BRIGODE F.

Contactgegevens BRIGODE F.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRIGODE F.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRIGODE F.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE LOUISE 522B15; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26475902 (+32-26475902) 26475902 (+32-26475902)

Fax (fax): +32 (55) 549-25-75 +32 (55) 549-25-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRIGODE F.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRIGODE F."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRIGODE F."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRIGODE F., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRIGODE F.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRIGODE F., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRIGODE F.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRIGODE F.
Products information BRIGODE F.

BTW identificatienummer (tax): BE05481872558
Ondernemingsnummer: 4830108642
Hoofdstad (capital): 488,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 261,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in BRIGODE F. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRIGODE F.
(Get full report from official database of BE for BRIGODE F.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRIGODE F.
Addition kinds of activities for BRIGODE F.

505104. Diverse non-ferro producten | Miscellaneous nonferrous products
569903. Sportkleding | Sports apparel
17969905. molenbouwer | Millwright
28510402. Penseelreinigers | Paintbrush cleaners
32920304. Pijpbedekking (warmte-isolerend materiaal), behalve vilt | Pipe covering (heat insulating material), except felt
44910103. Laden van schepen | Unloading vessels
50319905. Medium dichtheidsvezelplaat | Medium density fiberboard

Werken bij BRIGODE F.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRIGODE F.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRIGODE F.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRIGODE F.. Looking for open vacancies in other companies

  • HANDLANGER BOUW/METSER BESTUURDER TORENKRAAN (MEERLE)

    Regio: MEERLE

    Bedrijf: BOUWWERKEN BROSENS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Uw takenpakket bestaat uit het uitvoeren van metselwerken en het besturen van een torenkraan op onze bouwwerf.

  • TIG lasser (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gezonde KMO in Erpe-Mere zijn we op zoek naar een TIG-lasser. Je monteert en verbindt diverse lichte en zware stukken uit verschillende materiaalsoorten bij middel van TIG-lassen. Je voert verschillende opdrachten uit, hetzij zelfstandig, hetzij in team van 2 personen.

  • Productiearbeider afvuller - dagdienst regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tijdens het productieproces sta je in het etiketteren van potten en afwegen van chemische producten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het correct stapelen van deze producten. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in dagdienst (7.45 - 16.30 uur).

  • Jobstudent polyvalent winkelbediende (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: DG EXPRESS

    Type: Studentenjob

    Voor Carrefour Express in Edegem zijn we dringend op zoek naar een polyvalent enthousiaste student. Je staat in voor het ontvangen van leveringen, kassaverrichtingen, rekken vullen, brood afbakken, bestellingen, ...

  • vakman loodgieter - zinkwerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: BEVEREN GEMEENTEBESTUUR

    Type: Vaste Job

    Als vakman ben je tewerkgesteld bij de dienst gebouwen. In het organogram valt deze dienst binnen de afdeling grondgebiedzaken. Algemeen is de dienst gebouwen verantwoordelijk voor het onderhoud, de uitwerking en de realisatie van diverse werkzaamheden in de gemeentelijke gebouwen. In deze functie voer je diverse saneringen en renovaties uit in en rond de gemeentelijke gebouwen vanuit jouw specifieke vakkennis en ervaring. Je zorgt hierbij dat de werkzaamheden op een kwalitatieve manier worden uitgevoerd en nauwgezet worden opgevolgd. Tevens leef je de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu na. Tot slot bied je logistieke en technische ondersteuning bij o.a. interne verhuizingen en gemeentelijke activiteiten.

  • Projectingenieur HVAC (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: PELEMAN & PEETERS CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Vanuit deze functie ben je verantwoordelijk voor het integreren van de HVAC installaties en sanitair in diverse concepten van gebouwen waaronder openbare gebouwen, residentiële gebouwen, logistieke centra enz. Bij de opmaak van dit concept hou je rekening met de noden en het budget van de klant. Concreet zal je instaan voor de opmaak van het ontwerp en de berekening van de installaties. Je werkt hiervoor nauw samen met de Projectmanager maar je kan eveneens rekenen op je collega’s van de ontwerpafdeling en de CAD tekenaars. Overleg is in deze functie ook een cruciaal gegeven.

