CARROSSERIE DE BOUSVAL

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • CARROSSERIE DE BOUSVAL
Private companiesAgricultural Services • CARROSSERIE DE BOUSVAL

Contactgegevens CARROSSERIE DE BOUSVAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARROSSERIE DE BOUSVAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARROSSERIE DE BOUSVAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES COMBATTANTS 75 B; 1470; BOUSVAL, België

Telefoon (phone): 67773416 (+32-67773416) 67773416 (+32-67773416)

Fax (fax): +32 (51) 992-43-62 +32 (51) 992-43-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARROSSERIE DE BOUSVAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARROSSERIE DE BOUSVAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARROSSERIE DE BOUSVAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARROSSERIE DE BOUSVAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARROSSERIE DE BOUSVAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARROSSERIE DE BOUSVAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARROSSERIE DE BOUSVAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARROSSERIE DE BOUSVAL
Products information CARROSSERIE DE BOUSVAL

BTW identificatienummer (tax): BE05542297363
Ondernemingsnummer: 1089263916
Hoofdstad (capital): 631,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 578,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Marques de voitures: Lotus, Mahindra, Austin & Mini, Venturi, Citroen, Seat, Ssangyong, Alfa Romeo, Aston Martin, Proton, Jaguar, Scimitar, BMW, Saab, Rover, Yugo, Maserati, Rolls Royce, Mitsubishi, Reliant, Lexus, Lada, Marcos, Subaru, Mazda, LandRover, Toyota, Cadillac, Fiat, Porsche, Ferrari.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARROSSERIE DE BOUSVAL
(Get full report from official database of BE for CARROSSERIE DE BOUSVAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARROSSERIE DE BOUSVAL
Addition kinds of activities for CARROSSERIE DE BOUSVAL

362199. Motoren en generatoren, nec | Motors and generators, nec
20910334. Zalm: verpakt in blikjes, potten, enz. | Salmon: packaged in cans, jars, etc.
22110402. Duvetyn, katoen | Duvetyn, cotton
22730505. Tapijten: gedraaid papier, gras, riet, kokos, sisal, jute, enz. | Rugs: twisted paper, grass, reed, coir, sisal, jute, etc.
24990504. Levensbeschermers, kurk | Life preservers, cork
38610210. Wassen, fotografische druk en film | Washers, photographic print and film
52719900. Stacaravans, nec | Mobile home dealers, nec
55510104. Buitenboordboten | Outboard boats
76991901. Lederwaren, reinigen en repareren | Leather goods, cleaning and repair
92210103. Staatspolitie | State police

Werken bij CARROSSERIE DE BOUSVAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARROSSERIE DE BOUSVAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARROSSERIE DE BOUSVAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARROSSERIE DE BOUSVAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Technische helpdeskmedewerker vaste nacht (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de administratieve zorgen van de klanten op. Je staat in contact met zowel klanten, techniekers,operators,... Bij technische problemen help je de klant aan een oplossing. Wanneer je geen oplossing kan bieden bespreek je dit intern en houdt je de klant zo snel mogelijk op de hoogte.

  • Arbeiders gezocht voor Volvo Trucks (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Oostakker werft aan voor volgende functies : assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, heftruckchauffeurs, bandenmonteurs. Voor meer info omtrent de functies en opstartperiodes, contacteer Synergie!

  • Assistent Key account met een hart voor marketing! (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste accountmanager met een passie voor marketing. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en vertegenwoordigt het bedrijf in zijn winkels. Hierbij sta je in voor het dagelijks klantencontact. Jouw commerciële voeling en organisatietalent zorgen ervoor dat je de producten kan promoten. Als assistent key account benut je jouw commerciële vaardigheden om nieuwe kansen bij bestaande klanten te creëren, alsook het ontwikkelen van mogelijkheden bij prospecten. Samen met je team sta je in voor het verdelen van marketingmateriaal, maken van afspraken, opnemen van bestellingen en het opvolgen van je klantenbestand. Ook het organiseren van beurzen behoort tot jouw takenpakket. Kortom, wij zijn op zoek naar een commercieel en administratief talent.

