Galerie Luce Porta

Contactgegevens Galerie Luce Porta: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Galerie Luce Porta: address, phone, fax, email, website, opening hours

Galerie Luce Porta

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kustlaan 174; 8300; Knokke-Heist (Knokke), België

Telefoon (phone): 050 60 43 23 (+32-050 60 43 23) 050 60 43 23 (+32-050 60 43 23)

Fax (fax): 050 60 43 23 (+32-050 60 43 23) 050 60 43 23 (+32-050 60 43 23)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Galerie Luce Porta: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Galerie Luce Porta"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Galerie Luce Porta"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Galerie Luce Porta, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Galerie Luce Porta. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Galerie Luce Porta, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Galerie Luce Porta. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Galerie Luce Porta
Products information Galerie Luce Porta

BTW identificatienummer (tax): BE05571411132
Ondernemingsnummer: 9514129638
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 759,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Galerie Luce Porta zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Galleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Galerie Luce Porta
(Get full report from official database of BE for Galerie Luce Porta)

Aanvulling soorten activiteiten voor Galerie Luce Porta
Addition kinds of activities for Galerie Luce Porta

2211. Breedgeweven stofmolens, katoen | Broadwoven fabric mills, cotton
208702. Drankbasis, concentraten, stroopjes, poeders en mengsels | Beverage bases, concentrates, syrups, powders and mixes
34210203. Schaar, hand | Scissors, hand
38299907. Hydrometers, behalve industriële procestype | Hydrometers, except industrial process type
50210201. Eetkamer meubels | Dining room furniture

Werken bij Galerie Luce Porta: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Galerie Luce Porta: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Galerie Luce Porta. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Galerie Luce Porta. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Operatiekwartier Voltijds, Regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een verpleegkundige met ervaring op het operatiekwartier? Heb jij ervaring met anesthesie? Wil jij graag werken in een ziekenhuis? Bekijk dan zeker deze vacature! Voor onze klant in Ieper zijn wij op zoek naar verpleegkundige om hun team in het operatiekwartier te versterken. Als verpleegkundige in het operatiekwartier bereid je het Operatiekwartier voor. Alsook, assisteer je de arts en de anesthesist en begeleid je patiënten (zowel verpleegkundig als psychosociaal) om een veilig en vlot verloop van de ingreep te garanderen.

  • Orderpicker - Regio Waregem - M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Waregem zijn we op zoek naar een tijdelijke orderpicker. (tot zeker eind 2018) Dit voor in de verschoven namiddag: De ene week van 11u - 19u De andere week van 13u - 21u

  • Poederlakkers (V/M) (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent medewerker aan onze gloednieuwe poederlaklijn vorm je een belangrijke schakel in het poederlakproces door o.a. volgende taken op jou te nemen: - Je staat in voor de logistieke verhandeling van basismaterialen en afgewerkte producten. - Voor het vervoer kan je gebruik maken van een heftruck of stapelaar. - Je staat in voor de bevoorrading (de te lakken onderdelen) van het ophangsystemen aan het begin van de laklijn. -Je staat in voor het controleren van de gelakte stukken die de laklijn verlaten. -Je staat in voor het stockeren van gelakte materialen: het in pakken binden, stockeren en laden van afgewerkte producten. -Tot slot draag je mee zorg voor een nette en aangename werkomgeving en ben je gemotiveerd om nauw samen te werken met collega’s zodat je voor elkaar in de bres kan springen waar nodig.

