BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING
Private companiesMiscellaneous Retail • BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING

Contactgegevens BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRUISABEELSTRAAT 69; 9310; AALST, België

Telefoon (phone): 53414844 (+32-53414844) 53414844 (+32-53414844)

Fax (fax): +32 (53) 696-84-58 +32 (53) 696-84-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING
Products information BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING

BTW identificatienummer (tax): BE03367553710
Ondernemingsnummer: 6862030029
Hoofdstad (capital): 978,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 379,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Industri?le and commerci?le bouw; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING
(Get full report from official database of BE for BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING
Addition kinds of activities for BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING

344901. Gestoffeerde staafbalken en betonnen wapens | Fabricated bar joists and concrete reinforcing bars
27590301. Reclame literatuur: drukwerk, nsk | Advertising literature: printing, nsk
30890307. Hekken, poorten en accessoires: kunststoffen | Fences, gates, and accessories: plastics
37280303. Alighting (landing gear) assemblies, vliegtuigen | Alighting (landing gear) assemblies, aircraft
38420418. Trusses, orthopedische en chirurgische | Trusses, orthopedic and surgical
45129900. Luchtvervoer, gepland, anders | Air transportation, scheduled, nec
50120304. Pop-up campers | Pop-up campers

Werken bij BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING. Looking for open vacancies in other companies

 • Bakker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt als voltijdse bakker in een zeer toonaangevende zaak.

 • Inpakmedewerker 2 ploegen (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar medewerkers in de productie en op de inpakafdeling. Je hebt geen probleem met repetitief en fijn werk aan een hoog tempo. Men verwacht kandidaten met een gelijkaardige ervaring, die geen fysieke klachten hebben (rug, polsen) en willen werken in een 2-ploegensysteem. Je hebt oog voor kwaliteit. Je start in een flexibele dagplanning. De opdracht kan lopen tot ca. begin april.

 • Customer service en back office medewerkers NL/FR in Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Exhouse Call&Customer Support BXL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als customer service agent zal je op een project bij één van onze grote klanten aan de slag gaan: een informatielijn voor verkeersboetes. Je zal burgers aan de lijn krijgen die vragen hebben over een verkeersboete, die extra informatie willen, die niet akkoord gaan met hun boete en willen weten wat ze moeten doen... Je geeft hen alle nodige informatie en legt hen de procedures uit. Je staat burgers te woord in het Nederlands en het Frans. Daarnaast bestaat een deel van je takenpakket uit backoffice taken, voornamelijk het ingeven van betwistingen in het systeem.

 • Handlanger voor plaatsen van rolluiken (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Houthalen zijn we dringend op zoek naar een handlanger voor het helpen plaatsen van rolluiken en zonweringen. Heb je een eerste ervaring in de bouwsector en ben je onmiddellijk beschikbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

 • Handlanger volcontinu (SINT-KRUIS-WINKEL)

  Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

  Bedrijf: Start People Lokeren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een goed betaalde job met werkzekerheid? Dan is dit de ideale job voor jou! Voor onze klant te regio Zelzate-Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakkers van staalproducten. Jouw taken bestaan uit het inpakken van grote rollen staal (coils genaamd) of vlakplaten. Dit doe je met hulp van staalband, hardboard en papier volgens de eigen veiligheidsvoorschriften

 • Winkelmedewerker - Bakkerij Zottegem (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: VIO

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bakkerij in Zottegem zijn wij op zoek naar een vlotte winkelmedewerker. Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren. De bakkerij is elke dag geopend vanaf 6u en sluit om 18u30. Je werkt 38u/w verdeeld over 6 dagen. dinsdag is de vaste sluitingsdag. De ene week werk je in de voormiddag (6u - middag), de andere week werk je in de namiddag (middag - 18u/18u30).

 • Swapper België (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SWAPFIETS BELGIE

  Type: Studentenjob

  Vacature: Swapper PART-TIME · (Gent-Leuven-Antwerpen) Ken jij de stad op je duimpie? Ben jij die multitasker die een klant vriendelijk te woord kan staan terwijl je een hellingproef doet voor een stoplicht? Ben jij op zoek naar een toffe bijbaan bij een snelgroeiende startup? Zoek dan niet verder! Het is onze missie om te zorgen dat fietsen alleen maar voordelen heeft. Hoe dan? Swapfiets is voor een vast bedrag per maand altijd een werkende fiets. Jij krijgt van ons een fiets en wij zorgen ervoor dat 'ie het altijd doet. Gaat je fiets stuk? Wij zorgen ervoor dat er binnen 12 uur een werkende fiets voor je deur staat. Dus nooit meer gedoe met je fiets! Jij bent verantwoordelijk voor de "te gekke" service die Swapfiets levert. Dit ga je doen: Het uitvoeren van Swaps Het uitvoeren van on site repairs Het opnemen van aangifte in geval van diefstal of vernieling Het uitvoeren van preventief onderhoud aan Swapfietsen Dit maakt jou beter dan goed: Je hebt minimaal 6 maanden je rijbewijs Het is handig als je minimaal 1.75 m lang bent (om fietsen van de auto te kunnen tillen) Je kent de algemene voorwaarden van Swapfiets uit je hoofd Je hebt affiniteit met fietstechniek Je bent de vrolijkheid zelve Wil je dit? Kan gewoon! We zoeken momenteel alleen Swappers in: Leuven Antwerpen Gent Solliciteer nu! https://www.jobs-swapfiets.be/swapper-belgie/nl

