CLAUDE DE CICCO

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • CLAUDE DE CICCO
Private companiesMotion Pictures • CLAUDE DE CICCO

Contactgegevens CLAUDE DE CICCO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLAUDE DE CICCO: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLAUDE DE CICCO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES TRITONS 40B21; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT, België

Telefoon (phone): 26751819 (+32-26751819) 26751819 (+32-26751819)

Fax (fax): +32 (16) 764-89-46 +32 (16) 764-89-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLAUDE DE CICCO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLAUDE DE CICCO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLAUDE DE CICCO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLAUDE DE CICCO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLAUDE DE CICCO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLAUDE DE CICCO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLAUDE DE CICCO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLAUDE DE CICCO
Products information CLAUDE DE CICCO

BTW identificatienummer (tax): BE01753662109
Ondernemingsnummer: 6140228271
Hoofdstad (capital): 808,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 265,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Services: Nettoyage de Fenêtres, Nettoyage de Bureaux.

Product categorie (product category): Services de Nettoyage and de Désinfection

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLAUDE DE CICCO
(Get full report from official database of BE for CLAUDE DE CICCO)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLAUDE DE CICCO
Addition kinds of activities for CLAUDE DE CICCO

5995. Optische goederen winkels | Optical goods stores
369299. Primaire batterijen, droog en nat, nec | Primary batteries, dry and wet, nec
508303. Landbouwmachines en -uitrusting | Agricultural machinery and equipment
637101. pensioenen | Pensions
24310703. Trellises, hout | Trellises, wood
30691503. Uitbreidingsverbindingen, rubber | Expansion joints, rubber
39490305. loopbanden | Treadmills
94319909. Prenatale (moederschap) gezondheidsprogramma administratie, govt. | Prenatal (maternity) health program administration, govt.

Werken bij CLAUDE DE CICCO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLAUDE DE CICCO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLAUDE DE CICCO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLAUDE DE CICCO. Looking for open vacancies in other companies

  • operator medische sector (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Je bent verantwoordelijk voor de afwerking van stukken, inclusief de kwaliteitsinspectie, inpakken en het chippen. Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie. Als arbeider word je ingeschakeld in het hele productieproces. Je taken bestaan uit; - Instellen van de machines. - Afwerken en schoonmaken van de eindproducten. - Kwaliteitscontrole door middel van een optische scanner - Inpakken en verzenden

  • Procesoperator - veevoedersector - 2 ploegen - Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in veevoeders, in Grobbendonk zijn wij op zoek naar een procesoperator. Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van het productieproces Zorgen dat de machines efficiënt blijven draaien Controleren van geautomatiseerde processen en oplossen van kleine storingen Aandacht voor onderhoud van de machines Je werkt ook zelf fysiek mee aan de producten

  • On-site Contractmanager m/v - Laakdal (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Als on-site contractmanager sta ja dicht bij de klant en is een hoog serviceniveau uw eerste prioriteit. - Je uitdaging is om een integrale benadering voor het onderhoudsbeheer na te streven. - Je speelt in op de behoeften van de klant via dagelijkse klantencontacten en stuurt bij daar waar nodig. - Je bent in staat extra opportuniteiten te detecteren en hierop te anticiperen - Je organiseert en controleert het werk van de eigen ploegen op de diverse sites. - Je ploeg medewerkers varieert van 3 tot 8 medewerkers, afhankelijk van het seizoen. - We verwachten dat je als leidinggevende het goeie voorbeeld geeft en meewerkt met je ploegen. - Je draagt bij aan de realisatie en opvolging van de ecologie- en biodiversiteitsdoelstellingen van onze klant.

  • BARMAN | nieuwe zaak Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dranken klaarmaken Toog ordelijk houden Zaalpersoneel ondersteunen

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT MARTENS LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Martens Latem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder op kantoor ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen - Herk.de.stad : onmiddellijk te starten (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • Poetshulp Heist-Op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp Puuur Malle/ Westmalle/ Oostmalle (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Monteur / onderhoudstechnieker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NETWERK

    Type: Vaste Job

    Machines optimaal afstellen. Uitvoeren van reparaties en preventief onderhoud aan de productiemachines. Reviseren en aanpassen van machines i.s.m. de technische dienst. Nemen van initiatief tot en mede uitvoeren van (technische) verbeteringen. Analyse en oplossen van storingen i.s.m. de Teamleader Productie. Het opvolgen en bijsturen van machines na analyse van uitvalpercentages en efficiëntieresultaten. Het actief deelnemen aan verbeterprojecten. Het onderzoeken en oplossen van kwaliteitsissues en klachten. Naleven van de gestelde regels t.a.v. veiligheid, welzijn en milieu (5S).

  • METSER (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING K&V

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dringend een gemotiveerde metselaar. Wij zijn gespecialiseerd in algemene nieuwbouw van residentiële woningen alsook renovatiewerken. Onze werven liggen voornamelijk in eigen regio. Je werkt in team van 2 personen maar je kan ook zelfstandig werken.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Klinisch Psycholoog Beverst (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de pop-up vestiging te Beverst • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

Zoek naar antwoorden van CLAUDE DE CICCO in sociale netwerken
Look for responds of CLAUDE DE CICCO in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLAUDE DE CICCO. Laat een reactie achter voor CLAUDE DE CICCO. CLAUDE DE CICCO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLAUDE DE CICCO. Leave a respond for CLAUDE DE CICCO. CLAUDE DE CICCO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLAUDE DE CICCO op de google maps. Adres en contacten CLAUDE DE CICCO
Location of CLAUDE DE CICCO on the google maps. Address and contacts of CLAUDE DE CICCO

Andere gerelateerde bedrijven als come CLAUDE DE CICCO CLAUDE DE CICCO: BAKKERIJ VAN DE VEN E. | Dancal NV | BERG.ALLEM. CLOS CORBEAUX | ANDRE LEFEBVRE | V D G Motor

Other related companies as CLAUDE DE CICCO: BAKKERIJ VAN DE VEN E. | Dancal NV | BERG.ALLEM. CLOS CORBEAUX | ANDRE LEFEBVRE | V D G Motor

CLAUDE DE CICCO is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLAUDE DE CICCO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01753662109. Het bedrijf CLAUDE DE CICCO bevindt zich op het adres: AVENUE DES TRITONS 40B21; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 808,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 265,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Services de Nettoyage and de Désinfection. Lijst met producten zijn Services: Nettoyage de Fenêtres, Nettoyage de Bureaux..
De hoofdactiviteit van CLAUDE DE CICCO is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLAUDE DE CICCO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLAUDE DE CICCO, openstaande posities, locatie van CLAUDE DE CICCO op de kaart.

CLAUDE DE CICCO is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLAUDE DE CICCO, company assigned to the tax number BE01753662109. The company CLAUDE DE CICCO is located at the address: AVENUE DES TRITONS 40B21; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 808,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 265,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Services de Nettoyage and de Désinfection. List of products are Services: Nettoyage de Fenêtres, Nettoyage de Bureaux..
The main activity of CLAUDE DE CICCO is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CLAUDE DE CICCO is not available. You also can look at reviews of CLAUDE DE CICCO, open positions, location of CLAUDE DE CICCO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLAUDE DE CICCO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLAUDE DE CICCO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLAUDE DE CICCO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLAUDE DE CICCO, employees, financial statistics.