SAUVAT A.M.

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • SAUVAT A.M.
Private companiesCoal Mining • SAUVAT A.M.

Contactgegevens SAUVAT A.M.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SAUVAT A.M.: address, phone, fax, email, website, opening hours

SAUVAT A.M.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE WATERLOO 496DB2; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25382693 (+32-25382693) 25382693 (+32-25382693)

Fax (fax): +32 (61) 496-57-85 +32 (61) 496-57-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SAUVAT A.M.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SAUVAT A.M."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SAUVAT A.M."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SAUVAT A.M., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SAUVAT A.M.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SAUVAT A.M., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SAUVAT A.M.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SAUVAT A.M.
Products information SAUVAT A.M.

BTW identificatienummer (tax): BE04454376220
Ondernemingsnummer: 6873291015
Hoofdstad (capital): 239,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 490,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Services de Jardinage: Aménagements Paysagers.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SAUVAT A.M.
(Get full report from official database of BE for SAUVAT A.M.)

Aanvulling soorten activiteiten voor SAUVAT A.M.
Addition kinds of activities for SAUVAT A.M.

0711. Bodemvoorbereiding | Soil preparation services
259100. Drapery hardware en raamgordijnen en tinten | Drapery hardware and window blinds and shades
513102. Naaien leveringen en noties | Sewing supplies and notions
14110201. Diabase, dimensie-steengroeven | Diabase, dimension-quarrying
20510103. Brood, alle soorten (wit, tarwe, rogge, enz.); | Bread, all types (white, wheat, rye, etc); fresh or frozen
20990703. Cracker-sandwiches, gemaakt van gekochte crackers | Cracker sandwiches, made from purchased crackers
34480105. Kassen, geprefabriceerde metalen | Greenhouses, prefabricated metal
35359901. Bucket type transportsystemen | Bucket type conveyor systems
50519900. Metalen servicecentra en kantoren, nec | Metals service centers and offices, nec
59999906. Cake decoratie benodigdheden | Cake decorating supplies

Werken bij SAUVAT A.M.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SAUVAT A.M.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SAUVAT A.M.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SAUVAT A.M.. Looking for open vacancies in other companies

  • Textielarbeider: operator decoupage (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator decoupage sta je, na een interne opleiding, in voor de bediening van een snijmachine en het correct transporteren en stockeren. Je leeft hierbij steeds strikt de kwaliteit-en veiligheidsvoorschriften na. Je hebt tevens een basiskennis van computer.

  • Productieverantwoordelijke (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf; gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte machines voor de industrie- en agrosector, zoeken wij een productieverantwoordelijke Je zal instaan voor: leidingg geven in het atelier met het oog op een veilige en rendabele organisatie taakverdeling organisatie werkplek toezicht op orde en veiligheid eindcontrole afgewerkte stukken je helpt ook mee met het bewerkern van metalen stukken: slijpen, boren, zagen, plooien,.. Je zal leidinggeven aan een 10 tal personen.

  • Elektricien met ervaring / automatisatie technieker - dag of ploegen - Regio Waregem - m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn we dringend op zoek naar een elektricien / automatisatie technieker. Takenpakket: U staat samen met je collega's in voor het dagelijks & preventief onderhoud. Daarnaast staan jullie in voor de herstellingen aan het machinepark van de tuftafdeling & de afdeling geweven. U werkt mee aan de automatisatie & het vernieuwen van het machinepark. U voert elektrische interventies uit Tekenen van elektrische schema's

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Hoboken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Melsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HR - Graduate Program (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671778-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van de verdere professionalisering en groei, is Milcobel op zoek naar een (m/v): HR Graduate Ontdek een wereld aan mogelijkheden en ervaar hoe ons HR Graduate Program een kick-start kan geven aan jouw carrière! Vanaf dag 1 heb je impact en krijg je als HR Graduate de verantwoordelijkheid om projecten te managen, veranderingen en optimalisaties door te voeren binnen verschillende HR domeinen gaande van Recruitment, Training & Development tot Performance Management. Je neemt de lead in het uitdenken en opzetten van een sterk en innovatief beleid om talent aan te trekken en te behouden voor 5 sites. Je staat voor een groot deel van de tijd zelf in voor de rekrutering en selectie van diverse profielen (intake met de lijn manager, definiëren van de juiste search kanalen, screening & interviewen van kandidaten, organiseren van assessment center of andere testen, adviseren HR officers / HR Managers / lijn managers). In nauwe samenwerking met de Talent Manager vertaal je de rekruteringstrategie naar operationele doelstellingen afgestemd op de noden van de business. Je trekt verschillende projecten i.h.k.v. employer branding, campus recruitment, jobbeurzen, stagebeleid, algemene R&S-campagnes, enz. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je bent voortrekker om de huidige processen en tools inzake Recruitment, Training & Development, Performance onder de loep te nemen en te optimaliseren. Je kijkt niet zomaar mee maar bent verantwoordelijk om zaken echt te veranderen. Duurzaam groeien is de opdracht! Hiervoor wordt rekening gehouden met jouw ambities, interesses, sterktes en ontwikkelpunten om samen met jou je verdere loopbaan uit te stippelen.

