Kelchtermans Klinkerwerken

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Kelchtermans Klinkerwerken
Private companiesMotion Pictures • Kelchtermans Klinkerwerken

Contactgegevens Kelchtermans Klinkerwerken: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kelchtermans Klinkerwerken: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kelchtermans Klinkerwerken

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nanofstraat 81A; 3590; Diepenbeek, België

Telefoon (phone): 011 33 12 36; 0475 73 44 30 (+32-011 33 12 36; 0475 73 44 30) 011 33 12 36; 0475 73 44 30 (+32-011 33 12 36; 0475 73 44 30)

Fax (fax): 011 74 34 22 (+32-011 74 34 22) 011 74 34 22 (+32-011 74 34 22)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kelchtermans Klinkerwerken: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kelchtermans Klinkerwerken"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kelchtermans Klinkerwerken"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kelchtermans Klinkerwerken, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kelchtermans Klinkerwerken. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kelchtermans Klinkerwerken, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kelchtermans Klinkerwerken. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kelchtermans Klinkerwerken
Products information Kelchtermans Klinkerwerken

BTW identificatienummer (tax): BE01143371582
Ondernemingsnummer: 3422760009
Hoofdstad (capital): 798,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 430,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Road building materials; Tiles

Product categorie (product category): Parking-places Laying-out

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kelchtermans Klinkerwerken
(Get full report from official database of BE for Kelchtermans Klinkerwerken)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kelchtermans Klinkerwerken
Addition kinds of activities for Kelchtermans Klinkerwerken

228402. Draad van natuurlijke vezels | Thread from natural fibers
01610203. Erwtboerderij, groen (behalve droge erwten) | Pea farm, green (except dry peas)
02529900. Kip eieren, nec | Chicken eggs, nec
20410104. Durummeel | Durum flour
35690000. Algemene industriële machines, nec | General industrial machinery, nec
38290106. Meters, motorvoertuig: oliedruk, watertemperatuur | Gauges, motor vehicle: oil pressure, water temperature

Werken bij Kelchtermans Klinkerwerken: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kelchtermans Klinkerwerken: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kelchtermans Klinkerwerken. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kelchtermans Klinkerwerken. Looking for open vacancies in other companies

  • Deskundige Coördinatie - secretariaat (B1-B3) gemeentebestuur Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR AALTER

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Je staat in voor de algemene administratieve ondersteuning van de bestuursorganen, de diensten en de algemeen directeur. Je coördineert de voorbereiding en afwerking van de notulen van het college van burgemeester en schepenen, de gemeenteraad, de OCMW-raad, het vast bureau en het bijzonder comité voor sociale dienst. Je verleent juridisch advies en beantwoordt vragen van je collega's over de gemeentelijke organen en besluitvorming.

  • Ploegbaas/Monteur staalsconstructies (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een bedrijf specialiseerd in het monteren van prefabbeton- en cellenbetonelementen en staalconstructies, zijn we op zoek naar een Ploegbaas/monteur. Als ploegbaas sta je in voor de montage van staalconstructies en prefabbeton.

  • Diepvrieschauffeur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het halen van producten uit de juiste koelruimte Je levert de producten aan op de verschillende verpakkingslijnen Je zorgt ervoor dat de leveringen van de producten vlot en tijdig verloopt Je neemt de verantwoordelijkheid bij controle van het product

  • Reachtruckchauffeur (interim: donderdag + vrijdag) (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Ham zijn we op zoek naar een reachtruckchaffeur voor de vaste dagshift. Je taken zijn: - Vrachtwagens laden en lossen - Paletten en colli's op postcode sorteren - Goederen in rekken zetten - Goederen orderpicken en verzendklaar maken - Gebruik van computersystemen in magazijn

