VERHEGGE

Contactgegevens VERHEGGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERHEGGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERHEGGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZEEDIJKWEG 4C; 8210; ZEDELGEM, België

Telefoon (phone): 50823990 (+32-50823990) 50823990 (+32-50823990)

Fax (fax): +32 (83) 293-14-87 +32 (83) 293-14-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERHEGGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERHEGGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERHEGGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERHEGGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERHEGGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERHEGGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERHEGGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERHEGGE
Products information VERHEGGE

BTW identificatienummer (tax): BE01758605957
Ondernemingsnummer: 7061431884
Hoofdstad (capital): 951,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 159,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in VERHEGGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines; Waterbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERHEGGE
(Get full report from official database of BE for VERHEGGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERHEGGE
Addition kinds of activities for VERHEGGE

22989901. Wire touwcentra | Wire rope centers
28999952. Drug test kits, bloed en urine | Drug testing kits, blood and urine
32910400. Schuurwielen en slijpstenen, niet kunstmatig | Abrasive wheels and grindstones, not artificial
35370104. Wieg, drum | Cradles, drum
36749909. Siliconenplaten, chemisch gedoteerd | Silicon wafers, chemically doped
39490507. kruisbogen | Crossbows
50850603. Messen, industrieel | Knives, industrial
76929903. Gebarsten casting reparatie | Cracked casting repair

Werken bij VERHEGGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERHEGGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERHEGGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERHEGGE. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijke functie; bijrijder regio Tielt (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gekende poetsfirma zijn wij op zoek naar een tijdelijke poetshulp, je rijdt mee met de mobiele ploeg en poetst waar nodig. Dit regio Tielt - Wingene, dit is een tijdelijke opdracht. Voorlopig enkel week 16 (16/04 - 20/04)

 • HUISHOUDHULP WESTKAPELLE (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Dienstenchequebaan

  - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

 • Huishoudhulp regio Leuven (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Heb jij ervaring als huishoudhulp? Ben je discreet, eerlijk en goedgehumeurd? Ben je nauwkeurig en hou je er van dat je huis steeds piekfijn in orde is? Dan ben jij de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar mensen zoals jij, naar die flexibiliteit en dat enthousiasme. Bij verschillende particulieren sta je in voor het schoonmaken, opruimen, strijken, ...

 • Studenten kerstmarkt Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Studentenjob

  Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Aalst en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur! Heb jij nog voldoende uren over om te werken als student en ben je bereid meerdere dagen te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

 • Jobstudent | Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

  Type: Studentenjob

  Ben je nog op zoek naar een toffe en boeiende vakantiejob voor de aankomende zomervakantie? Wil je graag leren hoe je technische tekeningen moet opmeten? Werk je graag in een labo? Ben je op zoek naar een afwisselde job? Dan ben JIJ de jobstudent die we zoeken! Onze klant waar je aan de slag zal gaan verkoopt een steeds verder uitbreidend gamma aan verpakkingen in kunststof, glas en metaal.  

 • Opnameverantwoordelijke woonzorgcentrum (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: RUSTHUIS SCHEUT ROB/RVT

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een opnameverantwoordelijke die wenst mee te werken aan het uitbouwen van kwalitatieve zorg binnen een nieuwbouwproject voor een woonzorgcentrum te Anderlecht. Je staat voltijds in voor de voorbereiding en de opvolging van de opnames in het woonzorgcentrum, het kortverblijf en de serviceflatbewoners. Dit houdt in dat je de wachtlijst van kandidaat-bewoners beheert en inschrijvingsgesprekken met kandidaten en families voert. Je verricht ook ondersteunende taken in de administratie. Bijkomende verantwoordelijkheden zijn de contacten onderhouden met een netwerk van ziekenhuizen - informeren over alternatieve sociale hulpmogelijkheden, verzorgen van psychosociale begeleiding.

