JAN STALLAERT

Contactgegevens JAN STALLAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JAN STALLAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JAN STALLAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 220; 1785; MERCHTEM, België

Telefoon (phone): 24601470 (+32-24601470) 24601470 (+32-24601470)

Fax (fax): +32 (64) 845-84-30 +32 (64) 845-84-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JAN STALLAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JAN STALLAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JAN STALLAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JAN STALLAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JAN STALLAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JAN STALLAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JAN STALLAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JAN STALLAERT
Products information JAN STALLAERT

BTW identificatienummer (tax): BE03925933837
Ondernemingsnummer: 4406860351
Hoofdstad (capital): 390,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 516,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in JAN STALLAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking; Verhuur bouwmachines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JAN STALLAERT
(Get full report from official database of BE for JAN STALLAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JAN STALLAERT
Addition kinds of activities for JAN STALLAERT

203899. Bevroren specialiteiten, nec, nec | Frozen specialties, nec, nec
249912. Spoelen, rollen en katrollen: hout | Spools, reels, and pulleys: wood
251799. Houten televisie en radio kasten | Wood television and radio cabinets, nec
28139903. argon | Argon
35780000. Berekenings- en boekhoudapparatuur | Calculating and accounting equipment
57190109. Blikwaren | Tinware
59329902. Computers en accessoires, tweedehands | Computers and accessories, secondhand
64110301. Verzekeringsagenten, nec | Insurance agents, nec

Werken bij JAN STALLAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JAN STALLAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JAN STALLAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JAN STALLAERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Documentation Agent (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ASAP MARITIEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Binnen deze functie sta je in voor : * Opvragen en verwerken van B/L instructies. * Opmaken en versturen van draft B/L, finaliseren en uitstellen van B/L. * Consolideren en verder afhandelen van gegevens van verscheepte containers rekening houdend met de geldende voorschriften. * Nazorg op het vlak van documentatie (manifestcorrectors), in overleg met Principaal en lokale agenten op bestemming.

 • Productiemedewerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiemedewerker sta je in voor het voorzien van de te verwerken groenten aan de machines. Je volgt nauwgezet de voorschriften inzake hygiëne en veiligheid.

 • Magazijnier verzender (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als magazijnmedewerker ben je een polyvalente logistieke arbeider die instaat voor het ontvangen, het opslaan en het verzenden van goederen. Je maakt gebruik van eenvoudige hulpmiddelen (bv. scanningapparaat, transpalet, enz.) en/of van geautomatiseerde systemen om allerlei mogelijke goederen te behandelen. Ook de administratieve ondersteuning en de opvolging van het fysisch behandelen van de goederen vallen onder de verantwoordelijkheid van de magazijnmedewerker. De magazijnmedewerker wordt aangestuurd door de teamleader, die op zijn beurt onder leiding van de warehouse supervisor werkt. Jouw taken: - Informeren naar of ontvangen van de uit te voeren opdrachten en verzamelen van de benodigde materialen en hulpmiddelen (scanningapparaat, transpalet,…) - Ontvangen en controleren van de lading - Opslaan van de goederen op de voorbestemde locatie - Uitleveren van goederen: controleren, verpakken en aanbrengen van verzendlabels - Administratief ondersteunen van de verschillende taken: verzorgen documenten, registreren, verzegelen, labelen en certificeren - Verzamelen van orders voor distributie - Onderhouden van gereedschap en hulpmiddelen alsook op orde en net houden van de werkplek - Rapporteren aan de leidinggevende en overleggen met collega’s - Instaan voor kwaliteitszorg - Naleven van veiligheidsmaatregelen

 • Winkelbediende flexi-job op zondag (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt regio Brugge zijn wij op zoek naar een verkoper / winkelbediende om op zondag als flexijobber te werken TAKEN: aanvullen van de rekken kassa geleverde goederen stockeren werken volgens FIFO syteem

 • Representative Inspection Team (VERREBROEK)

  Regio: VERREBROEK

  Bedrijf: t-interim Beveren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de voorbereiding en het beheer van stalen, monitoring in het magazijn en de administratie hiervan. Daarnaast biedt je ondersteuning in de communicatie met en het begeleiden van klanten. Je monitort continue de kwaliteit van de goederen in de magazijnen (zowel op linker- als rechteroever): staalnames, dataregistratie en -analyses en administratie. Je bereidt klantenbezoeken in het kader van taakinspecties voor. Je rapporteert de resultaten van verschillende activiteiten aan de leidinggevende en neemt deel aan meetings. De plaats van tewerkstelling is Verrebroek.

 • Elektricien voor werven regio Limburg (MELDERT)

  Regio: MELDERT

  Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ervaren elektriciens (M/V) gezocht voor een bedrijf, gelegen te Lummen, dat gespecialiseerd is in het ontwerp, aanmaak en installatie van koeltunnels, transportsystemen, flessentransport, ...zij Taken: Leggen van kabels, plaatsen schakelmaterialen en andere elektrische werken. Tewerkstelling op werven regio Limburg! Je werkt in dagpost van maandag tot vrijdag!

 • Wasserijmedewerker (M/V) (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Allerlei horecawasgoed in de machines stoppen - Nat wasgoed uithalen - Het wasgoed door de strijkpers halen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kozen, 19 uur per week (KOZEN)

  Regio: KOZEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 19 uren per week, te presteren in 2 a 3 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Kozen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij 1 gezin werk je maandag, dinsdag en donderdag van 15 tot 18 uur. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp te Kapellen (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Kassamedewerker (m/v) supermarkt Sint-Pauwels (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel in Sint-Pauwels is Randstad dringend op zoek naar een part-time kassamedewerker (m/v). Je werkt 3 dagen in de week: maandag, dinsdag en zaterdag telkens van 8u30-12u30 en 13u30-18u

 • Jobstudent - Turnhout (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: JYSK

  Type: Studentenjob

  Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

 • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: SCK

  Type: Vaste Job

  Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

Zoek naar antwoorden van JAN STALLAERT in sociale netwerken
Look for responds of JAN STALLAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JAN STALLAERT. Laat een reactie achter voor JAN STALLAERT. JAN STALLAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JAN STALLAERT. Leave a respond for JAN STALLAERT. JAN STALLAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JAN STALLAERT op de google maps. Adres en contacten JAN STALLAERT
Location of JAN STALLAERT on the google maps. Address and contacts of JAN STALLAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come JAN STALLAERT JAN STALLAERT: KATRIEN DAEMERS | ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING | Moeraert BVBA | BUDGET CAR & TRUCK RENTAL | First Force

Other related companies as JAN STALLAERT: KATRIEN DAEMERS | ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING | Moeraert BVBA | BUDGET CAR & TRUCK RENTAL | First Force

JAN STALLAERT is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JAN STALLAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03925933837. Het bedrijf JAN STALLAERT bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 220; 1785; MERCHTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 390,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 516,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking; Verhuur bouwmachines. Producten gemaakt in JAN STALLAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JAN STALLAERT is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JAN STALLAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JAN STALLAERT, openstaande posities, locatie van JAN STALLAERT op de kaart.

JAN STALLAERT is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is JAN STALLAERT, company assigned to the tax number BE03925933837. The company JAN STALLAERT is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 220; 1785; MERCHTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 390,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 516,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking; Verhuur bouwmachines. Products created in JAN STALLAERT were not found.
The main activity of JAN STALLAERT is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JAN STALLAERT is not available. You also can look at reviews of JAN STALLAERT, open positions, location of JAN STALLAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JAN STALLAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JAN STALLAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JAN STALLAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JAN STALLAERT, employees, financial statistics.