C.B.C. Merksem

Contactgegevens C.B.C. Merksem: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.B.C. Merksem: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.B.C. Merksem

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Maantjessteenweg 52; 2170; Antwerpen (Merksem), België

Telefoon (phone): 03 646 99 03 (+32-03 646 99 03) 03 646 99 03 (+32-03 646 99 03)

Fax (fax): 03 647 37 91 (+32-03 647 37 91) 03 647 37 91 (+32-03 647 37 91)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.B.C. Merksem: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.B.C. Merksem"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.B.C. Merksem"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.B.C. Merksem, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.B.C. Merksem. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.B.C. Merksem, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.B.C. Merksem. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.B.C. Merksem
Products information C.B.C. Merksem

BTW identificatienummer (tax): BE08619842529
Ondernemingsnummer: 3038513183
Hoofdstad (capital): 336,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 797,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in C.B.C. Merksem zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.B.C. Merksem
(Get full report from official database of BE for C.B.C. Merksem)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.B.C. Merksem
Addition kinds of activities for C.B.C. Merksem

267700. enveloppen | Envelopes
289101. Sealants | Sealants
14810000. Nonmetallic minerale diensten | Nonmetallic mineral services
20460300. Maïs suikers en stroopjes | Corn sugars and syrups
22990405. Slubs en nubs | Slubs and nubs
25119902. Koffie tafels: hout | Coffee tables: wood
30890306. Kanalen, kunststoffen | Ducting, plastics
35440100. Speciale sterven en gereedschap | Special dies and tools

Werken bij C.B.C. Merksem: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.B.C. Merksem: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.B.C. Merksem. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.B.C. Merksem. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND Kassier (m/v) (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote multi-media winkel te Sint-Pieters-Leeuw zijn wij dringend op zoek naar extra kassamedewerkers voor de komende weken. Als kassamedewerker zal je instaan voor: - onthalen van de klant - scannen van de producten - betalingen ontvangen - ...

  • Polyvalente magazijnier met CE rijbewijs (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij gaan dringend op zoek naar een polyvalente magazijnmedewerker die ook in het bezit is van een CE-rijbewijs. Onze klant is actief in de productie van kwaliteitsvolle matrassen, kussens, zetels,... Je zal voor 40% instaan voor het intern transport van de goederen en voor 60% meewerken in het magazijn en een deel in de productie. Takenpakket: Intern transport (CE-rijbewijs is vereist!) Klaarzetten van bestellingen Bestellingen laden in de vrachtwagens met de heftruck (attest is geen vereiste) Afwerken van matrassen (dit is maatwerk, je zal deze verlijmen en verzagen, + machines instellen!)

  • Fleet Manager | Voltijds in Daguren | Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De fleet manager GSE is verantwoordelijk voor het volledig beheer van onze vloot rollend materiaal, voor België. Deze persoon rapporteert rechtstreeks aan de General Manager Handling. De belangrijkste taken zijn: het beheer van de vloot rollend materieel (voor de afhandeling van vliegtuigen) binnen België de berekening van de noden en plannen van materieel per station of per operatie en activiteit standaarden bepalen en implementeren de opvolging van het budget verzorgen m.b.t. het materiaal en brandstof de opvolging van verzekeringsdossiers (introductie, afsluit en financiële opvolging) contacten met en aansturen van leveranciers i.v.m. technische aspecten en onderhoud instaan voor de opvolging van het onderhoud nauwe samenwerking met en aansturing van de lokale technische onderhoudsafdeling in Brussel

  • KOELTECHNIEKER Regio Zeebrugge M/V (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren koeltechnieker. Als lid van een team koeltechniekers sta je naast storingsinterventies in voor zowel mechanisch als elektrisch onderhoud van industriële koelinstallaties. Je neemt actief deel aan, en neemt ook zelf initiatief voor, renovatie en verbeteringsprojecten. Hoewel jouw functie principieel wordt uitgeoefend in dagdienst ben je toch bereid, na een inwerkperiode, tot shiftwerk en weekendpermanentie met beurtrol om technische bijstand te verlenen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lebbeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • student verkoop (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een bijverdienste als student? Beschikbaar tijdens de week of het weekend? Dan is dit miscchien iets voor jou! Voor een kledingzaak in Kuurne zoeken we studenten om mee te helpen in de winkel: aanvullen, plooien, terughangen van gepaste kledij, kassa.

