TRAITEUR PANDIN

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • TRAITEUR PANDIN

Contactgegevens TRAITEUR PANDIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR PANDIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR PANDIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GREEPSTRAAT 47; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25131209 (+32-25131209) 25131209 (+32-25131209)

Fax (fax): +32 (63) 859-90-94 +32 (63) 859-90-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR PANDIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR PANDIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR PANDIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR PANDIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR PANDIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR PANDIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR PANDIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR PANDIN
Products information TRAITEUR PANDIN

BTW identificatienummer (tax): BE07359436035
Ondernemingsnummer: 9682769775
Hoofdstad (capital): 466,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 373,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in TRAITEUR PANDIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR PANDIN
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR PANDIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR PANDIN
Addition kinds of activities for TRAITEUR PANDIN

5945. Hobby, speelgoed en speelwinkels | Hobby, toy, and game shops
22540100. Shorts, shirts, slipjes en slipjes (ondergoed): brei | Shorts, shirts, slips, and panties (underwear): knit
35310814. lieren | Winches
38260400. Bloedtoetsapparatuur | Blood testing apparatus
38610205. Hangers, fotografische film, plaat en papier | Hangers, photographic film, plate, and paper
52310101. Glas, lood of gekleurd | Glass, leaded or stained

Werken bij TRAITEUR PANDIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR PANDIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR PANDIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR PANDIN. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker Nachtdienst (M/V) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio Zonhoven zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker met ervaring. Dit om te werken in een vaste nachtploeg.

 • Mechanieker/elektronicus bij De Lijn Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De Lijn in Antwerpen is op zoek naar een technisch profiel voor de herstellingen van de pro-data toestellen op de trams. Je werkt dagelijks vanuit de stelplaats in Antwerpen. Pro-data toestellen zijn de gele toestellen op de trams dat de registratie, ticketing en boordcomputers van De Lijn digitaliseert (ontwaardingsmachine, scanning van de abonnementen, ...). Je zal voornamelijk worden ingezet voor het wegwerken van de opgelopen achterstand inzake de herstellingen van de pro-data toestellen (70% mechanisch werk, 30% elektronisch werk). Loonpakket: €14.6331/uur + €2.01standplaatsvergoeding/dag + €8/dag maaltijdcheque Kilometers met de wagen worden niet terugbetaald. Er is wel een 100% terugbetaling voor openbaar vervoer Je werkt 39u/week van maandag tot vrijdag. Uren: ma-do van 7u25-15u55 en vrijdag van 7u25-14u55. Je kunt één dag per maand onbetaalde recup opnemen. Deze vacature is tot eind 2018, met kans op verlenging.

 • Recruiter ()

  Regio:

  Bedrijf: N\a

  Type:

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Morkhoven (MORKHOVEN)

  Regio: MORKHOVEN

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • Student Chauffeur B / Magazijnier (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een weekendjob als student? Heb je een rijbewijs B en wil je als magazijnier / chauffeur werken? Lees zeker deze vacature! We zoeken een student die op regelmatige basis op zaterdag aan de slag kan als chauffeur / magazijnier. Indien je ook een lesvrije dag hebt in de week, kan je eventueel ook dan ingezet worden. Je werkt in een bedrijf te Gavere dat voedingsproducten levert aan haar klanten. Je zet bestellingen klaar aan de hand van lijsten en laadt ze in de camionette. Nadien lever je de bestellingen aan de hand van een vooropgestelde route die je mee krijgt. Je doet ook algemene taken in het magazijn.

 • STUDENT WINKELBEDIENDE m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Ben je student en op zoek naar weekendwerk? Voor een bakkerij te Waregem zoeken we een STUDENT voor in de weekends! Bedienen van klanten Hulp in bakkerij waar nodig

 • NOA5 ondersteuner (Boom) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: Scholengroep Rivierenland (6) - Rupelstreek, Klein-Brabant, Vaartland

  Type: Vaste Job

  Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamniveau binnen kleuter-, basis-, en secundair onderwijs. Je wordt uitgezonden naar scholen in de regio Boom. Je kan feedback geven, omgaan met weerstanden, omgaan met andere opinies. Je benadert leerkrachten vanuit een gelijkwaardige relatie. Met leerkrachten uit het gewoon onderwijs breng je in co-creatie expertise samen. Je handelt vanuit een oplossingsgerichte visie.

 • BOUWKUNDIG TEKENAAR STABILITEIT (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: TECHNISCH ADVIESBUREAU DECLERCK

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het uittekenen van technische concepten van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Je werkt structuur- en bekistingsplannen uit. Je maakt wapeningsplannen, barderellen en meetstaten op. Je werkt onder begeleiding van de projectingenieur.

