CENTRAL VIANDES

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • CENTRAL VIANDES
Private companiesMetal Mining • CENTRAL VIANDES

Contactgegevens CENTRAL VIANDES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRAL VIANDES: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRAL VIANDES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSSةE DE BRUXELLES 110; 6020; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71333773 (+32-71333773) 71333773 (+32-71333773)

Fax (fax): +32 (53) 354-44-62 +32 (53) 354-44-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRAL VIANDES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRAL VIANDES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRAL VIANDES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRAL VIANDES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRAL VIANDES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRAL VIANDES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRAL VIANDES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRAL VIANDES
Products information CENTRAL VIANDES

BTW identificatienummer (tax): BE04276397705
Ondernemingsnummer: 9709960937
Hoofdstad (capital): 503,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 271,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in CENTRAL VIANDES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRAL VIANDES
(Get full report from official database of BE for CENTRAL VIANDES)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRAL VIANDES
Addition kinds of activities for CENTRAL VIANDES

1771. Concreet werk | Concrete work
21210000. sigaren | Cigars
35470102. Blooming en slabbing molen | Blooming and slabbing mills
35520305. Afwerking machines, textiel | Finishing machinery, textile
51370604. Suits: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Suits: women's, children's, and infants'
58120303. Chili staan | Chili stand

Werken bij CENTRAL VIANDES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRAL VIANDES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRAL VIANDES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRAL VIANDES. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke betonarbeider (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Genk, werkzaam in de betonsector, zijn we op zoek naar een tijdelijke heftruckchauffeur (tot aan het bouwverlof - kan verlengd worden). Je taken zijn: - afvoer van de producten d.m.v heftruck naar stocklocatie - vrachten voorbereiden d.m.v pickbon en gelijktijdige kwaliteitscontrole van de te laden producten - totale vrachtcontrole na laden / lossen - aftekenen van de laadbon - orde en netheid op het terrein behouden - meewerken in de productie bij vermindering vrachtverkeer - in het bezit zijn van een geldig attest Zie je een tijdelijke job in daguren wel zitten? Stuur dan snel je CV naar [email protected]

  • Orderpicker - Vroege/Late ploeg (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker haal je met een elektrisch transpallet de juiste goederen uit het magazijn. Je krijgt je orders via je hoofdtelefoon (voicepicking). Je stapelt de goederen efficiënt op een pallet en wikkelt de pallet in folie. Je brengt de klaargemaakte palletten naar de juiste laadkaai.

  • HUISHOUDHULP (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je poetst graag en zoekt werk kort bij huis. Voor de regio Koersel/Heusden Zolder zijn wij op zoek ,naar een huishoudhulp. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak bij gezinnen thuis (particulier schoonmaak). Je werkt van maandag tot vrijdag. Uren en planning zijn te bespreken. Je verplaatst je met de fiets of mogelijkheid met openbaar vervoer is dit bespreekbaar. Auto is natuurlijk een pluspunt.

  • Jobstudent magazijn van kledij (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een magazijn van kledij te Deerlijk zijn wij op zoek naar jobstudenten om in september te werken. Je staat in voor het labelen van de kledij, voor het opplooien van de kledij en het aan kapstokken hangen. Je staat ook in voor het klaarmaken van de kledij voor verzending.

  • Student avonduren magazijn | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf te Herentals zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die tijdens de week kunnen werken. Je wordt tewergesteld in een avondploeg, waarbij je werkt tussen 21u30 's avonds en 1u 's nachts. Het takenpakket bestaat uit: laden en lossen van vrachtwagens, uitsorteren van goederen en scannen van goederen. Bij voorkeur ben je 1 à 3 dagen per week beschikbaar om te werken en dit voor langere tijd.

