WINKSELE TURNCLUB

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • WINKSELE TURNCLUB
Private companiesMetal Mining • WINKSELE TURNCLUB

Contactgegevens WINKSELE TURNCLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WINKSELE TURNCLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

WINKSELE TURNCLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLOOSTERSTRAAT 30; 8880; LEDEGEM, België

Telefoon (phone): 56503727 (+32-56503727) 56503727 (+32-56503727)

Fax (fax): +32 (11) 934-20-81 +32 (11) 934-20-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WINKSELE TURNCLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WINKSELE TURNCLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WINKSELE TURNCLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WINKSELE TURNCLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WINKSELE TURNCLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WINKSELE TURNCLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WINKSELE TURNCLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WINKSELE TURNCLUB
Products information WINKSELE TURNCLUB

BTW identificatienummer (tax): BE05420623779
Ondernemingsnummer: 3917419433
Hoofdstad (capital): 620,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 763,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Gymnastique.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WINKSELE TURNCLUB
(Get full report from official database of BE for WINKSELE TURNCLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor WINKSELE TURNCLUB
Addition kinds of activities for WINKSELE TURNCLUB

02729905. Pony boerderij | Pony farm
07820201. Begraafplaats onderhoudswerkzaamheden | Cemetery upkeep services
07829900. Gras- en tuindiensten, nec | Lawn and garden services, nec
15420400. Gespecialiseerde openbare bouwbedrijven | Specialized public building contractors
22590104. Veters, gebreid | Mittens, knit
28959900. Carbon black, nec | Carbon black, nec
73899964. Product endorsement service | Product endorsement service

Werken bij WINKSELE TURNCLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WINKSELE TURNCLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WINKSELE TURNCLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WINKSELE TURNCLUB. Looking for open vacancies in other companies

 • Proces operator margarinerie 3 ploegen (LEMBEKE)

  Regio: LEMBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de afdeling margarinerie zoeken we een proces operator. Dit is de afdeling waarbij de boter en speculoospasta wordt gemaakt. Je bent verantwoordelijk voor de opstart, stop en controle van één of meerdere productielijnen. Daarbij heb je steeds het bereiken van de vooropgestelde doelstellingen op vlak van kwaliteit en rendement voor ogen. Je werk mee aan verbeteringsacties die kwaliteitsbevorderend en kostenbeheersend zijn. Je voert reinigingstaken uit aan de hand van een reinigingsplan. Je voert eenvoudige technische ingrepen uit aan machines. Je staat in voor ontvangst en dosering van grondstoffen en het verzendklaar maken van eindproducten. Je voert controletaken uit (visuele controle, gewichtscontrole, staalname) en verzorgt de daarbij horende registratie. Je staat in voor het controleren en reinigen van de geledigde margarine bakken. Je werkt volgens vooraf opgestelde instructies die kaderen binnen de heersende kwaliteitssystemen (GMP, HACCP).

 • Beheerder Inningen (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Beheer van onbetaalde dossiers, zorgen voor de inning van de onbetaalde bedragen, de risico's beoordelen en de nodige waarborgen activeren. In teamverband het beheer verzekeren van de dossiers toegewezen aan de afdeling Pre-betwiste Zaken. Overgaan tot de inning van achterstallige of onbetaalde bedragen aan de hand van de beschikbare tools. Dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en inkomende/uitgaande oproepen. Het management op de hoogte brengen van ontdekte afwijkingen, gevallen van fraude. Bijdragen tot de realisatie van de doelstellingen.

 • TIJDELIJK WERK regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor verschillende klanten regio Kortrijk gaan wij op zoek naar tijdelijke werkkrachten. Ben je op zoek naar tijdelijk werk? 1 dag in de week, meerdere dagen of enkele weken? Laat dit dan zeker weten! Zo kunnen wij de mogelijkheden voor jou bekijken.

 • Tijdelijke administratieve functie op financiële afdeling: schoolverlaters zijn welkom (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de financiële afdeling zijn we op zoek naar een tijdelijke collega die verantwoordelijk zal zijn voor de post- en factuurverwerking. Je controleert de facturen en volgt de betalingen op, (inkomende als uitgaande facturen). Je bent het eerste aanspreekpunt voor leveranciers, klanten en collega's en hebt verschillende administratieve taken. Het gaat over een opdracht van +-1 jaar.

 • Calculator (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  voor een bedrijf regio Pittem zoeken wij EEN CALCULATOR (M/V) (voltijds of deeltijds) Functieomschrijving : adhv het vooropgesteld plan maakt de calculator de prijsoffertes op voor een project van A tot Z als calculator gaat u bij voorkeur ook naar de werf om een duidelijke prijsofferte op te maken u maakt de facturen op en staat tevens in voor de nacalculatie. bij een voltijdse tewerkstelling krijgt u ook nog andere taken toegewezen

 • Jobstudent houthandel (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Voor een houthandel in Hooglede zijn we op zoek naar een student die vrij is op woensdag namiddag en/ of zaterdagvoormiddag van 9u-12u. Je helpt polyvalent mee in het bedrijf. Jouw taken zijn onder andere: Hout op de machine leggen, stukken hout zagen, bedrijf vegen en opruimen...