  • STUDENTEN CATERING EVENEMENTEN (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Je werkt op zaterdag 25 augustus vanaf 19u; Je werkt in een foodtruck en bereidt de snacks. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een cateringbedrijf en zoekt voor het event Trekker trek te Meerhout jobstudenten.

  • Hoofdverpleegkundige/Afdelingsverantwoordelijke (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: POORTVELDE

    Type: Vaste Job

    Je begeleidt en coördineert een team van verplegend en zorgkundig personeel met als doelstelling een volwaardig thuismilieu te creëren voor de residenten. Je bouwt mee aan een zo ideaal mogelijke werkomgeving voor de medewerkers zodat zij al hun taken en verantwoordelijkheden kunnen opnemen. - Verantwoordelijkheid voor dagelijkse zorg van de bewoners. - Voorbereiding, plannen, (doen) uitvoeren, evalueren en bijsturen van de totale dagelijkse werking van jouw afdeling. - Onthaal, introductie en coördinatie van nieuwe medewerkers, stagiairs en studenten. - Dagelijkse coaching van personeel. - Katz scores correct opvolgen en doorgeven - Actief participeren in staf- en multidisciplinair overleg.

  • Werfleider Industriebouw (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de opvolging van één of twee werven: staat in voor de studie, voorbereiding en opvolging van de werven. Je coördineert de bouwactiviteit, stuurt en motiveert ploegbazen en arbeiders op de werf. Je bewaakt de uitvoeringsplanning en de technische uitvoering op de werf in samenspraak met de projectleider en ploegbaas. Je bent verantwoordelijk voor het naleven van veiligheidsvoorschriften. Je ondersteunt de projectleider in administratieve aspecten van de werf: bijhouden van alle meerwerken en registratie van alle activiteiten met als doel een volledige vorderingsstaat op te stellen, opmaak technische fiche.

  • Bijverdienste parfum (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf biedt een breed gamma aan kwaliteitsvolle parfums. Voor elke gelegenheid, elke smaak en elk budget. De geuren hebben een eigen karakter en persoonlijke toets. We zoeken hiervoor promotors die onze parfums gaan laten testen aan zowel particulieren als aan zelfstandigen.

  • Gentis - Security Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Looking for Senior Security Engineers for different clients based in Brussels --Freelance--     Required criteria Fluent French and English Relevant experience as Security Engineer/Expert Proven experience with FortiNet and Cisco: Switching & routing, Firewall (Cisco and FortiNet), DMZ, VPN (FortiNet)   Interested?   Send your CV via the button below. 

  • FLEXIJOB AFWASSER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PINTXOS

    Type: Flexijob

    Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

Zoek naar antwoorden van C.B.C. Merksem in sociale netwerken
Look for responds of C.B.C. Merksem in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.B.C. Merksem. Laat een reactie achter voor C.B.C. Merksem. C.B.C. Merksem bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.B.C. Merksem. Leave a respond for C.B.C. Merksem. C.B.C. Merksem on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.B.C. Merksem op de google maps. Adres en contacten C.B.C. Merksem
Location of C.B.C. Merksem on the google maps. Address and contacts of C.B.C. Merksem

Andere gerelateerde bedrijven als come C.B.C. Merksem C.B.C. Merksem: TEXTIRAMA | K-LINE BELGIUM NV | STEFAAN DEVOS | Ixelles Car Wash | PATRICK LAUWERS

Other related companies as C.B.C. Merksem: TEXTIRAMA | K-LINE BELGIUM NV | STEFAAN DEVOS | Ixelles Car Wash | PATRICK LAUWERS

C.B.C. Merksem is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.B.C. Merksem, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08619842529. Het bedrijf C.B.C. Merksem bevindt zich op het adres: Maantjessteenweg 52; 2170; Antwerpen (Merksem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 336,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 797,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in C.B.C. Merksem zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.B.C. Merksem is Diversen Detailhandel, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.B.C. Merksem is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.B.C. Merksem, openstaande posities, locatie van C.B.C. Merksem op de kaart.

C.B.C. Merksem is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.B.C. Merksem, company assigned to the tax number BE08619842529. The company C.B.C. Merksem is located at the address: Maantjessteenweg 52; 2170; Antwerpen (Merksem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 336,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 797,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Garages. Products created in C.B.C. Merksem were not found.
The main activity of C.B.C. Merksem is Miscellaneous Retail, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of C.B.C. Merksem is not available. You also can look at reviews of C.B.C. Merksem, open positions, location of C.B.C. Merksem on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.B.C. Merksem, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.B.C. Merksem, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.B.C. Merksem, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.B.C. Merksem, employees, financial statistics.