WSK WEZEL '61

Contactgegevens WSK WEZEL '61: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WSK WEZEL '61: address, phone, fax, email, website, opening hours

WSK WEZEL '61

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RINGLAAN 100; 2400; MOL, België

Telefoon (phone): 14815061 (+32-14815061) 14815061 (+32-14815061)

Fax (fax): +32 (14) 425-98-57 +32 (14) 425-98-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WSK WEZEL '61: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WSK WEZEL '61"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WSK WEZEL '61"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WSK WEZEL '61, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WSK WEZEL '61. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WSK WEZEL '61, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WSK WEZEL '61. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WSK WEZEL '61
Products information WSK WEZEL '61

BTW identificatienummer (tax): BE03243408203
Ondernemingsnummer: 4729583740
Hoofdstad (capital): 896,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 616,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WSK WEZEL '61
(Get full report from official database of BE for WSK WEZEL '61)

Aanvulling soorten activiteiten voor WSK WEZEL '61
Addition kinds of activities for WSK WEZEL '61

3562. Bal- en rollagers | Ball and roller bearings
267401. Verzending en boodschappentassen of zakken | Shipping and shopping bags or sacks
23859900. Waterdichte buitenkleding, inkl | Waterproof outerwear, nec
32920500. Buizen en buizen, asbest en asbestcement | Tubing and piping, asbestos and asbestos cement
35310203. Scheepslieren | Ship winches
35310606. Draglines, aangedreven | Draglines, powered
50519911. Slangen, metaal | Tubing, metal

Werken bij WSK WEZEL '61: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WSK WEZEL '61: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WSK WEZEL '61. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WSK WEZEL '61. Looking for open vacancies in other companies

 • Proces operator margarinerie 3 ploegen (LEMBEKE)

  Regio: LEMBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de afdeling margarinerie zoeken we een proces operator. Dit is de afdeling waarbij de boter en speculoospasta wordt gemaakt. Je bent verantwoordelijk voor de opstart, stop en controle van één of meerdere productielijnen. Daarbij heb je steeds het bereiken van de vooropgestelde doelstellingen op vlak van kwaliteit en rendement voor ogen. Je werk mee aan verbeteringsacties die kwaliteitsbevorderend en kostenbeheersend zijn. Je voert reinigingstaken uit aan de hand van een reinigingsplan. Je voert eenvoudige technische ingrepen uit aan machines. Je staat in voor ontvangst en dosering van grondstoffen en het verzendklaar maken van eindproducten. Je voert controletaken uit (visuele controle, gewichtscontrole, staalname) en verzorgt de daarbij horende registratie. Je staat in voor het controleren en reinigen van de geledigde margarine bakken. Je werkt volgens vooraf opgestelde instructies die kaderen binnen de heersende kwaliteitssystemen (GMP, HACCP).

 • Orderpicker (tijdelijk) (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Konvert Interim Leuven

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een hoogtechnologisch bedrijf in Haasrode zoeken wij een tijdelijke magazijnmedewerker. Je zult ingezet worden in verschillende aspecten van het magazijnwerk, maar voornamelijk orderpicken. De opdracht is in ieder geval voor een week vanaf 29/10 en zal daarna eventueel verlengd worden. Je zult werken in de dagploeg van 08:00-16:35

 • Meet- En Regeltechnieker (AFSNEE)

  Regio: AFSNEE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een meet-en regeltechnieker voor regio Sint-Denijs-Westrem Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het ganse project  Je lost elektrische meet- en regeltechnische storingen volledig zelfstandig op Daarnaast sta je in voor het uitvoeren van preventief onderhoud op verschillende installaties Tevens implementeer je veranderingen aan installaties en processen Je verwerkt verslagen, materiaalreserveringen en werkvoorbereidingen in het SAP 

 • Huishoudster/poetsvrouw (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: LOTUS CLEAN

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor een gezin regio Beverlo/Leopoldsburg zijn we op zoek naar een huishoudster voor +/- 24u. Een zelfstandig iemand die kan poetsen, strijken, koken, ... .

 • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio De Haan (DE HAAN)

  Regio: DE HAAN

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

 • Student Verkoopsmedewerker (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: T-INTERIM KORTRIJK

  Type: Studentenjob

  U gaat aan de slag als verkoopsmedewerker in één van de grootste modewinkels. U kan zich flexibel opstellen  U bent bepaalde dagen in de week vrij en kan ook tijdens weekends en schoolvakanties aan de slag. U kan de klanten bijstaan met modeadvies. U houdt de winkel op orde.

