WIMME BOXING CLUB

Contactgegevens WIMME BOXING CLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIMME BOXING CLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIMME BOXING CLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SIKKELSTRAAT 2; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50599637 (+32-50599637) 50599637 (+32-50599637)

Fax (fax): +32 (14) 505-95-95 +32 (14) 505-95-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIMME BOXING CLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIMME BOXING CLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIMME BOXING CLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIMME BOXING CLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIMME BOXING CLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIMME BOXING CLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIMME BOXING CLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIMME BOXING CLUB
Products information WIMME BOXING CLUB

BTW identificatienummer (tax): BE05163269042
Ondernemingsnummer: 2463653564
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 630,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Types de Clubs: Boxe.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIMME BOXING CLUB
(Get full report from official database of BE for WIMME BOXING CLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIMME BOXING CLUB
Addition kinds of activities for WIMME BOXING CLUB

731299. Outdoor reclame diensten, nec | Outdoor advertising services, nec
14469910. Silica zand mijnbouw | Silica sand mining
24499903. Verzendkasten en trommels, hout: draadkabel en multiplex | Shipping cases and drums, wood: wirebound and plywood
28920109. Nitromannitol (explosief) | Nitromannitol (explosive)
33170204. Slangen, bewerkt: gelaste of slotgewricht | Tubes, wrought: welded or lock joint
37110103. Auto's, gepantserde, montage van | Cars, armored, assembly of
54210102. Vismarkt | Seafood markets

Werken bij WIMME BOXING CLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIMME BOXING CLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIMME BOXING CLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIMME BOXING CLUB. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoopster/Verkoper Kledingzaak (m/v) (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bekende modezaak in Maasmechelen zoeken wij een Shopmanager (M/V) Als toegewijd shopmanager ben je verantwoordelijke voor het commerciële resultaat van de vestiging. Natuurlijk blink je uit in verkoop en het verlenen van service. Je bent actief bezig met het analyseren van de verkoopresultaten en je streeft continue naar verbetering. Als een van de gezichten van onze zaak bevindt jouw rol zich op de voorgrond van de winkel. Hier creëer je samen met je team een unieke winkelervaring voor de consument. Het opbouwen en onderhouden van relaties met klanten is essentieel. Klanten shoppen graag bij jou en je team. Ze komen naar jullie toe met vragen wensen betreffende mode, tips en persoonlijk advies. Belangrijk is dat je als shopmanager je team kan motiveren en begeleiden in hun werkzaamheden en verkoopactiviteiten. Dit alles bereik je door je energieke, positieve en dynamische persoonlijkheid. Het bewerkstellen van een unieke winkelervaring, omgaan met klanten op persoonlijk gebied en het aansturen van een team houdt in dat je waarden als discipline respect, integriteit hoog in het vaandel hebt staan. Takenpakket " Inwerken, opleiden en motiveren van medewerkers en tijdig signalen doorgeven van eventuele problemen of obstakels. " Verantwoordelijk voor een correcte einde dag procedure, kassa afsluiting en het opsporen van eventuele kasverschillen. " Klantencontacten (informeren, adviseren, verkoop, retouren en klachtenafdeling) " Bijhouden van een accuraat en tot op de dag bijgewerkte filiaaladministratie. " Zorg dragen voor een te allen tijde up-to-date verzorgde winkel. " Wekelijks overleg met de commercieel manager om huidige en toekomstige ontwikkelingen, acties en verbetermogelijkheden te bespreken.

 • Coördinator van stagiairs bij Audi (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: Start People Inhouse Audi

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als coördinator van de stagiairs ben je de eerste contactpersoon voor stagiairs en hun stagementoren binnen Audi Brussels. Je taken zijn gelinkt aan het rekruteren en opvolgen van de stagiairs, zoals: Website up-to-date houden met de openstaande stageplaatsen CV's screenen Kandidaten opvolgen met de business U bent de contactpersoon voor specifieke vragen Budget opvolgen Medewerking aan verschillende projecten of events bv. samenwerking met scholen Eigen stagiair begeleiden Dit zijn nog maar een deel van de taken, wat deze functie heel gevarieerd en aangenaam maakt.

 • Strijk(st)er te Astene (ASTENE)

  Regio: ASTENE

  Bedrijf: TRIXXO HOME ASTENE

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een strijk(st)er voor het strijkatelier te Astene. Taken zijn: strijken, plooien en balie.

