TERRASS. & TRANSP. VEHENT

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • TERRASS. & TRANSP. VEHENT
Private companiesCoal Mining • TERRASS. & TRANSP. VEHENT

Contactgegevens TERRASS. & TRANSP. VEHENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TERRASS. & TRANSP. VEHENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

TERRASS. & TRANSP. VEHENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HENRI LIEBRECHTLAAN 86; 1090; JETTE/JETTE, België

Telefoon (phone): 24798218 (+32-24798218) 24798218 (+32-24798218)

Fax (fax): +32 (10) 890-40-85 +32 (10) 890-40-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TERRASS. & TRANSP. VEHENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TERRASS. & TRANSP. VEHENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TERRASS. & TRANSP. VEHENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TERRASS. & TRANSP. VEHENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TERRASS. & TRANSP. VEHENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TERRASS. & TRANSP. VEHENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TERRASS. & TRANSP. VEHENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TERRASS. & TRANSP. VEHENT
Products information TERRASS. & TRANSP. VEHENT

BTW identificatienummer (tax): BE08908782958
Ondernemingsnummer: 8877746582
Hoofdstad (capital): 973,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 258,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in TERRASS. & TRANSP. VEHENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TERRASS. & TRANSP. VEHENT
(Get full report from official database of BE for TERRASS. & TRANSP. VEHENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor TERRASS. & TRANSP. VEHENT
Addition kinds of activities for TERRASS. & TRANSP. VEHENT

20350110. Spreads, sandwich: Salade dressing base | Spreads, sandwich: salad dressing base
27410503. Winkelen nieuws: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Shopping news: publishing only, not printed on site
50740205. Open haarden, geprefabriceerde | Fireplaces, prefabricated
56329900. Accessoires voor vrouwen en specialiteiten, nec | Women's accessory and specialty stores, nec
61629904. Hypotheekmakelaars, met eigen geld | Mortgage brokers, using own money

Werken bij TERRASS. & TRANSP. VEHENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TERRASS. & TRANSP. VEHENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TERRASS. & TRANSP. VEHENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TERRASS. & TRANSP. VEHENT. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakmedewerkers chocoladebedrijf (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een groot chocoladebedrijf te Lier, dat instaat voor de productie van Belgische truffels en pralines, zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers.  Je zal onder andere instaan voor onderstaande zaken:  Inpakken van truffels en pralines.  Het rapen van truffels en afpakken van pralines. Controles uitvoeren op de producten.  De productielijnen en machines reinigen.  Afwassen. Je verwittigt de verantwoordelijke bij technische problemen. 

 • Medewerker Inpak 3 ploegen (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met je collega's sta je in voor het inpakken en verpakken van de geproduceerde producten. Op termijn zal je ook regelmatig kwaliteitscontroles uitvoeren. Je precisie en oog voor detail vertalen zich rechtstreeks in de kwaliteit van het eindproduct.

 • Huishoudhulp (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: t-interim Waregem

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer(wagen - bromfiets) is een must/pluspunt Bedrijfsprofiel: Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Zedelgem - Torhout (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Jobstudent verkoop kleding M/V (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Ben je student en heb je zin om een centje bij te verdienen in een hippe kledingzaak? Wij zoeken studenten, die graag in de verkoop willen werken. Je helpt met de leveringen en in de stock, je plooit en labelt de kledij. Je houdt de winkel en paskamers netjes en helpt de klanten waar nodig. Na verloop van tijd bedien je de klanten aan de kassa. Uiteraard doe je dit alles met een grote glimlach!

 • Student schoonmaak gezocht (m/v) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: CARE

  Type: Studentenjob

  CARE EXPERT CLEANING zoekt… Student schoonmaak (M/V/X) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) Functieomschrijving Voor de schoonmaakwerkzaamheden bij onze klant in Tielt is Care Expert Cleaning op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse student schoonmaak. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen en desinfecteren van de cleanroom. Dit doe je volgens de regels eigen aan een GMP-omgeving. Je volgt deze geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij. Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. We zoeken een student die van 07.00 uur tot 09.30 uur en van 10.00 uur tot 12.00 uur kan werken op zaterdag. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien.

 • JOBSTUDENTEN ZORG-en VERPLEEGKUNDE (WENDUINE)

  Regio: WENDUINE

  Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken jobstudenten zorgkunde of verpleegkunde voor de weekends en verlofperiodes (Kerstvakantie, lesvrije week 2019, weekends 2019, Paasvakantie 2019) Studenten in opleiding zorgkundige/verpleegkundige zijn van harte welkom! Jij wil bijverdienen, wij willen je ervaring bijbrengen: win-win ! frequentie van werken en job time kunnen in gezamelijk overleg bepaald worden.

