T C CENTENAIRE

Contactgegevens T C CENTENAIRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data T C CENTENAIRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

T C CENTENAIRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DU CENTENAIRE 59; 4102; SERAING, België

Telefoon (phone): 43360064 (+32-43360064) 43360064 (+32-43360064)

Fax (fax): +32 (56) 553-16-70 +32 (56) 553-16-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) T C CENTENAIRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "T C CENTENAIRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "T C CENTENAIRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van T C CENTENAIRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen T C CENTENAIRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of T C CENTENAIRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees T C CENTENAIRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti T C CENTENAIRE
Products information T C CENTENAIRE

BTW identificatienummer (tax): BE08735473632
Ondernemingsnummer: 5084442138
Hoofdstad (capital): 872,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 741,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in T C CENTENAIRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor T C CENTENAIRE
(Get full report from official database of BE for T C CENTENAIRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor T C CENTENAIRE
Addition kinds of activities for T C CENTENAIRE

314299. Huis slippers, nec | House slippers, nec
794803. Racehorse zorg | Racehorse care
27610000. Manifold business formulieren | Manifold business forms
35339903. Olieveldmachines en -uitrusting | Oil field machinery and equipment
35470206. Pijp- en buisfabrieken | Pipe and tube mills
38429926. Tractieapparatuur | Traction apparatus
39440501. Klokken, speelgoed | Bells, toy

Werken bij T C CENTENAIRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in T C CENTENAIRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor T C CENTENAIRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for T C CENTENAIRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker / productiemedewerker vleesverwerkend bedrijf (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend vleesverwerkend bedrijf in Evergem, zijn we dringend op zoek naar flexibele mensen die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken.

  • Allround medewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de verwerking en productie van lijnzaad, zijn wij op zoek naar een allround medewerker. U staat in voor zowel het reinigen van de machines, als voor het nemen van stalen. Ook wordt u ingezet voor administratieve taken. U wordt ingezet voor kalibratie, metaaldetectie, en ook het invullen van verschillende formulieren.

  • Elektrisch monteur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant , marktleider in de productie van bulk verpakkingsmachines, is op zoek naar een elektricien . Je doet voorbereidend werk aan elektrische kasten (bestukken van platen en bekabelen van de elektrische componenten in een elektrische kast). Daarnaast sta je in voor het aansluiten van de machines (voorbereiding voor het aansluiten van de elektrische kast aan de machine, je voorziet alle machinecomponenten die een elektrische aansluiting nodig hebben van de correcte kabels). Tenslotte sta je in voor de aansluiting van de elektrische kasten aan de machines en de aansluiting van motoren en detectie elementen bij volledige verpakkingslijnen.

  • CNC operator (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen te Wevelgem zijn wij op zoek naar een CNC operator (m/v). - Je vervaardigt metalen onderdelen op een CNC-gestuurde freesmachine (stukwerk of kleine series); - Je stelt, indien nodig, de machine in; - Je beheert het verspaningsproces, meet en corrigeert indien nodig de CNC-besturing; - Je programmeert zelf eenvoudige stukken.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Winkelmedewerker Colruyt Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • ENTHOUSIASTE STUDENT! ENKELE DAGEN BESCHIKBAAR (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een Enthousiaste sociale persoon nodig!  de bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 1/12 gaat flyeren!   

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Jobstudent (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Diëtist(e) / voedingsdeskundige (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: SPORTKINELAB

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je gepassioneerd door alles wat met voeding, gewichtsbeheersing, sportvoeding te maken heeft? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Onderzoeker/ster Klantentevredenheid (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: CERTUP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een tweetalige deeltijdse onderzoeker/ster met interesse voor klantentevredenheid en de markt van opleiding & consulting. Je functie - Autonoom telefonische kwaliteitsonderzoeken uitvoeren, volgens het Qfor-kwaliteitsmodel met ClientScan bij organisaties die diensten aanbieden op vlak van opleiding en consulting. - Een tevredenheidsonderzoek op basis van het Qfor-kwaliteitsmodel betekent concreet: een kwalitatief open en gestructureerd telefoongesprek, waarin de tevredenheid van de klant in kaart wordt gebracht; online registratie van de onderzoekinformatie en de resultaten; briefing aan de kwaliteitsauditor. De ideale kandidaat is hoger opgeleid. een professional, al dan niet met ervaring in klantentevredenheidsonderzoeken of telefonische enquêtes. perfect tweetalig en vlot communicatief. luistervaardig en objectief. flexibel, met een gezonde nieuwsgierigheid en een open geest. zelfstandig en respecteert deadlines. werkt vlot met een pc. onmiddellijk beschikbaar tijdens de werkuren.

Zoek naar antwoorden van T C CENTENAIRE in sociale netwerken
Look for responds of T C CENTENAIRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor T C CENTENAIRE. Laat een reactie achter voor T C CENTENAIRE. T C CENTENAIRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for T C CENTENAIRE. Leave a respond for T C CENTENAIRE. T C CENTENAIRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie T C CENTENAIRE op de google maps. Adres en contacten T C CENTENAIRE
Location of T C CENTENAIRE on the google maps. Address and contacts of T C CENTENAIRE

Andere gerelateerde bedrijven als come T C CENTENAIRE T C CENTENAIRE: BAKKERIJ BELLENS-VERBOVEN | Vandervoort Immobili?n | FRITUUR CARR? | CERCLE SPELEO DE L'ATH?N?E ROYAL D'IXELLES | GARAGE SPEED SERVICES

Other related companies as T C CENTENAIRE: BAKKERIJ BELLENS-VERBOVEN | Vandervoort Immobili?n | FRITUUR CARR? | CERCLE SPELEO DE L'ATH?N?E ROYAL D'IXELLES | GARAGE SPEED SERVICES

T C CENTENAIRE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is T C CENTENAIRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08735473632. Het bedrijf T C CENTENAIRE bevindt zich op het adres: AVENUE DU CENTENAIRE 59; 4102; SERAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 872,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 741,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in T C CENTENAIRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van T C CENTENAIRE is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van T C CENTENAIRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van T C CENTENAIRE, openstaande posities, locatie van T C CENTENAIRE op de kaart.

T C CENTENAIRE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is T C CENTENAIRE, company assigned to the tax number BE08735473632. The company T C CENTENAIRE is located at the address: AVENUE DU CENTENAIRE 59; 4102; SERAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 872,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 741,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in T C CENTENAIRE were not found.
The main activity of T C CENTENAIRE is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of T C CENTENAIRE is not available. You also can look at reviews of T C CENTENAIRE, open positions, location of T C CENTENAIRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over T C CENTENAIRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf T C CENTENAIRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about T C CENTENAIRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company T C CENTENAIRE, employees, financial statistics.