  • Machinebediener (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Machinebediener productie staat in voor het persen, omlopen en ontvormen van de aangeboden wrongelblokken op een hygiënische, gestandaardiseerde wijze zodat de gevormde kazen in ideale omstandigheden qua vorm en structuur aan hun verdere verwerking kunnen starten. Jouw takenpakket is zeer gevarieerd: voorbereiden productieinstallaties voor opstart correct opvolgen van het vooropgestelde persprogramma (ngl de kaassoort) hulp bieden bij diverse posten op de productielijn correcte en efficiënte communicatie naar jouw collega operatoren opdat het productieproces optimaal kan verlopen

  • Huishoudhulp Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: t-interim Hoogstraten

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met eengroot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling.   Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele,persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulpmet huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk:   Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen     Bedrijfsprofiel:

  • Student Promotor | West-Vlaanderen | A-Brands (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Commercieel talent en zin in een leuke bijverdienste? Dat treft, want Hamilton Bright is op zoek naar vlotte studenten die aan de slag gaan voor topmerken zoals Samsung, Unilever, Philips en Nespresso!  Wat ga je doen? Als promotor treed je op als vertegenwoordiger voor jouw merk. Je spreekt potentiële klanten aan op de winkelvloer en enthousiasmeert hen voor jouw product. Je geeft regelmatig productdemonstraties en zorgt voor een fijne winkelbeleving van de klant.

  • kinesitherapeut(e) (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: PRAKTIJK 72

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt deel van ons multi-disciplinair team waarin je als kinesist(e) verantwoordelijk bent voor het behandelen van patiënten met verschillende pathologieën. Een mooie variatie tussen acute en chronische patiënten, in de praktijk of op huisbezoek. Het gaat om een zwangerschapsvervanging start begin februari tot mei. Uren in samenspraak met team.

  • Huisarts (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HEILIG HART DIENSTVERLENINGSCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u een erkend geaccrediteerd arts met een hart voor bijzondere zorg? Wij willen graag ons team van 4 huisartsen uitbreiden met een 5de enthousiaste, dynamische huisarts. Als huisarts binnen ons DVC zijn jouw taken in hoofdzaak gericht op - het verrichten van medische consultaties binnen het DVC. Naar frequentie richten we ons op 3 maal anderhalf tot 2 uren per week - het samen met de collega-huisartsen de continuïteit ind e huisartsengeneeskundige hulpverlening verzorgen - het opnemen van week- en weekendwachten binnen de georganiseerde lokale wachtdienst. - het deelnemen aan intern overleg (anderhald à 2u elke 3 maand) - het mee nadenken over het medisch beleid van het DVC

  • Master Franchise Belux | iBinder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1632785-inline.html?cid=Partner_VDAB iBinder is een Zweeds concept dat zeer innovatieve software oplossingen ontwikkelt voor de bouwsector, studie- en architecten bureaus, en engineering ondernemingen. De software van iBinder is het best te omschrijven als een digitale versie van een ordner. Het werkt niet alleen hetzelfde waardoor het zeer gebruiksvriendelijk is, maar het ziet er visueel ook hetzelfde uit. Iedereen beschikt altijd over de juiste informatie. En dankzij een eenvoudige checklist weet u zeker dat alle betrokkenen de informatie ontvangen die ze nodig hebben. Bij alle projecten, ongeacht de grootte en looptijd van het project, kan iBinder gebruikt worden. iBinder maakt het mogelijk dat alle betrokkenen zijn aangesloten op één en dezelfde ‘Binder’ waardoor alle informatie altijd up-to-date is. Hierdoor worden (bouw)projecten efficiënter, en wordt er heelwat tijd en geld bespaard.  Het concept bestaat sinds 2005 en werkt sinds 2010 met Master Franchisees in Denemarken en Noorwegen. De focus voor verdere internationale uitbreiding ligt de komende jaren op Belux, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, en Finland. Op basis van een door iBinder uitgevoerd marktonderzoek blijkt dat er in deze landen meer dan gemiddelde kansen liggen voor een duurzame business ontwikkeling. iBinder heeft reeds meer dan 200.000 actieve gebruikers in Zweden, Denemarken, Noorwegen, en Nederland. De Master Franchise stuurt een netwerk aan van eigen account managers én franchisees die instaan voor de verkoop van iBinder in hun regio. Actieve ondersteuning van iBinder: Ontwikkeling, onderhoud en beveiliging van het systeem Uitgebreide trainingen voor de Master Franchise en het personeel Gedetailleerde handboeken voor het business plan en de operationele zaken van de Master Franchise Ontwikkelen en beschikbaar stellen van marketing richtlijnen Ontwikkeling en onderhoud van de website en grafische aspecten van het concept Monitoring en ondersteuning van de Master Franchise Verschaffen van KPI’s rapportering en business informatie ten behoeve van een beter resultaat Kwaliteitsbewaking van het concept ten behoeve van de Master Franchise De Master Franchise hoeft zich niet bezig te houden met alle technische aspecten van de franchise