 • Student 1 dag/week of herfstvakantie (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een houtverwerkend bedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een student. Je zal instaan voor het maken van pakketten van vijzen en bouten.

 • Pricing Analyst - Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Vaste Job

  Financiële oplossingen aan de kanten aanbieden. Combinatie van analytische en commerciële taken. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale start-up die een cloud oplossing aanbied zodat bedrijven hun financiële en operationele indicatoren beter kunnen opvolgen. Ze zijn vandaag op zoek naar een Pricing Analyst in Gent om hun team te versterken. Omschrijving Als Pricing Analyst zal je de volgende verantwoordelijkheden hebben: Implementatie van de oplossing bij verschillende type klanten in Vlaanderen Klantensituaties tot een goed einde brengen door custom-made oplossingen voor te stellen Ontwikkeling van de tool en opkomen met nieuwe ideeën gebaseerd op jouw analyses van de cijfers van de bedrijven Analyseren van de behoeften van de klanten en verbeteringen voorstellen met behulp van de applicatie In contact staan met alle afdelingen van de bedrijven en communiceren naar het management Coachen van minder ervaren collega's Ondersteunen van Sales-team en partners

 • COMMERCIEEL MEDEWERKER / ADVISEUR (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: YOUR HOME

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als commerciële adviseur verkoop nieuwbouwwoningen. Je gaat op prospectie bij onze klanten met de bedoeling een nieuwbouw te verkopen (coördinatieovereenkomst). Graag in het bezit van BIV-nummer of stagiair.

 • Interim Zorgkundige ANTWERPEN (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  We zijn op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen in regio Antwerpen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

 • Flexijob keukenmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

  Regio: KALKEN

  Bedrijf: DC RESTO

  Type: Flexijob

  Keukenmedewerker / hulpchef / souschef Mis en place van de gerechten. chef ondersteunen Service meedraaien Na service alles opruimen en proper achterlaten voor de volgende shift.

Zoek naar antwoorden van TERRASS. & TRANSP. VEHENT in sociale netwerken
Look for responds of TERRASS. & TRANSP. VEHENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor TERRASS. & TRANSP. VEHENT. Laat een reactie achter voor TERRASS. & TRANSP. VEHENT. TERRASS. & TRANSP. VEHENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TERRASS. & TRANSP. VEHENT. Leave a respond for TERRASS. & TRANSP. VEHENT. TERRASS. & TRANSP. VEHENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TERRASS. & TRANSP. VEHENT op de google maps. Adres en contacten TERRASS. & TRANSP. VEHENT
Location of TERRASS. & TRANSP. VEHENT on the google maps. Address and contacts of TERRASS. & TRANSP. VEHENT

Andere gerelateerde bedrijven als come TERRASS. & TRANSP. VEHENT TERRASS. & TRANSP. VEHENT: MODEL CLUB FAMENNE | TELPRO | GARAGE MELLAERTS | HET PARELTJE | MARTINE DURIEUX

Other related companies as TERRASS. & TRANSP. VEHENT: MODEL CLUB FAMENNE | TELPRO | GARAGE MELLAERTS | HET PARELTJE | MARTINE DURIEUX

TERRASS. & TRANSP. VEHENT is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TERRASS. & TRANSP. VEHENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08908782958. Het bedrijf TERRASS. & TRANSP. VEHENT bevindt zich op het adres: HENRI LIEBRECHTLAAN 86; 1090; JETTE/JETTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 973,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 258,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines. Producten gemaakt in TERRASS. & TRANSP. VEHENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TERRASS. & TRANSP. VEHENT is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TERRASS. & TRANSP. VEHENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TERRASS. & TRANSP. VEHENT, openstaande posities, locatie van TERRASS. & TRANSP. VEHENT op de kaart.

TERRASS. & TRANSP. VEHENT is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is TERRASS. & TRANSP. VEHENT, company assigned to the tax number BE08908782958. The company TERRASS. & TRANSP. VEHENT is located at the address: HENRI LIEBRECHTLAAN 86; 1090; JETTE/JETTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 973,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 258,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines. Products created in TERRASS. & TRANSP. VEHENT were not found.
The main activity of TERRASS. & TRANSP. VEHENT is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TERRASS. & TRANSP. VEHENT is not available. You also can look at reviews of TERRASS. & TRANSP. VEHENT, open positions, location of TERRASS. & TRANSP. VEHENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TERRASS. & TRANSP. VEHENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TERRASS. & TRANSP. VEHENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TERRASS. & TRANSP. VEHENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TERRASS. & TRANSP. VEHENT, employees, financial statistics.