  • PRODUCTIEPLANNER regio Heist-op-den-Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Heist-op-den-Berg zijn wij opzoek naar een productieplanner voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige componenten uit aluminium, staal en kunststof. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je plant de werkorders in het ERP- en planningssysteem in In overleg met de verschillende interne afdelingen (productie, engineering, office) bespreek je de dagelijkse detailplanning. Daarbij hou je rekening met de personeelsbezetting, technische complexiteit van de te maken onderdelen (optimale volgorde), machinecapaciteit, commerciële afspraken en doorlooptijden van de onderaannemingen Je staat in nauw contact met de klanten en informeert hen over de leverdatums Je brengt voorstellen aan om het huidige planningsproces te optimaliseren en werkt mee aan de implementatie van een nieuwe planning tool

  • Monteur / mecanicien (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse, gespecialiseerd in verschillende montage werken, zijn wij op zoek naar iemand om het team te versterken. Wat behoort tot jouw takenpakket? - mechanische montage van nieuwe machines - montage van tuinhuizen en chalets - montage van overkappingen - plaatsen van diverse tuinomheiningen - diverse andere montage opdrachten - plaatsen en aansluiten van elektrische leidingen aan woningen - plaatsen van poorten en de automatisatie ervan Kortom, je hebt veel afwisseling in de job door de verscheidenheid aan projecten.

  • lasser (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Menen, gaan wij op zoek naar een volautomaat LASSER. Dit voor een voltijdse betrekking.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Gierle (GIERLE)

    Regio: GIERLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • KTN werft aan: student magazijnbediende (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Katoennatie Logisport zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je wordt tewerkgesteld in een magazijn waar je wordt ingeschakeld als allround magazijnier (orderpicking, packing, stapelen, laden/lossen, ...).

  • Student Medewerker Klantendienst en Dispatching regio Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: INDIGO PARK BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Je maakt de dagplanning op voor je collega’s van de technische dienst. • Je kan vooropgestelde procedures volgen. • Je werkt graag met tools en computerprogramma’s. Outlook, Exel, Word, enz. hebben voor jou dus geen geheimen. • Je bent een aangenaam aanspreekpunt naar de klanten toe, op momenten dat zij je nodig hebben. • Bij problemen en stressmomenten kan je jezelf in de plaats van je collega’s stellen.

  • animator/animatrice (MANNEKENSVERE)

    Regio: MANNEKENSVERE

    Bedrijf: SPERMALIEHOEVE

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt jonge kinderen (6-12j) tijdens een externe taalstage tijdens de schoolvakanties doorheen het schooljaar. Je organiseert activiteiten op de boerderij, niet de taalactiviteiten!

  • HR CONSULTANT AGO JOBS & HR KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Jobs & HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor onze kantoor in Kortrijk zijn wij op zoek naar een HR Consultant. Je staat voornamelijk in voor het rekruteren van Office profielen. Je maakt gebruik van onze interne tools en databanken om op zoek te gaan naar kandidaten. Via telefonische screening achterhaal je welke kandidaten in aanmerking komen voor de specifieke vacatures van onze klanten. Je interviewt kandidaten grondig en verwerft op deze manier een uitgebreide kennis over hun motivaties en competenties. Je maakt onze klanten tevreden door op korte termijn de perfecte match voor hen te vinden. Je zorgt voor een stipte opvolging van dossiers naar zowel klant als uitzendkracht toe.

  • Arbeidstherapeut (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FORENSISCH PSYCHIATRISCH CENTRUM

