BAMBI VERHUURCENTER

Contactgegevens BAMBI VERHUURCENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAMBI VERHUURCENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAMBI VERHUURCENTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JULES MORETUSLEI 169; 2610; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 38306190 (+32-38306190) 38306190 (+32-38306190)

Fax (fax): +32 (69) 415-64-40 +32 (69) 415-64-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAMBI VERHUURCENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAMBI VERHUURCENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAMBI VERHUURCENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAMBI VERHUURCENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAMBI VERHUURCENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAMBI VERHUURCENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAMBI VERHUURCENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAMBI VERHUURCENTER
Products information BAMBI VERHUURCENTER

BTW identificatienummer (tax): BE05660125732
Ondernemingsnummer: 9544616699
Hoofdstad (capital): 731,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 474,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Produits: Déguisements,Costumes de Thé?tre.

Product categorie (product category): Location de vêtements,chaussures and textiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAMBI VERHUURCENTER
(Get full report from official database of BE for BAMBI VERHUURCENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAMBI VERHUURCENTER
Addition kinds of activities for BAMBI VERHUURCENTER

28650000. Cyclische grondstoffen en tussenproducten | Cyclic crudes and intermediates
50449902. Controleer, ondertekenen en onderschrijven machines | Check writing, signing, and endorsing machines
55310107. Vrachtwagenuitrusting en onderdelen | Truck equipment and parts
72519902. Schoenloper | Shoe shine parlor
73899912. Document reliëf | Document embossing
80110515. Patholoog | Pathologist

Werken bij BAMBI VERHUURCENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAMBI VERHUURCENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAMBI VERHUURCENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAMBI VERHUURCENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine bedienaar (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor 1 van onze klanten te Kampenhout gespecialiseerd in staalstructuren zijn we op zoek naar een machine bedienaar. Je takenpakket als machine bedienaar: je staat in voor het produceren van onderdelen op een van onze machines, zaagboorlijn, ponskniplijn, brandtafel en/of plooibank. je voert maatcontroleren uit, neemt nieuwe materialen of haalt geproduceerde materialen van de machine. je doet kleine onderhoudswerkzaamheden (smeren, nazicht,...)

  • Chauffeur C (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als distributiechauffeur sta je in voor de correcte levering van goederen naar verschillende klanten, zowel food als non-food. Je krijgt na een korte opleiding een route toebedeeld, waarna je zelfstandig aan de slag kan. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten, alsook de nodige documenten en vooropgestelde instructies.

  • Smaaktesten medewerker - Halle - Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tester zal je de clienteel van de Colruyt-winkel aanspreken en hen vragen of zij wensen deel te nemen aan de smaaktest met onze huismerken en die van onze concullega's. Afhankelijk van het type product krijgt de klant max 4 producten te proeven. Adhv een tablet zal de klant per product 9-tal vragen beantwoorden. Een proefsessie van een tester neemt 5 tot 10min in beslag. Onze medewerkers bereiden ter plaatse de proefsessie voor (producten ompakken op schaaljtes of potjes, voorzien water en beschuiten, opkuisen proefhokjes) terwijl de andere collega potentiële testers aanspreekt en begeleidt indien nodig. Indien een de klant deelneemt krijgt hij/zij als bedanking na het invullen van de vragenlijst een staal van het in kwestie geproefde product van ons huismerk mee naar huis

  • Hulp Isolateur REGIO ZWALM (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als isolateur HVAC en sanitair verricht je werktuigkundige isolatiewerkzaamheden aan technische installaties bij onze klanten, op het gebied van verwarming, ventilatie en/of sanitair voornamelijk in de utiliteitsbouw. Je organiseert zelf je dagelijkse werk en aan de hand van schets, tekening en schema ben je in staat om zelfstandig te werken. Je let goed op de veiligheids voorschriften en kwaliteitsnormen

  • Postbode Meise (m/v) (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • Shunter XPO Logistics (rijbewijs CE voor transport op bedrijf) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant XPO Logistics te Zellik, een internationale speler in de logistiek, zijn wij op zoek naar een shunter. Je zorgt voor het aan- en afrijden van de vrachtwagens aan de laadkaaien. Je helpt mee met het laden en lossen.

