Stock Am茅ricain Viafobel SA

Contactgegevens Stock Am茅ricain Viafobel SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stock Am茅ricain Viafobel SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stock Am茅ricain Viafobel SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Namur 6; 5070; Fosses-la-Ville, België

Telefoon (phone): 071 71 13 92 (+32-071 71 13 92) 071 71 13 92 (+32-071 71 13 92)

Fax (fax): 071 71 34 01; 071 71 32 55 (+32-071 71 34 01; 071 71 32 55) 071 71 34 01; 071 71 32 55 (+32-071 71 34 01; 071 71 32 55)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stock Am茅ricain Viafobel SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stock Am茅ricain Viafobel SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stock Am茅ricain Viafobel SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stock Am茅ricain Viafobel SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stock Am茅ricain Viafobel SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stock Am茅ricain Viafobel SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stock Am茅ricain Viafobel SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stock Am茅ricain Viafobel SA
Products information Stock Am茅ricain Viafobel SA

BTW identificatienummer (tax): BE07954620361
Ondernemingsnummer: 2085449218
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 529,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Fences; Army surplus stores; Garden houses; Clothing (Industrial) - Mfg. & sales; Caravans & accessories; Tools (Electric); Do-it-yourself - Articles & materials; Tools - General; Camping equipment; Hardware - Retail; Furniture - Garden; Trailers for passenger cars; Paints, lacquers, enamels & varnishes - Retail; Building materials; Timber; Tiles

Product categorie (product category): Playground equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stock Am茅ricain Viafobel SA
(Get full report from official database of BE for Stock Am茅ricain Viafobel SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stock Am茅ricain Viafobel SA
Addition kinds of activities for Stock Am茅ricain Viafobel SA

34290101. Bouwers hardware | Builders' hardware
36130207. Panelen en distributieplaten, elektrisch | Panelboards and distribution boards, electric
49229902. Opslag, aardgas | Storage, natural gas
50469909. Taxi meters | Taxi meters
50510203. Gietijzeren pijp | Cast iron pipe

Werken bij Stock Am茅ricain Viafobel SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stock Am茅ricain Viafobel SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stock Am茅ricain Viafobel SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stock Am茅ricain Viafobel SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van de producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit zijn woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • Magazijniers gezocht, twee ploegen, mooie verloning! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? Voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij magazijniers , met name orderpickers én heftruckchauffeurs. Orderpicken bij Volvo Logistics gebeurt op basis van het voicepickingsysteem. Via een headset krijg je orders door die volgens vaste precedures afgehandeld worden. Stockeerders/heftruckchauffeurs bergen goederen op volgens de geldende routines en voeren daarbij horende registraties uit. Zij bufferen goederen uit en vullen de picklocaties optimaal aan. Zij kennen adressen toe aan nieuwe stuknummers en zijn ook inzetbaar binnen de andere processen van goederenbehandelaar.

  • Halfautomaat Lasser (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant in de regio van Grobbendonk zijn we op zoek naar gemotiveerde Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in prefab beton, waar kwaliteit dan ook altijd belangrijk is. Ze zijn uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de sector van de prefab elementen. Ze zijn dan ook op zoek naar gemotiveerde mensen om het team te versterken. Voor deze functie als Lasser, zoekt het bedrijf Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Ben jij een Halfautomaat Lasser en wil je ook speten? Dan is deze job ideaal voor jou. Je zal werken in een twee-ploegensysteem en je werkt altijd in een atelier, niet op verplaatsing.

  • MAGAZIJNMEDEWERKER VASTE NACHT VOEDING (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een snelgroeiend vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker in nacht. Je staat in voor een vlotte productflow van de binnenkomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van het voicepicking-systeem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens. Hierbij respecteer je de FiFo-normen. Je controleert de kwaliteit, de kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

  • SCHRIJNWERKER PLAATSER TUINCONSTRUCTIES EN TOEBEHOREN (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met jouw collega sta je in voor het plaatsen van allerhande tuinconstructies en toebehoren waaronder ook afsluitingen. Je vertrekt hiervoor steeds van bij de firma zelf en werkt in de streek.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oostkamp zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Passie voor een studentenjob in elektro-mechanische technieken! (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene gezonde en goed draaiende klanten, actief in oa. het produceren van machines, het installeren van elektrotechnische installaties, zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die tijdens de zomermaanden heel graag hun schoolse kennis willen aanscherpen met praktijkgerichte ervaringen! Als jij een technische richting volgt en je wil graag jouw kennis aanscherpen met gerichte praktijkervaringen, kom dan zeker eens met ons praten! Samen vinden wij een geschikte en superfijne studentenjob voor jou!

  • Jobstudent polyvalent winkelbediende (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: DG EXPRESS

    Type: Studentenjob

    Voor Carrefour Express in Edegem zijn we dringend op zoek naar een polyvalent enthousiaste student. Je staat in voor het ontvangen van leveringen, kassaverrichtingen, rekken vullen, brood afbakken, bestellingen, ...