 • Verantwoordelijke plaatsers keukens / sanitair (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Ben je een teamleider, administratief aangelegd en bezit je technische kennis omtrent schrijnwerkerij? Dan kom jij in aanmerking als verantwoordelijke van de plaatsersploegen van keukens en sanitair voor onze klant. Onze klant is een toonaangevend bedrijf in het op maat ontwerpen en produceren van kwalitatieve keukens, badkamers en maatkasten. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de opvolging en aansturing van plaatsersploegen. Je biedt technische ondersteuning bij vragen. Je volgt de bezetting van de werven op. Je doet de kostenberekening van de plaatsersploegen.

 • SALES REPRESENTATIVE BRUSSELS & VLAAMS-BRABANT (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ALPHA CREDIT

  Type: Vaste Job

  De opdracht van ons Retail departement is consumentenkrediet aan te bieden aan de sector van de Retailers en dit onder de naam CETELEM. Dankzij onze financiële oplossingen, kunnen onze partners hun klanten kredietkaarten of leningen op afbetaling aanbieden. Voor de komende jaren heeft onze afdeling Retail een ambitieus ontwikkelingsplan opgericht en is nu klaar voor een nieuwe challenge! Om haar te helpen in het behalen van deze uitdaging, zijn we op zoek naar een: JOUW FUNCTIE Je zal verantwoordelijk zijn voor de prospectie en de verkoop in Brussel en Vlaams- Brabant alsook voor de ontwikkeling van de portefeuille van bestaande klanten en de actieve prospectie bij grote “retail” partners gespecialiseerd in de elektronica, de verkoop van meubels, de reisbranche, de doe-het-zelf winkels, sport- en vrijetijdsartikelen ... Onder toezicht van een Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: De opvolging van de toegewezen relaties met als doel relaties op lange termijn uit te bouwen evenals de vooropgestelde doelstellingen te integreren in de activiteit Het actief prospecteren van je Zone Het bepalen of invoeren van commerciële acties Het opvolgen van de marktacties en het integreren van productontwikkelingen Het aanpassen van je acties in functie van de omgeving en de prioriteiten Rekening houden met de risico’s en mogelijke fraude in dossiers Het opstellen van een goedgekeurd dossier Een betrouwbare en uitgebreide rapportering verzekeren Het meedelen van relevante en belangrijke informatie aan de hiërarchie.

 • Chauffeur rijbewijs B rollend materieel - vast contract - interne opleiding (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

  Type: Vaste Job

  Konvert is op zoek naar operatoren die willen werken op de terreinen van Arcelor Mittal Gent. Jouw job zal bestaan uit het vervoeren van schroot. Je doet dit met behulp van een kraan of Terberg. Bijkomende taken zijn het reinigen van het voertuig en het proper houden van de werkoppervlakte. Je past jouw rijstijl aan naargelang het werfterrein. Heb je nog geen ervaring met rollend materieel? Geen enkel probleem, de firma biedt een interne opleiding aan!

 • Enthousiaste & Sportieve Verdelers van Voedingssuplementen (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR PANDIN in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR PANDIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR PANDIN. Laat een reactie achter voor TRAITEUR PANDIN. TRAITEUR PANDIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR PANDIN. Leave a respond for TRAITEUR PANDIN. TRAITEUR PANDIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR PANDIN op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR PANDIN
Location of TRAITEUR PANDIN on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR PANDIN

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR PANDIN TRAITEUR PANDIN: FLDE DONCKER BVBA | K&C | P.C. Budget | DE HALENSE SPORTVRIENDEN | CARROSSERIE DE BOUSVAL

Other related companies as TRAITEUR PANDIN: FLDE DONCKER BVBA | K&C | P.C. Budget | DE HALENSE SPORTVRIENDEN | CARROSSERIE DE BOUSVAL

TRAITEUR PANDIN is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR PANDIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07359436035. Het bedrijf TRAITEUR PANDIN bevindt zich op het adres: GREEPSTRAAT 47; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 466,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 373,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR PANDIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR PANDIN is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR PANDIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR PANDIN, openstaande posities, locatie van TRAITEUR PANDIN op de kaart.

TRAITEUR PANDIN is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR PANDIN, company assigned to the tax number BE07359436035. The company TRAITEUR PANDIN is located at the address: GREEPSTRAAT 47; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 466,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 373,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR PANDIN were not found.
The main activity of TRAITEUR PANDIN is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR PANDIN is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR PANDIN, open positions, location of TRAITEUR PANDIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR PANDIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR PANDIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR PANDIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR PANDIN, employees, financial statistics.