HOMARDERIE-PEETERS

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • HOMARDERIE-PEETERS
Private companiesMetal Mining • HOMARDERIE-PEETERS

Contactgegevens HOMARDERIE-PEETERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOMARDERIE-PEETERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOMARDERIE-PEETERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRANDHOUTKAAI 13; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22275290 (+32-22275290) 22275290 (+32-22275290)

Fax (fax): +32 (58) 259-43-68 +32 (58) 259-43-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOMARDERIE-PEETERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOMARDERIE-PEETERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOMARDERIE-PEETERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOMARDERIE-PEETERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOMARDERIE-PEETERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOMARDERIE-PEETERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOMARDERIE-PEETERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOMARDERIE-PEETERS
Products information HOMARDERIE-PEETERS

BTW identificatienummer (tax): BE07418212890
Ondernemingsnummer: 5634857177
Hoofdstad (capital): 262,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 725,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in HOMARDERIE-PEETERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diepvriesproducten Gh; Diverse voedingsmiddelen Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOMARDERIE-PEETERS
(Get full report from official database of BE for HOMARDERIE-PEETERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOMARDERIE-PEETERS
Addition kinds of activities for HOMARDERIE-PEETERS

154202. Landbouwbedrijven | Agricultural building contractors
14990110. Turquoise mijnbouw | Turquoise mining
17110101. Boiler onderhoud contractant | Boiler maintenance contractor
17999941. Beschermende voeringinstallatie, ondergronds (riolering, enz.) | Protective lining installation, underground (sewage, etc.)
20770202. Vismeel, behalve als diervoeder | Fish meal, except as animal feed
20979901. Blokkeer ijs | Block ice
34439916. lasverbindingen | Weldments
57139902. Vloertegel | Floor tile
86610110. Kerk van de Nazarener | Church of the nazarene

Werken bij HOMARDERIE-PEETERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOMARDERIE-PEETERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOMARDERIE-PEETERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOMARDERIE-PEETERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren Bediende Logistiek regio Oostende M/V (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldwijd marktleider is in het ontwerpen en vervaardigen van hoogtechnisch vuurvast keramisch materiaal voor diverse industriële productieprocessen (zoals o.a. staal, glas… enz). De vestiging in Oostende is een productie-eenheid voor gespecialiseerde keramische materialen voor de staalindustrie met een personeelsbezetting van +/- 100 werknemers en een omzet van 25 miljoen euro. Om de verdere groei te verzekeren zijn we dringend op zoek naar een ervaren Bediende Logistiek m/v. Taken: In ons bedrijf word je tewerkgesteld op de afdeling Shipping. Daar sta je in voor het coördineren en controleren van de logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering. Je vult transport- en douanedocumenten in, je rijdt met de hef- en reachtruck om de goederen te halen of te brengen. Je garandeert een correcte registratie in ons systeem.

  • Schoonmaakmedewerker te Lokeren - VOLTIJDS (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakmedewerker. Je staat als schoonmaakmedewerker in voor het onderhoud van de vergaderzalen, burelen, sanitaire gedeelte, refter, bepaalde delen in productie.. Aan de hand van een weekschema voer je de taken uit, tevens ben je ook bereid bijkomende taken aan te nemen. Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • Productiemedewerker reiniging en onderhoud (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een productiemedewerker die mee zal instaan voor onderhoud en reiniging van de producten. Dat wil zeggen dat je je specifiek bezig zal houden met het ontvangen en uitladen van de produkten, de sortering ervan, het reinigen en ontsmetten  en daarna ook het terugsturen. Indien nodig zullen er na controle ook herstellingen dienen uitgevoerd te worden. Dagelijks sta je dus in voor het reinigingsproces van verhuurd materiaal. Je geeft gegevens in in een specifiek software programma. Je volgt een welbepaalde procedure en volgt prioriteiten op. Je zorgt er mee voor dat de chauffeurs dagelijks het nodige materiaal ter beschikking hebben om de klanten te beleveren. Je krijgt hiervoor een volledige opleiding door de productieverantwoordelijke.

