TELPRO

Contactgegevens TELPRO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TELPRO: address, phone, fax, email, website, opening hours

TELPRO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Loppemsestraat 4; 8210; Zedelgem, België

Telefoon (phone): 050 24 07 97 (+32-050 24 07 97) 050 24 07 97 (+32-050 24 07 97)

Fax (fax): 050 24 07 97 (+32-050 24 07 97) 050 24 07 97 (+32-050 24 07 97)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TELPRO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TELPRO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TELPRO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TELPRO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TELPRO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TELPRO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TELPRO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TELPRO
Products information TELPRO

BTW identificatienummer (tax): BE05013031005
Ondernemingsnummer: 2969299316
Hoofdstad (capital): 159,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 622,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Electric contractors - Housewiring

Product categorie (product category): Domotics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TELPRO
(Get full report from official database of BE for TELPRO)

Aanvulling soorten activiteiten voor TELPRO
Addition kinds of activities for TELPRO

221110. Linnen en tussenbanden, katoen | Linings and interlinings, cotton
355503. Handelsonderdelen en bijlagen afdrukken | Printing trade parts and attachments
14420201. Grind mijnbouw | Gravel mining
34460107. Railings, bannisters, wachten, enz.: Gemaakt van metalen pijp | Railings, bannisters, guards, etc: made from metal pipe
51690302. Was zeep chips en poeder | Laundry soap chips and powder

Werken bij TELPRO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TELPRO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TELPRO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TELPRO. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser binnendeuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Genk, een familiebedrijf in volle bloei, zijn wij op zoek naar een plaatser van houten binnendeuren. Dagelijks vertrek je vanuit het bedrijf in Genk naar de verschillende werven. Je plaatst houten binnendeuren die in het eigen atelier op maat gemaakt zijn. De meeste klanten zijn particulieren. In deze functie zal je over het algemeen alleen of per 2 werken.

  • Celmanipulatietechnoloog (tijdelijk) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: UZ Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Het centrum voor celtherapie en regeneratieve geneeskunde (CCRG) werd in 2005 opgericht in het UZA als een multidisciplinair platform voor gevestigde klinisch-experimentele celtherapieën. Deze celtherapiefaciliteit heeft sinds 2015 een GMP-fabricagevergunning voor de productie van: bereiding van limbale epitheelcellen op amnionmembraan voor de behandeling van limbale stamcel deficiënties. therapeutische celvaccins voor de behandeling van diverse soorten kanker en voor de behandeling van de auto-immuunziekte multiple sclerose. CCRG omvat 2 erkende cellenbanken, nl. de hematopoiëtische stamcellenbank en de celtherapiefaciliteit, alsook een R&D afdeling waarbij nieuwe vormen van cellulaire immuuntherapie worden getest. In het kader van de ontwikkeling van een nieuwe T-celtherapie voor hematologische maligniteiten zijn we nog op zoek naar een celmanipulatietechnoloog Wat ga je doen? Je bent verantwoordelijk voor het plannen, uitvoeren en wetenschappelijk rapporteren van de ontvangst, verwerking en cryopreservatie van perifere bloedstalen volgens strikte kwaliteitsnormen voor de opvolging van celgemedieerde immuniteit (CMI) bij personen die participeren in klinische studies; Je voert zelfstandig steriele celmanipulaties uit, alsook celanalyses (o.a. automatische celtelling, ELISA, ELISPOT en flowcytometrische bepalingen), onder GLP/SOP normen; Je staat in voor het proactief aansturen, opvolgen en uitvoeren van logistieke opdrachten en algemene labotaken (o.a. stockbeheer en administratie in het kader van het kwaliteitssysteem); Je ondersteunt lopende R&D-projecten; Je voert bijkomend research uit (bv. validaties) ter verbetering van de technieken; Je bent medeverantwoordelijk voor de training op de werkplaats van nieuwe medewerkers en stagiaires. Wat verwachten we van jou? Je bent in het bezit van een bachelordiploma medische laboratoriumtechnologie of farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologie; Ervaring met steriele celkweek is een pluspunt; Je werkt nauwgezet en nauwkeurig; Je bent een uitstekende teamplayer; Flexibiliteit inzake werkuren is wenselijk. Wat biedt het UZA jou als werkgever? Voltijds bediendecontract van bepaalde duur voor 1 jaar (met mogelijkheid tot verlenging); Ruime bijscholingsmogelijkheden; Recuperatie 40-uren week; 8 bijkomende UZA vakantiedagen buiten de wettelijke vakantie; Maaltijdcheques ter waarde van 4 EUR per gewerkte dag (8u); Werken in een uitdagende, stimulerende en multidisciplinaire researchomgeving met state-of-the-art medische technologie; Verschillende kinderopvangmogelijkheden. Interesse? Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan ten laatste 31/10 online via www.uzatrektaan.be. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30. Voor meer informatie over de functie-inhoud kan je terecht bij Prof. Van Tendeloo op het nummer 03 821 36 61 of bij Dr. Anguille op het nummer 03 821 56 96 of via [email protected]

