MARTINE DURIEUX

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • MARTINE DURIEUX
Private companiesCoal Mining • MARTINE DURIEUX

Contactgegevens MARTINE DURIEUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARTINE DURIEUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARTINE DURIEUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU COUVENT 2; 4020; LI?GE, België

Telefoon (phone): 43626967 (+32-43626967) 43626967 (+32-43626967)

Fax (fax): +32 (58) 768-66-62 +32 (58) 768-66-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARTINE DURIEUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARTINE DURIEUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARTINE DURIEUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARTINE DURIEUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARTINE DURIEUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARTINE DURIEUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARTINE DURIEUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARTINE DURIEUX
Products information MARTINE DURIEUX

BTW identificatienummer (tax): BE05359924316
Ondernemingsnummer: 9107086181
Hoofdstad (capital): 869,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 452,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in MARTINE DURIEUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARTINE DURIEUX
(Get full report from official database of BE for MARTINE DURIEUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARTINE DURIEUX
Addition kinds of activities for MARTINE DURIEUX

2299. Textielgoederen, nec | Textile goods, nec
356299. Ball- en rollagers, nec | Ball and roller bearings, nec
32119901. Antiekglas | Antique glass
32310406. Gehard glas: gemaakt van gekochte glas | Tempered glass: made from purchased glass
39990109. Sterilisatoren, kapper en schoonheidssalon | Sterilizers, barber and beauty shop
50630303. Besturing en signaaldraad en kabel, inclusief coaxiaal | Control and signal wire and cable, including coaxial
59990103. Veiligheidsvoorzieningen en apparatuur | Safety supplies and equipment
86410100. Burgerlijke verenigingen | Civic associations

Werken bij MARTINE DURIEUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARTINE DURIEUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARTINE DURIEUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARTINE DURIEUX. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG lasser (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die totaalprojecten aflevert van begin tot einde voor zowel bouw als industrie zijn wij op zoek naar ervaren TIGlassers. Je takenpakket bestaat uit het samenstellen van allerhande metaalconstructies voor zowel serieproducten als maatwerk. Hierbij zal je ook kwaliteitscontroles uitvoeren. Aan de hand van productieorders en tekeningen las je door middel van TIG-lassen producten aan elkaar van zowel aluminium, staal als roestvrij staal. Het wegwerken van de lasnaden behoort ook tot je takenpakket. Voornamelijk zal je tewerkgesteld worden als fotolasser voor buizen zowel carbonsteel als RVS.

  • medewerker glijbekisting (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf regio Turnhout zijn we dringend op zoek naar arbeiders voor de glijbekistingsploeg (bekisters): Je zal instaan voor het lossen van de mixers aan de glijbekistingsmachine (bedienen zijschotten en lossen van de mixer).

  • vlotte medewerkder industriële bakkerij (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -          Instaan voor de aanvoer van lege bakken, brood snijden, materiaal uithalen uit de diepvries, … -          Folie op de machine doen, afval naar de daartoe bestemde plaats brengen, opruimen van de werkplek,… -          Doorgroeien naar 2de en 1ste man: o   2de: sneetjes opleggen op de band (+moeten kunnen tellen en rekenen!!!), zoveel bruin 2 sneden, zoveel bruin 3 sneden,… o   1ste: sneetjes in pakjes verdelen in bakken voor de juiste klanten (++moeten kunnen tellen en rekenen!!!). De bruine sneetjes aanpakken en in bakken doen 11 van 2, 15 van 3, 7 van 4 witte sneetjes 4 van 3 en 8 van 4. Hoeveel zakjes moeten er dan in de doos zitten bvb. -          Zorgen voor continuïteit op de werkvloer. Als 3de man (waarin de nieuwe medewerker zal starten) draag je een grote verantwoordelijkheid: als jouw werk niet goed gedaan is kan de 2de man niet verder en de 3de man ook niet. -          Je bewaart het overzicht, ziet wanneer er nieuwe bakken aangevoerd moeten worden,…

  • Chauffeur BE en/of C - Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze parners in Vilvoorde zijn wij op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs BE en/of C. Je start full-time met op termijn een optie tot vast contract. Je werkt als chauffeur en als magazijnier. Je bereid o.a het transport van goederen voor, het vervoer en helpt met de planningen. Algemeen ben je bijna betrokken in het gehele bedrjijfsproces. Van in het magazijn tot het leveren en toelichten van de machines bij klanten. Je beschikt over een technische achtergrond en staat open voor een vernieuwende, efficiëntie omgeving en manier van werken.Je krijgt een divers takenpakket waar wat verantwoordelijkheid bij komt kijken. Een collegiale sfeer, vertrouwen en respect zijn waardes die onze partner hoog in het vaandel draagt en verwacht van jou dan ook hetzelfde.