 • Consultant Administratief Gent m/v (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

  Type: Vaste Job

  - De functie van administratief consultant is een sleutelpositie in het bedrijf omdat de administratieve consultants verantwoordelijk zijn voor de loonlijst- en factureringsdiensten van alle agentschappen in België. - De administratief consultant is verantwoordelijk voor de administratieve taken met betrekking tot de bedrijfsactiviteit (HR-diensten). - De consultant is tevens verantwoordelijk voor het administratieve en sociale beheer van elke uitzendkracht. - Een basiskennis van het Frans en Engels is een belangrijke meerwaarde.

 • Lassers (SCHENDELBEKE)

  Regio: SCHENDELBEKE

  Bedrijf: bvba db welding

  Type: Vaste Job

  Onze lassers werken bij verschillende klanten Wat houd de job in: Je taak bestaat uit zowel laswerk (tig, mig-mag, halfautomaat, elektrode..) als montagewerk. Plan kunnen lezen, weten welke materialen nodig zijn voor de te doene laswerken Tevens kan je ingeschakeld worden voor onderhoudswerken. Welke kwaliteiten moet je bij ons hebben als lasser? Als lasser moet je vooral veilig werken, flexibel, representatief en betrouwbaar zijn. Maar ook willen wij stiptheid, motivatie. Tot slot is het niet onbelangrijk om over goede communicatievaardigheden te beschikken, dit zowel om zelfstandig te werken alsook met collega's. Welke diploma’s heb je nodig Lascertificaten vereist. Als je voldoende 'hands-on ervaring' op de werkvloer kunt voorleggen en kunt aantonen dat je over de bovenvermelde kwaliteiten beschikt, maak je ook veel kans om een job als lasser in de wacht te slepen. Ook helpen wij jou graag te doen groeien, dit in een bedrijf waar we niet enkel als collega's werken, maar meer werken als '1 grote familie' Zin gekregen om je kans te wagen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

 • Kinderverzorgster - kinderverzorger (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: PIMPAMPONNETJE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Kinderbegeleider gezocht voor ons kinderdagverblijf in Gent. Dit op zelfstandige basis.

 • Scooter Charger (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1674326-inline.html?cid=Partner_VDAB Earn money by helping Lime shape the future of transportation one scooter at the time! Lime's new Lime-S electric scooters are about to change the way people commute. We are looking for motivated individuals to help us ensure there's always enough power to for riders to use our scooters.   As a part of our Lime Juicer program, you'll collect Lime-S scooters, charge them at home and redeploy them throughout the city. This is a flexible and fun way to earn cash! Job description: Responsibilities:   Locate, collect, and deploy Lime-S. Report scooters with issues to our support team.

 • FLEXI JOB McDonald's (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: McDonald's

  Type: Flexijob

  Heb je reeds een Fulltime job of werk je mininum 30.4u en wil je graag bijverdienen s'avonds of in het weekend ? Dan bieden wij jou de kans om te werken in een aangename omgeving. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en klantvriendelijke service staat voor ons centraal. Verder sta je in voor het goede verloop in het restaurant: tafels proper maken, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken sta je in voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Verder sta je ook in voor het aanvullen van de stock en de voorraden opvolgen alsook het bedienen van de klanten via de Drive-in.

Zoek naar antwoorden van BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING in sociale netwerken
Look for responds of BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING. Laat een reactie achter voor BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING. BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING. Leave a respond for BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING. BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING op de google maps. Adres en contacten BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING
Location of BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING on the google maps. Address and contacts of BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING

Andere gerelateerde bedrijven als come BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING: RUSTHUIS O.C.M.W. | S.I. Group SA | C.B.C. Merksem | MARIE CHIERS | JANSEN, FRED

Other related companies as BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING: RUSTHUIS O.C.M.W. | S.I. Group SA | C.B.C. Merksem | MARIE CHIERS | JANSEN, FRED

BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03367553710. Het bedrijf BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING bevindt zich op het adres: KRUISABEELSTRAAT 69; 9310; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 978,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 379,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Industri?le and commerci?le bouw; Woningbouw. Producten gemaakt in BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING, openstaande posities, locatie van BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING op de kaart.

BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING, company assigned to the tax number BE03367553710. The company BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING is located at the address: KRUISABEELSTRAAT 69; 9310; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 978,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 379,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Industri?le and commerci?le bouw; Woningbouw. Products created in BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING were not found.
The main activity of BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING is not available. You also can look at reviews of BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING, open positions, location of BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING, employees, financial statistics.