WONDELG. W.C. DON FREDO

Contactgegevens WONDELG. W.C. DON FREDO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WONDELG. W.C. DON FREDO: address, phone, fax, email, website, opening hours

WONDELG. W.C. DON FREDO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VLEDERMUISSTRAAT 66; 9032; GENT, België

Telefoon (phone): 92538128 (+32-92538128) 92538128 (+32-92538128)

Fax (fax): +32 (57) 710-95-36 +32 (57) 710-95-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WONDELG. W.C. DON FREDO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WONDELG. W.C. DON FREDO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WONDELG. W.C. DON FREDO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WONDELG. W.C. DON FREDO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WONDELG. W.C. DON FREDO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WONDELG. W.C. DON FREDO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WONDELG. W.C. DON FREDO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WONDELG. W.C. DON FREDO
Products information WONDELG. W.C. DON FREDO

BTW identificatienummer (tax): BE04809509277
Ondernemingsnummer: 5546417236
Hoofdstad (capital): 886,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 145,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WONDELG. W.C. DON FREDO
(Get full report from official database of BE for WONDELG. W.C. DON FREDO)

Aanvulling soorten activiteiten voor WONDELG. W.C. DON FREDO
Addition kinds of activities for WONDELG. W.C. DON FREDO

599200. Bloemisten | Florists
873101. Biologisch onderzoek | Biological research
07429901. Dierziekenhuisdiensten, huisdieren en andere dierenspecialiteiten | Animal hospital services, pets and other animal specialties
15219900. Eengezinswoningbouw, nv | Single-family housing construction, nec
23290303. Voetbaluniforms: mannen, jongeren en jongens | Football uniforms: men's, youths', and boys'
51420104. Groenten, bevroren | Vegetables, frozen
54990100. Gezondheids- en dieetwinkels | Health and dietetic food stores
89990904. Fysica consultant | Physics consultant

Werken bij WONDELG. W.C. DON FREDO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WONDELG. W.C. DON FREDO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WONDELG. W.C. DON FREDO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WONDELG. W.C. DON FREDO. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator (m/v) (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een operator. Het bedrijf maakt deel uit van de Corialis Group en is wereldwijd vermaard om zijn productie en ontwikkeling van aluminium constructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda’s, …). Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Bedienen van machines - Instellen van machines (machines= extrusie, zaagmachine, rekband, pers)

 • Schilder Pontons/schepen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een aangenaam familiebedrijf dat gespecialiseerd is in scheepsherstellingen zijn we op zoek naar iemand die instaat voor het schilderen van de schepen en de pontons. Als hier niet voldoende te doen is, of het weer laat dit niet toe zal je ook gevraagd worden om af en toe wat onderhoudswerken te doen.

 • Medewerker Aankoopdienst (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klant zijn we op zoek naar een medewerker voor de aankoopdienst. * Ben je een aankoper in hart en nieren? * Zit onderhandelen in jouw bloed? * Naast nauwkeurig ben je ook iemand die zelf initiatieve neemt. Dan ben jij die persoon die we zoeken! Wat word er van je verwacht? Je start je dag met het opvolgen van je mailbox (in combinatie met een koffietje). Vervolgens voer je de inkooporders in het het systeem en bezorg je de bestellingen aan de leveranciers. Vlak voor de middag help je jouw collega bij de werkzaamheden. Na de middag volg je de bestellingen op die nog niet geleverd zijn en contacteer je de leveranciers voor vragen en opmerkingen. Je dag sluit je af met het opvolgen van de administratie. Tussendoor hou je de collega's op de hoogte van de leveringsdata.

 • Bekister gezocht (ZUTENDAAL)

  Regio: ZUTENDAAL

  Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma te Zutendaal is Konvert Construct op zoek naar een ervaren bekister. Solliciteren kan via 011 60 33 67 of per mail via [email protected].

 • WEGMARKEERDER (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor wegmarkeringen signalisatie reinigingswerken enz. Dit zowel voor openbare wegen als privéterreinen als parkings. je helpt mee met collega's om de sjablonen op de wegen te plaatsen en te spuiten gooit glaskorrels zet kegels.

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • Jobstudent - websitebeheer/IT (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven jobstudent met kennis van IT en websitebeheer.  Kan jij jezelf één à twee dagen vrij maken om een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gerenomeerde en gespecialiseerde producent van tegels en klinkers.

 • Onderhoudmedewerker (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant regio Hasselt zijn we op zoek naar een gemotiveerde onderhoudmedewerker. Je staat in voor de bewaking en onderhoud van sanitaire ruimtes. Je wordt ingeschakeld op momenten dat er evenementen plaatsvinden en je zal staat in de VIP-tent.

