Kreisler Electronics B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • Kreisler Electronics B.V.B.A.
Private companiesChemicals and Allied Products • Kreisler Electronics B.V.B.A.

Contactgegevens Kreisler Electronics B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kreisler Electronics B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kreisler Electronics B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Eigenheem 53 2950 Kapellen (Antw.), België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kreisler Electronics B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kreisler Electronics B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kreisler Electronics B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kreisler Electronics B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kreisler Electronics B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kreisler Electronics B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kreisler Electronics B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kreisler Electronics B.V.B.A.
Products information Kreisler Electronics B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE01638305664
Ondernemingsnummer: 2645477294
Hoofdstad (capital): 780,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 315,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Electronic modules

Product categorie (product category): Electronic Modules

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kreisler Electronics B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Kreisler Electronics B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kreisler Electronics B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Kreisler Electronics B.V.B.A.

351101. Turbines en turbine generator set units, compleet | Turbines and turbine generator set units, complete
442499. Binnenlands binnenlands vervoer van vracht, nec | Deep sea domestic transportation of freight, nec
02539900. Kalkoenen en Kalkoen eieren, Nect | Turkeys and turkey eggs, nec
14590301. Aplite mijnbouw | Aplite mining
22950102. Leer, kunstmatig of imitatie | Leather, artificial or imitation
28330101. Anesthetica, in bulkvorm | Anesthetics, in bulk form
51310102. kaasdoek | Cheesecloth
61539903. Mercantiele financiering | Mercantile financing
61629905. Hypotheekbedrijven, stedelijk | Mortgage companies, urban
73749905. Optische scan data service | Optical scanning data service

Werken bij Kreisler Electronics B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kreisler Electronics B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kreisler Electronics B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kreisler Electronics B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportverantwoordelijke - Volvo Group (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

  • Conventioneel draaier (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een conventioneel draaier m/v. De draaier is verantwoordelijk voor het verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Hierna dient de kerndiameter en de slag gecontroleerd en op het overzicht ingevuld te worden. De klantnaam, het L-nummer en het kerndiameter dient op het kaal product geschreven te worden. Het kaal product wordt naar de productie-afdeling (= stralerij) gebracht. Afwerken van producten: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Hierna wordt voorgedraaid en de coniciteit gecontroleerd. Vervolgens wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Invullen meetrapporten: de draaier is verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Zorgen voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Impact NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega's binnen het team van machine maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en onze installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

  • Huishoudhulpen regio Hever - Boortmeerbeek (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

  • Jobstudent kassa (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat voornamelijk aan de kassa maar kan ook worden ingezet voor de aanvul. Aan de kassa zorg je voor een ordelijke werkomgeving. Je bent klantvriendelijk en weet de klanten te informeren over de lopende acties. Je bent een harde werker die de klanten met een glimlach verwelkomt. Je zorgt voor een correcte betalingsafhandeling en kan met zorg omgaan met de producten.

  • Winkelmedewerker - kassa (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een groot warenhuis regio Brugge zijn we op zoek naar gedreven 18+ studenten. Je zult voornamelijk kassawerk verrichten.  Ervaring is een pluspunt maar geen must! 

  • RECHTERHAND ZAAKVOERDER (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een sterke en nog steeds groeiende kmo met verschillende vestigingen is Hays Finance op zoek naar een rechterhand zaakvoerder. ● Bachelor of master in een algemeen economische richting ● Aantal jaar ervaring binnen kmo ● Sterke people manager In deze functie fungeer jij als rechterhand van de zaakvoerder en sta je in voor het dagelijks beheer van de verschillende activiteiten. Je bent onder meer verantwoordelijk voor boekhoudkundige taken (facturatie en debiteurenbeheer) alsook het aansturen en coachen van de verschillende kantoren. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor alles wat betreft personeelszaken, zoals opleidingen, sociale documenten, aanwerving & integratie van nieuwe werknemers,... Daarnaast neem je ook het marketingluik en ICT-gerelateerde zaken zoals digitalisering, social media, netwerking… voor jouw rekening. Tot slot werk je samen met de zaakvoerders de visie van het bedrijf verder uit.

  • KEUKENMEDEWERKER M/V (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een keukenmedewerker voor de koude kant. Het takenpakket bestaat uit: - Groeten en fruit wassen en schoonmaken - Keukengerei onderhouden en schoonmaken - ...

  • Fotolasser/Lasoperator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je bent vertrouwd met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd (plaatlassen, halfautomaat lassen, machinelassen, ...). Je kan zowel staal als roestvrij staal verwerken Je bent bereid om fysiek zware laswerken uit te voeren Je werkt in een 2-ploegensysteem Bedrijfsprofiel: Onze klant is al tientallen jaren een grote, internationale speler op vlak van apparaatbouw.

  • PLAATSER ALU-CONSTRUCTIES (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: VERALCO SAVERAN

    Type: Vaste Job

    Jouw dagtaak bestaat uit het plaatsen van allerlei aluminiumconstructies zoals ramen en deuren. Het beglazen ervan zal tevens deel uitmaken van de job.

  • Psychiater GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door groei zijn we op zoek naar een psychiater die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Als psychiater enerzijds het puur medische aspect van een patiënt opvolgen/evalueren, anderzijds ook breder kijken naar dit gegeven vanuit een eerder holistische visie Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Centrale aanmeldingen voor jouw deel opvolgen alsook eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Zele (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profielomschrijving Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

Zoek naar antwoorden van Kreisler Electronics B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Kreisler Electronics B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kreisler Electronics B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Kreisler Electronics B.V.B.A.. Kreisler Electronics B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kreisler Electronics B.V.B.A.. Leave a respond for Kreisler Electronics B.V.B.A.. Kreisler Electronics B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kreisler Electronics B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Kreisler Electronics B.V.B.A.
Location of Kreisler Electronics B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Kreisler Electronics B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Kreisler Electronics B.V.B.A. Kreisler Electronics B.V.B.A.: Verbiest P | Lejeune P | OMER MEUL | ERIC COUPIN | Baert Chantal

Other related companies as Kreisler Electronics B.V.B.A.: Verbiest P | Lejeune P | OMER MEUL | ERIC COUPIN | Baert Chantal

Kreisler Electronics B.V.B.A. is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kreisler Electronics B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01638305664. Het bedrijf Kreisler Electronics B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Eigenheem 53 2950 Kapellen (Antw.). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 780,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 315,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Electronic Modules. Lijst met producten zijn Electronic modules.
De hoofdactiviteit van Kreisler Electronics B.V.B.A. is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kreisler Electronics B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kreisler Electronics B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Kreisler Electronics B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kreisler Electronics B.V.B.A. is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kreisler Electronics B.V.B.A., company assigned to the tax number BE01638305664. The company Kreisler Electronics B.V.B.A. is located at the address: Eigenheem 53 2950 Kapellen (Antw.). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 780,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 315,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Electronic Modules. List of products are Electronic modules.
The main activity of Kreisler Electronics B.V.B.A. is Chemicals and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Kreisler Electronics B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Kreisler Electronics B.V.B.A., open positions, location of Kreisler Electronics B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kreisler Electronics B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kreisler Electronics B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kreisler Electronics B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kreisler Electronics B.V.B.A., employees, financial statistics.