KATRIEN DAEMERS

Contactgegevens KATRIEN DAEMERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KATRIEN DAEMERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

KATRIEN DAEMERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIJVERHEIDSTRAAT 58; 9040; GENT, België

Telefoon (phone): 92381087 (+32-92381087) 92381087 (+32-92381087)

Fax (fax): +32 (53) 279-26-85 +32 (53) 279-26-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KATRIEN DAEMERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KATRIEN DAEMERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KATRIEN DAEMERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KATRIEN DAEMERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KATRIEN DAEMERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KATRIEN DAEMERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KATRIEN DAEMERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KATRIEN DAEMERS
Products information KATRIEN DAEMERS

BTW identificatienummer (tax): BE01098052978
Ondernemingsnummer: 8478393554
Hoofdstad (capital): 690,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 593,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Activités: Graphistes.. Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques. Activités diverses d'imprimerie

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KATRIEN DAEMERS
(Get full report from official database of BE for KATRIEN DAEMERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor KATRIEN DAEMERS
Addition kinds of activities for KATRIEN DAEMERS

20510101. Bagels, vers of bevroren | Bagels, fresh or frozen
32290700. Glas verlichting apparatuur onderdelen | Glass lighting equipment parts
50440205. Micrografische apparatuur | Micrographic equipment
52719902. Stacaravan onderdelen en accessoires | Mobile home parts and accessories
73829902. Brandalarm onderhoud en monitoring | Fire alarm maintenance and monitoring

Werken bij KATRIEN DAEMERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KATRIEN DAEMERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KATRIEN DAEMERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KATRIEN DAEMERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Field Technician (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt elke dag bij klanten en rijdt in je eigen compleet ingerichte service bus Geen dag is hetzelfde! Je werkt aan diverse service en onderhoudsopdrachten Je wordt op elektronisch, hydraulisch, mechanisch en motoren technisch vlak uitgedaagd Je lost complexe storingen op

  • Job als winkelmedewerker regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als winkelmedewerker regio Beringen zal je volgende taken uitvoeren: klanten verder helpen in de winkel. de kassaband op- en afladen (extra service) veel heffen en tillen. de klanten hun auto helpen inladen. bestellingen klaarzetten.

  • Industrieel elektricien (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven industrieel elektricien. Onze klant is een sterke, internationale en elektrotechnische partner met lokale aanwezigheid, die duurzame technologische en innovatieve totaaloplossingen op maat aanbiedt in succesvolle lange termijnsamenwerkingen. Ze zijn actief in het volledige spectrum van de elektrotechnische installaties en technologie – ‘van de hoogspanning tot de bit’! Steeds met behoud van de regionale identiteit, maar met het oog op groei aanbieden aan onze klanten in diverse sectoren. Voel jij je geroepen om deze groep te versterken? Laat ons snel iets weten!

  • Gemotiveerde onderhoudsmecanicien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiel familiebedrijf dat actief is op de internationale bouwmarkt, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudsmecanicien. Kan jij aan de slag in daguren of in een drie ploegensysteem? Heb jij reeds ervaring binnen een gelijkaardige functie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jouw takenpakket als onderhoudsmecanicien zal onder andere bestaan uit onderstaande zaken: Dagelijks preventief onderhoud van het mechanische gedeelte van het machinepark Opsporen en herstellen van mechanische defecten aan productiemachines Monteren van installaties Rapporteren van het verrichte werk Wil jij graag dit takenpakket op jou nemen en voldoe jij aan de onderstaande functie-eisen? Neem dan zeker snel contact met ons op!

  • Onderhoudstechnieker Elektromechanica regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het uitvoeren van allerlei industriële onderhoudswerken op mechanische en elektrisch gebied bij onze klanten ter plaatse. Je staat in voor de goede werking van het mechanische en elektrische gedeelte van werktuigen installaties en traditioneel of geautomatiseerd productiemateriaal. Hoofdzaak is dat je zowel mechanisch als elektrisch even sterk bent.

  • sprankelende huishoudhulpen (Assebroek en Sint-Kruis) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO DENDERMONDE/BERLARE -Solliciteer via SMS!!! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: EASY LIFE AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

  • STUDENTEN - ZATERDAG / ZONDAG (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende en mooie slagerij in de buurt zijn we dringend op zoek naar studenten die een centje willen bijverdienen op zaterdag en/of zondag. Je helpt mee in de winkel en springt bij achter de schermen waar nodig (afwassen)

  • Meetings and Events Consultant (Nederland)

    Regio: Nederland

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Zelfstandig Logopedist / Logopediste (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Lore Heyns

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn dringend op zoek naar een collega voor onze praktijk in Tessenderlo-Hulst! Je werkt voornamelijk met kinderen met leer-, spraak- en taalproblemen;

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Student(en) steward(s) KV Mechelen m/v (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Flexijob

    Ben jij een plichtsbewuste student die gebeten is door voetbal? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor KV Mechelen is Skillflex op zoek naar enthousiaste studenten die zich tijdens het voetbalseizoen kunnen engageren om als steward te werken tijdens de thuismatchen. Taken Ontvangen en begeleiden van de supporters, spelers en medewerkers op de verschillende parkeerterreinen. Verstrekken van informatie. Controle van parkingtoegang en tickets. Controle van de veiligheid.

Zoek naar antwoorden van KATRIEN DAEMERS in sociale netwerken
Look for responds of KATRIEN DAEMERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor KATRIEN DAEMERS. Laat een reactie achter voor KATRIEN DAEMERS. KATRIEN DAEMERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KATRIEN DAEMERS. Leave a respond for KATRIEN DAEMERS. KATRIEN DAEMERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KATRIEN DAEMERS op de google maps. Adres en contacten KATRIEN DAEMERS
Location of KATRIEN DAEMERS on the google maps. Address and contacts of KATRIEN DAEMERS

Andere gerelateerde bedrijven als come KATRIEN DAEMERS KATRIEN DAEMERS: GROSEMANS MARC | BCS LOGISTICS SPRL | SCRIPTOLINE | Poggenpohl Belgium NV-SA | Vander Bauwhede J

Other related companies as KATRIEN DAEMERS: GROSEMANS MARC | BCS LOGISTICS SPRL | SCRIPTOLINE | Poggenpohl Belgium NV-SA | Vander Bauwhede J

KATRIEN DAEMERS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KATRIEN DAEMERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01098052978. Het bedrijf KATRIEN DAEMERS bevindt zich op het adres: NIJVERHEIDSTRAAT 58; 9040; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 690,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 593,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Studios photographiques. Activités diverses d'imprimerie. Lijst met producten zijn Activités: Graphistes.. Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van KATRIEN DAEMERS is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KATRIEN DAEMERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KATRIEN DAEMERS, openstaande posities, locatie van KATRIEN DAEMERS op de kaart.

KATRIEN DAEMERS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is KATRIEN DAEMERS, company assigned to the tax number BE01098052978. The company KATRIEN DAEMERS is located at the address: NIJVERHEIDSTRAAT 58; 9040; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 690,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 593,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Studios photographiques. Activités diverses d'imprimerie. List of products are Activités: Graphistes.. Services: Photographes..
The main activity of KATRIEN DAEMERS is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KATRIEN DAEMERS is not available. You also can look at reviews of KATRIEN DAEMERS, open positions, location of KATRIEN DAEMERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KATRIEN DAEMERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KATRIEN DAEMERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KATRIEN DAEMERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KATRIEN DAEMERS, employees, financial statistics.