Delfosse D

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Delfosse D
Private companiesMetal Mining • Delfosse D

Contactgegevens Delfosse D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Delfosse D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Delfosse D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Balance 9; 7910; Frasnes-lez-Anvaing (Arc - Ainières), België

Telefoon (phone): 069 85 90 32 (+32-069 85 90 32) 069 85 90 32 (+32-069 85 90 32)

Fax (fax): 069 85 90 33 (+32-069 85 90 33) 069 85 90 33 (+32-069 85 90 33)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Delfosse D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Delfosse D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Delfosse D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Delfosse D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Delfosse D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Delfosse D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Delfosse D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Delfosse D
Products information Delfosse D

BTW identificatienummer (tax): BE09818450927
Ondernemingsnummer: 7379211425
Hoofdstad (capital): 222,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 133,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Delfosse D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Delfosse D
(Get full report from official database of BE for Delfosse D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Delfosse D
Addition kinds of activities for Delfosse D

286500. Cyclische grondstoffen en tussenproducten | Cyclic crudes and intermediates
331204. Structuur- en spoormolenproducten | Structural and rail mill products
366301. Radio-uitzend- en communicatieapparatuur | Radio broadcasting and communications equipment
35520203. Heddles voor loom harnas, draad | Heddles for loom harnesses, wire
51590300. Veren, huiden en pels | Feathers, hides, and pelts
73899959. Herwinning of explosie van explosieven | Explosives recovery or extraction services
86610119. Mennonitische kerk | Mennonite church

Werken bij Delfosse D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Delfosse D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Delfosse D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Delfosse D. Looking for open vacancies in other companies

  • Verhuizer / Chauffeur CE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je rijdt met een vrachtwagen van A naar B. De taak bestaat uit monteren en demonteren van meubels. Deze worden in team verband de vrachtwagen op geladen. De meubels worden door jou naar de correcte bestemming gebracht. Dit in alle veiligheid en met zorg behandeld.

  • Elektronica tester m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Testen van elektronische schakelingen op niveau Printed circuit Board Testen van elektronische toestellen

  • onderhoudstechnici (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    – Installatie en het onderhoud aan elektro(mechanische) installaties. – Herstellingen aan de machines en installaties. – Ondersteunen bij geplande revisiewerken. – Ombouwen van machines om de werking te optimaliseren

  • Bordenbouwer (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van bordenbouwer zijn we op zoek naar iemand die al een ruime ervaring kan voorleggen en zeer goed thuis is in de industrie. Jouw takenpakket bestaat uit: het volgen van een industrieel schema mechanische montage van de kast montage van kabels montage van beveiligingen thermische schakelaars PLC's transfo's frequentiesturingen ... aansluiten van elektromotoren en branders waar nodig ben je bereid mee te gaan op verplaatsing het ordelijk en net houden van de werkplaats

  • Supervisor (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inspecteur schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Dit doe je in opdracht van onze klanten die per regio gesitueerd zijn. Onrechtstreeks heb je de leiding over een team van 70-tal klanten. Medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Rechtstreeks werk je samen met de ploegleiders die samen met jou de kwaliteit van het werk waarborgen. Je zorgt dat je steeds een afdoende personeelscapaciteit hebt om de jouw toebedeelde klanten te kunnen bedienen. Waar nodig voer je zelf wervingsacties en sollicitatiegesprekken. Je werkt actief aan de motivatie van je medewerkers. Hiervoor hou je evaluatiegesprekken met je medewerkers. Je garandeert een correcte verloning door een goed administratief beheer van gepresteerde uren of eventuele afwezigheden. De klant staat voor jou altijd centraal. Regelmatig ga je dan ook met je klanten in overleg over de afgesproken dagelijkse en/of periodieke werken. Je denkt mee met de klant en anticipeert waar nodig door je ervaring en expertise binnen de schoonmaak. Je neemt initiatief. Je bent eindverantwoordelijk voor de technische uitvoerbaarheid, organisatie en veiligheid van de werknemers en onderaannemers. In deze functie Rapporteer je aan de operationeel manager. Erkenningsnummer: 00603-406-20170629

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Ressegem (RESSEGEM)

    Regio: RESSEGEM

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Stagiair Vertalingen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Studentenjob

    Het vertaalteam van 2 personen staat in voor de vertalingen van het Nederlands naar het Frans en van het Duits naar het Nederlands. Binnen stevige deadlines, leveren ze aan onze medewerkers op hoofdkantoor perfect vertaalde teksten aan!