 • huishoudhulp die een luisterend oor aanbiedt (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in de eerste plaats in voor het onderhoud van de woning van de cliënt: strijken, poetsen (koken en boodschappen behoort tot het takenpakket van de verzorgende) Je verplaatst je dagelijks naar de woningen van je cliënten Je wordt hun vertrouwensfiguur en biedt een luisterend oor Naast de poetstaken ben je dus ook bekommerd om het welzijn van onze cliënten Je signaleert problemen aan je leidinggevende Je cliënten zijn: ouderen, personen met fysieke of mentale klachten (bv. depressie, alcoholverslaving, palliatieven, personen met een handicap)

 • Werken als huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Meeswijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEESWIJK)

  Regio: MEESWIJK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Everberg, 22 uur per week (EVERBERG)

  Regio: EVERBERG

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week, te presteren in 5 dagen (liefst elke voormiddag), voor een gastgezin wonende te Everberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen doen en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student administratie (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

  Type: Studentenjob

  Je bent verantwoordelijke voor de input van gegevens in excel.

 • ICT Engineer - data & voice (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: DAVO COMMUNICATIONS

  Type: Vaste Job

  In deze boeiende, technische functie, ben je verantwoordelijk voor het installeren van Unify telefooncentrales. Deze activiteit wordt verder aangevuld met het opzetten van kleine en middelgrote datanetwerken wat deze functie variërend maakt. Af en toe dien je als ondersteuning op onze helpdesk. Bij een installatie sta je de klant met raad en daad bij. Dit kan onder de vorm van een usertraining en/of geef je met jouw ervaring tips hoe de klant zijn telefoniesysteem ten volle tot zijn recht kan laten komen. LAN, WAN en/of WLAN netwerk ontwerpen, opbouwen, configureren. Je gaat de baan op voor het uitvoeren WiFi Site Surveys uit. Als expert maak je een overzichtelijk en duidelijk rapporteringsrapport voor de klant Je rapporteert aan de technical teamcoach.

 • Kelner/barmedewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Leopold Hotel

  Type: Vaste Job

  Het Leopold hotel is een viersterren boutique hotel gelegen in het bruisende Antwerpen. Het Leopold hotel is de ideale uitvalsbasis in het hart van de stad, stijlvol en met een uitzonderlijke locatie. Het hotel is gelegen aan het groene stadspark, de diamantwijk, winkelstraten en het centraal station zijn slechts op 5 minuten wandelen van het hotel. Het hotel beschikt over 127 kamers, een ontbijtruimte, een loungebar en verschillende meetingruimtes. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner om ons team te versterken. De voornaamste taken zijn; opdienen van het ontbijt, lunch en diner, afruimen, buffet opzetten en in orde houden, bedienen en serveren van dranken en gerechten, barwerkzaamheden, het proper houden van het restaurant en bar, leeggoed wegbrengen, bereiden van kleine gerechten.

 • On-line verkopers (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: KIND OF WONDER

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je verkoopt via computer en/of telefoon. Het betreft de verkoop van een boek.

 • Flexijob zaalmedewerker (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: BOSHUIS

  Type: Flexijob

  Je doet de mise-en-place van de zaal en zet ze op orde, dekt de tafels, ontvangt de klanten, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/ of keukenpersoneel. Je stelt de gerechten voor aan de klanten, serveert ze, maakt de rekening en rekent af.

Zoek naar antwoorden van WIMME BOXING CLUB in sociale netwerken
Look for responds of WIMME BOXING CLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIMME BOXING CLUB. Laat een reactie achter voor WIMME BOXING CLUB. WIMME BOXING CLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIMME BOXING CLUB. Leave a respond for WIMME BOXING CLUB. WIMME BOXING CLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIMME BOXING CLUB op de google maps. Adres en contacten WIMME BOXING CLUB
Location of WIMME BOXING CLUB on the google maps. Address and contacts of WIMME BOXING CLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come WIMME BOXING CLUB WIMME BOXING CLUB: BUSSCHAERT-LONGUEVILLE | Van Gansewinkel NV | POSTOMAT ANS | XAVIER NONDONFAZ | Stock Am茅ricain Viafobel SA

Other related companies as WIMME BOXING CLUB: BUSSCHAERT-LONGUEVILLE | Van Gansewinkel NV | POSTOMAT ANS | XAVIER NONDONFAZ | Stock Am茅ricain Viafobel SA

WIMME BOXING CLUB is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIMME BOXING CLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05163269042. Het bedrijf WIMME BOXING CLUB bevindt zich op het adres: SIKKELSTRAAT 2; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 630,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Boxe..
De hoofdactiviteit van WIMME BOXING CLUB is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIMME BOXING CLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIMME BOXING CLUB, openstaande posities, locatie van WIMME BOXING CLUB op de kaart.

WIMME BOXING CLUB is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIMME BOXING CLUB, company assigned to the tax number BE05163269042. The company WIMME BOXING CLUB is located at the address: SIKKELSTRAAT 2; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 630,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Boxe..
The main activity of WIMME BOXING CLUB is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WIMME BOXING CLUB is not available. You also can look at reviews of WIMME BOXING CLUB, open positions, location of WIMME BOXING CLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIMME BOXING CLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIMME BOXING CLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIMME BOXING CLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIMME BOXING CLUB, employees, financial statistics.