  • Thuisverpleegkundige Bassevelde - Kaprijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor deze opdracht kom je terecht in een bloeiende thuiszorgorganisatie en zal je de patiënten op jouw ronde van A tot Z verzorgen. Een correcte overdracht naar collega's is zeer belangrijk in deze setting. Je zal zeer snel een vertrouwensband opbouwen met jouw patiënten, omdat je je binnen hun privé-omgeving begeeft.

  • Afvalbelader (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Je kan je verplaatsen naar 2 verschillende ophaaldiensten (Brecht/Geel), om van daaruit te vertrekken met de ophaalwagen.

Zoek naar antwoorden van Kelchtermans Klinkerwerken in sociale netwerken
Look for responds of Kelchtermans Klinkerwerken in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kelchtermans Klinkerwerken. Laat een reactie achter voor Kelchtermans Klinkerwerken. Kelchtermans Klinkerwerken bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kelchtermans Klinkerwerken. Leave a respond for Kelchtermans Klinkerwerken. Kelchtermans Klinkerwerken on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kelchtermans Klinkerwerken op de google maps. Adres en contacten Kelchtermans Klinkerwerken
Location of Kelchtermans Klinkerwerken on the google maps. Address and contacts of Kelchtermans Klinkerwerken

Andere gerelateerde bedrijven als come Kelchtermans Klinkerwerken Kelchtermans Klinkerwerken: FA. NEWCLEAN | RENE STERPIN | COIFFURE ISABELLE | JOSEPH THOMAS | Rauwers

Other related companies as Kelchtermans Klinkerwerken: FA. NEWCLEAN | RENE STERPIN | COIFFURE ISABELLE | JOSEPH THOMAS | Rauwers

Kelchtermans Klinkerwerken is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kelchtermans Klinkerwerken, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01143371582. Het bedrijf Kelchtermans Klinkerwerken bevindt zich op het adres: Nanofstraat 81A; 3590; Diepenbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 798,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 430,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Parking-places Laying-out. Lijst met producten zijn Road building materials; Tiles.
De hoofdactiviteit van Kelchtermans Klinkerwerken is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kelchtermans Klinkerwerken is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kelchtermans Klinkerwerken, openstaande posities, locatie van Kelchtermans Klinkerwerken op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kelchtermans Klinkerwerken is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kelchtermans Klinkerwerken, company assigned to the tax number BE01143371582. The company Kelchtermans Klinkerwerken is located at the address: Nanofstraat 81A; 3590; Diepenbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 798,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 430,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Parking-places Laying-out. List of products are Road building materials; Tiles.
The main activity of Kelchtermans Klinkerwerken is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Kelchtermans Klinkerwerken is not available. You also can look at reviews of Kelchtermans Klinkerwerken, open positions, location of Kelchtermans Klinkerwerken on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kelchtermans Klinkerwerken, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kelchtermans Klinkerwerken, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kelchtermans Klinkerwerken, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kelchtermans Klinkerwerken, employees, financial statistics.