  • Jobstudent (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Onderhoudstechnicus/ storingstechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Het doel is dat u wordt ingezet als storingstechnieker/ maintenance engineer. Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opsporen, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.

  • DOSSIERBEHEERDER in familiaal Accountantskantoor - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit kleine familiale kantoor gelegen in Sint-Niklaas is momenteel op zoek naar een dossierbeheerder omwille van hun snel groeiende kantoor. Ze pakken hier alles persoonlijk aan. De zaakvoerder is sterk betrokken binnen het kantoor en hanteert een opendeurpolitiek. Er werken momenteel een tiental medewerkers die allemaal op hun eigen manier kunnen groeien. Wil jij aanvangen met jouw IAB stage of liever meer taken op je nemen? Dat zijn zeker mogelijkheden hier. Jouw verantwoordelijkheden Je krijgt je eigen dossiers die je van A tot Z afhandelt. Hierbij horen ook het opstellen van de jaarrekeningen en de fiscale aangiftes, Je kan continue jouw eigen kennis en capaciteiten blijven ontwikkelen. Hierdoor groei jij in de job, Je zal in rechtstreeks contact met jouw collega's en zaakvoerder staan. Zij zullen jou ondersteunen en begeleiden. Naarmate je meer ervaring hebt opgedaan in dit kantoor zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien. Dit begint bij het zelf mogen doen van de eindbesprekingen met klanten.

  • zelfstandige schoonheidsspecialiste (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: HARMONIZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiaste en met passie gedreven schoonheidsspecialiste of een wimper- en brow-stylist die op zelfstandige basis een ruimte wil huren in een gloednieuw en reeds succesvol health en beautycenter te Beerse. Je wil werken met een natuurlijk concept en productlijn die we in samenspraak uitkiezen. Je komt terecht in een positieve en dynamische omgeving waarbij je ondersteunen bij marketing en je start bovendien al met een aantal klanten.

  • Sanitair installateur (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    Plaatsen van sanitaire installatie's en warmtepompen hoofdzakelijk bij particulieren.

Zoek naar antwoorden van Delfosse D in sociale netwerken
Look for responds of Delfosse D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Delfosse D. Laat een reactie achter voor Delfosse D. Delfosse D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Delfosse D. Leave a respond for Delfosse D. Delfosse D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Delfosse D op de google maps. Adres en contacten Delfosse D
Location of Delfosse D on the google maps. Address and contacts of Delfosse D

Andere gerelateerde bedrijven als come Delfosse D Delfosse D: DE GROTE STOVE | NATHALIE JACQUES | L'ALBAN CHAMBON | V.D.S.P. | FINES MANAGEM. & CONSULT.

Other related companies as Delfosse D: DE GROTE STOVE | NATHALIE JACQUES | L'ALBAN CHAMBON | V.D.S.P. | FINES MANAGEM. & CONSULT.

Delfosse D is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Delfosse D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09818450927. Het bedrijf Delfosse D bevindt zich op het adres: Rue de la Balance 9; 7910; Frasnes-lez-Anvaing (Arc - Ainières). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 222,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 133,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Delfosse D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Delfosse D is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Delfosse D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Delfosse D, openstaande posities, locatie van Delfosse D op de kaart.

Delfosse D is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Delfosse D, company assigned to the tax number BE09818450927. The company Delfosse D is located at the address: Rue de la Balance 9; 7910; Frasnes-lez-Anvaing (Arc - Ainières). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 222,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 133,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Delfosse D were not found.
The main activity of Delfosse D is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Delfosse D is not available. You also can look at reviews of Delfosse D, open positions, location of Delfosse D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Delfosse D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Delfosse D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Delfosse D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Delfosse D, employees, financial statistics.