  • Aankoper Bouw-Wegenbouw (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een aankoper bouw-wegenbouw Als aankoper sta je in voor het opzetten, optimaal beheren, bijsturen en opvolgen van de aankoopprocessen voor de werf-gerelateerde aankopen. Samen met de projectleiders en werkvoorbereiders vertaal je de technische behoeftes naar een duidelijke offerteaanvraag. Je werkt planmatig in functie van de werfplanning Je maakt een selectie van potentiële leveranciers of onderaannemers Je interpelleert hen naar hun mogelijkheden en voorwaarden Je maakt een analytische afweging op zowel technische inhoud als op prijs om tot optimale besluitvorming te komen. Dit voor conforme alsook voor variante uitvoeringen. Je bewaakt de aankoopbudgetten van verschillende werven. Je selecteert in overleg met hoofd aankoop en projectleider de te weerhouden optie. Je voert verkennende-, onderhandelings- en afsluitende gesprekken met potentiële partners. Je vertaalt de eindafspraken cijfermatig en inhoudelijk correct in een bestelbon of contract Je geeft terugkoppeling aan de afdeling calculatie in functie van de optimalisatie van het toekomstige calculatieproces Je staat in voor het onderhouden van duurzame relaties met leveranciers en onderaannemers en waakt over de kwaliteit. Je organiseert op regelmatige basis evaluatiemomenten. Je bent verantwoordelijk voor de vele facetten die het gehele aankoopproces rijk is. Je rapporteert in directe lijn aan het hoofd van de aankoopdienst

  • Operator 2-ploegen / vaste nacht regio Aalst (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Aalst zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator (m/v) die bereid is om te werken in een 2-ploegenstelsel of de vaste nachtploeg. Een greep uit je takenpakket: Als kunststofoperator sta je in voor het produceren van kunststofband, of tubing, alsook de verpakking ervan, door het bedienen van specifieke installaties. Je staat in voor het zelfstandig optrekken van de productielijn voor kunststofverwerking, Je bedient en stelt de specifieke installaties in om een goede productie te garanderen, Je controleert en stuurt productieparameters bij tijdens de productie, wanneer de kwaliteit niet goed is, Je zoekt de oorzaak van kwaliteitsproblemen mee op en verhelpt ze, Je kan de kwaliteit bepalen aan de hand van meetresultaten en visuele beoordeling m.b.v. specifieke meetapparatuur (0,01mm nauwkeurig), Je verzorgt de beperkte administratieve opvolging, Je houdt je werkomgeving netjes & veilig, Je werkt rechtstaand.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Keerbergen zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp. Word jij vrolijk van een proper huis en wil jij andere personen dit gevoel ook bezorgen? Dan ben jij de geknipte persoon voor deze job.

  • Huishoudhulp 16h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij verschillende gezinnen Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER – Regio NEDERLAND (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

    Type: Vaste Job

    U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

  • zeecontainer chauffeur CE dag (VAC053) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in zeecontainertransport zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. En dit voor de dagploeg. Transport van zeecontainers. In dehaven wordt de container dmv een stacker erop gezet, vervolgens rij je naar de klant om te laden (je moet niet zelf laden of lossen, dit wordt door de bedrijven gedaan. Je dient enkel de containerdeuren te openen) . Enige ervaring met containertransport is vereist. Kan tot 6h wachttijden zijn. Je vertrekt flexibel tussen 5u - 8u 's morgens. Je werkt ongeveer 12 à 15u/dag.