 • Student HR Consultant AGO JOBS&HR (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  AGO Jobs&HR zoekt, vindt én begeleidt mensen met talent. Jaarlijks gidsen wij 25 000 werknemers naar de passende werkgever. Wij? Dat zijn 500 gedreven medewerkers, verspreid over 80 kantoren in België. Want ja, AGO is puur Belgisch. Onze persoonlijke aanpak leidt tot de juiste match. Die win-winsituatie vormt de sleutel tot duurzame langetermijnrelaties met onze klanten. Want voor minder doen we het niet. Voor ons team in De Panne zoeken wij een gedreven student die zich tijdens het weekend en/ of enkele dagen tijdens de week kan komen versterken. Je zal instaan voor het onthaal van nieuwe uitzendkrachten. Je stelt het bedrijf voor, legt de werking uit en maakt daarbij de nodige documenten in orde. Daarnaast zorg je mee voor het creëren van instroom.

 • Logopedist (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: LOGOPEDIE & ADVIES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Logopedie & Advies breidt uit en is op zoek naar een bekwame, enthousiaste logopedist met een groot hart voor de patiënten.

 • Mystery Shopper (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

 • TRAINEE INTERNE HR DIENST (BE765005) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

  Type: Leercontract

  Hudson is binnen een wereldwijd netwerk marktleider in Talent Management Solutions, Rekrutering & Selectie, Leadership Development, Competentiemanagement, Assessment & Development Centers, Compensation & Benefits, Organisatieontwikkeling, enz. Als marktleider streven we ernaar om 's werelds beste te zijn bij het helpen van werkgevers om succes te boeken met mensen. Hudson België, met kantoren in Brussel, Antwerpen, Gent en Hasselt is een onderdeel van de beursgenoteerde internationale Hudson Group. TRAINEE INTERNE HR DIENST Functie Actief proces van Rekrutering en Selectie opvolgen: searchen van kandidaten (via onze database, jobsites, sociale media, etc.), telefonisch screenen van kandidaten, administratief ondersteunen van het rekruteringsproces, etc. Learning and Development initiatieven mee ondersteunen (zowel logistiek als meer inhoudelijk). Personeelsdossiers opvolgen. Deelname aan diverse HR projecten (bvb. Corporate Social Responsibility activiteiten, Induction programma voor nieuwkomers…). Updaten van tools, presentaties en documenten in kader van Rekrutering & Selectie, Training & Development, Performance Management, etc.

Zoek naar antwoorden van WONDELG. W.C. DON FREDO in sociale netwerken
Look for responds of WONDELG. W.C. DON FREDO in social networks

Lees alle opmerkingen voor WONDELG. W.C. DON FREDO. Laat een reactie achter voor WONDELG. W.C. DON FREDO. WONDELG. W.C. DON FREDO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WONDELG. W.C. DON FREDO. Leave a respond for WONDELG. W.C. DON FREDO. WONDELG. W.C. DON FREDO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WONDELG. W.C. DON FREDO op de google maps. Adres en contacten WONDELG. W.C. DON FREDO
Location of WONDELG. W.C. DON FREDO on the google maps. Address and contacts of WONDELG. W.C. DON FREDO

Andere gerelateerde bedrijven als come WONDELG. W.C. DON FREDO WONDELG. W.C. DON FREDO: T C CENTENAIRE | MARCEL DEFRENNE | DE MOOR | Kreisler Electronics B.V.B.A. | HENDRIK DUPONT

Other related companies as WONDELG. W.C. DON FREDO: T C CENTENAIRE | MARCEL DEFRENNE | DE MOOR | Kreisler Electronics B.V.B.A. | HENDRIK DUPONT

WONDELG. W.C. DON FREDO is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WONDELG. W.C. DON FREDO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04809509277. Het bedrijf WONDELG. W.C. DON FREDO bevindt zich op het adres: VLEDERMUISSTRAAT 66; 9032; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 886,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 145,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WONDELG. W.C. DON FREDO is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WONDELG. W.C. DON FREDO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WONDELG. W.C. DON FREDO, openstaande posities, locatie van WONDELG. W.C. DON FREDO op de kaart.

WONDELG. W.C. DON FREDO is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is WONDELG. W.C. DON FREDO, company assigned to the tax number BE04809509277. The company WONDELG. W.C. DON FREDO is located at the address: VLEDERMUISSTRAAT 66; 9032; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 886,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 145,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WONDELG. W.C. DON FREDO is Chemicals and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WONDELG. W.C. DON FREDO is not available. You also can look at reviews of WONDELG. W.C. DON FREDO, open positions, location of WONDELG. W.C. DON FREDO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WONDELG. W.C. DON FREDO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WONDELG. W.C. DON FREDO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WONDELG. W.C. DON FREDO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WONDELG. W.C. DON FREDO, employees, financial statistics.