  • Technical Supervisor - Gent - Voltijds (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als Technical Supervisor ben je verantwoordelijk voor een team van techniekers (Handymen) bij onze klant te Gent. Je behandelt alle inkomende aanvragen technisch onderhoud via de helpdesk (Maximo); Je superviseert het handymen team en de onderaannemers om een oplossing aan te bieden binnen de vereiste termijn Je beheert en volgt de voorraadinventaris op Je houdt een database bij met de beschikbare stock en zijn locatie evenals technische documentatie van het gebouw/site/installaties Je staat in voor de begeleiding en ondersteuning van de onderaannemers in en rond het gebouw (voor technische interventies) en staat hen bij met alle nodige informatie Je coördineert en volgt alle technische onderaannemers, installaties, werkplanningen, op Je staat in voor de opmaak van aankoopaanvragen en aanbestedingen Je coördineert de verhuizen met de Facility Manager en integreert interne/externe vehuizen in de planning van de handymen Je staat in voor de opmaak van maandelijkse reportings

  • Winkelmedewerkers voltijds (deeltijds ook mogelijk) (m/v) (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: SPAR

    Type: Vaste Job

    Als medewerker in onze supermarkt kun je kennis maken met al onze winkel- en versafdelingen. Taken kunnen omvatten: goederen ontvangen en rekken aanvullen, versafdelingen beheren, kassa en uiteraard onze klanten verder helpen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de netheid en orde in de winkel.

  • Stagiair(e) m/v in HR Human Supports (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Werfreserve

    Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar een enthousiaste, toffe stagiair(e)! Jouw focus ligt op het commerciële en het matchen van kandidaten aan de juiste bedrijven. - Je staat in voor het onthaal en de inschrijvingen op kantoor - Je haalt vacatures binnen en zoekt perrmanent naar potentiële kandidaten - Je contacteert telefonisch de bedrijven om de juiste kandidaat te matchen aan de vacature Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

  • Flexijob Zondagsmarkt Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

Zoek naar antwoorden van Stock Am茅ricain Viafobel SA in sociale netwerken
Look for responds of Stock Am茅ricain Viafobel SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stock Am茅ricain Viafobel SA. Laat een reactie achter voor Stock Am茅ricain Viafobel SA. Stock Am茅ricain Viafobel SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stock Am茅ricain Viafobel SA. Leave a respond for Stock Am茅ricain Viafobel SA. Stock Am茅ricain Viafobel SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stock Am茅ricain Viafobel SA op de google maps. Adres en contacten Stock Am茅ricain Viafobel SA
Location of Stock Am茅ricain Viafobel SA on the google maps. Address and contacts of Stock Am茅ricain Viafobel SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Stock Am茅ricain Viafobel SA Stock Am茅ricain Viafobel SA: Wervikse Centrale BVBA | BARBARA HAIR | ARM?E DU SALUT FABIOLA | J. VAN BESIEN | Palais (Du)

Other related companies as Stock Am茅ricain Viafobel SA: Wervikse Centrale BVBA | BARBARA HAIR | ARM?E DU SALUT FABIOLA | J. VAN BESIEN | Palais (Du)

Stock Am茅ricain Viafobel SA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Stock Am茅ricain Viafobel SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07954620361. Het bedrijf Stock Am茅ricain Viafobel SA bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Namur 6; 5070; Fosses-la-Ville. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 529,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Playground equipment. Lijst met producten zijn Fences; Army surplus stores; Garden houses; Clothing (Industrial) - Mfg. & sales; Caravans & accessories; Tools (Electric); Do-it-yourself - Articles & materials; Tools - General; Camping equipment; Hardware - Retail; Furniture - Garden; Trailers for passenger cars; Paints, lacquers, enamels & varnishes - Retail; Building materials; Timber; Tiles.
De hoofdactiviteit van Stock Am茅ricain Viafobel SA is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stock Am茅ricain Viafobel SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stock Am茅ricain Viafobel SA, openstaande posities, locatie van Stock Am茅ricain Viafobel SA op de kaart.

Stock Am茅ricain Viafobel SA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Stock Am茅ricain Viafobel SA, company assigned to the tax number BE07954620361. The company Stock Am茅ricain Viafobel SA is located at the address: Chauss茅e de Namur 6; 5070; Fosses-la-Ville. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 529,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Playground equipment. List of products are Fences; Army surplus stores; Garden houses; Clothing (Industrial) - Mfg. & sales; Caravans & accessories; Tools (Electric); Do-it-yourself - Articles & materials; Tools - General; Camping equipment; Hardware - Retail; Furniture - Garden; Trailers for passenger cars; Paints, lacquers, enamels & varnishes - Retail; Building materials; Timber; Tiles.
The main activity of Stock Am茅ricain Viafobel SA is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Stock Am茅ricain Viafobel SA is not available. You also can look at reviews of Stock Am茅ricain Viafobel SA, open positions, location of Stock Am茅ricain Viafobel SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stock Am茅ricain Viafobel SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stock Am茅ricain Viafobel SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stock Am茅ricain Viafobel SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stock Am茅ricain Viafobel SA, employees, financial statistics.