  • Hovenier regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een hovenier. Je zal instaan voor het onderhoud van tuinen van bedrijven en winkels. Deze taken bestaan uit het scheren van hagen, onderhouden van perken en het maaien van gazons. Tijdens de winterdienst zorg je voor strooien en sneeuwruimen. Daarnaast steek je ook een handje toe bij de werkzaamheden van je collega’s. Ten slotte verwerk je tuinafval en onderhoud je dagelijks je machines.

  • Poetshulp Arendonk (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Turnhout/Geel en Mol (19u of 30u) (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: WEB

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, fiets of bromfiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent Zaal (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: BRASSERIE RUBENS

    Type: Studentenjob

    Onder de vorm van taken voor, tijdens en na de dienst draag je bij aan de bediening van onze geliefde klanten: Taken tijdens de dienst: - Afruimen - Dranken serveren - Gerechten serveren Taken voor en na de dienst: - mise-en-place - sorteren leeggoed - allerlei... Laat je niet afschrikken door een gebrek aan ervaring, want de benodigde vaardigheden worden je aangeleerd door échte professionals. De enige vereiste is GOESTING om te werken!

  • STUDENT IT helpdesk medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij bezig met een IT opleiding? Gek op oplossen en rapporteren van IT vraagstukken en ben je ook bekend met klantcontact? Lijkt het jou een uitdaging om de partners en klanten zo goed mogelijk te voorzien van allerlei IT vraagstukken en onderdeel uit te maken van dit groeiende bedrijf in Antwerpen? Dan zijn we op zoek naar jou! De opdrachtgever is een marktleider in het aanbieden van softwarepakketten voor allerlei doeleinden. Zij zijn op zoek naar verschillende profielen dit kunnen werken met sofware codering in Python, Javascript, PHP, HTML, Xamarin en meer. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

Zoek naar antwoorden van BAMBI VERHUURCENTER in sociale netwerken
Look for responds of BAMBI VERHUURCENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAMBI VERHUURCENTER. Laat een reactie achter voor BAMBI VERHUURCENTER. BAMBI VERHUURCENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAMBI VERHUURCENTER. Leave a respond for BAMBI VERHUURCENTER. BAMBI VERHUURCENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAMBI VERHUURCENTER op de google maps. Adres en contacten BAMBI VERHUURCENTER
Location of BAMBI VERHUURCENTER on the google maps. Address and contacts of BAMBI VERHUURCENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come BAMBI VERHUURCENTER BAMBI VERHUURCENTER: FLBESCHUTTE WERKPLAATS INTERWEST VZW | Linea Interni Benelux | BOELENS GEERT | Polyclinique de Noville | INTERIOR STUC

Other related companies as BAMBI VERHUURCENTER: FLBESCHUTTE WERKPLAATS INTERWEST VZW | Linea Interni Benelux | BOELENS GEERT | Polyclinique de Noville | INTERIOR STUC

BAMBI VERHUURCENTER is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAMBI VERHUURCENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05660125732. Het bedrijf BAMBI VERHUURCENTER bevindt zich op het adres: JULES MORETUSLEI 169; 2610; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 731,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 474,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Location de vêtements,chaussures and textiles. Lijst met producten zijn Produits: Déguisements,Costumes de Thé?tre..
De hoofdactiviteit van BAMBI VERHUURCENTER is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAMBI VERHUURCENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAMBI VERHUURCENTER, openstaande posities, locatie van BAMBI VERHUURCENTER op de kaart.

BAMBI VERHUURCENTER is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAMBI VERHUURCENTER, company assigned to the tax number BE05660125732. The company BAMBI VERHUURCENTER is located at the address: JULES MORETUSLEI 169; 2610; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 731,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 474,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Location de vêtements,chaussures and textiles. List of products are Produits: Déguisements,Costumes de Thé?tre..
The main activity of BAMBI VERHUURCENTER is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BAMBI VERHUURCENTER is not available. You also can look at reviews of BAMBI VERHUURCENTER, open positions, location of BAMBI VERHUURCENTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAMBI VERHUURCENTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAMBI VERHUURCENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAMBI VERHUURCENTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAMBI VERHUURCENTER, employees, financial statistics.