  • Bijverdienste in de horeca - studenten/flexi (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant in Menen zijn wij op zoek naar iemand om telkens op vrijdag van 10u tot 15u te komen helpen, om: - te poetsen - af te wassen - te helpen in de zaal en keuken

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER goede kennis Engels (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit : Opmaken van op maat offertes Ingeven en aanmaken van de klantendossiers Administratieve ondersteuning Contacten met de diverse interne departementen Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gereputeerde speler in zijn expertisedomein en typeren zich door aangename werkomgeving, goede work life balance en ruime ontwikkelings - en opleidingskansen. Ze kijken uit naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER met oog voor detail en goede praktische kennis van het Engels. 

  • SR Accountant - Adviesverlening - stevig loonpakket St. Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie niet te ver van huis? Heb je reeds ervaring als Dossierbeheerder? & hou je ervan adviezen op te stellen? Dan kan dit kantoor misschien aan je criteria voldoen. Bekijk hieronder de volledige vacature. Dossierbeheerder / Accountant A-Z : de functie Jouw functie omvat quasi alle taken die in een boekhoudkantoor volbracht worden, daarom dat het ook als A-Z wordt omschreven. Concreet : je verantwoordelijkheid strekt zich uit van het inboeken tot het voorbereiden en het eigenhandig afsluiten van dossiers. Je analyseert de cijfers en stelt dan een advies op voor je klant dat je in een heldere taal kan uitleggen zodat ze begrijpen wat de situatie is en hoe ze eventueel verbeterd kan worden. Je onderhoudt het bestaande contact met klanten en probeert dit ook uit te breiden naar nieuwe.

  • Medewerker boekhouding-fiscaliteit (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: THESORAFISC

    Type: Vaste Job

    Thesora is een polyvalent accountantskantoor gelegen in de rand rond Brussel met vestigingen te Dilbeek en Roosdaal . Je bent verantwoordelijk voor: - Een gevarieerde klantenportefeuille; - het inboeken van aankoop-, verkoop-, financiële en diverse verrichtingen; - het boeken van loondocumenten; - Opstartformaliteiten startende ondernemers, - het voorbereiden van de btw aangiften en andere periodiek verplichte aangiften (ic, intrastat, btw listing, …); - hulp bij de voorbereiding van de aangiften in de vennootschaps-en personenbelasting; - controle van de boekhouding en onvolledigheden communiceren met de klant en dossierverantwoordelijke; - het consequent bijhouden van het jaar-en permanent dossier;

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

Zoek naar antwoorden van CENTRAL VIANDES in sociale netwerken
Look for responds of CENTRAL VIANDES in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRAL VIANDES. Laat een reactie achter voor CENTRAL VIANDES. CENTRAL VIANDES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRAL VIANDES. Leave a respond for CENTRAL VIANDES. CENTRAL VIANDES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRAL VIANDES op de google maps. Adres en contacten CENTRAL VIANDES
Location of CENTRAL VIANDES on the google maps. Address and contacts of CENTRAL VIANDES

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRAL VIANDES CENTRAL VIANDES: CARREFOUR | ANTWERP LAUNDRY | ALOIS VAN DEN BOSSCHE | H V F NV | VERHAEGEN

Other related companies as CENTRAL VIANDES: CARREFOUR | ANTWERP LAUNDRY | ALOIS VAN DEN BOSSCHE | H V F NV | VERHAEGEN

CENTRAL VIANDES is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRAL VIANDES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04276397705. Het bedrijf CENTRAL VIANDES bevindt zich op het adres: CHAUSSةE DE BRUXELLES 110; 6020; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 503,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 271,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in CENTRAL VIANDES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRAL VIANDES is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRAL VIANDES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRAL VIANDES, openstaande posities, locatie van CENTRAL VIANDES op de kaart.

CENTRAL VIANDES is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRAL VIANDES, company assigned to the tax number BE04276397705. The company CENTRAL VIANDES is located at the address: CHAUSSةE DE BRUXELLES 110; 6020; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 503,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 271,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boucheries. Products created in CENTRAL VIANDES were not found.
The main activity of CENTRAL VIANDES is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRAL VIANDES is not available. You also can look at reviews of CENTRAL VIANDES, open positions, location of CENTRAL VIANDES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRAL VIANDES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRAL VIANDES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRAL VIANDES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRAL VIANDES, employees, financial statistics.