  • Operator zaagmachine metaalsector (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onze klant te Gullegem zijn wij op zoek naar een zaagoperator. Dankzij je inzicht kan je de zaagmachines correct instellen volgens de richtlijnen naar vorm, profiel, hoek en lengte Gezaagde profielen ga je per bon stapelen op de voorziene plaatsen Je gaat organisatorisch te werk en plant correct volgens de doorgegeven bonnen Je bent bewust van veiligheidsnormen en kwaliteitsvereisten Je bent flexibel om in te springen waar nodig Werkuren van 8 tot 12 en van 12.30 tot 16.30h, op vrijdag tot 15.30h Aanbod : Je komt terecht in een groeiend bedrijf Aantrekkelijk loon Kans op optie vast

  • Electro-monteur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een electro-monteur (m/v) Als electro-monteur sta je in voor de volgende taken: Je staat in voor de opbouw van stationaire betonpompen en betonpompen op vrachtwagen Vrachtwagen voorbereiding voor opbouw Controle van binnenkomende onderdelen Hydraulisch en elektrisch aansluiten van de onderdelen Elektrisch aansluiten van de opbouw PSM Communicatie met de vrachtwagen of auxiliary engine Voertuig testen en afstellen Plaatsen van accessoires op nieuwe vrachtwagens Je werkt nauwkeurig

  • Magazijnier DAG regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Aalter, gespecialiseerd in Koeltechnieken, zijn wij op zoek naar een magaijnier. Je komt terecht in een klein magazijn zonder heftruck. Je werktmet een elektrische stapelaar. Het werk bestaat er uit om dagelijkse binnenkomende leveringen te ordenen en het magazijn proper te houden.Daarnaast zal je ook materialen klaarzetten voor de montageploegen. Eenvoudige werkvoorbereiding en andere klusjes binnen het bedrijf komen ook aan bod. Af en toe gebeurt het wel dat je moet op verplaatsing voor een levering.

  • Bordenbouwer (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bordenbouwer / elektricien gezocht voor een firma gelegen te Heusden-Zolder. Als bordenbouwer sta je in voor het uitvoeren van opstellingen van schakelborden en het kableren van de verschillende schakelborden volgens een elektrische schema of plan. Je werkt in dagdienst van maandag tot donderdag van 7u30 tot 16u15 en op vrijdag van 7u30 tot 12u30. (38u week)

  • Gedreven huishoudhulp regio Diksmuide gezocht! (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sarah en Eloise zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • STUDENT SEPTEMBER: Magazijnier M/V (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Sint-Pieters-Leeuw zijn wij op zoek naar extra studenten tijdens de maand september. Samen met de techniekers zal je de camionettes inventariseren. Je kijkt na of alle nodige stukken erin zitten en telt na. VG.943/buosa

  • automecanicien (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een mecanicien voor personenwagens en lichte vrachten. De taken zijn uiteenlopend: groot en klein onderhoud, (de)montage van stukken, diagnoses stellen, kleine herstellingswerken.

  • Landbouwhelper Varkens- en melkveehouderij (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet voor een veelheid aan taken op landbouwbedrijven, voornamelijk in de varkens- en melkveehouderij in Limburg. Wanneer onze leden (boeren en tuinders) door omstandigheden er even niet in slagen hun bedrijf draaiende te houden, neem jij het werk over. Vanuit je verworven praktijkervaring verzorg je hun bedrijf alsof het jouw eigen bedrijf is. Hiernaast behoren ook routineopdrachten als stalreiniging tot je takenpakket. Je voert de courante werkzaamheden altijd zelfstandig uit.

Zoek naar antwoorden van MARTINE DURIEUX in sociale netwerken
Look for responds of MARTINE DURIEUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARTINE DURIEUX. Laat een reactie achter voor MARTINE DURIEUX. MARTINE DURIEUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARTINE DURIEUX. Leave a respond for MARTINE DURIEUX. MARTINE DURIEUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARTINE DURIEUX op de google maps. Adres en contacten MARTINE DURIEUX
Location of MARTINE DURIEUX on the google maps. Address and contacts of MARTINE DURIEUX

Andere gerelateerde bedrijven als come MARTINE DURIEUX MARTINE DURIEUX: THE COCKNEYS OF LONDON | SALONS LA VIEILLE FORGE | Arcane VZW | Detournay Pascal | BILSEN ROMAIN EN DENISE

Other related companies as MARTINE DURIEUX: THE COCKNEYS OF LONDON | SALONS LA VIEILLE FORGE | Arcane VZW | Detournay Pascal | BILSEN ROMAIN EN DENISE

MARTINE DURIEUX is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARTINE DURIEUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05359924316. Het bedrijf MARTINE DURIEUX bevindt zich op het adres: RUE DU COUVENT 2; 4020; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 869,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 452,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in MARTINE DURIEUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARTINE DURIEUX is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARTINE DURIEUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARTINE DURIEUX, openstaande posities, locatie van MARTINE DURIEUX op de kaart.

MARTINE DURIEUX is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARTINE DURIEUX, company assigned to the tax number BE05359924316. The company MARTINE DURIEUX is located at the address: RUE DU COUVENT 2; 4020; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 869,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 452,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pharmaciens. Products created in MARTINE DURIEUX were not found.
The main activity of MARTINE DURIEUX is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MARTINE DURIEUX is not available. You also can look at reviews of MARTINE DURIEUX, open positions, location of MARTINE DURIEUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARTINE DURIEUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARTINE DURIEUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARTINE DURIEUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARTINE DURIEUX, employees, financial statistics.