ANDRE BURMS

Contactgegevens ANDRE BURMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDRE BURMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDRE BURMS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 126; 9090; MELLE, België

Telefoon (phone): 92315109 (+32-92315109) 92315109 (+32-92315109)

Fax (fax): +32 (68) 138-24-13 +32 (68) 138-24-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDRE BURMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDRE BURMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDRE BURMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDRE BURMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDRE BURMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDRE BURMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDRE BURMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDRE BURMS
Products information ANDRE BURMS

BTW identificatienummer (tax): BE06189392089
Ondernemingsnummer: 7664581298
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 430,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in ANDRE BURMS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDRE BURMS
(Get full report from official database of BE for ANDRE BURMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDRE BURMS
Addition kinds of activities for ANDRE BURMS

394201. Poppen en popkleding | Dolls and doll clothing
30530204. Verpakking, rubber | Packing, rubber
34960108. Matten en mat | Mats and matting
50150105. Hardware, gebruikt: automotive | Hardware, used: automotive
52110105. zijspoor | Siding

Werken bij ANDRE BURMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDRE BURMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDRE BURMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDRE BURMS. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE enkel lossen niet laden! €12.9062/u + arab (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Wervik zijn we zoek naar een chauffeur CE om vooral te rijden op Frankrijk. De vrachtwagen staat volgeladen klaar en dan werk je tot donderdag. Je gaat telkens bij een meubelwinkel lossen. Het kan gebeuren dat ze zullen helpen om te lossen bij de meubelwinkel, soms kan het ook gebeuren dat het over een kleinere winkel gaat en er hier geen ruimte voor is. Normaal slaap je de hele week uit, maar indien dit niet kan is het ook bespreekbaar om 1x à 2 x uit te slapen per week.

 • Samensteller/monteur (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als samensteller/monteur stel jij volledige drukvaten samen. Je doet dit aan de hand van werkplaatstekeningen. Het is dus belangrijk dat je goed kan planlezen. Een opleiding in de richting metaal met minimale kennis van halfautomaat- en TIG-lassen, of gelijkwaardig door ervaring, is noodzakelijk. Je komt terecht in een tweeploegenstelsel in een internationaal en dynamisch bedrijf. In drukkere periode kan je in drieploegenstelsel werken.

 • CNC- Frezer PLOEG (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Werken bij ons betekent de kans krijgen om een product van A tot Z te zien ontwikkelen binnen één en hetzelfde bedrijf. Thuis in alle markten? Dat kan! Met onze verscheidenheid aan activiteiten helpen wij onze klanten op alle domeinen van metaalbewerking. Bij ons kan je terecht voor: verspaning (cnc-draaiwerk, cnc-freeswerk, topboorwerk, zaagslijpwerk), plaatbewerking (laserwerk, brandwerk, plooiwerk), laswerk (robot, semi-automatisch) en montage. Van A tot Z dus! De CNC-machine bedienen is voor jou kinderspel. Je leest met gemak CNC-programma's in en stuurt bij waar nodig. Oog voor nauwkeurigheid heb jij uiteraard, want kwaliteit draag je hoog in het vaandel. Daarnaast ben je ook graag actief bezig: nieuwe paletten in de machine leggen en uithalen met heftruck, paletten van de machine wisselen en ook dagelijks de machine en tafellatten onderhouden vind jij geen probleem. Bovendien vind je het ook leuk dat er in twee ploegen wordt gewerkt: de ene week heb je de voormiddag vrij, de andere de namiddag. Geen wachtrij voor jou in de supermarkt dus!

 • Technisch tekenaar / werkvoorbereider (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant biedt interieuroplossingen aan op maat. Je bent verantwoordelijk voor het tekenen van de werkplannen alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Je kan productieplannen uittekenen met behulp van een tekenprogramma. (In hout, metaal en glas) Je kan opmetingen uitvoeren.

