BOELENS GEERT

Contactgegevens BOELENS GEERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOELENS GEERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOELENS GEERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ADMIRAALSTRAAT 68; 9070; DESTELBERGEN, België

Telefoon (phone): 92283823 (+32-92283823) 92283823 (+32-92283823)

Fax (fax): +32 (15) 164-61-57 +32 (15) 164-61-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOELENS GEERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOELENS GEERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOELENS GEERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOELENS GEERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOELENS GEERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOELENS GEERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOELENS GEERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOELENS GEERT
Products information BOELENS GEERT

BTW identificatienummer (tax): BE08215820312
Ondernemingsnummer: 1255706787
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 580,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in BOELENS GEERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs; Balie van Gent

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOELENS GEERT
(Get full report from official database of BE for BOELENS GEERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOELENS GEERT
Addition kinds of activities for BOELENS GEERT

3491. Industriële afsluiters | Industrial valves
228401. Draad van kunstmatige vezels | Thread from manmade fibers
357999. Kantoormachines, nec, nec | Office machines, nec, nec
28191012. Zwavelchloride | Sulfur chloride
50749902. Sanitair, metaal | Sanitary ware, metal
51360100. Heren, hoeden, sjaals en handschoenen | Men's and boys' hats, scarves, and gloves
75429901. Carwash, automatisch | Carwash, automatic

Werken bij BOELENS GEERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOELENS GEERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOELENS GEERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOELENS GEERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE bachéwerk dagritten (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Kortemark zijn we op zoek naar een CE chauffeur om met de baché + kooiaap te rijden. Het werk is van maandag - vrijdag. Je vertrekt dagelijks vanuit Kortemark of Rumbeke en levert voornamelijk isolatiemateriaal naar werven. Je begint dagelijks tussen 4 en 5u in de ochtend, waarbij je gemiddeld tussen 10 en 12u rijdt. Hierdoor ben je rond 18 en 19u klaar. Dit is uiteraard afhankelijk van je beginuur, wat onderling bespreekbaar is. Na een interimperiode is er mogelijkheid tot vast contract. Je komt tevens terecht in een leuke werksfeer!

  • Service technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Antwerpen zijn we op zoek naar een gedreven service technieker. Als service technieker voer je onderhouds- en herstellingswerken uit in de garage of bij klanten ter plaatse, aan een breed gamma van goederenbehandelingsmachines gaande van middelzware en zware vorkheftrucks, over Terminal Tractors, Reach Stackers, Straddle Carriers tot Rubber-Tyred Gantry Cranes en Ship-to-shore Containerkraner.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques (M/V). (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: PROFPOETSEN MET DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde personen voor het huishoudelijke hulp bij gezinnen thuis. De taken bestaan voornamelijk uit het schoonmaken van de woning en/of strijken. Die taken kunnen aangevuld worden met wassen, kleine occasionele naaiwerken en bereiden van maaltijden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kinrooi - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Alveringem (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Bijlesgever chemie (KRAAINEM)

    Regio: KRAAINEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van het secundair onderwijs. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Credit Collector te Mechelen (ref. 1624) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Triple A Solutions ondersteunt bedrijven binnen de niche van Credit Control & Management. Daarin biedt zij verschillende oplossingen gaande van operationeel- en strategisch consultancy tot software- en outsourcing toepassingen. Onze opgeleide en ervaren Credit Professionals zijn direct inzetbaar op locatie van de klant, zowel voor personeels- als voor projectoplossingen. Maatwerk en opvolging door onze eigen Project Managers maken onze dienstverlening uniek en dragen bij tot een efficiënter debiteurenbeheer en de optimalisatie van de cashflow. Opgericht begin 2008 telt Triple A Solutions vandaag meer dan 100 medewerkers. Onze collega’s zijn allemaal actief binnen dezelfde niche: Credit Control & Management. Daar wij onze verdere groei structureel wensen te ondersteunen, zijn wij actief op zoek naar een: Onze klant is actief in de horecasector. Verantwoordelijk voor de realisatie van de betalingen van facturen, huren en kredieten via een commerciële oplossing. Verantwoordelijk voor directe onderhandeling van betalingsafspraken met de klant. Verantwoordelijk voor kredietlimieten, betalingstermijnen en geblokkeerde orderaanvragen. Administratieve verwerking van betalingen: Indirecte kortingen : Check en uitbetaling

  • Technisch Tekenaar/Ontwerper (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AAMEC

    Type: Vaste Job

    Ontwerpen van industriële machines en installaties voor automotive toepassingen De Engineer/tekenaar is verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van installaties. Tevens maakt de engineer/tekenaar de tekeningen voor een in opdracht verkregen project en analyseert de tekeningen met betrekking tot knelpunt in de uitvoering van het project. Stelt een volledig dossier samen van benodigde werkdocumenten en draagt zorg voor de revisie van tekeningen en het bijhouden van het dossier.

  • KRAANMAN (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: DEGRO

    Type: Vaste Job

    U voert allerhande kraanwerken uit. Occasioneel moet u wat helpen met handwerk.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • zelfstandig logopediste (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: MARTENS ANNABEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Word jij onze nieuwe collega in Geraardsbergen? Ben jij een logopedist(e) met ambitie als zelfstandige? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zijn een groepspraktijk met verschillende vestigingen in Geraardsbergen Wat bieden we? - administratieve en inhoudelijke ondersteuning - werkuren in overleg - een tof team - een uurrooster van ca. 10 uur dat op korte termijn verder uitgebreid kan worden Wat vragen we? - bereid zijn als zelfstandige te werken - graag deel uitmaken van een fijn team - in het bezit zijn van een FOD- en RIZIV-nummer - liefst beschikken over een wagen Heb je interesse, neem dan zo snel mogelijk contact op [email protected]

Zoek naar antwoorden van BOELENS GEERT in sociale netwerken
Look for responds of BOELENS GEERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOELENS GEERT. Laat een reactie achter voor BOELENS GEERT. BOELENS GEERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOELENS GEERT. Leave a respond for BOELENS GEERT. BOELENS GEERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOELENS GEERT op de google maps. Adres en contacten BOELENS GEERT
Location of BOELENS GEERT on the google maps. Address and contacts of BOELENS GEERT

Andere gerelateerde bedrijven als come BOELENS GEERT BOELENS GEERT: V.B.C. F?MININ WELLIN | LIBERALE MUTUALITEIT | Distraction SPRL | TABOO VISAGISME | Fortez Pierre

Other related companies as BOELENS GEERT: V.B.C. F?MININ WELLIN | LIBERALE MUTUALITEIT | Distraction SPRL | TABOO VISAGISME | Fortez Pierre

BOELENS GEERT is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOELENS GEERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08215820312. Het bedrijf BOELENS GEERT bevindt zich op het adres: ADMIRAALSTRAAT 68; 9070; DESTELBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 580,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs; Balie van Gent. Producten gemaakt in BOELENS GEERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOELENS GEERT is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOELENS GEERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOELENS GEERT, openstaande posities, locatie van BOELENS GEERT op de kaart.

BOELENS GEERT is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOELENS GEERT, company assigned to the tax number BE08215820312. The company BOELENS GEERT is located at the address: ADMIRAALSTRAAT 68; 9070; DESTELBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 580,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advocaten and juridische adviseurs; Balie van Gent. Products created in BOELENS GEERT were not found.
The main activity of BOELENS GEERT is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BOELENS GEERT is not available. You also can look at reviews of BOELENS GEERT, open positions, location of BOELENS GEERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOELENS GEERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOELENS GEERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOELENS GEERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOELENS GEERT, employees, financial statistics.