  • Junior/Medior System Engineer Linux (Diegem) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ElmosExpert

    Type: Vaste Job

    The System Engineer is part of the IT Systems department. IT Systems department provides design, monitoring, operation and implementation of computer based services. It ensures optimum availability, security and performance of server infrastructure within a global scope Duties. Role and duties: Guarantee the seamless availability of the server-side infrastructure components in a complex and dynamic environment; providing services on a global scale, while adhering to technical standards and strict security guidelines. Execute specialized tasks involved in maintaining all operating systems, servers and server-based applications in order to provide all sites with fully operational systems at the highest availability rate. Design and control the implementation of operating systems, server-based applications and servers to ensure that business requirements can be met throughout the short and longer term.

  • zelfstandige kinesist (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

Zoek naar antwoorden van CARROSSERIE DE BOUSVAL in sociale netwerken
Look for responds of CARROSSERIE DE BOUSVAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARROSSERIE DE BOUSVAL. Laat een reactie achter voor CARROSSERIE DE BOUSVAL. CARROSSERIE DE BOUSVAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARROSSERIE DE BOUSVAL. Leave a respond for CARROSSERIE DE BOUSVAL. CARROSSERIE DE BOUSVAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARROSSERIE DE BOUSVAL op de google maps. Adres en contacten CARROSSERIE DE BOUSVAL
Location of CARROSSERIE DE BOUSVAL on the google maps. Address and contacts of CARROSSERIE DE BOUSVAL

Andere gerelateerde bedrijven als come CARROSSERIE DE BOUSVAL CARROSSERIE DE BOUSVAL: GARWIG NV | NOVABOIS | Grysolle Serge | R.N.S. | Baeyens

Other related companies as CARROSSERIE DE BOUSVAL: GARWIG NV | NOVABOIS | Grysolle Serge | R.N.S. | Baeyens

CARROSSERIE DE BOUSVAL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARROSSERIE DE BOUSVAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05542297363. Het bedrijf CARROSSERIE DE BOUSVAL bevindt zich op het adres: AVENUE DES COMBATTANTS 75 B; 1470; BOUSVAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 631,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 578,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Lijst met producten zijn Marques de voitures: Lotus, Mahindra, Austin & Mini, Venturi, Citroen, Seat, Ssangyong, Alfa Romeo, Aston Martin, Proton, Jaguar, Scimitar, BMW, Saab, Rover, Yugo, Maserati, Rolls Royce, Mitsubishi, Reliant, Lexus, Lada, Marcos, Subaru, Mazda, LandRover, Toyota, Cadillac, Fiat, Porsche, Ferrari..
De hoofdactiviteit van CARROSSERIE DE BOUSVAL is Landbouwdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARROSSERIE DE BOUSVAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARROSSERIE DE BOUSVAL, openstaande posities, locatie van CARROSSERIE DE BOUSVAL op de kaart.

CARROSSERIE DE BOUSVAL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARROSSERIE DE BOUSVAL, company assigned to the tax number BE05542297363. The company CARROSSERIE DE BOUSVAL is located at the address: AVENUE DES COMBATTANTS 75 B; 1470; BOUSVAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 631,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 578,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. List of products are Marques de voitures: Lotus, Mahindra, Austin & Mini, Venturi, Citroen, Seat, Ssangyong, Alfa Romeo, Aston Martin, Proton, Jaguar, Scimitar, BMW, Saab, Rover, Yugo, Maserati, Rolls Royce, Mitsubishi, Reliant, Lexus, Lada, Marcos, Subaru, Mazda, LandRover, Toyota, Cadillac, Fiat, Porsche, Ferrari..
The main activity of CARROSSERIE DE BOUSVAL is Agricultural Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CARROSSERIE DE BOUSVAL is not available. You also can look at reviews of CARROSSERIE DE BOUSVAL, open positions, location of CARROSSERIE DE BOUSVAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARROSSERIE DE BOUSVAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARROSSERIE DE BOUSVAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARROSSERIE DE BOUSVAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARROSSERIE DE BOUSVAL, employees, financial statistics.