 • Automechanieker (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Herstelt, reviseert en voert periodieke controles uit op personenwagens, lichte bedrijfsvoertuigen. Werkt volgens het onderhoudsschema, de veiligheidsvoorschriften en de regelgeving. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: depannages en testritten op de openbare weg uitvoeren.

 • Loket bediende expeditie (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een Havenbedrijf in Genk zoeken wij een loketbediende in 2 posten. Taken van een loketbediende: Verwerking inkomende en uitgaande containers / chauffeurs met de bijhorende documentatie. Administratie inkomende en uitgaande treinen Communicatie via intercom met machinisten/arbeiders Communicatie met klanten Probleemoplossend werken Opvolging chauffeurs in opdracht van Haven Genk Klaarmaken van CMR vrachtbrieven en bijhorende documentatie Administratieve verwerking van de containerschepen in opdracht van Haven Genk Stressbestendigheid + flexibel in werkuren Goede omgang met chauffeurs

 • Huishoudheld (m/v) Knokke - Solliciteer met SMS (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hasselt en omgeving.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 20 uur per week. (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Hasselt. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Zaalmedewerker (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: tempo-team Leuven

  Type: Studentenjob

  Voor een binnenspeeltuin regio Leuven zijn wij op zoek naar gemotiveerd zaal- en keukenpersoneel! Jouw taken bestaan uit: - Opdienen van de borden - Kassabediening - Klantencontact - Orde van de zaal garanderen - Ondersteuning keuken

 • Commercieel bediende (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: SEATS AND SOFAS

  Type: Vaste Job

  Aanmaken koopovereenkomsten voor klanten; Bestellen en opvolgen van aankopen van klanten; Klantenonthaal; Contacten met leveranciers en hoofdkantoor; Administratieve opvolging van dossiers.

 • Masterdata medewerk(st)er | Kortrijk (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Als masterdata medewerker sta je in voor een correct beheer en de administratieve opvolging van de data in onze IT-systemen zoals ERP en PIM, om zo de kwaliteit van onze werking en dienstverlening te kunnen bijsturen en optimaliseren. Concreet verzamel, controleer en update je data van nieuwe en bestaande producten, documentatie, specificaties en locatiebeheer, dit in onderling overleg met masterdata beheerder. Bij wijzigingen zorg je voor correcte input en opvolging. Je brengt de betrokken partijen op de hoogte.

Zoek naar antwoorden van ANDRE BURMS in sociale netwerken
Look for responds of ANDRE BURMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDRE BURMS. Laat een reactie achter voor ANDRE BURMS. ANDRE BURMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDRE BURMS. Leave a respond for ANDRE BURMS. ANDRE BURMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDRE BURMS op de google maps. Adres en contacten ANDRE BURMS
Location of ANDRE BURMS on the google maps. Address and contacts of ANDRE BURMS

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDRE BURMS ANDRE BURMS: HENRI DUBOIS | Van Gyseghem M | COIFFURE SONJA | EDAMO TAPIHOME | Kelchtermans Klinkerwerken

Other related companies as ANDRE BURMS: HENRI DUBOIS | Van Gyseghem M | COIFFURE SONJA | EDAMO TAPIHOME | Kelchtermans Klinkerwerken

ANDRE BURMS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDRE BURMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06189392089. Het bedrijf ANDRE BURMS bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 126; 9090; MELLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 430,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in ANDRE BURMS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANDRE BURMS is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDRE BURMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDRE BURMS, openstaande posities, locatie van ANDRE BURMS op de kaart.

ANDRE BURMS is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDRE BURMS, company assigned to the tax number BE06189392089. The company ANDRE BURMS is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 126; 9090; MELLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 430,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Voertuigen. Products created in ANDRE BURMS were not found.
The main activity of ANDRE BURMS is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDRE BURMS is not available. You also can look at reviews of ANDRE BURMS, open positions, location of ANDRE BURMS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDRE BURMS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDRE BURMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDRE BURMS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDRE BURMS, employees, financial statistics.