EDAMO TAPIHOME

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • EDAMO TAPIHOME
Private companiesMotion Pictures • EDAMO TAPIHOME

Contactgegevens EDAMO TAPIHOME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EDAMO TAPIHOME: address, phone, fax, email, website, opening hours

EDAMO TAPIHOME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ARSENAALSTRAAT 6; 8900; IEPER, België

Telefoon (phone): 57202750 (+32-57202750) 57202750 (+32-57202750)

Fax (fax): +32 (60) 692-70-51 +32 (60) 692-70-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EDAMO TAPIHOME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EDAMO TAPIHOME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EDAMO TAPIHOME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EDAMO TAPIHOME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EDAMO TAPIHOME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EDAMO TAPIHOME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EDAMO TAPIHOME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EDAMO TAPIHOME
Products information EDAMO TAPIHOME

BTW identificatienummer (tax): BE08080139160
Ondernemingsnummer: 5973785400
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 262,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Activit茅s: Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.. Produits: Linge de Maison.. Produits: Rev锚tements de Sol en Vinyle, Tapis, Linol茅um, Papier Peint, Marmol茅um.. Produits: Rideaux.. Produits: Vernis, Peintures.

Product categorie (product category): Peinture. Textiles. Rev锚tements de sols and murs. Rev锚tements pour sols and murs. Quincailleries. Eclairage et 茅quipements du foyer

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EDAMO TAPIHOME
(Get full report from official database of BE for EDAMO TAPIHOME)

Aanvulling soorten activiteiten voor EDAMO TAPIHOME
Addition kinds of activities for EDAMO TAPIHOME

9511. Lucht-, water- en vast afvalbeheer | Air, water, and solid waste management
15219900. Eengezinswoningbouw, nv | Single-family housing construction, nec
27960100. Gravure platemaking diensten | Gravure platemaking services
57310202. Video recorders, spelers, disc spelers en accessoires | Video recorders, players, disc players, and accessories
59939900. Tabakswinkels en stands, nec | Tobacco stores and stands, nec

Werken bij EDAMO TAPIHOME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EDAMO TAPIHOME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EDAMO TAPIHOME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EDAMO TAPIHOME. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper wintersportkledij bijverdienste (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een high-fashion sportwinkel in de regio Roeselare zijn we op zoek naar een verkoper voor de wintersportafdeling. (m/v) Het betreft een bijverdienste op zaterdag, zondag en maandag. - Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van onze klanten bij hun aankoop. - Je geeft daarbij professioneel advies op vlak van kleur, textiel, onderhoud... - Je helpt mee denken aan hoe we de kleren kunnen presenteren en de visual merchandising. - Je streeft mee naar een kwalitatieve service, bent klantgericht en je beschikt tevens over een verzorgd voorkomen. - Je draagt teamspirit hoog in het vaandel, je bent behulpzaam en gedreven. - Passie voor mode mag natuurlijk ook niet ontbreken. Ben jij onze ideale verkoopsmedewerker, kom dan snel bij ons langs!

  • Plaatbewerker (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons bedrijf actief in ramen, deuren, schuiframen en verandas zijn we op zoek naar een plaatbewerker. Dit om ons team in het atelier te vervoegen. Je zal in staan voor volgende taken: aluminium platen snijden, plooien, ponsen, CNC vlakfrezen.

  • Operator Textiel (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar een machinebediener voor tapijtafwerking. Ervaring in textiel is een pluspunt maar niet noodzakelijk. Opleiding " on the job"

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ANZEGEM (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit ANZEGEM zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Werken als huishoudhulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kasterlee/Lichtaart– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Poetshulp Wijgmaal (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • STUDENT: MEDEWERKER BEENHOUWERIJ IN HET WEEKEND (BOEKHOUTE)

    Regio: BOEKHOUTE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie en moderne beenhouwerij zijn wij op zoek naar een student die wekelijks of tweewekelijks kan bijspringen. U helpt de klanten bij hun bestelling en zorgt voor een correcte opvolging

  • Verkoper/Verkoopster - flexijob/jobstudent (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een gekend kippenkraam regio Menen zijn we op zoek naar een verkoper/verkoopster die kan meehelpen in het kraam, maar ook wil meegaan naar evenementen/feesten. Je zult in de truck op de markt bestellingen klaarmaken en mensen bedienen,... Voor evenementen zal je ook bestellingen klaarmaken en die opdienen. Je zal betalingen ontvangen en je werkplaats proper houden. We zijn op zoek naar een Nederlandstalig persoon (met kennis Frans). We zoeken meerdere personen om mee te helpen: - Maandagnamiddag van 13:30 tot 17:30 voor in de truck - Donderdagvoormiddag voor aan de afwas en als hulp in de keuken - Zaterdagvoormiddag om de maaltijden voor te breiden en de afwas te doen - Zaterdagvoormiddag van 7u tot 13u30 voor de verkoop in de truck in Poperinge - Zondagvoormiddag van 7u tot 13:30 voor de truck in Rekkem (goede kennis Frans vereist) Dit mag zowel als student als flexi-job zijn.

