SNYERS D'ATTENHOVEN G.

Contactgegevens SNYERS D'ATTENHOVEN G.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SNYERS D'ATTENHOVEN G.: address, phone, fax, email, website, opening hours

SNYERS D'ATTENHOVEN G.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE LOUISE 131A; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25431180 (+32-25431180) 25431180 (+32-25431180)

Fax (fax): +32 (53) 621-50-37 +32 (53) 621-50-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SNYERS D'ATTENHOVEN G.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SNYERS D'ATTENHOVEN G."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SNYERS D'ATTENHOVEN G."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SNYERS D'ATTENHOVEN G., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SNYERS D'ATTENHOVEN G.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SNYERS D'ATTENHOVEN G., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SNYERS D'ATTENHOVEN G.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SNYERS D'ATTENHOVEN G.
Products information SNYERS D'ATTENHOVEN G.

BTW identificatienummer (tax): BE05911437988
Ondernemingsnummer: 6872467041
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 736,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Services: Notaires.

Product categorie (product category): Notaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SNYERS D'ATTENHOVEN G.
(Get full report from official database of BE for SNYERS D'ATTENHOVEN G.)

Aanvulling soorten activiteiten voor SNYERS D'ATTENHOVEN G.
Addition kinds of activities for SNYERS D'ATTENHOVEN G.

07210102. Boomgaard en wijnstoksnijwerk | Orchard tree and vine pruning services
34440511. Radiator schilden of behuizingen, plaatwerk | Radiator shields or enclosures, sheet metal
36749900. Halfgeleiders en aanverwante apparaten, nec | Semiconductors and related devices, nec
55510100. Motorboothandelaars | Motor boat dealers
65410000. Titel abstracte kantoren | Title abstract offices
72990605. Huwelijk bureau | Marriage bureau
80729901. Kunstmatige tandenproductie | Artificial teeth production

Werken bij SNYERS D'ATTENHOVEN G.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SNYERS D'ATTENHOVEN G.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SNYERS D'ATTENHOVEN G.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SNYERS D'ATTENHOVEN G.. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR KRAANWAGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP

    Type: Vervanging brugpensioen

    Word jij de nieuwe collega en ga je samen met onze 300 chauffeurs de baan op? Wil jij het nieuwe gezicht zijn om de firma te vertegenwoordigen bij onze klanten? Wij zoeken een chauffeur die kan starten vanuit Antwerpen. Hiervoor haal je het afval op met behulp van een kraanwagen in regio Antwerpen. Dit kan in combinatie met het ophalen van afzetcontainers met een haakwagen.

  • Operator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Genk zijn wij op zoek naar operators metaal voor het vernikkelen van metaal. Je werkt in dagpost en hebt bij voorkeur al een eerste ervaring als operator achter de rug

  • Elektricien (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Leuven zijn we op zoek naar een elektricien. Je wordt tewerkgesteld op verschillende werven. Je staat in voor het kappen, slijpen van sleuven; leggen, trekken van kabels. Daarnaast sta je ook in voor het aansluiten van de kabels.

  • Metser (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een gemotiveerde metser die het team kunnen versterken. Je kan zelfstandig werken Je kan verschillende verbanden metsen Je hebt ervaring in de nieuwbouw en renovatie

  • POLYVALENT BETONARBEIDER (M/V) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de productie van betonnen prefab dak elementen. Je verplaatst panelen door middel van een rolbrug. Je staat in voor het afbranden van wapening. Je werkt allround mee en springt bij waar nodig.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Geetbets (met dienstencheques) (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Zwijnaarde (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DEINZE (deeltijds - zelf te kiezen) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudenten verzorgende regio Nederename-Mater (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Web/app ontwikkelaar (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van alle interne bedrijfsprocessen. Je beheert en ontwikkelt (in team) een geautomatiseerde toekomst in een jong, sterk, groeiend familiebedrijf. Je ontwikkelt de bedrijfswebsite en apps. Je analyseert problemen en lost deze op a.d.h.v. nieuwe programmaties. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

  • telenet techniekers gezocht (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor telenet als functie telecom installateur.

  • Hulpkoks (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: TRACK 75

    Type: Vaste Job

    Je staat de chef dagelijks bij in het doorgeven van de gerechten, mise en place en denkt graag mee over nieuwe mogelijkheden/gerechten. Na een korte inlooptijd neem je echt de verantwoordelijkheid voor jouw deel van de keuken.

Zoek naar antwoorden van SNYERS D'ATTENHOVEN G. in sociale netwerken
Look for responds of SNYERS D'ATTENHOVEN G. in social networks

Lees alle opmerkingen voor SNYERS D'ATTENHOVEN G.. Laat een reactie achter voor SNYERS D'ATTENHOVEN G.. SNYERS D'ATTENHOVEN G. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SNYERS D'ATTENHOVEN G.. Leave a respond for SNYERS D'ATTENHOVEN G.. SNYERS D'ATTENHOVEN G. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SNYERS D'ATTENHOVEN G. op de google maps. Adres en contacten SNYERS D'ATTENHOVEN G.
Location of SNYERS D'ATTENHOVEN G. on the google maps. Address and contacts of SNYERS D'ATTENHOVEN G.

Andere gerelateerde bedrijven als come SNYERS D'ATTENHOVEN G. SNYERS D'ATTENHOVEN G.: FLALL PROFESSIONAL SERVICES NV | Commerman G | ALFONS DE NUL | KLEUTERSCHOOL | PETER LAVENS

Other related companies as SNYERS D'ATTENHOVEN G.: FLALL PROFESSIONAL SERVICES NV | Commerman G | ALFONS DE NUL | KLEUTERSCHOOL | PETER LAVENS

SNYERS D'ATTENHOVEN G. is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SNYERS D'ATTENHOVEN G., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05911437988. Het bedrijf SNYERS D'ATTENHOVEN G. bevindt zich op het adres: AVENUE LOUISE 131A; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 736,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Notaires. Lijst met producten zijn Services: Notaires..
De hoofdactiviteit van SNYERS D'ATTENHOVEN G. is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SNYERS D'ATTENHOVEN G. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SNYERS D'ATTENHOVEN G., openstaande posities, locatie van SNYERS D'ATTENHOVEN G. op de kaart.

SNYERS D'ATTENHOVEN G. is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is SNYERS D'ATTENHOVEN G., company assigned to the tax number BE05911437988. The company SNYERS D'ATTENHOVEN G. is located at the address: AVENUE LOUISE 131A; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 736,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Notaires. List of products are Services: Notaires..
The main activity of SNYERS D'ATTENHOVEN G. is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SNYERS D'ATTENHOVEN G. is not available. You also can look at reviews of SNYERS D'ATTENHOVEN G., open positions, location of SNYERS D'ATTENHOVEN G. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SNYERS D'ATTENHOVEN G., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SNYERS D'ATTENHOVEN G., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SNYERS D'ATTENHOVEN G., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SNYERS D'ATTENHOVEN G., employees, financial statistics.