FLDE DONCKER BVBA

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • FLDE DONCKER BVBA
Private companiesAgricultural Services • FLDE DONCKER BVBA

Contactgegevens FLDE DONCKER BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDE DONCKER BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDE DONCKER BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kade 38 1760 Roosdaal - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-54-33-22-63 32-54-33-22-63

Fax (fax): 32-54-32-91-11 32-54-32-91-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDE DONCKER BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDE DONCKER BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDE DONCKER BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDE DONCKER BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDE DONCKER BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDE DONCKER BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDE DONCKER BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDE DONCKER BVBA
Products information FLDE DONCKER BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06442626953
Ondernemingsnummer: 3850677490
Hoofdstad (capital): 611,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 651,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in FLDE DONCKER BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Floors, industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDE DONCKER BVBA
(Get full report from official database of BE for FLDE DONCKER BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDE DONCKER BVBA
Addition kinds of activities for FLDE DONCKER BVBA

20110000. Vleesverpakkingsinstallaties | Meat packing plants
30890324. Fiberglass deuren | Fiberglass doors
34699912. Drukkokers, gestempeld of getrokken metaal | Pressure cookers, stamped or drawn metal
51820000. Wijn en gedistilleerde dranken | Wine and distilled beverages
65120204. Winkelcentrum, gemeenschap (100.000-300.000 m²) | Shopping center, community (100,000-300,000 sq ft)
76239902. Koel reparatie service | Refrigeration repair service
87489907. Verlichtingskonsultant | Lighting consultant

Werken bij FLDE DONCKER BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDE DONCKER BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDE DONCKER BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDE DONCKER BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Operator M/V (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tijdelijke opdracht, van een aantal maanden, zijn wij dringend op zoek naar operatoren. Je zal opstarten mid/eind augustus, begin september tot februari/maart. We zoeken iemand met een sterk technisch inzicht en iemand die zelfstandig kan werken, staalnamen kan controleren en indien nodig het proces bijsturen.   Je takenpakket zal er als volgt uitzien: -          Verdelen van zaden volgens de werkorders -          Vullen van de lijnen met de juiste lotparameters en startgegevens -          Lossen van de steepers met oog voor correct leegkomen van de steepers en contaminatie -          Opvolgen van het droogproces met absoluut vermijden van menging in de droger en contaminatie -          Lossen van de zaden -          Vullen van Sva’s en ingeven van de juiste gegevens -          Lossen van de sva’s -          Staalnames, vochtmetingen en invullen van de nodige parameters volgens instruktie -          Interpretatie van de meetgegevens en eventueel tussenkomen in het proces en/of hulp zoeken -          Reinigen van de machines -          Controleren van machines op correcte werking -          Wegscannen van afgewerkte kisten en zorgen dat deze correct naar logistiek kunnen vertrekken -          Verzorgen van correcte stalen voor het labo

  • OPERATOR (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de Gent zijn we op zoek naar een operator/ rechterhand van de onderhoudsmechanicien. De mechanicien assisteer je als zijn rechterhand. De bediening van de machines worden aan jou toegewezen. Dit houdt in het opstarten, het wisselen van formaten en het afsluiten met het bedienen van het reinigingssysteem. Het beheer van verschillende etiketsoorten, bakken en flessen voer je uit. Verder zorg je ervoor dat de types overzichtelijk gesorteerd worden. Regelmatig vroeg starten is geen belemmering. De vooropgestelde doelstellingen streef je na om deze te behalen en te rapporteren aan de directe chef. Op andere afdelingen kan het zijn dat je ook meewerkt met laden en lossen van vrachtwagen en het leeggoed sorteren.

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BRIGHT SQUAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp neem je het huishouden van je klanten in handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen, enz.. Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp met dienstencheques - regio BEERSEL (BEERSEL)

    Regio: BEERSEL

    Bedrijf: SERVIHOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is op zoek naar dames en heren die graag aan de slag zouden gaan als huishoudhulp via dienstencheques in regio Beersel. Je takenpakket bestaat uit poetsen, strijken en soms ook koken naargelang de wensen van de klant. Ons kantoor bevindt zich in 1653 Dworp. Indien je wil solliciteren of meer informatie wenst over werken met dienstencheques, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand telefoonnummer. Wij leggen graag een afspraak vast voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Aan de hand van deze eerste ontmoeting kunnen we jouw wensen en die van de klant aan elkaar aftoetsen. Je beslist zelf over het aantal werkuren per week en de regio waarin je wenst te werken.

  • Student supermarkt | Nijlen | flexibele uren (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel te Nijlen zoeken we jobstudenten die fysiek werk niet uit de weg gaan. Je gaat immers mee helpen bij het lossen van de vrachtwagen en algemene ondersteuning bieden in de winkel. Verder wordt er verwacht dat je flexibel bent naar werk uren toe. Soms vraagtr men om vroeg te starten 's morgen, maar avonduren tot 20.15u zijn ook mogelijk.