  • Projectleider Bouw (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de algemene leiding van de bouwprojecten, zowel qua uitvoering als budget. Je staat in voor de werkvoorbereiding, ontwikkelt de nodige procedures om de efficiëntie en de veiligheid te verhogen en geeft leiding aan werfleiders en assistent projectleiders. Je onderhandelt met de klanten en beslist over de aankopen in overleg met de Aankoopdienst. Je rapporteert aan de Technisch Directeur Hasselt en wordt waar nodig bijgestaan door de Project Manager.

  • Keukenverkoper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een meubelzaak in de omgeving van Ieper zoeken wij naar een gedreven keukenverkoper. Je bezorgt alle klanten een oprecht welkom-gevoel. Je informeert hen over het uitgebreid gamma keukens en de sterke klantenservice. Je adviseert hen professioneel, handelt uiterst klantgericht en straalt een aanstekelijk enthousiasme uit en ten slotte zorg je voor een vlotte administratieve opvolging van je bestellingen.

  • Vermogensbeheer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    30 jaar kennis binnen de financiële wereld Nieuw, modern kantoor Inspraak tijdens strategische beslissingen Heb jij passie voor Beleggingen en wil je proactief bezig zijn met het uitzoeken binnen bestaande Beleggingsportefeuille naar nieuwe opportuniteiten? In deze zelfstandige job vervul je een sleutelpositie voor ons kantoor. Als Adviseur Beleggingen/Vermogen zijn jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

Zoek naar antwoorden van EDAMO TAPIHOME in sociale netwerken
Look for responds of EDAMO TAPIHOME in social networks

Lees alle opmerkingen voor EDAMO TAPIHOME. Laat een reactie achter voor EDAMO TAPIHOME. EDAMO TAPIHOME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EDAMO TAPIHOME. Leave a respond for EDAMO TAPIHOME. EDAMO TAPIHOME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EDAMO TAPIHOME op de google maps. Adres en contacten EDAMO TAPIHOME
Location of EDAMO TAPIHOME on the google maps. Address and contacts of EDAMO TAPIHOME

Andere gerelateerde bedrijven als come EDAMO TAPIHOME EDAMO TAPIHOME: Congé Métal ASBL | HASSAN TAMRI | VCLB-CENTRUM | Camera Obscura | ERIC DOUMONT

Other related companies as EDAMO TAPIHOME: Congé Métal ASBL | HASSAN TAMRI | VCLB-CENTRUM | Camera Obscura | ERIC DOUMONT

EDAMO TAPIHOME is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EDAMO TAPIHOME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08080139160. Het bedrijf EDAMO TAPIHOME bevindt zich op het adres: ARSENAALSTRAAT 6; 8900; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 262,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Peinture. Textiles. Rev锚tements de sols and murs. Rev锚tements pour sols and murs. Quincailleries. Eclairage et 茅quipements du foyer. Lijst met producten zijn Activit茅s: Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.. Produits: Linge de Maison.. Produits: Rev锚tements de Sol en Vinyle, Tapis, Linol茅um, Papier Peint, Marmol茅um.. Produits: Rideaux.. Produits: Vernis, Peintures..
De hoofdactiviteit van EDAMO TAPIHOME is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EDAMO TAPIHOME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EDAMO TAPIHOME, openstaande posities, locatie van EDAMO TAPIHOME op de kaart.

EDAMO TAPIHOME is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is EDAMO TAPIHOME, company assigned to the tax number BE08080139160. The company EDAMO TAPIHOME is located at the address: ARSENAALSTRAAT 6; 8900; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 262,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Peinture. Textiles. Rev锚tements de sols and murs. Rev锚tements pour sols and murs. Quincailleries. Eclairage et 茅quipements du foyer. List of products are Activit茅s: Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.. Produits: Linge de Maison.. Produits: Rev锚tements de Sol en Vinyle, Tapis, Linol茅um, Papier Peint, Marmol茅um.. Produits: Rideaux.. Produits: Vernis, Peintures..
The main activity of EDAMO TAPIHOME is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EDAMO TAPIHOME is not available. You also can look at reviews of EDAMO TAPIHOME, open positions, location of EDAMO TAPIHOME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EDAMO TAPIHOME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EDAMO TAPIHOME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EDAMO TAPIHOME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EDAMO TAPIHOME, employees, financial statistics.