DE ZUTTER ANDR?

Contactgegevens DE ZUTTER ANDR?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE ZUTTER ANDR?: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE ZUTTER ANDR?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSTRAAT 50; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14580100 (+32-14580100) 14580100 (+32-14580100)

Fax (fax): +32 (68) 102-71-21 +32 (68) 102-71-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE ZUTTER ANDR?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE ZUTTER ANDR?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE ZUTTER ANDR?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE ZUTTER ANDR?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE ZUTTER ANDR?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE ZUTTER ANDR?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE ZUTTER ANDR?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE ZUTTER ANDR?
Products information DE ZUTTER ANDR?

BTW identificatienummer (tax): BE05369537353
Ondernemingsnummer: 3398315429
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 247,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Sp茅cialisation: Oto-Rhino-Laryngologues (O. R. L.).. Sp茅cialit茅s: Hom茅opathie.

Product categorie (product category): M茅decines alternatives. M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE ZUTTER ANDR?
(Get full report from official database of BE for DE ZUTTER ANDR?)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE ZUTTER ANDR?
Addition kinds of activities for DE ZUTTER ANDR?

0811. Houtwegen | Timber tracts
228499. Draadmolens, nec | Thread mills, nec
395500. Koolstofpapier en inktlinten | Carbon paper and inked ribbons
36210104. Commutators, elektrische motor | Commutators, electric motor
38210103. Chemisch laboratoriumapparatuur, in de handel | Chemical laboratory apparatus, nec
38290700. Thermometers en temperatuursensoren | Thermometers and temperature sensors
39610000. Kostuum juwelen | Costume jewelry
50529901. Metaalconcentraten | Metallic concentrates

Werken bij DE ZUTTER ANDR?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE ZUTTER ANDR?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE ZUTTER ANDR?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE ZUTTER ANDR?. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf te Hofstade zoeken we een chauffeur CE. Je staat in voor het leveren van palletgoed. Je moet zelf niet laden-lossen. De vrachtwagen wordt bij het bedrijf voorgeladen, je staat wel zelf in voor het zekeren van je lading. En bij klant wordt de lading voor je gelost. Je werkt van maandag tem vrijdag, telkens ongeveer van 6 tot 18 uur. Optie vast vacature.

  • Customer Service Medewerker in Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de customer service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfiches. Volgende taken behoren je toe: • Je bent verantwoordelijk voor de correcte (cijfer) ingave van de artikelen in SAP. • Je zorgt voor de administratieve afhandeling van directe zendingen. • Je helpt bij het opmaken van stockoverzichten voor klanten • Je ondersteunt de planning & logistieke medewerkers met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten & facturatie richting onze productievestigingen en met data-ingave in SAP. • Je ondersteunt deze beide afdelingen, waardoor je hun werking volledig leert kennen en in een groot deel van onze verkoops- en logistieke flow betrokken bent.

  • LASROBOTBEDIENER (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer sterk groeiend bedrijf regio Gullegem actief in de metaalsector zijn we op zoek naar een lasrobotbediener die de kennis heeft om complexere stukken aan de robot te bedienen. U kan zeer goed zelfstandig werken en kan planlezen. U werkt in dag, kan daarna overgaan naar een 2-ploegenstelsel (5-13h / 13-21h). Geen seriewerk! U kan zelfstandig een machine ombouwen.

  • Studenten voor broodjeszaak (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: DE SMULHAL

    Type: Studentenjob

    Je taak bestaat uit het voorbereiden van groenten, het bereiden van broodjes, pasta, croques, etc., het bedienen van klanten die ter plaatse blijven eten. Ook het op orde houden van de werkvloer.

  • Customer Care Klantenservice (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Vaste Job

    Voor een mobiliteitsbedrijf in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een Customer Care medewerker op de klantenservice (m/v). Jouw takenpakket: • Je bent het eerste aansprekingspunt voor onze klanten die je op een professionele manier informatie en advies verleent, via verschillende kanalen (telefoon, e-mail, chat en/of face to face) • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van en voor onze leden, zoals wijzigingen, up- en cross-sell, betalingen, wegenwacht aansluitingen, tankkaarten, webwinkel bestellingen, ... • Je werkt aan een lange termijn relatie met onze leden, je werkt aan retentie door een passende oplossing voor te stellen • Als Klantenadviseur bij VAB zet je steeds de klant op de eerste plaats • Je analyseert grondig de vraag en behoefte van onze klanten en je gaat steeds op zoek naar de beste oplossing voor de klant; je gaat proactief aan de slag • Met de kennis die je op doet, bouw je actief mee aan het optimaliseren van de dienstverlening

  • Productiemedewerker volcontinue systeem met topverdienste (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

  • tekenaar en calculator (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Mike Interieur

    Type: Vaste Job

    Tekenen en ontwerpen van keukens, meubelen en interieurinrichtingen Productie voorbereiding van de meubelen 3D tekenen en renderen van meubelen Kunnen tekenen met tekenprogramma's zoals: Forthcad, Vectorworks, Sketchup, Autocad, Vray, Artlantis, enz.. Ervaring met meubel configuratie en productieprogramma's zoals: Widooca, Topsolid, Vlecad, Vectorworks, enz... Na het tekenen en ontwerpen van de meubelen ook de calculatie van de nodige materialen doen Plannen van architecten en derden kunnen lezen en aanpassen volgens onze interne normen en productie Van de plannen van derden ook een materiaalcalculatie doen Kennis en ervaring met meubelconstructies en productie is noodzakelijk Luisteren, praten en onderhandelen over meubelprojecten met mogelijke klanten.

