Polyclinique de Noville

Contactgegevens Polyclinique de Noville: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Polyclinique de Noville: address, phone, fax, email, website, opening hours

Polyclinique de Noville

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Emile Sergijsels 31; 1081; Bruxelles (Koekelberg), België

Telefoon (phone): 02 414 21 42 (+32-02 414 21 42) 02 414 21 42 (+32-02 414 21 42)

Fax (fax): +32 (53) 653-55-82 +32 (53) 653-55-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Polyclinique de Noville: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Polyclinique de Noville"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Polyclinique de Noville"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Polyclinique de Noville, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Polyclinique de Noville. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Polyclinique de Noville, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Polyclinique de Noville. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Polyclinique de Noville
Products information Polyclinique de Noville

BTW identificatienummer (tax): BE01914886474
Ondernemingsnummer: 1681701660
Hoofdstad (capital): 160,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 840,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Hospitals

Product categorie (product category): Medical centers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Polyclinique de Noville
(Get full report from official database of BE for Polyclinique de Noville)

Aanvulling soorten activiteiten voor Polyclinique de Noville
Addition kinds of activities for Polyclinique de Noville

262102. Parchment, securites en bankbiljetten | Parchment, securites, and bank note papers
671999. Holdingbedrijven, nec, nec | Holding companies, nec, nec
20829903. Dranken, mout | Liquors, malt
25140204. Keukenkasten: metaal | Kitchen cabinets: metal
28690507. Vanilline, synthetisch | Vanillin, synthetic
30691302. Rolbekleding, rubber | Roll coverings, rubber
35539908. Patroonmakersmachines, houtbewerking | Pattern makers' machinery, woodworking
36130101. Circuit breakers, lucht | Circuit breakers, air
38430111. Tandheelkundige instrumenten, nec | Dental tools, nec

Werken bij Polyclinique de Noville: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Polyclinique de Noville: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Polyclinique de Noville. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Polyclinique de Noville. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - bediende/verkoper DREAMLAND Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf eind september/begin oktober

  • Draaier - Frezer (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onderneming in de regio Moeskroen, we zoeken op en daaier-frezer : Functie : - Je staat in voor draai-, frees-, boor-, en zaagwerk op zowel conventionele als NC-gestuurde machines - Je werkt op een vlotte manier met al deze metaalbewerkingsmachines - Je produceert zelfstandig werkstukken aan de hand van en werkstuktekening - Je werkt aan stukken voor productieorders en aan onderdelen voor kalibers en matrijzen - Je controleert jouw afgewerkte producten met de gepaste meetinstrumenten - Je helpt mee om jouw afdeling ordelijk en net te houden - Je krijgt je opdrachten van de werkplaatsverantwoordelijke

  • HUISHOUDHULP REGIO HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • Huishoudhulp in Jabbeke - Varsenare (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Poetshulp regio Gent 20u/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Varsenare (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Jobstudent zaterdagwerk (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten om elke zaterdag te werken te Koekelare. Interesse? Neem dan snel contact op met Konvert Interim Diksmuide op 051/50 22 67

  • GARAGIST (M/V) (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: CTRL@Home

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialiseerd in luchthavenvervoer, taxiververvoer... zijn we op zoek naar een garagist. Je wordt ingeschakeld in het onderhoud en herstellingen aan wagens.

  • Assistent Lakkerij (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Allerlei metalen constructies worden door u opgehangen met de hand of met hulp van een tweede helper of met behulp van een rolbrug. Deze worden zorgvuldig voorbereid om te lakken waarna een perfect gelakt materiaal wordt bekomen. Nadien neemt u diezelfde constructies terug van de laklijn af om klaar te maken voor verzending of afhaling.De materialen of constructie kunnen variëren van 1kg tot 2000 kg.

  • bijverdienste in de verkoop (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn opzoek naar een verkoper m/v als bijverdienste op zelfstandige basis. Je promoot de produkten ( gezondheid en schoonheidsprodukten ) door testers uit te delen aan potentiële klanten en deze terug op te halen na 3 dagen.

  • Zelfstandig logopedist(e) (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: PRAKTIJK DE KLAPROOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt in een groepspraktijk De Klaproos waardoor je als zelfstandige toch kan terugvallen op een team en collega’s met wie je kan samenwerken. Naast doorverwijzingen van cliënten/patiënten via de (kinder)psychologen en ergotherapeut zal je vooral je eigen praktijk kunnen uitbouwen.

  • onderhoudsmedewerker (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: TRAITEUR JOHAN & GRIET

    Type: Flexijob

    onderhoudsmedewerker voor atelier en ook op verplaatsing. Het reinigen van tafels en kasten en ook de vloeren. Op verplaatsing helpen lossen, ordenen, afwas sorteren in bakken. Afwas

Zoek naar antwoorden van Polyclinique de Noville in sociale netwerken
Look for responds of Polyclinique de Noville in social networks

Lees alle opmerkingen voor Polyclinique de Noville. Laat een reactie achter voor Polyclinique de Noville. Polyclinique de Noville bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Polyclinique de Noville. Leave a respond for Polyclinique de Noville. Polyclinique de Noville on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Polyclinique de Noville op de google maps. Adres en contacten Polyclinique de Noville
Location of Polyclinique de Noville on the google maps. Address and contacts of Polyclinique de Noville

Andere gerelateerde bedrijven als come Polyclinique de Noville Polyclinique de Noville: Patjo Boutique (Le) | R. HULSTAERT | DELCOS BVBA | FRANCIS VAN DER KAA | MARC WILS

Other related companies as Polyclinique de Noville: Patjo Boutique (Le) | R. HULSTAERT | DELCOS BVBA | FRANCIS VAN DER KAA | MARC WILS

Polyclinique de Noville is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Polyclinique de Noville, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01914886474. Het bedrijf Polyclinique de Noville bevindt zich op het adres: Rue Emile Sergijsels 31; 1081; Bruxelles (Koekelberg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 160,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 840,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Medical centers. Lijst met producten zijn Hospitals.
De hoofdactiviteit van Polyclinique de Noville is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Polyclinique de Noville is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Polyclinique de Noville, openstaande posities, locatie van Polyclinique de Noville op de kaart.

Polyclinique de Noville is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Polyclinique de Noville, company assigned to the tax number BE01914886474. The company Polyclinique de Noville is located at the address: Rue Emile Sergijsels 31; 1081; Bruxelles (Koekelberg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 160,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 840,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Medical centers. List of products are Hospitals.
The main activity of Polyclinique de Noville is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Polyclinique de Noville is not available. You also can look at reviews of Polyclinique de Noville, open positions, location of Polyclinique de Noville on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Polyclinique de Noville, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Polyclinique de Noville, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Polyclinique de Noville, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Polyclinique de Noville, employees, financial statistics.