  • ERP Project Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de IT-afdeling van onze klant is Let's Work op zoek naar een ERP Project Manager. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opleveren van succesvolle ERP-projecten en ondersteun je een internationale ERP omgeving met ongeveer 800 gebruikers wereldwijd. Als ERP Project Manager omvat uw takenpakket het volgende: - Je denkt mee over hoe ERP applicaties het best ingezet worden om optimaal onze bedrijfsdoelstellingen te halen. - Als project manager lever je samen met de applicatie analisten en ontwikkelaars succesvolle projecten in het domein van ERP. - Je neemt beslissingen over de ERP architectuur en je weegt standaardconfiguratie af ten opzichte van maatwerkoplossingen, alsook de integratie met aanverwante applicaties en het product en application lifecycle management. - Je bespreekt met de bedrijfsgebruikers hun noden en wensen en vertaalt die naar projecten, solution requirements, initial design concepts, functionele requirements en software specificaties. Daarbij is er ook ondersteuning door een business analyst mogelijk. - Je volgt de projecten en wijzigingen nauwgezet op, zodat deze binnen de gestelde budgettaire en tijdslimieten gerealiseerd worden. Een nauwe samenwerking met IT collega’s en key-users zijn hierbij belangrijk. - Je brengt op die manier een uitgebreide portfolio aan boeiende ERP-implementatieprojecten tot realisatie, die het bedrijf steeds voorop houdt in de marktcompetitie. - Je geeft leiding aan een Agile ontwikkelingsteam en werkt samen met de externe partijen binnen het domein van ERP. Je zorgt daarbij dat het projectteam zich verder kan ontplooien zowel in kennis van ERP als in de optimale ontwikkelingsmethoden. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van ERP toepassingen en je deelt die kennis met je collega’s.

  • Werfleider wegen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze vacature van werfleider wegeniswerken zijn we op zoek naar iemand die de volgende taken op zich neemt: Organiseren van werven waarbij je ook aandacht hebt voor de veiligheid; Opvolgen en aansturen van onderaannemers en werknemers; Veiligheids- en kwaliteitsprocedures controleren en door anderen laten naleven; Werknemers uitleg geven omtrent de technische uitvoering van de werken; Uitplaatsen van de (riolerings-)niveaus en dit al dan niet in overleg met de afdeling topografie; Actief zoeken naar optimalisaties en je stelt je commercieel op.

  • POLYVALENT MEDEWERKER LAKKERIJ (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een medewerker die polyvalent in de lakkerij zal meewerken. Je staat in voor: - je assembleert stukken - hangt deze op - neemt ze af en brengt ze naar de inpak.

  • HEFTRUCKBESTUURDER TEXTIELSECTOR -2 PLOEGEN/ SOFER MOTOSTIVUITOR SECTORUL TEXTIEL- 2 SCHIMBURI (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS INTERNATIONAL RECRUITM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textiel bedrijf in de regio van Tielt gaat Forum Jobs op zoek naar een heftruckbestuurder die kan werken in 2 ploegen (5u-13u / 13u-21u). Je staat in voor het lossen van vrachtwagens én hebt een goede PC-kennis.

  • Poetshulp Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waasmunster – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT DECEMBER - Hulp opdienen tentoonstelling (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar hulp voor de catering (M/V). We zijn hiervoor op zoek naar een student die vrij is op 14/12-15/12-16/12! Functie: - Je helpt mee bij het opnemen van de bestellingen - Je zal instaan om de mensen te bedienen van een natje en een droogje

  • Poetspersoneel: JOBSTUDENTEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor regio West- en Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar een allround medewerker schoonmaak. We zijn op zoek naar verschillende jobstudenten. Dit wil zeggen dat je vervangingen doet van vaste medewerkers waarbij je algemene schoonmaaktaken uitvoert. (vb afnemen van stof, dweilen,... van burelen, sanitair en gemeenschappelijke ruimten). We zoeken mensen voor de volgende periodes: - laatste week juli ? 1e week augustus - ma, di, do, vrij: 6u-9u - 27/7 ? 15/08 - 6u-11u

  • Hulpelectricien (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Hulpelektriciens gezocht die snel willen doorgroeien naar volwaardige werfelektricien! Je staat in voor de elektrische montage op werven; Je helpt de meer gespecialiseerde arbeider bij de uitvoering van zijn taken; Je leest en begrijpt werkinstructies en montage-instructies; Je plaatst de bekabeling in diverse types installaties.

  • Ervaren Elektricien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken ervaren elektriciens voor regio Oost-Vlaanderen en dit voor een internationaal bedrijf dat een gevestigde waarde is op gebied van technische, globaal gebouwenbeheer en multitechnisch onderhoud en diensten. Voor deze functie hebben we iemand nodig die multi-inzetbaar is, dit wil zeggen iemand die: Zowel autonoom en als in team kan werken. Industriële elektrische installatiewerken kan uitvoeren. Kan werken volgens plan maar met gezond verstand.

Zoek naar antwoorden van TELPRO in sociale netwerken
Look for responds of TELPRO in social networks

Lees alle opmerkingen voor TELPRO. Laat een reactie achter voor TELPRO. TELPRO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TELPRO. Leave a respond for TELPRO. TELPRO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TELPRO op de google maps. Adres en contacten TELPRO
Location of TELPRO on the google maps. Address and contacts of TELPRO

Andere gerelateerde bedrijven als come TELPRO TELPRO: HUIS ETIENNE | Vicky | HUIS OTTELLO | FABIEN FONDU | CFG Europe

Other related companies as TELPRO: HUIS ETIENNE | Vicky | HUIS OTTELLO | FABIEN FONDU | CFG Europe

TELPRO is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TELPRO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05013031005. Het bedrijf TELPRO bevindt zich op het adres: Loppemsestraat 4; 8210; Zedelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 159,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 622,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Domotics. Lijst met producten zijn Electric contractors - Housewiring.
De hoofdactiviteit van TELPRO is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TELPRO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TELPRO, openstaande posities, locatie van TELPRO op de kaart.

TELPRO is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is TELPRO, company assigned to the tax number BE05013031005. The company TELPRO is located at the address: Loppemsestraat 4; 8210; Zedelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 159,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 622,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Domotics. List of products are Electric contractors - Housewiring.
The main activity of TELPRO is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TELPRO is not available. You also can look at reviews of TELPRO, open positions, location of TELPRO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TELPRO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TELPRO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TELPRO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TELPRO, employees, financial statistics.