S.I. Group SA

Contactgegevens S.I. Group SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data S.I. Group SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

S.I. Group SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Rechain 45; 4650; Herve (Chaineux), België

Telefoon (phone): 087 31 40 60 (+32-087 31 40 60) 087 31 40 60 (+32-087 31 40 60)

Fax (fax): 087 31 70 77 (+32-087 31 70 77) 087 31 70 77 (+32-087 31 70 77)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) S.I. Group SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "S.I. Group SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "S.I. Group SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van S.I. Group SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen S.I. Group SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of S.I. Group SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees S.I. Group SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti S.I. Group SA
Products information S.I. Group SA

BTW identificatienummer (tax): BE01925323486
Ondernemingsnummer: 9626464843
Hoofdstad (capital): 562,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 618,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in S.I. Group SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor S.I. Group SA
(Get full report from official database of BE for S.I. Group SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor S.I. Group SA
Addition kinds of activities for S.I. Group SA

206299. Ransuikerraffinage, nec | Cane sugar refining, nec
357705. Magnetische inkt en optische scanapparaten | Magnetic ink and optical scanning devices
596100. Catalogus en postorderhuizen | Catalog and mail-order houses
733601. Kunstontwerp diensten | Art design services
23950204. Borduurwerk, behalve schiffli machine | Embroidery products, except schiffli machine
79220106. Talent agent, theatraal | Talent agent, theatrical

Werken bij S.I. Group SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in S.I. Group SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor S.I. Group SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for S.I. Group SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider Daikin (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket als productiemedewerker zal bestaan uit: Montage van toestellen zoals o.a. airco en warmtepompen Het vastmaken van verschillende onderdelen zoals o.a. vastschroeven. Bekabeling van de toestellen Gebruik van elektrisch gereedschap Orderpicken: onderdelen klaarleggen voor de diverse lijnen Neem zeker een kijk naar deze video en maak al kennis met jouw toekomstige collega's en werkvloer ! bit.ly/2u5yRAC

  • Administratief Logistiek Bediende HAREN (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een groot graanverwerkingsbedrijf op de rand van Brussel, zijn we opzoek naar administratieve en logistieke ondersteuning. Tot jouw takenpakket behoort : Voor administratieve en logistieke ondersteuning zorgen Bestellingen opnemen en opvolgen Administratieve taken uitvoeren Facturen opmaken en opvolgen Telefonisch contact met de klanten opvolgen Instaan voor de vervanging weegbrug

  • Transport Products Coördinator (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interesse in automotive? Passie voor logistiek? Analytisch en creatief sterk? Dan ben jij onze nieuwe Transport Products Coördinator! Voor een internationaal bedrijf in Gent (zeehaven) zijn we op zoek naar een Transport Products Coördinator. Jouw taken: Je staat in voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en leveringsdatum. Je moniteert de leveringen en stuurt tijdig bij om de impact op eindklant te minimaliseren of vermijden. Je staat in voor herplanning van leveringen wanneer klanten dit wensen. Je maakt tijdig gebruik van short en mid-term forecast. Jij bent de contactpersoon omtrent operationele vragen van klant en leverancier. Voor jouw area van markten ben je verantwoordelijk voor de leveringsopvolging. Jij bent de belangrijke schakel in het escalatie proces van terugkerende afwijkingen.

  • chauffeur CE (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur ben je heel gedreven om aan de slag te gaan. Hieronder een greep van je takenpakket: Je voert bulktransport uit van veevoeders naar verschillende boerderijen in België en Nederland. Je hebt de mogelijkheid om dagritten te doen of om uit te slapen. Je voert ook fysieke arbeid uit. Je leert de buizen aan te koppelen om de veevoeders door te blazen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio koningshooikt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Werken als huishoudhulp Wezemaal (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur ? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetsmedewerkers Dienstencheques te RONSE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ZORGGROEP ECLIPS WOON- en ZORGCENTRUM SINT-VINCENTIUS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal instaan voor het schoonmaken van woningen in de gemeente Ronse met dienstenchecques.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Afwerker natuursteenbewerker (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: KEMPENLAND

    Type: Vaste Job

    Als afwerker gebruik je technieken als manueel frainen, kappen, profileren (maluurkes maken) om verzaagde elementen zoals marmer, arduin of graniet af te werken zodat er afgewerkte elementen voor de bekleding van gebouwen zoals dorpels, deuromlijstingen, trappen, elementen en bladen voor keukens en badkamer ontstaan.

  • Assistent kostprijsberekening (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: BAKKER & PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Ondersteuning bieden bij het maken van voorcalculaties voor verkoopsdoeleinden aan de hand van een lastenboek of beschrijving Berekeningen maken aan de hand van de informatie die je verkrijgt vanuit verschillende afdelingen (aankoop, studie, productie, personeelszaken…) Het samenstellen van de catalogi en het aanvullen van verschillende opties en details Het aanpassen van de prijzen en offertes Het continu updaten van de materialen, technologieën, productieprocessen… Het omzetten van cijfergegevens in sjablonen en structuren die zorgen voor toegankelijkheid en transparantie Het uitvoeren van controles op de prijzen en prijscatalogi, bestelbonnen, facturering… Het rapporteren van de aanpassingen en calculaties naar de hoofdverantwoordelijke verkoop en de beheerders van het management informatie systeem

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

Zoek naar antwoorden van S.I. Group SA in sociale netwerken
Look for responds of S.I. Group SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor S.I. Group SA. Laat een reactie achter voor S.I. Group SA. S.I. Group SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for S.I. Group SA. Leave a respond for S.I. Group SA. S.I. Group SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie S.I. Group SA op de google maps. Adres en contacten S.I. Group SA
Location of S.I. Group SA on the google maps. Address and contacts of S.I. Group SA

Andere gerelateerde bedrijven als come S.I. Group SA S.I. Group SA: Fotostudio Van Den Bosch | F.I.S.C. | Jacobs | MOUNTAINBIKE SHOP | VIAENE BVBA

Other related companies as S.I. Group SA: Fotostudio Van Den Bosch | F.I.S.C. | Jacobs | MOUNTAINBIKE SHOP | VIAENE BVBA

S.I. Group SA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is S.I. Group SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01925323486. Het bedrijf S.I. Group SA bevindt zich op het adres: Rue de Rechain 45; 4650; Herve (Chaineux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 562,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 618,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Data processing - Software. Producten gemaakt in S.I. Group SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van S.I. Group SA is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van S.I. Group SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van S.I. Group SA, openstaande posities, locatie van S.I. Group SA op de kaart.

S.I. Group SA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is S.I. Group SA, company assigned to the tax number BE01925323486. The company S.I. Group SA is located at the address: Rue de Rechain 45; 4650; Herve (Chaineux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 562,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 618,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Data processing - Software. Products created in S.I. Group SA were not found.
The main activity of S.I. Group SA is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of S.I. Group SA is not available. You also can look at reviews of S.I. Group SA, open positions, location of S.I. Group SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over S.I. Group SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf S.I. Group SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about S.I. Group SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company S.I. Group SA, employees, financial statistics.