TRAITEUR MAINIL

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • TRAITEUR MAINIL
Private companiesMotion Pictures • TRAITEUR MAINIL

Contactgegevens TRAITEUR MAINIL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR MAINIL: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR MAINIL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PROVINCIALE 14BA; 7120; ESTINNES, België

Telefoon (phone): 64341515 (+32-64341515) 64341515 (+32-64341515)

Fax (fax): +32 (59) 362-73-40 +32 (59) 362-73-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR MAINIL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR MAINIL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR MAINIL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR MAINIL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR MAINIL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR MAINIL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR MAINIL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR MAINIL
Products information TRAITEUR MAINIL

BTW identificatienummer (tax): BE03598815917
Ondernemingsnummer: 1953887939
Hoofdstad (capital): 251,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 265,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in TRAITEUR MAINIL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR MAINIL
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR MAINIL)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR MAINIL
Addition kinds of activities for TRAITEUR MAINIL

20910200. Schelpdieren, ingeblikt en genezen | Shellfish, canned and cured
22690102. Labels, katoen: gedrukt | Labels, cotton: printed
32319905. Industrieel glaswerk: gemaakt van aangekochte glas | Industrial glassware: made from purchased glass
32699900. Aardappelproducten, nec, nec | Pottery products, nec, nec
50149902. Motorbanden en buizen | Motorcycle tires and tubes
51729902. Brandstof | Fuel oil

Werken bij TRAITEUR MAINIL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR MAINIL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR MAINIL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR MAINIL. Looking for open vacancies in other companies

 • First Line IT Support Engineer | Voltijds | Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Synergie Waasland Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een beursgenoteerde onderneming met internationale vestigingen, zijn wij op zoek naar een First Line IT Support Engineer. Volgende taken behoren tot je takenpakket ; Klantgericht en klantvriendelijk annemen van calls/mails van zowel interne als externe klanten. Primaire analyseren van vragen/storingen. In eerste plaats problemen zelf oplossen en indien nodig doorgeven naar de juiste collega's van het IT departement.

 • Elektromechanieker dienst revisie (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: Synergie Aalst Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Ternat zijn we op zoek naar een elektromechanieker dienst revisie. Jouw takenpakket zal bestaan uit het assisteren in de afdeling revisie, het assembleren van mechanische kraanonderdelen, het bevestigen van elektrische kabels aan liebherr snelmontage- en torenkranen en het onderhoud van het machinepark.

 • Allround Bediende (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Allround Bediende... sta je in voor verschillende administratieve taken, verzorg je de post het onthaal van klanten Daarnaast sta je in voor.... de facturatie verzorgen van klanten en leveranciers, het opstellen van verschillende documenten voor de vrachtwagens en het op orde houden van het kantoor.

 • Ramenwasser (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je staat in voor het wassen van ramen voor o.a kantoren, showrooms..

 • DRINGEND GEZOCHT - Huishoudhulpen gezinszorg ( Sthep Care dienstencheques )- Regio Kaulille (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Wegens ons groot succes zoeken we huishoudhulpen voor onmiddellijke indiensttreding! Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • Student frituur Waasmunster (weekend/woensdag) (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Voor een frituur-eethuis zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die een centje willen bijverdienen op woensdagnamiddag of in het weekend. Jouw taken zullen oa bestaan uit: bestellingen opnemen inpakken kassa eventueel afwas ....

 • Baliemedewerker Sportoase Ter Heide Rotselaar (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  • Je staat in voor een klantvriendelijk ontvangst van de bezoekers van het sportcomplex en dit zowel persoonlijk, telefonisch als per mail • Correcte informatie verstrekken over aangeboden diensten, tarieven, tijden, abonnementen,... • Organisatie van de dagelijkse werking van de infobalie • Correct verwerken van alle kassaverrichtingen • Verantwoordelijkheid voor enkele administratieve taken (verwerken reservaties,…)