 • Zaal medewerkers (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant op de luchthaven zijn wij op zoek naar personeel (uitzendkrachten) voor in de Loft Je takken zijn o.a: -Buffet aanvullen en netjes houden -Keuken bediening (afwas, afruim, productie,enz;)

 • DJ- Monitor om kinderen te begeleiden bij start-to-DJ kamp (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de eerste stappen te leren van het DJ-en? Je begeleidt kinderen bij het leren DJ-en. Er is een lespakket voorzien en we zorgen voor voldoende materiaal voor de kinderen om te oefenen. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De DJ activiteiten worden afgewisseld met spel. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

 • MERCHANDISERS – PROXIMUS (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

  We zijn op zoek naar ervaren merchandisers voor een nationale speler in de wereld van de telecom! Wil je graag werken voor een dynamisch bedrijf met leuke opdrachten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Jouw uitdaging Je staat in voor de installatie van promotiemateriaal in verschillende winkelpunten/Proximuswinkels. Deze installatie voer je uit na een grondige briefing & coaching op de baan. Deze maandelijkse installaties vinden plaats de 3 eerste dagen van de maand. Deze vacature is perfect combineerbaar met andere opdrachten binnen ons bedrijf.

 • PROJECTVOORBEREIDER (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Vaste Job

  Voor de vacature als projectvoorbereider zoeken we iemand die de projectleider kan ondersteunen tijdens de voorbereiding en uitvoering van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: De effectieve en gedetailleerde werkmethoden uitwerken; De aanwezige contractstukken werktekeningen en andere relevante documenten controleren; Na analyse signaleer je mogelijke afwijkingen en/of risico?s en stel je corrigerende maatregelen voor; Opmaken van planning voorbereidingsschema's en detailplannen van het project; Je waakt over totale planning kwaliteit rendement en veiligheid van het project; Je rapporteert in deze functie aan de Verantwoordelijke van de afdeling Projectvoorbereiding.

 • Schoonma(a)k(st)er mobiele toer - regio Eeklo/Maldegem (36u) (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: CLEANDIENST

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakster/schoonmaker voor een tewerkstelling in de regio Eeklo en omstreken voor een tewerkstelling op een mobiele toer. Samen met een collega voer je de schoonmaak uit bij verschillende klanten in de regio. Jullie krijgen hiervoor een firmawagen ter beschikking. Voorziene uurrooster : nog niet beschikbaar Totaal uren : ca 36 uren per week Voor deze functie moet u in het bezit zijn van een rijbewijs.

 • STIKSTER (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: DE RUYCK PAUL

  Type: Werfreserve

  Stikster van werkkledij.

Zoek naar antwoorden van WSK WEZEL '61 in sociale netwerken
Look for responds of WSK WEZEL '61 in social networks

Lees alle opmerkingen voor WSK WEZEL '61. Laat een reactie achter voor WSK WEZEL '61. WSK WEZEL '61 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WSK WEZEL '61. Leave a respond for WSK WEZEL '61. WSK WEZEL '61 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WSK WEZEL '61 op de google maps. Adres en contacten WSK WEZEL '61
Location of WSK WEZEL '61 on the google maps. Address and contacts of WSK WEZEL '61

Andere gerelateerde bedrijven als come WSK WEZEL '61 WSK WEZEL '61: Neuville BVBA | A. JOOKEN EN Zonen | Van der Maren SPRL | Tradubel NV | Moens InJo BVBA

Other related companies as WSK WEZEL '61: Neuville BVBA | A. JOOKEN EN Zonen | Van der Maren SPRL | Tradubel NV | Moens InJo BVBA

WSK WEZEL '61 is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WSK WEZEL '61, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03243408203. Het bedrijf WSK WEZEL '61 bevindt zich op het adres: RINGLAAN 100; 2400; MOL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 896,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 616,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WSK WEZEL '61 is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WSK WEZEL '61 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WSK WEZEL '61, openstaande posities, locatie van WSK WEZEL '61 op de kaart.

WSK WEZEL '61 is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is WSK WEZEL '61, company assigned to the tax number BE03243408203. The company WSK WEZEL '61 is located at the address: RINGLAAN 100; 2400; MOL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 896,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 616,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WSK WEZEL '61 is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WSK WEZEL '61 is not available. You also can look at reviews of WSK WEZEL '61, open positions, location of WSK WEZEL '61 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WSK WEZEL '61, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WSK WEZEL '61, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WSK WEZEL '61, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WSK WEZEL '61, employees, financial statistics.