  • Dispatchplanner Chemie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een internationale chemische producent, zijn we op zoek naar een Dispatchplanner Chemie op Linkeroever. De Missie: Je maakt de planning op voor het transport van een vlotte en tijdige transport van gevaarlijke goederen Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden Je houdt de transportkosten nauwlettend in het oog Je zet je maximaal in om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je spreekt af met je collega’s wie wanneer permanentie houdt om mogelijke noodoproepen op te vangen

  • MEDEWERKER PRODUCTIE BEHEER (ELEKTRONICA) - GENT (GENTBRUGGE) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DEKIMO

    Type: Vaste Job

    Dekimo produceert elektronica op maat voor de industrie. We zijn tevens één van de grootste designhuizen in Vlaanderen op het vlak van embedded software en elektronica ontwerp. Heb je voeling/ervaring met elektronica en techniek? Kennis van elektronica componenten, printen,...? Een bachelor diploma? We zoeken dringend een medewerker productie beheer om ons bestaand team mee uit te breiden voor de aankoop van componenten, planning, logistiek, communicatie met onze klanten. Zie onze website www.dekimo.com voor meer informatie.

  • INSPECTEUR AUTOKEURING HOBOKEN (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AUTOVEILIGHEID - BTC HOBOKEN

    Type: Vaste Job

    Voor het keuringstation in Hoboken zijn we nog steeds op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de keuring van motorvoertuigen en aanhangwagens. Bekijk ook onze website: www.autoveiligheid.be

  • Commercieel medewerker slaapcomfort (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: INSPIRATIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    U begeleid de klanten en informeert hen over de verschillen in kwaliteit over slaapcomfort en het belang van het maken van juiste keuzes. U verleent advies op basis van hun behoeften en begeleid hen zo naar de juiste aankoop Weekendwerk (zaterdag-zondag) schrikt u niet af. U komt terecht in een dynamisch team van zelfstandige ondernemers die elkaar adviseren en helpen tot het realiseren van persoonlijke doelen. U ziet dit als een voltijdse uitdaging of een activiteit in bijberoep ( in bijberoep is een minimum maandelijkse bijverdienste van €3000,- zeker haalbaar )

  • Projectleider HVAC Industrieel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de grotere projecten. Je zorgt ervoor dat de projecten van A tot Z correct uitgevoerd worden. Hierbij heb je volgende verantwoordelijkheden: Je bereidt de werven voor: opmaak werfdossier, nazicht lastenboeken meetstaten, opmaak van technische fiches, opmaak VCA dossier, e.d. Je staat in voor de organisatie van de studie en de uitvoering ervan. Je stuurt hierbij de tekenaars, ontwerpingenieurs en werfleiders aan. Je controleert de uitgevoerde werken en stuurt de techniekers aan. Je woont de werfvergaderingen bij, je organiseert toolboxmeetings en je controleert of de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd. Je bent verantwoordelijk voor de planning, budgetbeheer, onderaanneming en aankoop. Je coördineert technische fiches, berekeningsnota's en plannen. Je selecteert het materiaal. Je communiceert nauw met de klant en bedenkt oplossingen.

Zoek naar antwoorden van DE ZUTTER ANDR? in sociale netwerken
Look for responds of DE ZUTTER ANDR? in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE ZUTTER ANDR?. Laat een reactie achter voor DE ZUTTER ANDR?. DE ZUTTER ANDR? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE ZUTTER ANDR?. Leave a respond for DE ZUTTER ANDR?. DE ZUTTER ANDR? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE ZUTTER ANDR? op de google maps. Adres en contacten DE ZUTTER ANDR?
Location of DE ZUTTER ANDR? on the google maps. Address and contacts of DE ZUTTER ANDR?

Andere gerelateerde bedrijven als come DE ZUTTER ANDR? DE ZUTTER ANDR?: Banque Bruxelles Lambert SA | JOOST VAN DE VELDE | Meditt Line | AUTO 7 FONTAINES | Voglaire R

Other related companies as DE ZUTTER ANDR?: Banque Bruxelles Lambert SA | JOOST VAN DE VELDE | Meditt Line | AUTO 7 FONTAINES | Voglaire R

DE ZUTTER ANDR? is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE ZUTTER ANDR?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05369537353. Het bedrijf DE ZUTTER ANDR? bevindt zich op het adres: STATIONSTRAAT 50; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 247,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decines alternatives. M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Oto-Rhino-Laryngologues (O. R. L.).. Sp茅cialit茅s: Hom茅opathie..
De hoofdactiviteit van DE ZUTTER ANDR? is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE ZUTTER ANDR? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE ZUTTER ANDR?, openstaande posities, locatie van DE ZUTTER ANDR? op de kaart.

DE ZUTTER ANDR? is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE ZUTTER ANDR?, company assigned to the tax number BE05369537353. The company DE ZUTTER ANDR? is located at the address: STATIONSTRAAT 50; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 247,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decines alternatives. M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Oto-Rhino-Laryngologues (O. R. L.).. Sp茅cialit茅s: Hom茅opathie..
The main activity of DE ZUTTER ANDR? is Chemicals and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE ZUTTER ANDR? is not available. You also can look at reviews of DE ZUTTER ANDR?, open positions, location of DE ZUTTER ANDR? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE ZUTTER ANDR?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE ZUTTER ANDR?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE ZUTTER ANDR?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE ZUTTER ANDR?, employees, financial statistics.