  • Jobstudent: administratie (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ACHIEL CLYBOUW ANDRE CLYBOUW & CO B

    Type: Studentenjob

    We zijn een kantoor van bedrijfsrevisoren met zetel in Antwerpen. Naast auditmandaten in commerciële en industriële bedrijven zijn we vooral gespecialiseerd in de financiële sector en de non-profit sector. Wij zijn op zoek naar twee studenten voor een tijdelijke job als medewerker bij het team van de junior auditors. In nauwe samenwerking met de juniors van het kantoor krijg je de kans om in je jobperiode volgende taken te vervullen: Meewerken aan het voorbereiden van auditdossiers; Afstemmen van de rekeningen van de vennootschap met de bankconfirmaties; Controleren dat de vennootschap de vaste activa die ze bezit (bv. gebouwen, machnies, computers, rollend materieel) passend in haar rekeningen heeft uitgedrukt en dat ze op een juiste manier gewaardeerd worden; Verzenden van confirmatieaanvragen aan cliënten, leveranciers, banken, advocaten enz. en opvolgen van de antwoorden; Andere werkzaamheden in functie van je competenties.

  • Onderhoudstechnieker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een beton bedrijf gelegen te Lommel zoeken wij een onderhoudstechnieker. Je zal instaan voor het algemeen onderhoud van de machines in dit bedrijf. Indien er iets stuk is zal je dit ook zo snel mogelijk proberen te maken. Je bent een flexibel persoon aangezien je ook stand-by zal staan.

  • Werfleider Interieur Exterieur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Heb jij een oog voor detail en wil je elk project op het hoogste niveau afleveren? Klantenbegeleiding en opvolging zitten in je bloed? Dan is de functie van werfleider zeker iets voor jou! Jouw taken; - je coördineert en leidt interieur- en exterieurprojecten van opmeting tot afrekening. - je bewaakt continu onze hoge afwerkingsgraad. - je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - je zorgt voor coaching en planning van uw team.

  • Chauffeurs CE voor dagwerk - met meeneemheftruck (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: EUTRACO

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk om ... de goederen stipt en op een correcte, efficiënte en zuinige manier te vervoeren volgens de transportopdracht en met een meeneemheftruck (op werven of bij bedrijven/particulieren) op een klantvriendelijke manier te communiceren met de klant jouw materiaal te beheren als een goeie huisvader de bijbehorende administratieve taken tijdig en volledig uit te voeren Je kunt ... zelfstandig werken communiceren in het Nederlands en/of Frans en/of Engels Je bent ... stipt klantvriendelijk & collegiaal ingesteld Je hebt ... een geldig rijbewijs CE een geldige bestuurderskaart

  • BEGELEIDER KINDERDAGVERBLIJF/KINDERVERZORG(ST)ER (OPPUURS)

    Regio: OPPUURS

    Bedrijf: Cura Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de proffessionele opvang van baby's en peuters van 0 tot 3 jaar. Je zorgt voor een kwalitatieve opvang, zorg en begeleiding. Je hebt verantwoordelijkheidszin en kan op juiste manier communiceren naar het kind, collega's en ouders. Je werkt 4 of 5 dagen per week en bent flexibel.

  • Teamcoach ( zelfstandig ) (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als teamcoach doe je het proces van A tot Z Je gaat opzoek naar de juiste kandidaten via verschillende netwerken Je neemt gesprekken af Je start de mensen succesvol op Je begeleid je team naar gewenste doelstellingen

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Knokke (Kustlaan) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Knokke (Kustlaan)

Zoek naar antwoorden van FLDE DONCKER BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLDE DONCKER BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDE DONCKER BVBA. Laat een reactie achter voor FLDE DONCKER BVBA. FLDE DONCKER BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDE DONCKER BVBA. Leave a respond for FLDE DONCKER BVBA. FLDE DONCKER BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDE DONCKER BVBA op de google maps. Adres en contacten FLDE DONCKER BVBA
Location of FLDE DONCKER BVBA on the google maps. Address and contacts of FLDE DONCKER BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDE DONCKER BVBA FLDE DONCKER BVBA: BRANDWEERKAZERNE | Akel N | WONINGBOUW D H | Carrosserie Vandoninck | "ETS CHRISTIAN DEGREVE"

Other related companies as FLDE DONCKER BVBA: BRANDWEERKAZERNE | Akel N | WONINGBOUW D H | Carrosserie Vandoninck | "ETS CHRISTIAN DEGREVE"

FLDE DONCKER BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDE DONCKER BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06442626953. Het bedrijf FLDE DONCKER BVBA bevindt zich op het adres: Kade 38 1760 Roosdaal - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 611,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 651,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Floors, industrial. Producten gemaakt in FLDE DONCKER BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDE DONCKER BVBA is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDE DONCKER BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDE DONCKER BVBA, openstaande posities, locatie van FLDE DONCKER BVBA op de kaart.

FLDE DONCKER BVBA is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLDE DONCKER BVBA, company assigned to the tax number BE06442626953. The company FLDE DONCKER BVBA is located at the address: Kade 38 1760 Roosdaal - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 611,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 651,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Floors, industrial. Products created in FLDE DONCKER BVBA were not found.
The main activity of FLDE DONCKER BVBA is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDE DONCKER BVBA is not available. You also can look at reviews of FLDE DONCKER BVBA, open positions, location of FLDE DONCKER BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDE DONCKER BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDE DONCKER BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDE DONCKER BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDE DONCKER BVBA, employees, financial statistics.