    Type: Leercontract

    FPC Antwerpen is een forensisch psychiatrisch centrum voor de behandeling en re-integratie van geïnterneerden, met als doel het risico op het plegen van nieuwe strafbare feiten te verminderen en de achterliggende oorzaken van delict gedrag weg te nemen of beheersbaar te maken, zodat een (hernieuwd) verblijf in de samenleving veilig en mogelijk is. Binnen FPC Antwerpen vormen behandelen en beveiligen één ondeelbaar geheel. Samen met alle medewerkers willen we de kwaliteit van de zorg voor en het welzijn van de patiënten op een zo hoog mogelijk niveau brengen. De sleutel van ons succes is hierbij de diversiteit in onze profielen en uiteenlopende ervaringen van onze medewerkers. FUNCTIEOMSCHRIJVING Als arbeidstherapeut kom je terecht in een arbeidsomgeving waarbij methodisch aanleren en ontwikkelen van specifieke competenties op gebied van diverse werkblokken zoals crea, assemblage, houtatelier, naaiatelier, ... aan patiënten met een complexe psychiatrische stoornis of mentale beperking centraal staat. Dit kadert in het behandel- of resocialisatie traject van de patiënt met als doel hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten en/of te werken aan een zinvolle dagbesteding. Jouw belangrijkste taken zijn: o Je ontwikkelt, organiseert en evalueert activiteiten en producten binnen het vakgebied; o Je begeleidt werk gerelateerde activiteiten; o Je bereidt patiënten voor op de terugkeer naar de arbeidsmarkt; o Je houdt bedrijfsmatige administraties bij van onder meer voorraadbeheer etc. PROFIEL o Je beschikt minimum over een bachelordiploma; o Je hebt bij voorkeur kennis van (forensische) psychiatrische ziektebeelden; o Je houdt van doen en denken met praktische inslag; o Je kan jezelf goed inleven in de situatie van de patiënt en je kan patiënten motiveren en stimuleren; o Je kan omgaan met soms opstandige patiënten; o Je bent oplettend en nauwkeurig; o Je bent besluitvaardig in spoedeisende situaties; o Je bent integer, deskundig en getuigt van een echte teamgeest; o Je staat sterk in je schoenen, bent stressbestendig en staat open voor feedback; o Je bent communicatief sterk en leergierig; o Je bent geduldig en hebt doorzettingsvermogen. AANBOD o Je komt terecht in een dynamische en gezonde organisatie, waar teamwork centraal staat; o Je oefent deze boeiende functie voltijds uit in een aangename, moderne werkomgeving; o We bieden je goede opleidingsmogelijkheden; o Je krijgt een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen; o Jouw werkplaats is gevestigd in Antwerpen (Linkeroever). INTERESSE? Vind je je terug in dit profiel? Aarzel dan niet en solliciteer online. Wens je meer informatie over deze vacature? Contacteer HR via [email protected].

Zoek naar antwoorden van Galerie Luce Porta in sociale netwerken
Look for responds of Galerie Luce Porta in social networks

Lees alle opmerkingen voor Galerie Luce Porta. Laat een reactie achter voor Galerie Luce Porta. Galerie Luce Porta bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Galerie Luce Porta. Leave a respond for Galerie Luce Porta. Galerie Luce Porta on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Galerie Luce Porta op de google maps. Adres en contacten Galerie Luce Porta
Location of Galerie Luce Porta on the google maps. Address and contacts of Galerie Luce Porta

Andere gerelateerde bedrijven als come Galerie Luce Porta Galerie Luce Porta: RENGER | DRUKKERIJ MOERMAN | V. LEFEBVRE | VANDERKRIEKEN ILSE | PHARMACIE DAUBIE

Other related companies as Galerie Luce Porta: RENGER | DRUKKERIJ MOERMAN | V. LEFEBVRE | VANDERKRIEKEN ILSE | PHARMACIE DAUBIE

Galerie Luce Porta is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Galerie Luce Porta, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05571411132. Het bedrijf Galerie Luce Porta bevindt zich op het adres: Kustlaan 174; 8300; Knokke-Heist (Knokke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 759,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Galleries. Producten gemaakt in Galerie Luce Porta zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Galerie Luce Porta is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Galerie Luce Porta is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Galerie Luce Porta, openstaande posities, locatie van Galerie Luce Porta op de kaart.

Galerie Luce Porta is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Galerie Luce Porta, company assigned to the tax number BE05571411132. The company Galerie Luce Porta is located at the address: Kustlaan 174; 8300; Knokke-Heist (Knokke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 759,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Galleries. Products created in Galerie Luce Porta were not found.
The main activity of Galerie Luce Porta is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Galerie Luce Porta is not available. You also can look at reviews of Galerie Luce Porta, open positions, location of Galerie Luce Porta on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Galerie Luce Porta, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Galerie Luce Porta, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Galerie Luce Porta, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Galerie Luce Porta, employees, financial statistics.