  • Verantwoordelijke onderhoud vrachtwagens (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke onderhoud vrachtwagens Heb je ervaring in leiding geven? Heb je Kennis van Excel? Heb je de nodige technische kennis? Dan is deze job misschien iets voor jou! Je Coördineert tussen andere garages en toeleveranciers van wisselstukken. je bezit de nodige technische kennis en organisatietalent om autonoom deze garage te runnen

  • Chauffeur CE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, dagelijks actief in het vervoer van ADR goederen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE. Naast het vervoeren van ADR goederen vervoeren ze ook diverse goederen in opdracht van vaste klanten. Het gaat betreffende compleetvrachten, alsook deelvrachten. ADR transport colli en tank, met als voornaamste bestemmingen : België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Overnachtingen mogen geen uitdaging zijn voor u, zelfs af en toe een weekend van huis moet kunnen. Zelf laden en lossen van de goederen, dit met heftruck of meeneemheftruck.

  • Teamleader assistant - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als assistent teamleader is je takenpakket opgesteld uit volgende taken: in ontvangst nemen van goederen containers laden en lossen inkomende goederen inspecteren orderpicking van bestellingen productieplanning helpen opstellen personeelsplanning opmaken kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften implementeren productierapporten opmaken en controleren

  • HUISHOUDHULP (M/V) DUDZELE (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Studenten supermarkt vast op dinsdag en/of donderdag, Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Kessel-Lo zijn wij op zoek naar studenten die enkele dagen in de week beschikbaar zijn. Het zou vooral zijn voor dinsdag van 8u tot 13u, donderdag 8u tot 13u en eventueel op vrijdag van 16u tot 21u.

  • student mecanicien (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studente job op zaterdag ? Je werkt als mecancien voor de vrachtwagens . Je stelt de juste diagnose en kan zelfstandig herstellingen uitvoeren van vrachtwagens of camionetten . Je voert het klein - en groot onderhoud en je onderhoudt ook jouw werkplaats

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • Verpleegkundige (m/v)voor de dienst Dialyse (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Kliniek Sint-Jan zoekt een Verpleegkundige (m/v)voor de dienst Dialyse

  • fytotherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een fytotherapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van HOMARDERIE-PEETERS in sociale netwerken
Look for responds of HOMARDERIE-PEETERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOMARDERIE-PEETERS. Laat een reactie achter voor HOMARDERIE-PEETERS. HOMARDERIE-PEETERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOMARDERIE-PEETERS. Leave a respond for HOMARDERIE-PEETERS. HOMARDERIE-PEETERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOMARDERIE-PEETERS op de google maps. Adres en contacten HOMARDERIE-PEETERS
Location of HOMARDERIE-PEETERS on the google maps. Address and contacts of HOMARDERIE-PEETERS

Andere gerelateerde bedrijven als come HOMARDERIE-PEETERS HOMARDERIE-PEETERS: Delfosse D | COIFFURE JEANINE | CORTEN EDDY | RADIO TROPIQUE FM | MAISON PAPYRUS

Other related companies as HOMARDERIE-PEETERS: Delfosse D | COIFFURE JEANINE | CORTEN EDDY | RADIO TROPIQUE FM | MAISON PAPYRUS

HOMARDERIE-PEETERS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOMARDERIE-PEETERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07418212890. Het bedrijf HOMARDERIE-PEETERS bevindt zich op het adres: BRANDHOUTKAAI 13; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 262,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 725,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diepvriesproducten Gh; Diverse voedingsmiddelen Gh. Producten gemaakt in HOMARDERIE-PEETERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOMARDERIE-PEETERS is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOMARDERIE-PEETERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOMARDERIE-PEETERS, openstaande posities, locatie van HOMARDERIE-PEETERS op de kaart.

HOMARDERIE-PEETERS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOMARDERIE-PEETERS, company assigned to the tax number BE07418212890. The company HOMARDERIE-PEETERS is located at the address: BRANDHOUTKAAI 13; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 262,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 725,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diepvriesproducten Gh; Diverse voedingsmiddelen Gh. Products created in HOMARDERIE-PEETERS were not found.
The main activity of HOMARDERIE-PEETERS is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HOMARDERIE-PEETERS is not available. You also can look at reviews of HOMARDERIE-PEETERS, open positions, location of HOMARDERIE-PEETERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOMARDERIE-PEETERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOMARDERIE-PEETERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOMARDERIE-PEETERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOMARDERIE-PEETERS, employees, financial statistics.