BUSSCHAERT-LONGUEVILLE

Contactgegevens BUSSCHAERT-LONGUEVILLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUSSCHAERT-LONGUEVILLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUSSCHAERT-LONGUEVILLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): URSELSEWEG 177; 9910; KNESSELARE, België

Telefoon (phone): 93742601 (+32-93742601) 93742601 (+32-93742601)

Fax (fax): +32 (59) 721-60-35 +32 (59) 721-60-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUSSCHAERT-LONGUEVILLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUSSCHAERT-LONGUEVILLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUSSCHAERT-LONGUEVILLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUSSCHAERT-LONGUEVILLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUSSCHAERT-LONGUEVILLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUSSCHAERT-LONGUEVILLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUSSCHAERT-LONGUEVILLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUSSCHAERT-LONGUEVILLE
Products information BUSSCHAERT-LONGUEVILLE

BTW identificatienummer (tax): BE09048583984
Ondernemingsnummer: 9427337646
Hoofdstad (capital): 307,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 488,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in BUSSCHAERT-LONGUEVILLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUSSCHAERT-LONGUEVILLE
(Get full report from official database of BE for BUSSCHAERT-LONGUEVILLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUSSCHAERT-LONGUEVILLE
Addition kinds of activities for BUSSCHAERT-LONGUEVILLE

399908. Nieuwigheden, bric-a-brac en hobby kits | Novelties, bric-a-brac, and hobby kits
622100. Commodity contracten makelaars, dealers | Commodity contracts brokers, dealers
733699. Commerciële kunst en grafisch ontwerp, nec | Commercial art and graphic design, nec
30699919. Bakken, rubber | Trays, rubber
32970100. Baksteen vuurvaste materialen | Brick refractories
34460503. Registraties (lucht), metaal | Registers (air), metal
35190201. Controles, afstandsbediening, voor boten | Controls, remote, for boats
37110404. Mobiele lounges (motorvoertuig), montage van | Mobile lounges (motor vehicle), assembly of
50219902. Stoelen | Chairs
50510408. Zink | Zinc

Werken bij BUSSCHAERT-LONGUEVILLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUSSCHAERT-LONGUEVILLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUSSCHAERT-LONGUEVILLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUSSCHAERT-LONGUEVILLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer Service zijn je voornaamste taken: - Maximalizeren van klantentevredenheid - Opvolgen van klanten orders - Communiceren met interne/extere stakeholders, team leaders en managers - Informeren van de klant - Participeren in constante verbetering

  • Teamleaders (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar dynamische teamleaders. Als teamleader coach je de magazijnmedewerkers. Jij zorgt ervoor dat zij hun taak zo goed mogelijk kunnen uitvoeren door ze duidelijke instructies te geven. Je volgt hen dagelijks op en haalt het beste van hen vanboven.

  • poetshulp regio Eke - Nazarteth - Deinze M/V (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Eke - Nazarteth - Deinze. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Huishoudhulp REGIO MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Verhuizer: studentenjob (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: COPPENS VERHUIZINGEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze verhuisfirma uit Boutersem zijn we op zoek naar een gemotiveerde verhuizer. Als verhuizer bij onze firma sta je samen met je collega's in om particuliere en of bedrijfsverhuizingen tot in de puntjes te verzorgen. Je bent gemotiveerd, klantvriendelijk, discreet en beschikt over een goede lichamelijke conditie. Flexibiliteit in werkuren is belangrijk aangezien we moeten doorwerken tot de verhuis afgehandeld is. Je begint 's ochtends meestal tussen 06u00 en 08u00, het einduur varieert. Je werkt ook geregeld op zaterdag. Een zeer afwisselende job! Minimumleedtijd = 18 jaar.

  • JOBSTUDENT (BE769546) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Studentenjob

    Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers. Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden. Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega's, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze HR-afdeling in Gent zoeken wij een (m/v): JOBSTUDENT Snel beschikbaar Om ons HR team te ondersteunen zijn we op zoek naar een Master die dit jaar afstudeert en zijn of haar eerste stappen wil zetten in HR. Je zal samen met ons HR team de opvolging van de interne vacatures van Hudson verzorgen. Je zal in je eigen projecten (pro-) actief zoeken naar kandidaten die voldoen aan de gedefinieerde criteria van onze interne procedures. Je wordt eveneens betrokken bij het administratief ondersteunen van het rekruteringsproces. Via telefonische screening van met professionals, ga je na of ze beantwoorden aan de vooropgestelde criteria. Je kan leren over de brede werking van onze HR afdeling en over het proces van Talent Attraction en Employer branding in het bijzonder. Je bent gedreven, voelt je goed in situaties waarin je impact kan hebben en hebt een professionele stijl in mondelinge en geschreven communicatie.