  • Carrier Manager (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: H.Essers

    Type: Vaste Job

    Voor onze LLP afdeling zijn we op zoek naar een Carrier Manager. In deze rol sta je in voor de opvolging van het portfolio aan transporteurs binnen de H.Essers LLP organisatie ten einde de gemaakte service levels te respecteren. Dit houdt concreet in: coördineren, opvolgen en continu verbeteren van de operationele activiteiten en processen naar de transporteursbasis met het oog op service/klantentevredenheid en kosten. Je taken: Instaan voor de opvolging van de bestaande carrier portfolio teneinde de gevraagde KPI targets te garanderen. Uitzoeken en implementeren van alternatieve oplossingen teneinde optimalisaties te realiseren (alternatieve transporteurs / alternatieve transportoplossingen en processen). Vervullen van een coördinerende rol tussen H.Essers LLP en transporteurs teneinde de belangen van H.Essers naar de carriers te verdedigen. Uitvoeren van transport- en kostanalyses teneinde de operationele processen verder te optimaliseren. Opvolgen van markttrends en - evoluties ter ondersteuning van de verdere uitbouw van de lange termijn visie op process & carrier management strategie. Je rapporteert in deze functie aan de Operations Manager.

  • Reach- en heftruckchauffeur 2 ploegen m/v (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsfirma te regio Roeselare zijn we op zoek naar een reachtruckchauffeur voor de plaatsing van goederen in het magazijn. U werkt in twee ploegen. U beschikt over de nodige ervaring en een reachtruckattest.

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • Automechanicus (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar een automechanicus Algemeen onderhoud en nazicht van A-Z uitvoeren Defecten kunnen detecteren en herstellen

  • Schrijnwerker atelier (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: STANDMARK

    Type: Vaste Job

    - Voorbereiden van de beursstanden of interieurprojecten - Vervaardigen van meubilair op maat voor onze beursstanden en interieurprojecten - Interpreteren van technische plannen en productielijsten - Oplappen van de houtbouw panelen: schuren, plamuren, herstellen - Uitsorteren van houtbouw panelen die terugkomen van afgebouwde standen volgens maat en type - Schilderen van gemaakte meubels

Zoek naar antwoorden van SAUVAT A.M. in sociale netwerken
Look for responds of SAUVAT A.M. in social networks

Lees alle opmerkingen voor SAUVAT A.M.. Laat een reactie achter voor SAUVAT A.M.. SAUVAT A.M. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SAUVAT A.M.. Leave a respond for SAUVAT A.M.. SAUVAT A.M. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SAUVAT A.M. op de google maps. Adres en contacten SAUVAT A.M.
Location of SAUVAT A.M. on the google maps. Address and contacts of SAUVAT A.M.

Andere gerelateerde bedrijven als come SAUVAT A.M. SAUVAT A.M.: TITCH | Marlet L | Brugman E | JOHAN LISMONT | M.A. ETIENNE

Other related companies as SAUVAT A.M.: TITCH | Marlet L | Brugman E | JOHAN LISMONT | M.A. ETIENNE

SAUVAT A.M. is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SAUVAT A.M., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04454376220. Het bedrijf SAUVAT A.M. bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE WATERLOO 496DB2; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 239,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 490,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
De hoofdactiviteit van SAUVAT A.M. is Steenkoolmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SAUVAT A.M. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SAUVAT A.M., openstaande posities, locatie van SAUVAT A.M. op de kaart.

SAUVAT A.M. is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is SAUVAT A.M., company assigned to the tax number BE04454376220. The company SAUVAT A.M. is located at the address: CHAUSS?E DE WATERLOO 496DB2; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 239,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 490,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
The main activity of SAUVAT A.M. is Coal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SAUVAT A.M. is not available. You also can look at reviews of SAUVAT A.M., open positions, location of SAUVAT A.M. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SAUVAT A.M., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SAUVAT A.M., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SAUVAT A.M., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SAUVAT A.M., employees, financial statistics.