CHRISTOPHE DE BOEVER | Boulboulle-Kaczorowska J | AIBV SA CENTRE D'EXAMEN | DECAMEC

Other related companies as FLQUALITY ASSISTANCE SA: PARVA SED APTA | CHRISTOPHE DE BOEVER | Boulboulle-Kaczorowska J | AIBV SA CENTRE D'EXAMEN | DECAMEC

FLQUALITY ASSISTANCE SA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLQUALITY ASSISTANCE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05683471679. Het bedrijf FLQUALITY ASSISTANCE SA bevindt zich op het adres: Technoparc De Thudinie 1 6536 Donstiennes - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 705,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 779,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Laboratories, pharmaceutical. Producten gemaakt in FLQUALITY ASSISTANCE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLQUALITY ASSISTANCE SA is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLQUALITY ASSISTANCE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLQUALITY ASSISTANCE SA, openstaande posities, locatie van FLQUALITY ASSISTANCE SA op de kaart.

FLQUALITY ASSISTANCE SA is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLQUALITY ASSISTANCE SA, company assigned to the tax number BE05683471679. The company FLQUALITY ASSISTANCE SA is located at the address: Technoparc De Thudinie 1 6536 Donstiennes - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 705,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 779,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Laboratories, pharmaceutical. Products created in FLQUALITY ASSISTANCE SA were not found.
The main activity of FLQUALITY ASSISTANCE SA is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLQUALITY ASSISTANCE SA is not available. You also can look at reviews of FLQUALITY ASSISTANCE SA, open positions, location of FLQUALITY ASSISTANCE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLQUALITY ASSISTANCE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLQUALITY ASSISTANCE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLQUALITY ASSISTANCE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLQUALITY ASSISTANCE SA, employees, financial statistics.