  • Allround Commercieel Expediteur (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Vandaag zoeken we een Allround Commercieel Expediteur (m/v) in de regio Antwerpen voor een kleinere set-up met een onbeperkt aantal mogelijkheden. Onze opdrachtgever is actief in een groeiend logistiek segment en heeft een sterke groei in het vooruitzicht. De Missie: Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van prijzen voor logistieke diensten. Je negotieert prijzen met de klanten en stelt procedures op. Je behandelt expeditiedossiers van A tot Z, waarbij je je eigen accounts beheert. Je beschikt over volledige autonomie om je functie op termijn uit te bouwen. Je creativiteit ga je ombuigen in het op maat aanbieden van oplossingen voor je klanten. Deze extra service is voor jou een evidentie om de juiste oplossing met de juiste toegevoegde waarde te kunnen bieden. Je houdt van duidelijk targets die in het hier en nu plaatsvinden, maar daarnaast kijk je ook op de lange termijn naar een win-win situatie voor je klanten. Je gaat contracten opstellen en deze controleren en opvolgen. Je buigt je over alle orderbevestigingen, facturatie leidt alles in goede banen.

  • Assistant Storemanager - Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Kinesist (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: DE COCON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig kinesist binnen een multidisciplinaire groepspraktijk.

  • Verpleegkundige oncologie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van de afdeling oncologie instaan voor de dagdagelijkse taken. 

  • Advocaat Burgerlijk Recht (min. 1 jaar ervaring), kantoor Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: VERBIST ADVOCATEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verbist Advocatuur zoekt een (junior) advocaat-generalist met een brede interesse in het burgerlijk recht, het aansprakelijkheidsrecht en het goederenrecht, voor een duurzame versterking van haar team. Je behandelt onze kantoordossiers van A tot Z, zowel bij het adviseren, het onderhandelen als het procederen speel jij een belangrijke rol; Je hebt op regelmatige wijze rechtstreeks contact met de cliënten; Wanneer een dossier gepleit moet worden, word je hiervoor zelfstandig of in team ingezet; Je werkt je in verschillende materies in en houdt de relevante wetgeving en rechtspraak nauwgezet bij; Je draagt de expertise van het kantoor uit door (afhankelijk van jouw interesse en ervaring) opleidingen te geven, gespecialiseerde evenementen bij te wonen of rechtsleer te publiceren.

  • Industrieel Reiniger - deeltijds en/of flexi-job (namiddag) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: DEKEYZER OSSAER

    Type: Flexijob

    Dekeyzer-Ossaer NV is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. We specialiseren ons in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een Industrieel Reiniger (deeltijds). Heb je interesse om met een flexi-job contract aan de slag te gaan? Ben je beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van +/- 17u (bespreekbaar) tot +/- 20u30? Reageer dan vlug op deze vacature! Als industrieel reiniger ben je verantwoordelijk voor het reinigen en ontsmetten van de productieruimtes. Wanneer de productie ten einde is sta je in voor het onderhoud en de reiniging van de verschillende werkplaatsen en materieel. Om dit te bekomen gebruik je verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken.

Zoek naar antwoorden van BUSSCHAERT-LONGUEVILLE in sociale netwerken
Look for responds of BUSSCHAERT-LONGUEVILLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUSSCHAERT-LONGUEVILLE. Laat een reactie achter voor BUSSCHAERT-LONGUEVILLE. BUSSCHAERT-LONGUEVILLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUSSCHAERT-LONGUEVILLE. Leave a respond for BUSSCHAERT-LONGUEVILLE. BUSSCHAERT-LONGUEVILLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUSSCHAERT-LONGUEVILLE op de google maps. Adres en contacten BUSSCHAERT-LONGUEVILLE
Location of BUSSCHAERT-LONGUEVILLE on the google maps. Address and contacts of BUSSCHAERT-LONGUEVILLE

Andere gerelateerde bedrijven als come BUSSCHAERT-LONGUEVILLE BUSSCHAERT-LONGUEVILLE: TECNOMATIX EUROPE | HOME DE OEVER | Het d'Akkerhuisje | HANDBALKLUB BONHEIDEN | Carrosserie de Jette SPRL

Other related companies as BUSSCHAERT-LONGUEVILLE: TECNOMATIX EUROPE | HOME DE OEVER | Het d'Akkerhuisje | HANDBALKLUB BONHEIDEN | Carrosserie de Jette SPRL

BUSSCHAERT-LONGUEVILLE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUSSCHAERT-LONGUEVILLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09048583984. Het bedrijf BUSSCHAERT-LONGUEVILLE bevindt zich op het adres: URSELSEWEG 177; 9910; KNESSELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 307,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 488,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen. Producten gemaakt in BUSSCHAERT-LONGUEVILLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUSSCHAERT-LONGUEVILLE is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUSSCHAERT-LONGUEVILLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUSSCHAERT-LONGUEVILLE, openstaande posities, locatie van BUSSCHAERT-LONGUEVILLE op de kaart.

BUSSCHAERT-LONGUEVILLE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUSSCHAERT-LONGUEVILLE, company assigned to the tax number BE09048583984. The company BUSSCHAERT-LONGUEVILLE is located at the address: URSELSEWEG 177; 9910; KNESSELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 307,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 488,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Banken and kredietinstellingen. Products created in BUSSCHAERT-LONGUEVILLE were not found.
The main activity of BUSSCHAERT-LONGUEVILLE is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BUSSCHAERT-LONGUEVILLE is not available. You also can look at reviews of BUSSCHAERT-LONGUEVILLE, open positions, location of BUSSCHAERT-LONGUEVILLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUSSCHAERT-LONGUEVILLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUSSCHAERT-LONGUEVILLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUSSCHAERT-LONGUEVILLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUSSCHAERT-LONGUEVILLE, employees, financial statistics.