 • Student supermarkt op vrijdag M/V (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Ben je student met een vrije dag op vrijdag en nog op zoek naar een leuke studentenjob? Voor een supermarkt in de regio van Deinze gaan wij op zoek naar een student. Je staat in voor het aanvullen van de winkel en het bijsprigen aan de kassa. Je wordt wekelijks tewerkgesteld op vrijdag en dit in de oneven weken

 • ASSISTENT MANAGER (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Vaste Job

  Als assistent manager sta je zowel in voor het administratieve als het logistieke voor de dienst na-verkoop naar de klanten toe. Hierbij streef je naar het onderhouden van een goede relatie met de bestaande klanten. Hoe ziet jouw dag eruit? : - Je beheert je eigen klantenportefeuille en volgt de verschillende dossiers nauwgezet op. - Je volgt dagelijks de leveringen en afhandelingen op. - Je behandelt de verschillende aanvragen van de klanten op vlak van facturatie, interventies, beheer van de voorraad en afspraken. - Je onderhoudt en optimaliseert de klantenrelaties. Dit doe je onder andere door de klant op de hoogte te houden van nieuwe commerciële acties en daarnaast ook door de nieuwe producten voor te stellen. - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van A tot Z. Hierbij zorg je ook dat eventuele geschillen opgevolgd en behandeld worden. - Tenslotte zorg je voor een goede flow van de leveringen naar de klanten toe (prestaties, voorziene betalingen, onbetaalde facturen, enz...).

 • AANKOPER / BUYER STAAL REGIO NOORDERKEMPEN (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

  Type: Vaste Job

  Als Aankoper / Buyer Staal ben je verbonden aan de productieafdeling. Je verzorgt de aankoop van het staal en volgt de leveringen op zodat de productie kan blijven draaien. Jouw takenpakket: Je verzorgt de aankoop van Staal. Hierbij hou je rekening met o.a. prijzen, walsingen, levertermijnen, … Daarnaast sta je ook in voor de aankoop van alle zaken die nodig zijn in productie (zoals verven, lasdraad, bevestigingsmiddelen, ...). Je onderhandelt de contracten met respect voor beide partijen. Je volgt de bestellingen op en zorgt dat de leveringen op tijd zijn zodat de productie niet stilvalt.

 • Technisch Calculator/Werkvoorbeider (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: Solid Talent nv

  Type: Vaste Job

  Heb je een dynamische persoonlijkheid en ben je een echte teamplayer, maar kan je ook zelfstandig werken? Heb je een mechanische achtergrond en kan je bijgevolg goed planlezen? Solliciteer dan nu voor de functie 'Technisch calculator/werkvoorbereider'! Je analyseert mechanische tekeningen die gemaakt worden door engineering en bepaalt op basis hiervan de bewerkingen van de te produceren mechanische maatstukken. Je stelt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden op. Je berekent de kostprijs van mechanische maatstukken op basis van technische tekeningen. Je voert nacalculaties van afgelopen projecten uit teneinde een vergelijking te kunnen maken tussen de voorcalculatie en de werkelijke kostprijs met als doel in de toekomst correcte prijscalculatie te kunnen maken op basis van de reële gegevens. Je werkt nauw samen met je collega's van de andere afdelingen binnen de organisatie en in het bijzonder met engineering, productie , procurement en sales.

 • BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE (WEMMEL)

  Regio: WEMMEL

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE 3e MIDDELBAAR te 1780 WEMMEL. HET BETREFT EEN LEERLING UIT HET DERDE MIDDELBAAR LATIJN-WISKUNDE. DE OUDERS ZOEKEN BIJLES WISKUNDE EN VERWIJZEN NAAR VORIG SCHOOLJAAR ALS ZIJNDE EEN JAAR WAARIN DE LEERKRACHT WISKUNDE VAAK AFWEZIG WAS. ZIJ STELLEN VAST DAT HUN DOCHTER HIERDOOR EEN AANTAL BASISELEMENTEN MIST OM VLOT DE NIEUWE LEERSTOF TE VERWERKEN Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: OP1.

 • Freelance docent hennapainting (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

Zoek naar antwoorden van WINKSELE TURNCLUB in sociale netwerken
Look for responds of WINKSELE TURNCLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor WINKSELE TURNCLUB. Laat een reactie achter voor WINKSELE TURNCLUB. WINKSELE TURNCLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WINKSELE TURNCLUB. Leave a respond for WINKSELE TURNCLUB. WINKSELE TURNCLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WINKSELE TURNCLUB op de google maps. Adres en contacten WINKSELE TURNCLUB
Location of WINKSELE TURNCLUB on the google maps. Address and contacts of WINKSELE TURNCLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come WINKSELE TURNCLUB WINKSELE TURNCLUB: FLBOUTIQUE J. SA | CENTRAL VIANDES | HOMARDERIE-PEETERS | JEAN-PIERRE VLIEGHE | DE ROO, DAVID

Other related companies as WINKSELE TURNCLUB: FLBOUTIQUE J. SA | CENTRAL VIANDES | HOMARDERIE-PEETERS | JEAN-PIERRE VLIEGHE | DE ROO, DAVID

WINKSELE TURNCLUB is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WINKSELE TURNCLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05420623779. Het bedrijf WINKSELE TURNCLUB bevindt zich op het adres: KLOOSTERSTRAAT 30; 8880; LEDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 620,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 763,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Gymnastique..
De hoofdactiviteit van WINKSELE TURNCLUB is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WINKSELE TURNCLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WINKSELE TURNCLUB, openstaande posities, locatie van WINKSELE TURNCLUB op de kaart.

WINKSELE TURNCLUB is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is WINKSELE TURNCLUB, company assigned to the tax number BE05420623779. The company WINKSELE TURNCLUB is located at the address: KLOOSTERSTRAAT 30; 8880; LEDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 620,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 763,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Gymnastique..
The main activity of WINKSELE TURNCLUB is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WINKSELE TURNCLUB is not available. You also can look at reviews of WINKSELE TURNCLUB, open positions, location of WINKSELE TURNCLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WINKSELE TURNCLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WINKSELE TURNCLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WINKSELE TURNCLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WINKSELE TURNCLUB, employees, financial statistics.