ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING

Contactgegevens ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING: address, phone, fax, email, website, opening hours

ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRIELSTRAAT 46; 9860; OOSTERZELE, België

Telefoon (phone): 93639990 (+32-93639990) 93639990 (+32-93639990)

Fax (fax): +32 (56) 793-43-49 +32 (56) 793-43-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING
Products information ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING

BTW identificatienummer (tax): BE05923797607
Ondernemingsnummer: 4675476074
Hoofdstad (capital): 540,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 473,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Instellingen voor mindervalide volwassenen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING
(Get full report from official database of BE for ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING)

Aanvulling soorten activiteiten voor ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING
Addition kinds of activities for ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING

573600. Muziekinstrumenten winkels | Musical instrument stores
22110203. Galatea, katoen | Galatea, cotton
28990109. Citroenolie (eetbaar) | Lemon oil (edible)
45810300. Luchthavens en vliegvelden | Airports and flying fields
56990300. Sportkleding | Sports apparel

Werken bij ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende afdeling ondergoed en parfumerie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote winkel in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende voor de ondergoedafdeling. Je bent verantwoordelijk voor jouw afdeling. Je zorgt ervoor dat alles netjes in de rekken komt, bewaart de orde in de rayons, staat de klanten te woord en geeft hen advies.

  • Orderpickers gezocht te Wichelen! opstart november (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf te Wichelen zijn wij op zoek naar orderpickers. Klinken de merken Marie Jo, Prima Donna, Andres Sarda jou gekend in de oren? Deze kwaliteitsvolle lingerie wordt hier ontworpen, verpakt en verstuurd naar de klanten. Het orderpicken heeft drie pijlers: manueel orderpicken, pick-to-light en OSR. Ben je enthousiast en gemotiveerd? Bel ons dan snel op, misschien ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Polyvalent bediende met AUTOCAD (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bent goed met administratieve taken. Je belt klanten op en maakt afspraken (commerciële). Je wordt ingeschakeld op andere afdelingen. Je verwerkt informatie met het MS Office pakket en daarnaast werk je vlot met autocad/tekenprogramma's.

  • Assistent flexodrukker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je assisteert de hoofddrukker aan een 8-kleurenpers - flexoprinting als volgt: - Je brengt de nodige grondstoffen aan: bevoorrading machine. - Je reinigt de machine en drukvormen en voert een basisonderhoud van de drukpers uit. - Je kan inkt mengen volgens de verwachte kleur en de te bedrukken werken. - Daarnaast controleer je de werking en het veiligheidssysteem.

  • Ploegbaas (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Schuilt er in jouw een stevige ploegbaas? Dan ben je de geschikte persoon om: leiding te geven aan een ploeg van 2 à 3 arbeiders. diverse werken uit te voeren: kleine metselwerken, beton- en bekistingswerken, betonherstellingen, verwerken van blauwe hardsteen,… verantwoordelijkheid op te nemen voor de kwalitatieve en rendabele uitvoering van het werk.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Schelderode (SCHELDERODE)

    Regio: SCHELDERODE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Lasser halfautomaat voor sterke KMO (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een sterke en groeiende speler binnen de metaalsector zijn wij op zoek naar een twee lassers half-automaat, kennis TIG is een extra troef. Taken: - Je staat in voor het lassen van allerhande toepassingen want het bedrijf maakt maatwerk voor zijn klanten - Je bekijkt het plan aandachtig voordat je begint te lassen - Je zorgt voor de fijne afwerking - Je helpt polyvalent bij andere collega's

  • Afleveraar wagens (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als afleveraar in wagens sta je in om efficiënt en nauwkeurig te werk te gaan, en de nodige voorbereidingen uit te voeren voor het afleveren van de wagens.

  • Expediteur voor automotive sector (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een modern bedrijf in de automotive, ben ik momenteel op zoek naar Expediteur.  Samen met je collega zal je als Expediteur dagelijks instaan voor volgende taken: plannen van onderhoudswerken en reparaties van voertuigen werkorders opmaken (o.a. vermelden van schades) en communiceren aan de werkplaats aanspreekpunt vormen voor de klanten tijdsregistratie bijhouden van monteurs ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • craniosacraal therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde craniosacraal therapeut. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Head of networkmarketing & sales Flanders (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Château de Brie heeft een uniek productengamma van wijnen tot de meest prestigieuze Grand Cru Champagnes. Ons familiaal bedrijf bestaat reeds verschillende generaties en is actief in zowat geheel Europa en de VS. Tot onze klanten behoren de beste ***-restaurants, bedrijven allerlei, golfevenementen, sportwagenmerken, wijnliefhebbers,… Meer informatie over ons domein vindt u op www.debrie.biz Wij ontvangen uw CV en motivatiebrief graag op [email protected]

  • Zaalmedewerker - kelner - flexijob Hallaar (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de klant en neemt bestellingen op met een glimlach. Bij vragen van onze klanten heb je een adviserende rol en speel je in op hun behoefte. Je vestigt de aandacht op suggesties of speciale aanbiedingen. Je noteert de bestellingen (gerechten, drank) en geeft ze in de kassa in. je draagt plateus met drank en de gerechten tot bij de klant Bij veeleisende klanten leg je de nodige diplomatie aan de dag. In onze zaal komt een divers cliënteel. Jij past je service aan op maat; van jong tot oud, van klein tot groot.

Zoek naar antwoorden van ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING in sociale netwerken
Look for responds of ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING in social networks

Lees alle opmerkingen voor ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING. Laat een reactie achter voor ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING. ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING. Leave a respond for ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING. ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING op de google maps. Adres en contacten ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING
Location of ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING on the google maps. Address and contacts of ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING

Andere gerelateerde bedrijven als come ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING: KIME KARATA CLUB | Nastco SA | Wagon Automotive SA | D'Or Ghislaine | POTTIER ENTREPRISE

Other related companies as ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING: KIME KARATA CLUB | Nastco SA | Wagon Automotive SA | D'Or Ghislaine | POTTIER ENTREPRISE

ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05923797607. Het bedrijf ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING bevindt zich op het adres: BRIELSTRAAT 46; 9860; OOSTERZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 540,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 473,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Instellingen voor mindervalide volwassenen. Producten gemaakt in ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING, openstaande posities, locatie van ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING op de kaart.

ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING, company assigned to the tax number BE05923797607. The company ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING is located at the address: BRIELSTRAAT 46; 9860; OOSTERZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 540,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 473,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Instellingen voor mindervalide volwassenen. Products created in ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING were not found.
The main activity of ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING is not available. You also can look at reviews of ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING, open positions, location of ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ORTHOPED.CENT.DE BEWEGING, employees, financial statistics.