  • Beenhouwer (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DB SHOPPING

    Type: Vaste Job

    De verrassing-tussen-de-boterhammen, de gezelligheid onder elkaar: het start bij jou. Want met jouw oog voor kwaliteit stimuleer jij onze klanten om gezondheid en variatie elke dag op het menu te zetten. Is beenhouwen je passie? En klantentevredenheid jouw drijfveer? Dan ben je bij ons op je plek. Je verwerkt en versnijdt het fijnste vlees – meestal van Belgische oorsprong – tot lekkere specialiteiten en kwalitatieve producten. Dat daar ook een verzorgde presentatie in de toonbank bij hoort, spreekt voor zich. Je staat onze klanten vriendelijk te woord, en tovert met plezier een glimlach op hun gezicht. Samen met je collega’s vorm je een hecht team. Een nieuwe vaardigheid aanleren of invallen voor iemand? Voor jullie is het vanzelfsprekend.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • ClearSource - Java Developer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We're actively looking for 2 Java Developers for a freelance mission of 6 months (+extension) in Geel. You'll join a team of 11 people working on supply-chain applications Job Description develop applications in Java 8 coach fellow developers monitor best practices help the technical architecture together with the Solution Architect contribute to a DevOps culture work in an Agile way Profile min 2 years' experience in Java EE / JBoss experience with micro service / SOA landscape experience with API Design and Domain Driven Design experience with AWS Cloud native development (Lambda, DynamoDB, API GateWay, SQS / SNS / ...) any experience with Docker / Kubernetes, Jenkins, Artifactory, sonar, CI-CD is a strong asset fluent in English (Dutch is an asset) Details Start: ASAP Duration : 6 months + extension (scope of the project : 2 years) Location: Limburg

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in HEUSDEN (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Heusdenl. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • 1 flexi medewerker Kelner/ tooghulp m/v (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een bloeiend hotel gecombineerd met een restaurant/brasserie, zijn wij opzoek naar zaalmedewerkers voor onmiddellijke indiensttreding Zowel studenten als flexi-jobbers komen in aanmerking ! Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je staat, samen met een andere collega, in voor het vriendelijk ontvangen van onze klanten Je begeleidt de klanten naar hun tafel Verder neem je hun bestelling op en bedient de klant met hun maaltijd en drank Je zorgt ervoor dat de tafel er altijd netjes bij ligt Het afrekenen behoort ook tot de job

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van BRIGODE F. in sociale netwerken
Look for responds of BRIGODE F. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRIGODE F.. Laat een reactie achter voor BRIGODE F.. BRIGODE F. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRIGODE F.. Leave a respond for BRIGODE F.. BRIGODE F. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRIGODE F. op de google maps. Adres en contacten BRIGODE F.
Location of BRIGODE F. on the google maps. Address and contacts of BRIGODE F.

Andere gerelateerde bedrijven als come BRIGODE F. BRIGODE F.: SNYERS D'ATTENHOVEN G. | NADINE TAYMANS D'EYPERNON | RUDZINSKI SPRL | WSK WEZEL '61 | PETER LAVENS

Other related companies as BRIGODE F.: SNYERS D'ATTENHOVEN G. | NADINE TAYMANS D'EYPERNON | RUDZINSKI SPRL | WSK WEZEL '61 | PETER LAVENS

BRIGODE F. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRIGODE F., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05481872558. Het bedrijf BRIGODE F. bevindt zich op het adres: AVENUE LOUISE 522B15; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 488,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 261,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in BRIGODE F. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRIGODE F. is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRIGODE F. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRIGODE F., openstaande posities, locatie van BRIGODE F. op de kaart.

BRIGODE F. is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRIGODE F., company assigned to the tax number BE05481872558. The company BRIGODE F. is located at the address: AVENUE LOUISE 522B15; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 488,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 261,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in BRIGODE F. were not found.
The main activity of BRIGODE F. is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BRIGODE F. is not available. You also can look at reviews of BRIGODE F., open positions, location of BRIGODE F. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRIGODE F., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRIGODE F., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRIGODE F., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRIGODE F., employees, financial statistics.