 • Redders en toezichthouders (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een nieuw sportcomplex in Lommel zoeken wij redders en toezichthouders die flexibel willen en kunnen werken. Als redder ben je houder van een hoger reddersdiploma en voer je op vriendelijke en professionele wijze eenvoudige werkzaamheden uit in het rondom het zwembad, zodanig dat voldaan wordt aan de gestelde eisen m.b.t. veiligheid, netheid en hygiëne. Als toezichthouder zorg je dat kinderen, tieners en volwassenen veilig kunnen zwemmen. Daarnaast zorg jij voor dat extra beetje gastgerichtheid, door de wensen en behoeftes te herkennen en hierop te reageren. Samen met je collega's zorg je dat het zwemwater voor iedereen schoon en toegankelijk is.

 • Netwerkinstallateur (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Voor een telecommunicatiebedrijf zoeken wij een kabelhersteller in koper en optisch vezelnetwerk. Je werkt vooral buiten in een job met fysieke inspanningen (zoals het openbreken van het wegdek, het maken van putten voor de realisatie van uitbreidings,-herstelling- en onderhoudswerk van het netwerk bij de klanten, het uitvoeren van een voorlopige bestrating). Je volgt veiligheids- en milieurichtlijnen op, voert metingen uit om storingen in het netwerk te lokaliseren en daarna los je, met aandacht voor een verzorgde en efficiënte service voor onze klanten, de storingen op.

 • INSTALLATEUR VAN DATABEKABELING (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: MAHIEU CABLING SERVICES

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van databekabelingswerken; dit voor projecten in residentiële, tertiaire en industriële gebouwen. Dit houdt o.a. in: Tracés realiseren voor het (door)trekken van kabels. Plaatsen van kabel- en draadgoten. Trekken van kabels; zowel koper als glasvezel. Plaatsen en aansluiten van dataracks. Aansluiten van de netwerkbekabeling – Aansluiten van connectoren op datakabels. Testen van de geplaatste en aangesloten netwerkbekabeling. Je vertrekt steeds in een team van 2 naar de verschillende werven. Alle werven/werken zijn steeds binnen; dus geen buitenwerk.

 • Freelance docent 'HR-manager' campus Turnhout (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • flexijob bakkerij verkoop (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Flexijob

  Opnemen van bestellingen Verder helpen van klanten Orde en netheid van de winkel Telefonische bestellingen voorbereiden Bedrijfsprofiel: Bakkerij Zottegem Toffe werksfeer

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR MAINIL in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR MAINIL in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR MAINIL. Laat een reactie achter voor TRAITEUR MAINIL. TRAITEUR MAINIL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR MAINIL. Leave a respond for TRAITEUR MAINIL. TRAITEUR MAINIL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR MAINIL op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR MAINIL
Location of TRAITEUR MAINIL on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR MAINIL

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR MAINIL TRAITEUR MAINIL: CLAUDE DE CICCO | FE. XYLAND | OLDEN & CO | LOMBAERTS L & B | PRO-DUO

Other related companies as TRAITEUR MAINIL: CLAUDE DE CICCO | FE. XYLAND | OLDEN & CO | LOMBAERTS L & B | PRO-DUO

TRAITEUR MAINIL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR MAINIL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03598815917. Het bedrijf TRAITEUR MAINIL bevindt zich op het adres: RUE PROVINCIALE 14BA; 7120; ESTINNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 251,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 265,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR MAINIL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR MAINIL is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR MAINIL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR MAINIL, openstaande posities, locatie van TRAITEUR MAINIL op de kaart.

TRAITEUR MAINIL is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR MAINIL, company assigned to the tax number BE03598815917. The company TRAITEUR MAINIL is located at the address: RUE PROVINCIALE 14BA; 7120; ESTINNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 251,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 265,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR MAINIL were not found.
The main activity of TRAITEUR MAINIL is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR MAINIL is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR MAINIL, open positions, location of TRAITEUR MAINIL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR MAINIL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR MAINIL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR MAINIL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR MAINIL, employees, financial statistics.