 • MECANICIEN (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

  Type: Vaste Job

  Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

 • Senior dossierbeheerder met zin in de toekomst - Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Een kantoor met een familiale touch kan je wel bekoren? Dan is dit kantoor dat geleid wordt door een man/vrouw - team misschien wel de geschikte plaats voor jou! Dit op en top familiekantoor dat reeds in 1967 werd opgericht en in 2003 werd overgelaten aan de dochter van de zaakvoerder, wist gedurende de jaren een bijzonder klantenbestand op te bouwen. Dit kantoor wenst zijn klanten niet alleen boekhoudkundig maar ook fiscaal te ondersteunen. Ze doen dit niet alleen voor de bestaande eenmanszaken en vennootschappen, maar ook voor starters die zij voorzien van de nodige begeleiding. Dossierbeheerder - Functie Als senior dossierbeheerder ben jij de eerste contactpersoon voor de klanten, je vangt al hun vragen op en kan hen voorzien van de nodige informatie en adviezen. Van A-Z je dossiers beheren zal tot je dagelijkse takenpakket behoren, zodat je op de hoogte bent van je eigen dossiers en deze volledig zelfstandig kan afwerken.

 • Structural Engineer (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: NEA JOBS

  Type: Vaste Job

  Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

 • Projectleider (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: VIABUILD

  Type: Vaste Job

  Als projectleider ontwikkel en beheer je projecten via de inzet van mensen en middelen en het bewaken van budgetten teneinde het project optimaal te realiseren binnen de gestelde termijnen. Hierbij komen volgende punten zeker aan bod: - Je zorgt voor een efficiënte en evenwichtige bezetting van mensen en middelen - Bij grote projecten volg je de uitvoeringstermijnen en werf nauw op en je stuur werfleiding bij waar nodig - Je bewaakt de processen en procedures in het kader van veiligheid/kwaliteit/milieu - Je volgt de vorderingsstaten op en je stelt je commercieel op - Je hebt goede contacten met klanten, onderaannemers, … met betrekking tot de gemaakte afspraken - Je staat in nauw contact met verschillende diensten zoals aankoop, werkvoorbereiding, calculatie,… - Je rapporteert aan het afdelingshoofd - Je werkt goed samen met werfleiders en het afdelingshoofd om het best mogelijke resultaat te behalen

 • Press Shop Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de lange openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Mogelijkheden om door te groeien Plaats tewerkstelling Kustlaan 137, 8300 Knokke-Heist Openingsuren hoogseizoen en paasvakantie: maandag tot zaterdag van 8u tot 21u, zon- en feestdagen van 8u tot 20u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30, zaterdag van 8u tot 13u en van 14u tot 19u, zon-en feestdagen van 9u tot 13u (tijdens de krokus-, herfst- en kerstvakantie ook open op zon-en feestdagen van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30) Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

 • VERKOPER TELECOM (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: LINKO-SYSTEMS

  Type: Werfreserve

  We zijn op zoek naar een full time verkoopsmedewerker/klantenadviseur voor ons telenet center. Je zal enerzijds instaan voor het verkopen van hardware en accesoires, alsook de verkoop en de bijhorende service van alle telenet-abonnementen.

Zoek naar antwoorden van VERHEGGE in sociale netwerken
Look for responds of VERHEGGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERHEGGE. Laat een reactie achter voor VERHEGGE. VERHEGGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERHEGGE. Leave a respond for VERHEGGE. VERHEGGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERHEGGE op de google maps. Adres en contacten VERHEGGE
Location of VERHEGGE on the google maps. Address and contacts of VERHEGGE

Andere gerelateerde bedrijven als come VERHEGGE VERHEGGE: COIFFURE HORTA | Galerie Luce Porta | ALFA RECUP | ST. DE SPIRLET | DE ZUTTER ANDR?

Other related companies as VERHEGGE: COIFFURE HORTA | Galerie Luce Porta | ALFA RECUP | ST. DE SPIRLET | DE ZUTTER ANDR?

VERHEGGE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERHEGGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01758605957. Het bedrijf VERHEGGE bevindt zich op het adres: ZEEDIJKWEG 4C; 8210; ZEDELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 951,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 159,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines; Waterbouw. Producten gemaakt in VERHEGGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERHEGGE is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERHEGGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERHEGGE, openstaande posities, locatie van VERHEGGE op de kaart.

VERHEGGE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERHEGGE, company assigned to the tax number BE01758605957. The company VERHEGGE is located at the address: ZEEDIJKWEG 4C; 8210; ZEDELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 951,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 159,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines; Waterbouw. Products created in VERHEGGE were not found.
The main activity of VERHEGGE is Chemicals and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VERHEGGE is not available. You also can look at reviews of VERHEGGE, open positions, location of VERHEGGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERHEGGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERHEGGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERHEGGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERHEGGE, employees, financial statistics.